View Full Version : تاپیک جامع مشکلات206(تمامی تیپ ها)
007pooya
19 October 2006, 01:11 AM
اگر ماشين شما صفر باشد در ابتدا طبيعي است ، بعد از مدتي نرم مي شود
در ضمن براي تعويض اصولي دنده عقب ، ابتدا به دنده 2 رفته سپس به دنده عقب.
در ضمن فراموش نكنيد كه كلاچ را تا انتها فشار دهيد.
با تشكر
نه اتفاقا" مدل ماشين ما اوايل 81 ـه
از همون اول هم همون مشكل رو داره ، مخصوصا" اگه حواست نباشه يه صداي ناهنجاري هم ميده:icon_redf
ولي دفعه بعد حتما" به روشي كه شما گفتين دنده رو تعويض ميكنم
lover
20 October 2006, 02:25 PM
سلام دوستان من 206 تیپه 6 تازه گرفتم که 10 هزار تا کار کرده بودش بعد از انداختن رینگ دیدم یکمی فرمون میکشه سمت چپ البته نه همیشه رفتم میزان فرمان تو اسفندیار جردن گفتش تبقش پاره شده؟؟!! 90 تومان هم خرجش میشه خاستم ببینم اصلا مگه تبق پاره میشه؟؟؟؟؟ یا اینکه طرف... حالا شنبه جای دیگه میبرمش اما من نشنیده بودم تبق پاره بشه کج ممکنه بشه اما پاره؟! راستی سر ولنجک شنیدم منصف هست شما جای خوب برای جلوبندی سراغ ندارید؟
کرگدن
20 October 2006, 06:03 PM
نه اتفاقا" مدل ماشين ما اوايل 81 ـه
از همون اول هم همون مشكل رو داره ، مخصوصا" اگه حواست نباشه يه صداي ناهنجاري هم ميده:icon_redf
ولي دفعه بعد حتما" به روشي كه شما گفتين دنده رو تعويض ميكنم
[/right]
اول یه دنیه عقب (2 یا 4 بذار)
اگه سفت بود یه بار کلاچ رو ول کن دوباره بگیر ببین بهتر نمیشه؟
کرگدن
20 October 2006, 06:06 PM
سلام
من يك 206 تيپ 2 كلاس 1 مدل 85 دارم .در خصوص چراغ سقفي داخل ماشين
يك سئوال داشتم .چراغ سقفي ماشين وقتي در حالت باز شدن درهاي خودرو قرارميگيرد
بطور دائم روشن است به عبارت ديگر باز وبسته شدن در هيچ تاثيري در روشن وخاموش شدنش
ندارد.با توجه به اينكه در دفترچه ماشين نوشته شده است كه وقتي دكمه در حالت باز بودن
در ماشين باشد و در باز شود چراغ بايد روشن شود وبا بسته شدن در خاموش شوددر حاليكه
آنچه من در اين حالت مشاهده كردم روشن بودن دائمي چراغ است. از پاسختان ممنونم.
وقتی ماشین رو خاموش می کنی روشن میشه؟
یا حتی وقتی ماشین روشنه و هشدار باز بودن در رو هم نمی ده؟
po2ya
20 October 2006, 07:41 PM
سلام دوستان من 206 تیپه 6 تازه گرفتم که 10 هزار تا کار کرده بودش بعد از انداختن رینگ دیدم یکمی فرمون میکشه سمت چپ البته نه همیشه رفتم میزان فرمان تو اسفندیار جردن گفتش تبقش پاره شده؟؟!! 90 تومان هم خرجش میشه خاستم ببینم اصلا مگه تبق پاره میشه؟؟؟؟؟ یا اینکه طرف... حالا شنبه جای دیگه میبرمش اما من نشنیده بودم تبق پاره بشه کج ممکنه بشه اما پاره؟! راستی سر ولنجک شنیدم منصف هست شما جای خوب برای جلوبندی سراغ ندارید؟
برای جلوبندی سر ولنجک یا توی پارکینگ ساختمان ASPاین 2 جا کارشوون تک هست و بهترین هستند تووو تهران!
:icon_cool
crimsondevil50
20 October 2006, 09:10 PM
دوستان من يه مشكلي با 206 دارم نميدونم مشكل همه 206 هاس يا فقط مشكل ماشين ماس
مشكل اينه كه دنده عقب اين ماشين خيلي مشكل جا ميره و بايد دو سه بار دنده رو بكشي و كلاچ رو چندبار فشار بدي تا دنده عقب درگير بشه
به نظر شما مشكل از چيه؟
برای جا زدن دنده عقب در 206 بهتره که کلاچ رو تا ته بگیری بعد 2-1 ثانیه صبر کنی بعد دنده رو جا بزنی اینطوری معمولا راحت جا میره نمی تونی مثل دنده های دیگه تا کلاچ رو گرفتی دنده رو جا بزنی:icon_cool
lover
20 October 2006, 11:10 PM
مرسی پیام جان . ولنجک میبرمش
john123
20 October 2006, 11:38 PM
با سلام ،
سئوالي داشتم در مورد در جلو سمت راننده:
آيا شما هم در بستن آرام اين در دچار مشكل مي شويد؟
چون نسبت به درهاي ديگر بد بسته مي شود.
با تشكر
abedinian
21 October 2006, 09:13 AM
با سلام ،
سئوالي داشتم در مورد در جلو سمت راننده:
آيا شما هم در بستن آرام اين در دچار مشكل مي شويد؟
چون نسبت به درهاي ديگر بد بسته مي شود.
با تشكر
سلام
البته اين موضوع رو منم مرتب تجربه مي كنم. نمي دونم شايد ما خودمون نسبت به ماشين حساسيت بيشتري داريم درو يواش مي بنديم بقيه اين حساسيت رو ندارن محكم مي بندند. شايدم مشكل ديگه اي هست. من معمولا براي بستن در 2 يا چند بار بايد اين كار رو انجام بدم.
dr_mehry
21 October 2006, 02:53 PM
این مشکل اکثر ماشینها هست.
reza1050
25 October 2006, 12:22 PM
دوستان سلام
گیربکس ماشین من از سمت عقب موتور نشت واسکازین دارد بطوریکه نه از بالا درست مشخص می شود و نه از پائین می خوام بدونم که نشت گیربکس معمولا از چه قسمتهایی و اصلا بدون پایین اوردن گیربکس امکان پذیر هست یا نه البته مقدار اون زیاد نیست در حدود چند قطره بستگی به حرکت خودرو دارد هر چقدر بیشتر حرکت کنه نشت اون بیشتره بعد از 15000 کیلومتر 200 سی سی کم کرده البته فکر کنم داره بیشتر میشه حالا اگر قرار برای تمام نشتی های 206 گیربکس بیاد پائین ارزششو داره که بدم گارانتی انجام بده یا نه و اون قسمت یعنی زیر پیچ هواگیری رادیاتور چه کاسه نمدی وجود داره که داره نشت می کنه تیپ 3 :icon_cry: ممنون از پاسختون
دوستان نظر و پیشنهادی ندارند
dr_mehry
25 October 2006, 01:46 PM
بهترین کار مراجعه به نمایندگی و باز کردن گیربکس ماشین هست.البته ماشین منم این مشکل داشت ولی روغن ریزی خیلی کم بود
romeo_1593
25 October 2006, 03:13 PM
'کسی اینجا قیمتی از استپر تیپ 2 داره ؟
z_qz54
26 October 2006, 08:48 PM
'کسی اینجا قیمتی از استپر تیپ 2 داره ؟
3-4 ماه پیش 65 هزار تومن بود .
در مورد درب هم درست میفرمائید من پیش رو گرفتم دیدم همه 206 ها در راننده مقداره پایین افتاده ، من فکر کنم مشکلی در قالب باشه چون 2 تای اونها نو بودند.
romeo_1593
26 October 2006, 11:48 PM
میشه یکی از دوستان راهنماییم کنه که پمپ بنزین 206 تیپ 2 رو هر چند وقت یک بار باید عوض کرد ؟
birang1357
27 October 2006, 09:52 AM
چرادر 206 تيپ 2 هر وقت بنزين سوپر مي زنم آمپر بنزين بعد از كمي رانندگي كمتر از ميزان واقعي بنزينو نشون ميده؟؟؟؟با تشكر از همه دوستان
shahram2006_m
27 October 2006, 12:05 PM
چرادر 206 تيپ 2 هر وقت بنزين سوپر مي زنم آمپر بنزين بعد از كمي رانندگي كمتر از ميزان واقعي بنزينو نشون ميده؟؟؟؟با تشكر از همه دوستان
فکر نمیکنم چنین مشکلی پیش بیاد. شما طبق چه مقایسه به این نتیجه رسیدید؟؟
romeo_1593
27 October 2006, 12:11 PM
میشه یکی از دوستان راهنماییم کنه که پمپ بنزین 206 تیپ 2 رو هر چند وقت یک بار باید عوض کرد ؟
کسی نمی خواد رااهنمایی کنه...بابا من میخوام فردا ببرم ماشینو واسه سرویس 80000
z_qz54
27 October 2006, 02:16 PM
کسی نمی خواد رااهنمایی کنه...بابا من میخوام فردا ببرم ماشینو واسه سرویس 80000
من حدودا هر 20000 تا ولی یک موقع شاید زودتر . روی 8000 نیازی نیست. 12000 تا خوبه اگه عجله دارید.:icon_cool
persianking62
27 October 2006, 02:48 PM
مگه پمپ بنزین هم عوض میکنن؟؟؟؟؟؟ مگه بنزین هم خراب میشه؟؟؟؟؟؟؟:icon_ques فکر کنم منظور ایشان فیلتر بنزین باشه
romeo_1593
27 October 2006, 02:50 PM
من حدودا هر 20000 تا ولی یک موقع شاید زودتر . روی 8000 نیازی نیست. 12000 تا خوبه اگه عجله دارید.:icon_cool
دوست من 8000 نه 80000
تا الان هم فقط یک بار تو 60000 عوض کردم
پس به نظر شما باید باز هم عوضش کنم الان....قیمتی ازش دارین به من بدین ؟
z_qz54
27 October 2006, 03:36 PM
دوست من 8000 نه 80000
تا الان هم فقط یک بار تو 60000 عوض کردم
پس به نظر شما باید باز هم عوضش کنم الان....قیمتی ازش دارین به من بدین ؟
ببخشید اشتباه از من بود ، فکر کنم عوض کنید بعد 20000 تا خوبه ، چون بنزین ما آشغاله ، قیمت من یادم نیست.
birang1357
27 October 2006, 06:10 PM
فکر نمیکنم چنین مشکلی پیش بیاد. شما طبق چه مقایسه به این نتیجه رسیدید؟؟
نسبت به بنزين معمولي گفتم.آيا بنزين سوپر زودتر مصرف مي شه؟
romeo_1593
27 October 2006, 07:44 PM
مگه پمپ بنزین هم عوض میکنن؟؟؟؟؟؟ مگه بنزین هم خراب میشه؟؟؟؟؟؟؟:icon_ques فکر کنم منظور ایشان فیلتر بنزین باشه
نه دقیقا منظورم پمپ بنزین بود....آخر چی شد هر چند وقت یک بار پمپ بنزین باید عوض شه...من فیلتر بنزین و فیلتر روغن و فیلتر هوا رو که هر 10000 تا عوض می کنم
candino
28 October 2006, 12:02 PM
دوستان دیروز در هنگام رانندگی در حالت D یهو از سرعت کم کاملا پامو رو پدال گاز فشاردادم و چون ترافیک بود طی چند ثانیه باز سرعتمو کم کردم ولی اینبار نشانگرهای برف و اسپرت کنار علامت D با بوق ممتد شروع به روشن خاموش کردن کرد که با کشیدن دسته دنده به حالت منوال و برگردوندن آن برطرف شد .
از دوستان و اساتید میخواستم نظر شون رو بپرسم و ببینم آیا همچین تجربه ای داشتن آیا مهم هست یا مشکل خواصی نبوده در ضمن از کجا من میزان و کم شدن روغن گیربکس و (در حالتی که گیجی برای این کار نیست) میتونم چک کنم ؟ ماشین 120000تا کارکرده
خواهش میکنم:icon_cry: یعنی هیچ کس نظری نداره هر روز یک بار و فقط یک بار این مشکل رو تجربه میکنم ؟؟
به به:icon_surp رئیس ما هم که تیپ 6 داره راستی مبارکه . یک همچین مشکلی رو شما تجربه نکردی؟:icon_redf
behzad51
30 October 2006, 01:35 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
من 206 تیپ 2 مدل 83 دارم که 33000 تا کار کرده.
صبحها که استارت میزنم موتور ریپ زده و خاموش میشه و باید چند بار استارت زده و مقداری گاز بدهم تا روشن بمونه و وقتی هم روشن میمونه و تا گرم شدن ، موتور خام میسوزونه.
لطفا" جهت رفع این مشکل منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
در ضمن کارهای زیر را هم برای رفع این مشکل انجام دادم.
1- شستشوی انژکتور توسط دستگاه
2 - تعویض شمعها
3 - تعویض فیلتر بنزین
4 - تعویض فیلتر هوا
5 - تمیز کردن استیپر
باطری ماشین از نوع خشک بوده و کاملا سالم میباشد.
و 20 روز پیش هم سنسور اکسیژن را هم تعویض کردم :(
z_qz54
30 October 2006, 02:34 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
من 206 تیپ 2 مدل 83 دارم که 33000 تا کار کرده.
صبحها که استارت میزنم موتور ریپ زده و خاموش میشه و باید چند بار استارت زده و مقداری گاز بدهم تا روشن بمونه و وقتی هم روشن میمونه و تا گرم شدن ، موتور خام میسوزونه.
لطفا" جهت رفع این مشکل منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
در ضمن کارهای زیر را هم برای رفع این مشکل انجام دادم.
1- شستشوی انژکتور توسط دستگاه
2 - تعویض شمعها
3 - تعویض فیلتر بنزین
4 - تعویض فیلتر هوا
5 - تمیز کردن استیپر
باطری ماشین از نوع خشک بوده و کاملا سالم میباشد.
و 20 روز پیش هم سنسور اکسیژن را هم تعویض کردم :(
صبحها در چه دمایی ؟ با گاز روشنش میکنید ؟ تیپ چند ؟
احتمالات : با توجه به تعویض ها و تمیز کردن هایی که شما کردید ، نمیشه از راه دور نظر بیشتر از 10% داد .در این هنگام که بزور روشن میشه صدای ووززززززززززز وزززززززززز هم میده ؟
behzad51
30 October 2006, 11:26 PM
صبحها در چه دمایی ؟ با گاز روشنش میکنید ؟ تیپ چند ؟
احتمالات : با توجه به تعویض ها و تمیز کردن هایی که شما کردید ، نمیشه از راه دور نظر بیشتر از 10% داد .در این هنگام که بزور روشن میشه صدای ووززززززززززز وزززززززززز هم میده ؟
سلام و مرسی از توجه تان،
فکر نمیکنم به درجه دما ربطی داشته باشه ، اصولا وقتی مدت زمان طولانی خاموش میماند اینجوری میشه، و وسط روز هم اینجوری هست و صدای خاصی نمیده ولی موتور لرزش ذاره و وقتی گرم میشه بهتر میشه.
در ضمن همونطوری که عرض کردم تیپ 2 هست .
z_qz54
31 October 2006, 12:05 AM
سلام و مرسی از توجه تان،
فکر نمیکنم به درجه دما ربطی داشته باشه ، اصولا وقتی مدت زمان طولانی خاموش میماند اینجوری میشه، و وسط روز هم اینجوری هست و صدای خاصی نمیده ولی موتور لرزش ذاره و وقتی گرم میشه بهتر میشه.
در ضمن همونطوری که عرض کردم تیپ 2 هست .
شما در دلکو (به اسرار دوستان کوئل) مشکل ندارید ؟ چک کردید ؟ شمع ها که ظاهرا درسته .
behzad51
31 October 2006, 10:58 AM
شما در دلکو (به اسرار دوستان کوئل) مشکل ندارید ؟ چک کردید ؟ شمع ها که ظاهرا درسته .
سلام و عرض ارادت
میشه لطفا بگید چه جوری باید دلکو (به اسرار دوستان کوئل) را چک کرد،
باید به تعمیر گاه مراجعه کنم یا خودم میتونم چک کنم؟ :icon_ques
magicrain
31 October 2006, 12:21 PM
با سلام...206 تیپ 5 دارم چند وقتی سرعت که میگیرم یه بوی تندی مثل دود تو ماشین می اد...بعضی وقتها هم تو سرعت پایین هم میشه...اگه ممکنه لنت ترمز خوب معرفی کنید چون لنت ها را که عوض کردم مثل اول ترمز نمیگیره...ABS هم درست کار نمی کنه...مرسی
z_qz54
31 October 2006, 03:30 PM
سلام و عرض ارادت
میشه لطفا بگید چه جوری باید دلکو (به اسرار دوستان کوئل) را چک کرد،
باید به تعمیر گاه مراجعه کنم یا خودم میتونم چک کنم؟ :icon_ques
نه اگه مشکل داشته باشه احتمال داره بعضی مواقع ماشین تک کار کنه و این رفتار ماشین شما مثل تک کار کردن است. ببرین تعمیرگاه مجاز و مشکل رو بگید و بگید دلکو یا همون کوئل رو چک کنند.
با سلام...206 تیپ 5 دارم چند وقتی سرعت که میگیرم یه بوی تندی مثل دود تو ماشین می اد...بعضی وقتها هم تو سرعت پایین هم میشه...اگه ممکنه لنت ترمز خوب معرفی کنید چون لنت ها را که عوض کردم مثل اول ترمز نمیگیره...ABS هم درست کار نمی کنه...مرسی
احتمالا واشر منیفولد خورجی شما زنگ زده ، موتور شویی کردید ؟ مال من که زنگ زده بود مقداری دود بیرون میداد توی موتور و داخل اتاق نمی آمد ؛ شما تند میرید بوی دود میاد یا گاز زیاد میدید ؟ لنت خوب ولئو که انواع قیمت های 40 تومن تا 80 تومن رو داره.
birang1357
2 November 2006, 02:46 PM
ماشينم 206 تيپ 2 يه صداي اضافي مثل لرزش چيزي وقتي كه ماشين تو دست انداز ميره از زير داشبورد طرف راننده مياد هر چي نگاه كردم چيزي كه شل باشه نديديم اگه مورد مشابهي كسي تحربه كرده لطفا منو راهنمايي كنه .با تشكر از همه دوستان
saeed_charmer
3 November 2006, 01:48 AM
سلام دوستان
من چند روز پیش لنت جلو رو عوض کردم ولی الان صئت میکشه . بردم برام سمباده زد ولی بازم همون طوری . یه مشکله دیگه ههت اونم اینه که وقتی فرمون میدم سمت جپ از صدای صوت میاد .
مشکل از چیه ؟
Artemis
3 November 2006, 08:00 PM
یه چند تا ترمز محکم بگیر ، احتمالا درست میشه ، منظورم این نیست بری تیک آف بکشی ، با سرعت 30-40 محک ترمز بگیر
john123
18 November 2006, 12:10 PM
با سلام ،
من جديدن با برف پاك كن عقب يك مشكلي پيدا كردم.
زماني كه در ها را رو با ريموت باز مي كنم و زماني كه دنده عقب را جا مي زنم برف پاك كن عقب شروع به كار مي كند و اين مشكل از زماني ايجاد شده است كه صندوق يك كمي پر بود و در صندوق را با كمي فشار بستم.
تشكر از راهنمايي شما.
mea2002
18 November 2006, 12:44 PM
با سلام
من يك 206 تيپ 2 كلاس 1 مدل 85 دارم
سرويس اوليه ماشين را انجام دادم.اما چند وقتي است
كه به هنگام ترمز گرفتن يا عبور از دست اندازها
صداي تاق تاق از در جلو سمت شاگرد شنيده ميشود.
(مثل وقتي كه در درست بسته نشده باشد)
راه حل اين مشكل چيست؟ممنون از لطفتان
mea2002
18 November 2006, 12:47 PM
با سلام
راه حل اين مشكل چيست؟
peugeot206_16v
18 November 2006, 01:45 PM
با سلام ،
زماني كه در ها را رو با ريموت باز مي كنم و زماني كه دنده عقب را جا مي زنم برف پاك كن عقب شروع به كار مي كند و اين مشكل از زماني ايجاد شده است كه صندوق يك كمي پر بود و در صندوق را با كمي فشار بستم.
تشكر از راهنمايي شما.
این مورد که گفتید در قسمت فرمان الکتریکی خوردو شما وجود دارد البته به دو شرط فعال میشود
1- فعال کردن آپشن آن
2- در صورت روشن بودن برف پاکن های جلو
و امری طبیعی و ضروری است که متاسفانه این آپشن در 206 های تولیدی ایران اکثر به اتفاق غیر فعال است مانند عمل کردن فلاشر در هنگام باز شدن دربهای اتومبیل !!!!!!!!
اگر به غیر از این موارد است به تعمیر کار مراجعه کنید
john123
18 November 2006, 02:43 PM
این مورد که گفتید در قسمت فرمان الکتریکی خوردو شما وجود دارد البته به دو شرط فعال میشود
1- فعال کردن آپشن آن
2- در صورت روشن بودن برف پاکن های جلو
و امری طبیعی و ضروری است که متاسفانه این آپشن در 206 های تولیدی ایران اکثر به اتفاق غیر فعال است مانند عمل کردن فلاشر در هنگام باز شدن دربهای اتومبیل !!!!!!!!
اگر به غیر از این موارد است به تعمیر کار مراجعه کنید
با تشكر از راهنمايي شما ولي:
من آن آپشن را فعال نكرده ام.
در ضمن منظور شما از روشن بودن برف پاكن هاي جلو چيست چون فقط برف پاكن عقب كار مي كند؟
z_qz54
18 November 2006, 03:44 PM
اکثر فرمانهای الکترونیکی 206 تحت نظارت BSI هستش.یا یک دور باطری رو از مدار خارج کنید و یک بار فیش برف پاک کن عقب رو قطع کنی.برای قطع کردن فیش قاب پشت در رو از قسمت لبه بالایی به آرامی تک تک خار ها رو خارج کنید بعد نیازی نیست کل قاب از جای در بیاد.از همونجا دسترسی به فیش دارید.
rezaeebarmi
18 November 2006, 04:31 PM
سلام دوستان
من 206 تيپ 3 مدل 85 دارم و 11000 تا كاركرده. روغن موتورش رو بايد رو 10000 عوض كنم يا 20000؟
اين سر و صداي داخل اتاق رو چجوري مي شه گرفت؟ هم در هاي سمت راست و هم عقب ماشين سرو صداي ازار دهنده اي دارن
ممنون از راهنمايي
z_qz54
18 November 2006, 04:49 PM
سلام دوستان
من 206 تيپ 3 مدل 85 دارم و 11000 تا كاركرده. روغن موتورش رو بايد رو 10000 عوض كنم يا 20000؟
اين سر و صداي داخل اتاق رو چجوري مي شه گرفت؟ هم در هاي سمت راست و هم عقب ماشين سرو صداي ازار دهنده اي دارن
ممنون از راهنمايي
دوست عزیز بستگی به روغن و میزان کارکر مندرج بر روی برچسب قوطی روغن شما دارد.
برای صدا گیری هم باید درب رو باز کنید و ببینید عامل صدا چیست؟
romeo_1593
18 November 2006, 06:57 PM
دوستان 2 ماه که ماشینم صدای پاترول میده موتورش
رویس 80000 تازه یک هفته هم هست که انجام دادم....واقعا سوپر سرویس کردم ولی صداش کم نشده .
در ضمن دنده هام هم یک ماه وحشتناک بد جا میره و موقع جارفتن صدا میده که قبلا نبوده....حتی رفتم واسه این کل روغن گیرباکس رو عوض کردم....ولی درست نشد...چه کنم ؟
تیپ 2
کارکرد 80000
john123
18 November 2006, 07:26 PM
اکثر فرمانهای الکترونیکی 206 تحت نظارت BSI هستش.یا یک دور باطری رو از مدار خارج کنید و یک بار فیش برف پاک کن عقب رو قطع کنی.برای قطع کردن فیش قاب پشت در رو از قسمت لبه بالایی به آرامی تک تک خار ها رو خارج کنید بعد نیازی نیست کل قاب از جای در بیاد.از همونجا دسترسی به فیش دارید.
تشكر از راهنمايي شما،
لطفاً اگر امكان دارد بفرماييد دليل اين كه به اين صورت درآمده است چيست؟
در ضمن اگر ممكن است نحوه باز كردن قاب را دقيقتر بفرماييد.
tornado_2000
19 November 2006, 12:31 AM
با سلام
دوستان من یک 206 تیپ 2 کلاس 1 دارم که 900 تا کار کرده سرویس هم هنوز نرفته
که 2 تا مشکل داره :
1- ماشین تو دور 1000 فقط 1000 صدای جیر جیر میده مثل صدای خرابی دینام و وقتی گاز میدم از بین میره به چند دفر نشون دادم گفتن دینامش سیتروئن هست و به این زودی ها خراب نمیشه و گفتن مشکل از اسبک هست که باید تنظیم بشه محل دقیق صدا را اگر اشتباه نکنم از بغل دینام تشخیص دادم.
2- وقتی ماشین گرم میشه از زیر یک صدای مثل سابیده شدن 2 تا چیز فلری میاد وقتی میخواهم دنده عوض کنم( بیشتر از 1 به 2 )
و یا گاز بدم این صدا میاد .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
mea2002
19 November 2006, 09:06 AM
با سلام
دوستان كسي جوابي براي اين سئوال من ندارد؟
rezaeebarmi
19 November 2006, 12:22 PM
دوست عزیز بستگی به روغن و میزان کارکر مندرج بر روی برچسب قوطی روغن شما دارد.
برای صدا گیری هم باید درب رو باز کنید و ببینید عامل صدا چیست؟
سلام
من ماشين رو صفر تحويل گرفتم. از كجا بايد بفهمم روغن موتور رو رو كيلومتر چند بايد عوض كنم؟
kourosh69
19 November 2006, 12:48 PM
سلام
من ماشين رو صفر تحويل گرفتم. از كجا بايد بفهمم روغن موتور رو رو كيلومتر چند بايد عوض كنم؟
دوست عزیز :
چون نمیدونین کارخانه از چه روغنی برای موتور شما استفاده کرده ، فرض رو روی حداقل بگیرین مثلن total 5000 که حداکثر پیشنهادی کیلومتر کارکرد اون 10000 هست یعنی هزار کیلومتر هم گذشته .
به نظر من هر چه زودتر روغن و فیلتر ها ( فیلتر هوا و فیلتر روغن و صافی بنزین ) رو تعویض کنید تا خیالتون راحت باشه .
پایدار باشید
رامتين123
19 November 2006, 01:21 PM
دوستان 2 ماه که ماشینم صدای پاترول میده موتورش
رویس 80000 تازه یک هفته هم هست که انجام دادم....واقعا سوپر سرویس کردم ولی صداش کم نشده .
در ضمن دنده هام هم یک ماه وحشتناک بد جا میره و موقع جارفتن صدا میده که قبلا نبوده....حتی رفتم واسه این کل روغن گیرباکس رو عوض کردم....ولی درست نشد...چه کنم ؟
تیپ 2
کارکرد 80000
در مورد صداي موتور ماشين رو ببريد براي تنظيم موتور و فيلرگيري . در مورد بد جا رفتن دنده ها هم ممكنه از صفحه كلاج باشه . اگر تا حالا عوض نشده شايد در 80000 تا زمان تعويضش رسيده باشه .
romeo_1593
19 November 2006, 01:38 PM
در مورد صداي موتور ماشين رو ببريد براي تنظيم موتور و فيلرگيري . در مورد بد جا رفتن دنده ها هم ممكنه از صفحه كلاج باشه . اگر تا حالا عوض نشده شايد در 80000 تا زمان تعويضش رسيده باشه .
صفحه کلاچ 60000 تا عوض شده...تنظیم موتور تازه شده......شمع ها هم 70000 تا عوض شده
حالا نظرتون چیه ؟
po2ya
19 November 2006, 01:51 PM
صفحه کلاچ 60000 تا عوض شده...تنظیم موتور تازه شده......شمع ها هم 70000 تا عوض شده
حالا نظرتون چیه ؟
دسته موتور ها سالم هستن؟!!!
این صدای پاترول یا تانک بیشتر مال پاره بوووودن دسته موتور ها می باشد!
:icon_cool
XELTEK
19 November 2006, 02:34 PM
+ اگزوز رو هم بازرسي كنيد !
z_qz54
19 November 2006, 02:42 PM
206 تا قبل از تعمیر نیازی به فیلرگیری نداره مگر اینکه تسمه تایمینگ دنده رد کنه.
من تاحالا 206 ام دسته موتور پاره نکرده ، ولی مال شما اگه پاره شده فکر کنم مقداری لرزه هم باید داشته باشه و هنگامی که دارید یک دنده رو پر میکنید اگه از روی دست انداز رد بشید ، ماشین مقداری کم عقب میکشه%
po2ya
19 November 2006, 06:24 PM
206 تا قبل از تعمیر نیازی به فیلرگیری نداره مگر اینکه تسمه تایمینگ دنده رد کنه.
من تاحالا 206 ام دسته موتور پاره نکرده ، ولی مال شما اگه پاره شده فکر کنم مقداری لرزه هم باید داشته باشه و هنگامی که دارید یک دنده رو پر میکنید اگه از روی دست انداز رد بشید ، ماشین مقداری کم عقب میکشه%
بنده از زممانی که ماشینم رو تحویل گرفتم تا به الان یه چیزی حدود 4 یا 5 تا دسته موتور تعویض کردم!
البته نصف بیشترش مال خراب بوودن پایه دسته موتورم بوود!
ولی دسته موتور خراب شدن مال تیکاف و حرکات نا مشخص بر رووی ماشین می باشد!
john123
19 November 2006, 07:05 PM
با سلام ،
من هر چقدر گشتم فيش هايي رو كه شما فرموديد پيدا نكردم (تيپ 3)؟
romeo_1593
19 November 2006, 07:42 PM
هفته پیش هم دسته موتور رو چک کردم و هم اگزوز رو
دیگه گیج شدم از چی میتونه باشه
میخواین ماشین رو بیارم یه جا همه ببینید
po2ya
19 November 2006, 09:58 PM
دوست عزیز یه تعمیرگاه خووب ببرید فکر کنم بهتر بتوونن مشکل شما رو حل کنن بنده جایی رو سراغ دارم که واقعا توی 206 خبره هستش و کم کم داره میزنه توو کار بنز و BMWهای وارداتی که اگه خدا بخواد یکی از نمایندگی های تعمیر این ماشین ها باشه از طرف نمایندگی وارد کننده!!!
اگه خواستید بفرمایید تا در پیغام خصوصی آدرس و تلفن اوونجا رو بدم به شما!
z_qz54
19 November 2006, 11:36 PM
با سلام ،
من هر چقدر گشتم فيش هايي رو كه شما فرموديد پيدا نكردم (تيپ 3)؟
اگه خدا بخاد فردا خودم رو به 206 میرسونم و باز میکنم و عکس میگیرم. شما باطری رو 1 دور قطع کردی؟
mea2002
20 November 2006, 10:56 AM
با سلام
صداهايي از در جلو سمت شاگرد شنيده ميشود.
romeo_1593
20 November 2006, 12:08 PM
دوست عزیز یه تعمیرگاه خووب ببرید فکر کنم بهتر بتوونن مشکل شما رو حل کنن بنده جایی رو سراغ دارم که واقعا توی 206 خبره هستش و کم کم داره میزنه توو کار بنز و BMWهای وارداتی که اگه خدا بخواد یکی از نمایندگی های تعمیر این ماشین ها باشه از طرف نمایندگی وارد کننده!!!
اگه خواستید بفرمایید تا در پیغام خصوصی آدرس و تلفن اوونجا رو بدم به شما!
اگه بفرستید متشکر میشم
رامتين123
20 November 2006, 01:13 PM
رومئو جان . لطفاً وقتي كه از تعميرگاه به نتيجه رسيدي نتيجش رو هم اينجا برامون بنويس تا براي همه تجربه بشه . در مورد سر و صداي موتور من ديگه نظري ندارم (راستي روغن مناسب و به اندازه در موتور هست ؟ يه وقت تعويض روغني زياد روغن نريخته باشه ) . بعد هم در مورد بد جا رفتن دنده ها روغن گيربكسي كه عوض كردي از چه ماركي توش ريختي ؟ مناسب با 206 هست ؟. تازگي ها كلاج رو رگلاژ نكردي ؟ رگلاژ شدن ميتونه مشكل رو حل كنه .
رامتين123
20 November 2006, 01:16 PM
با سلام
صداهايي از در جلو سمت شاگرد شنيده ميشود.
مطمئنيد كه صدا از در سمت شاگرد مياد . اگر اينطور هست همانطور كه دوستان گفتند بايد رو دري رو باز كنيد و ببيند كه منشع صدا از كجاست (چي لقي داره) . گيريس كاري قفل ها ميتونه اين صدا را بر طرف كنه . ضمناً اگر احساس ميكنيد صدا از زير ماشين مياد اينجور كه دوستان در پست ها قبلي گفته بودند ممكنه از واشر اگزور باشه .
romeo_1593
20 November 2006, 02:00 PM
رومئو جان . لطفاً وقتي كه از تعميرگاه به نتيجه رسيدي نتيجش رو هم اينجا برامون بنويس تا براي همه تجربه بشه . در مورد سر و صداي موتور من ديگه نظري ندارم (راستي روغن مناسب و به اندازه در موتور هست ؟ يه وقت تعويض روغني زياد روغن نريخته باشه ) . بعد هم در مورد بد جا رفتن دنده ها روغن گيربكسي كه عوض كردي از چه ماركي توش ريختي ؟ مناسب با 206 هست ؟. تازگي ها كلاج رو رگلاژ نكردي ؟ رگلاژ شدن ميتونه مشكل رو حل كنه .
روغن لیکومولی ریختم واسه گیرباکس
5000 توتال همیشه میریزم که 10000 تا عوض میکنم
کلاچ رو رگلاژ نکردم ولی 20000 تا پیش عوضش کردم
کلا من ماشینم رو لای زر ورق میزارم و این صدا داره میره رو اعصابم چون به ماشین حساسم و دوست ندارم ماشینم سر حال و توپ نباشه .
در مورد خبر هم ...چشم حتما خبر میدم ولی هنوز چیزی از آدرس یا شماره تعمیرگاه بدستم نرسیده .
mea2002
20 November 2006, 06:45 PM
مطمئنيد كه صدا از در سمت شاگرد مياد . اگر اينطور هست همانطور كه دوستان گفتند بايد رو دري رو باز كنيد و ببيند كه منشع صدا از كجاست (چي لقي داره) . گيريس كاري قفل ها ميتونه اين صدا را بر طرف كنه . ضمناً اگر احساس ميكنيد صدا از زير ماشين مياد اينجور كه دوستان در پست ها قبلي گفته بودند ممكنه از واشر اگزور باشه .
بله- اين صدا از همان سمت در شاگرد (در سمت راست جلو) مياد و همون طور كه گفتم مثل حالتي است
كه در درست بسته نشه وصدا بده.البته فقط در سرعت گيرها وچاله چوله ها اين صدا معلوم ميشه.
از طرفي ماشين هم گارانتي است و از سويي ديگر آدم زياد به نمايندگي اعتمادي نداره وبه قول خودشون
همه اين اشكالات طبيعي است.خلاصه اين صدا بد جوري فكرم را مشغول كرده.دوستان اگر تو اين زمينه راه حلي دارند خيلي ممنون ميشم.:icon_ques
z_qz54
20 November 2006, 10:50 PM
بله- اين صدا از همان سمت در شاگرد (در سمت راست جلو) مياد و همون طور كه گفتم مثل حالتي است
كه در درست بسته نشه وصدا بده.البته فقط در سرعت گيرها وچاله چوله ها اين صدا معلوم ميشه.
از طرفي ماشين هم گارانتي است و از سويي ديگر آدم زياد به نمايندگي اعتمادي نداره وبه قول خودشون
همه اين اشكالات طبيعي است.خلاصه اين صدا بد جوري فكرم را مشغول كرده.دوستان اگر تو اين زمينه راه حلي دارند خيلي ممنون ميشم.:icon_ques
احتمالا از بست شیشه است.یعنی چون مال من از همون بود میگم.انتهای شیشه یک سوراخ داره که یک زاعده رفته توی اون وقتی از جاش کمی عقب تر میاد صدا میده.ولی باز هم احتمال هست.
mea2002
23 November 2006, 09:46 AM
سلام به همه دوستان
در مورد نمايشگر ميزان روغن 206 يك سئوالي داشتم.خواهشمندم دوستان پس از مشاهده
تصوير زير بگويندكه شكل 1 صحيح است يا شكل 2.
http://img.villagephtos.com/p/2006-11/1225561/oil.JPْG
لطفاً لينك را در يك پنجره جديد در قسمت آدرس copy و pasteنماييد.
چون در اين زمينه براي من ابهام وجود دارد و آنچه با مراجعه به دفترچه راهنماي 206 برداشت ميشود اين است كه بايستي شكل 2 صحيح باشد ولي از نمايندگي كه سئوال كردم ميگفت شكل 1 صحيح است.
حالا به نظر شما كدام شكل صحيح است؟ممنون.
پيرو مطلب قبلي لينك زير را براي مشاهده تصوير در بخش آدرس كپي نماييد:
http://img.villagephtos.com/p/2006-11/1225561/oil.JPG
shahram2006_m
23 November 2006, 10:36 AM
سلام به همه دوستان
در مورد نمايشگر ميزان روغن 206 يك سئوالي داشتم.خواهشمندم دوستان پس از مشاهده
تصوير زير بگويندكه شكل 1 صحيح است يا شكل 2.
http://img.villagephtos.com/p/2006-11/1225561/oil.JPْG
لطفاً لينك را در يك پنجره جديد در قسمت آدرس copy و pasteنماييد.
چون در اين زمينه براي من ابهام وجود دارد و آنچه با مراجعه به دفترچه راهنماي 206 برداشت ميشود اين است كه بايستي شكل 2 صحيح باشد ولي از نمايندگي كه سئوال كردم ميگفت شكل 1 صحيح است.
حالا به نظر شما كدام شكل صحيح است؟ممنون.
پيرو مطلب قبلي لينك زير را براي مشاهده تصوير در بخش آدرس كپي نماييد:
http://img.villagephtos.com/p/2006-11/1225561/oil.JPG
دوست عزیز لینک های شما کار نمی کنه.
mea2002
23 November 2006, 12:51 PM
سلام-چرا كار ميكند شما آدرس را selectسپس كپي و در يك پنجره جديد در بخش آدرس pasteكنيد
اينم يك لينك ديگر از اين تصوير:
http://upload2.net/page/download/fsFy2V3EAopYHgp/oil.JPG.html
mn_2440
23 November 2006, 01:11 PM
کسی میتونه راهنمایی کنه قاب ستون 206 که کمربند ایمنی داخلشه چطور باز میشه؟
john123
24 November 2006, 07:55 PM
با سلام ،
دوستان در مورد باربندي كه بر روي 206 ها نصب مي شود اطلاعي داريد؟(قيمت،ظرفيت مزايا،معايب و ..)
با تشكر
z_qz54
24 November 2006, 09:49 PM
کسی میتونه راهنمایی کنه قاب ستون 206 که کمربند ایمنی داخلشه چطور باز میشه؟
سلام دوست عزیز.
برای باز کردنش من تا جاییش رو میدونم چجوریه:اصل قاب به صیله لاستیک های دورش نگه داشته شده یعنی شما با نخن اگر از بالا لاستیک های دو طرف رو کنار بزنی قاب شل میشه.قسمت بالای و پایینی یکی نیستند ، قسمت بلایی به صورتی کشویی از بالا به قسمت پایی جا خودره و پشت جایی که به هم رسیدند 2 خار هستش که این قاب ها رو به ستون کیپ کرده و با کشیدنشون جدا میشه.اما مهم اینجاست که شما باید میانبر کمربند که وسط ستون جا خودرو ره برداری که من پیشنهاد میکنم به اون دست نزن.چون توی تصادف اول من اون رو باز کردند و در تصادف دوم از جا کنده شد و نشون میده که بد بسته بودند.
حالا شما برای چی میخواهید باز کنید؟
mea2002
24 November 2006, 10:27 PM
سلام-در مورد نمايشگر روغن 206 روي صفحه آمپر كدام حالت بيانگر ميزان درست روغن است:
1-نمايش 6خانه بصورت عدد 8 ديجيتال كاملاَ روشن
2-نمايش 6 خانه بصورت عدد 8 ديجيتال كه نيمه بالايي آن خاموش است و فقط نيمه پاييني روشن است.
چون در دفترچه راهنماي 206 گفته كه حالت دوم بيانگر بروز اشكال د ر نمايشگر روغن است.
ممنون
اینجانب
25 November 2006, 08:26 AM
دوست عزیز توجه داشته باشید که نمایشگر نباید چشمک بزند (نباید خاموش و روشن شود). اگر چشمک بزند یعنی اطلاعات درستی نشان نمیدهد. در صورت کم بودن روغن بجای مربع، خط نشان خواهد داد (بدون چشمک زدن) که هرچه روغن کمتر باشد مربعها هم کمتر خواهند بود. ولی بطور کلی بهتر است که میزان روغن را با استفاده از گیج چک کنید.
amirii
25 November 2006, 01:36 PM
ممنون از راهنمايي
سلام - زبانک قفل ها را گریس بزنید صدا از بین میرود
mn_2440
25 November 2006, 02:12 PM
سلام دوست عزیز.
برای باز کردنش من تا جاییش رو میدونم چجوریه:اصل قاب به صیله لاستیک های دورش نگه داشته شده یعنی شما با نخن اگر از بالا لاستیک های دو طرف رو کنار بزنی قاب شل میشه.قسمت بالای و پایینی یکی نیستند ، قسمت بلایی به صورتی کشویی از بالا به قسمت پایی جا خودره و پشت جایی که به هم رسیدند 2 خار هستش که این قاب ها رو به ستون کیپ کرده و با کشیدنشون جدا میشه.اما مهم اینجاست که شما باید میانبر کمربند که وسط ستون جا خودرو ره برداری که من پیشنهاد میکنم به اون دست نزن.چون توی تصادف اول من اون رو باز کردند و در تصادف دوم از جا کنده شد و نشون میده که بد بسته بودند.
حالا شما برای چی میخواهید باز کنید؟
خیلی ممنون از جوابت. از داخل ستون یه صدایی میاد. من دارم ماشین رو صداگیری میکنم. چند تا از موارد که خیلی سر و صدا داره رو پیدا کردم. تکمیل شد همینجا یه پست میزنم تا بقیه هم استفاده کنند. فقط همین قاب ستون مونده. مربوط به قفلها نیست. دقیقاٌ از داخل ستون دو طرف میاد. بهر حال خیلی ممنون.
m16586
25 November 2006, 05:01 PM
خیلی ممنون از جوابت. از داخل ستون یه صدایی میاد. من دارم ماشین رو صداگیری میکنم. چند تا از موارد که خیلی سر و صدا داره رو پیدا کردم. تکمیل شد همینجا یه پست میزنم تا بقیه هم استفاده کنند. فقط همین قاب ستون مونده. مربوط به قفلها نیست. دقیقاٌ از داخل ستون دو طرف میاد. بهر حال خیلی ممنون.
اول زبونه قفلها رو گريس كاري كن اگر حل نشد برو سراغ كارهاي ديگه من هم همين فكر را ميكردم كه اشكال از داخل ستون باشه ولي با گريس كاري زبونه ها مشكل حل شد.
فكر نمي كنم داخل ستون چيزي وجود داشته باشه
انعكاس صداي زبونه قفل از داخل ستون شنيده ميشه به هر حال اين تجربه من بود اميد كه بدرد بخوره
m16586
25 November 2006, 05:03 PM
-نمايش 6خانه بصورت عدد 8 ديجيتال كاملاَ روشن
يعني روغن زياده بايد كمش كني
به صورت نرمال بايد به صورت 6 تا o ديده بشه ===>> oooooo
mn_2440
25 November 2006, 05:38 PM
اول زبونه قفلها رو گريس كاري كن اگر حل نشد برو سراغ كارهاي ديگه من هم همين فكر را ميكردم كه اشكال از داخل ستون باشه ولي با گريس كاري زبونه ها مشكل حل شد.
فكر نمي كنم داخل ستون چيزي وجود داشته باشه
انعكاس صداي زبونه قفل از داخل ستون شنيده ميشه به هر حال اين تجربه من بود اميد كه بدرد بخوره
اولین کارم همین گریسکاری قفلها بود. ولی این صدا همچنان هست. very TNX
romeo_1593
26 November 2006, 11:05 PM
نمایشگر روغن من همیشه تمام خونه ها بصورت مربع روشن میشد اما 1000 تا پیش بردم تعویض روغن و بعد از اون فقط خط نشون میده....این یعنی چی ؟
z_qz54
26 November 2006, 11:20 PM
نمایشگر روغن من همیشه تمام خونه ها بصورت مربع روشن میشد اما 1000 تا پیش بردم تعویض روغن و بعد از اون فقط خط نشون میده....این یعنی چی ؟
فکر کنم روغن مال شما رو زیاد از حد پر کردند.
من زیادی ریختم توش ، بیشتر از چهار و نیم لیتر ، همینطور که شما گفتید نمایش داد.همه رو خط نشون داد در صورتی که پر بود.
romeo_1593
26 November 2006, 11:30 PM
الان چه توصیه ای دارید ؟
z_qz54
27 November 2006, 12:27 AM
الان چه توصیه ای دارید ؟
یک دور میزان روغن رو چک کن ، اگه زیاد بود یه خودتون با شیلنگ بکشید یا ببرید تعمیرگاه از کارتر کم کنند. ولی اگر استاندارد بود فکر کنم صبر کنید تا دفعه بعدی بهتره :icon_sad:
ولی بد نیست یک دور هم باطری رو قطع کنید و بعد وصل.:icon_cool
Malkemid
27 November 2006, 02:34 AM
من بزرگترین مشکلم با جلو بندی ماشینه...
فرمونش یکم زیادی نرمه...نمی دونم چطور بگم...
مثلا اگه یه دست اندازی بخوره سر پیچ چرخها زیاده از حد معمول تغییر مسیر میدن و ماشین گیج میشه
یا توسرعت بالا فرمونو صاف داری...ولی به نظر میاد چرخها یکم منحرف میشن
هر جا هم می برم نمی تونن درستش کنن:icon_redf
z_qz54
27 November 2006, 03:16 PM
من بزرگترین مشکلم با جلو بندی ماشینه...
فرمونش یکم زیادی نرمه...نمی دونم چطور بگم...
مثلا اگه یه دست اندازی بخوره سر پیچ چرخها زیاده از حد معمول تغییر مسیر میدن و ماشین گیج میشه
یا توسرعت بالا فرمونو صاف داری...ولی به نظر میاد چرخها یکم منحرف میشن
هر جا هم می برم نمی تونن درستش کنن:icon_redf
من فکر کنم مشکل از سیستم هیدرولیک فرمان هستش.منظورم دریچه فشاره(دقیقا نمیدونم اسم مکانیکیش جیه) اون وقتی خوب عمل نکنه یا فشار روغن از پشت پمپ دائما زید و یا دائما کم هستش.
من شخصا این مشل رو نداشتم ولی دیدم.
birang1357
27 November 2006, 04:53 PM
ماشين من تيپ 2 .چرا در سطح شيب دار وقتي دنده سبك مي كنم خيلي زود دور موتور كم ميشه و مجبور ميشم معكوس بكشم.
Malkemid
27 November 2006, 06:22 PM
ماشين من تيپ 2 .چرا در سطح شيب دار وقتي دنده سبك مي كنم خيلي زود دور موتور كم ميشه و مجبور ميشم معكوس بكشم.
خوب طبیعیه دیگه....سر بالایی داری میری باید با دنده ای بری که کشش بیشتری ایجاد کنه
parti3000
27 November 2006, 10:19 PM
سلام
من یه تیپ 2 خریدم
1- میخوام پخش سی دی خور روش بزارم ایا نیاز هست به نصاب حرفه ای مراجعه کنم یا همه میتونن ؟
2- کنترل پخش که رو دسته زیر فرمونه فقط با پخش استاندارد کار میکنه ؟
3- برای نصب باند غیر از بریدن پنل عقب راه دیگه ای نیست ؟
:icon_excl
z_qz54
27 November 2006, 10:32 PM
سلام
من یه تیپ 2 خریدم
1- میخوام پخش سی دی خور روش بزارم ایا نیاز هست به نصاب حرفه ای مراجعه کنم یا همه میتونن ؟
سلام دوست عزیز.
اگه مدل استاندارد سی دی خوری که روی تیپ های 5و 3 است رو میخوای نصب کنی ، مشکلی نداره.ولی مدل های دیگر رو باید یک قطغا رابط نصب کنید که فکر کنم توی مجله ماشین زیاد تبلیغش رو میکنه.
نیاز به نصاب حرفه ای نیستوخود شما هم میتونی نصب کنی.
باند رو اطلاع ندارم.:icon_cool
Malkemid
28 November 2006, 01:53 AM
سلام
من یه تیپ 2 خریدم
1-همه می تونن...کار نیم ساعته!
2-اگه پخش فابریک تیپ 5 رو بذاری کار می کنه...اگه نه یه کیت جدا داره که فکر کنم 50 تومن قیمتشه.
3-تحت هیچ شرایطی طاقچه عقب رو نبرید...چون اولا اگه خواستید ماشینو بفروشید یا باید باند رو وردارید یا برید طاقچه! رو بخرید که فکر کنم 30 تومنی باشه...بعدش هم اینکه جنس این طاقچه یه جوریه که باند خوب توش چفت نمی شه و دچار صداهای اضافی میشه.
من خودم جایی که رفتم یارو طاقچه آماده 206 داشت از جنس mdf فکر کنم...دقیقا جا می رفت و اصلا هم معلوم نبود تعویضیه...اونو سوراخ کرد و گذاشت جاش...قیمتش هم 15 تومن.
birang1357
28 November 2006, 09:51 AM
خوب طبیعیه دیگه....سر بالایی داری میری باید با دنده ای بری که کشش بیشتری ایجاد کنه
منظر من اين بود كه مثلا اگه تو يه سر بالايي با دنده 2 حركت مي كنم بعد مجبور مي شم بيام دنده 1بعد از اينكه دور موتور بالا رفت و رفتم دنده 2 بعد از كمي دوباره مجبور مي شم بيام دنده 1.شايد به ديل ضعيف بودن موتور تيپ 2 باشه؟؟؟
shahram2006_m
28 November 2006, 11:44 AM
منظر من اين بود كه مثلا اگه تو يه سر بالايي با دنده 2 حركت مي كنم بعد مجبور مي شم بيام دنده 1بعد از اينكه دور موتور بالا رفت و رفتم دنده 2 بعد از كمي دوباره مجبور مي شم بيام دنده 1.شايد به ديل ضعيف بودن موتور تيپ 2 باشه؟؟؟
دوست عزیز برای اینکه ماشین شما در سر بالایی کم نیاره چند راه وجود داره:
1. باید قلق گاز دادن دستتون باشه مثلا توی یه سر بالایی وقتی از 1 به 2 میرید باید بدونید چقدر پدال گاز رو فشار بدید تا کم نیاره.
2.دنده 1 رو اصطلاحا خوب پر کرده باشید یعنی دور موتور به اندازه کافی برای تعویض دنده بالا رفته باشه.
3. برای شتاب و قدرت بیشتر میتونید از بنرین سوپر و مکمل های دیگه برای بالا بردن اکتان سوخت استفاده کنید.
Malkemid
28 November 2006, 01:43 PM
علاوه بر توضیحات دوستمون...بازم باید بگم طبیعیه...اگه وقتی رو 2 رفتید یهو پدال رو پایین بدید...یا کم گاز بدید باز هم دور موتور کم میشه...کلا تیپ 2 تو سربالایی های تند ضعیف هم هست...از حق نگذریم.
اینجاست که ماشین دنده اتومات حال میده!:icon_mrgr
parti3000
28 November 2006, 02:03 PM
سلام دوست عزیز.
اگه مدل استاندارد سی دی خوری که روی تیپ های 5و 3 است رو میخوای نصب کنی ، مشکلی نداره
با سلام وتشکر
اونی که میگید mp3 میخونه ؟
حدود قیمتش چیه ؟
بعدش هم اینکه جنس این طاقچه یه جوریه که باند خوب توش چفت نمی شه و دچار صداهای اضافی میشه
این طاقچه که میگد کجا گیر میاد ؟
اگر نخوایم طاقچه رو ببریم جای نصب مناسب دیگه ای ( برای قرار دادن باند) سراغ دارید ؟
shahram2006_m
28 November 2006, 02:46 PM
با سلام وتشکر
اونی که میگید mp3 میخونه ؟
حدود قیمتش چیه ؟
این طاقچه که میگد کجا گیر میاد ؟
اگر نخوایم طاقچه رو ببریم جای نصب مناسب دیگه ای ( برای قرار دادن باند) سراغ دارید ؟
1.mp3 نمی خونه فقط Track
2.از مغاضه های ظبط و باند فروشی. اگر تهران هستید مثل خیابون سورنا
3.اگر ماشینتون تیپ 2 باشه میتونید توی در های عقب باند بزارید (تیپ 5 خودش داره) اما به علت کوچک بودن صدای خوبی بهتون نمیده.
بهترین راه تعویض طاقچه عقب هست.
reza1050
28 November 2006, 02:56 PM
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم در مورد خلاصی گیربکس و دیفرانسیل کسی اطلاعاتی داره من فکر میکنم که گیربکس ماشینم مقدار خلاصی اون بیشتر از حد معمول و وقتی گاز رو در دنده های یک و دو میگیری و کم میکنی ماشین تقه میخوره و این قبلا هم داشت اما چیزی که جدیدا ذهن منو مشغول کرده صدای تق (شبیه به صدای چهار شاخ گاردان پیکان کسایی که زیاد پیکان سوار شدند خوب میدونند چی میگم) میده میخوام بدونم غیر طبیعیه یا از روی وسواس و در اثر چی میتونه باشه وقت نکردم با ماشین دیگه ای امتحان کنم مورد دوم اینکه وقتی با شتاب دنده یک و دو حرکت میکنی طوری یک کم سر ماشین بلند بشه یک صدای جیغ یواش مثل فرسایش دو فلز خشک از جلو در قسمت زیر میاد که به نظر مال کمک باشه فقط موقعی که اصطلاحا سر ماشین بلند میشه صدا میاد ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن ماشین تیپ 3 و 19000 کار کرده منتظر جوابتون هستم :lover:
mmmhhh
28 November 2006, 02:56 PM
با سلام
بعضي از از مشكلاتي كه دوستان مطرح كردن قابل حل و برخي ديگه جزو خصوصيات اين ماشين هستن.
فعلا به تعدادي از اين مشكلات مطرح شده برسيم.
اين مشكل با تميز كردن MAP سنسور و استپر موتور حل ميشه.
بايد اتصالات سنسور هاي ABS چرخها و خود سنسور ها چك شوند.
اين كد به تصادف هيچ ارتباطي نداره و مدل هاي 80 و اوايل 81 هم اين كد رو ندارن
یعنی
اگه یک کم کم گاز بدی خیلی سریع خاموش میکنه.
ربطی به دیاگ ندارد
z_qz54
28 November 2006, 02:58 PM
خوب دوستان کم کم از صحبت در مورد ضبط و باند بیاییم بیرون چون عنوان تاپیک مشکلات 206 است.
در مورد اون دوستمون که فرمودند ماشینشون توی دنده 2 کم میاره . شما مثلا از 5000 دور توی دنده 1 میزنید به دنده 2 نباید گاز رو ول کنید.اگر ول نکنید و فورا به 2 بزنید چنان جهشی میکنه ماشین که ... این تنها راه اینه که ماشینتون کم نیاره.من شخصا حتی با سمند هم همین کار رو میکنم.گاز رو ول نکنید و سریع کلاچ بگیرید و بزنید 2.
saeed_charmer
29 November 2006, 06:03 PM
سلام دوستان . ماشین من یه چند ماهی هست که لامپ air bag ش روشن میشه . دیاگم کردم ولی درست نشد . چی کار باید بکنم .
206 تیپ 2 . مدل 84 .
RoSo
29 November 2006, 06:53 PM
تیپ 2 مگه airbag داره؟؟؟!!!!!!!! :icon_twis
اصلاً این چراغ کجا هست؟؟؟
peugeot206_16v
29 November 2006, 07:12 PM
در مورد اون دوستمون که فرمودند ماشینشون توی دنده 2 کم میاره . شما مثلا از 5000 دور توی دنده 1 میزنید به دنده 2 نباید گاز رو ول کنید.اگر ول نکنید و فورا به 2 بزنید چنان جهشی میکنه ماشین که ... این تنها راه اینه که ماشینتون کم نیاره.من شخصا حتی با سمند هم همین کار رو میکنم.گاز رو ول نکنید و سریع کلاچ بگیرید و بزنید 2.
بله به این عمل پاور شیفت میگویند
اما بهتر هست از این روش کمتر استفاده کنید
چون در این عمل به سیستم کلاچ گیربکس پولسها و دسته موتور فشار زیادی وارد میشود
در حد امکان در شرایط اضطراری از این روش استفاده کنید
نشانه صحیح این عملکرد هم صدای درگیر شدن لاستیکها با آسفالت است
که اصولا در کشور ما با اتومبیلهای با رنج اسپرت خیابانی به ندرت میتوان این صدا رو در هنگام پاور شیفت از دنده 2 به 3 حس کرد
اما در اکثر اتومبیلها در هنگام تعویض 1 به 2 بصورت پاور شیفت میتوان شنید
john123
29 November 2006, 07:15 PM
اين چراغ به معناي نبود و يا خاموش بودن سيستم كيسه ي هوا مي باشد.
در ضمن جهت طرح اين مشكل بهتر بود اين سئوال در تاپيك مشكلات 206 مطرح شود نه ايجاد يك تاپيك جهت اين سئوال.
با تشكر
po2ya
29 November 2006, 07:35 PM
سلام دوستان . ماشین من یه چند ماهی هست که لامپ air bag ش روشن میشه . دیاگم کردم ولی درست نشد . چی کار باید بکنم .
206 تیپ 2 . مدل 84 .
پیش یه کیلومتر ساز بروید و بخواهید که کیلومتر رو باز کنن!!!
بعدش چراغair bagرو لامپش رو گیر بیارید و ببرید بعد مشکل حل میشه در مورد 206 تایپ 2 این تنها راه حل هستش!
چون اصلا سیستم airbagنداره!
peugeot206_16v
29 November 2006, 07:35 PM
206 تیپ 2 . مدل 84 .
دوست عزیز
چطور در دیاگ تشخیص ندادند مشکل شما چیه ؟؟
شما با دیاگ 2000 NG اتومبیل خود رو تست کنید
احتمالا مشکل از یکی از سنسورهای آمپرهای شماست
مثلا سنسور کیلومتر یا غیره.....
تیپ 2 مگه airbag داره؟؟؟!!!!!!!! :icon_twis
اصلاً این چراغ کجا هست؟؟؟
نه RoSo جان ایربگ نداره ولی این لامپ گاهی اوقات با پیش آمدن خطاهایی در سنسورهای مربوط به قسمت کیلومتر شمار روشن میشود
اصولا قطعاتی که توسط BSI کنترل میشوند در صورت بروز خطا
چراغ ایربگ روشن میشود
(حال چه سنسور کیلومتر باشد یا سنسور باران)
و در مورد خطاهای موتور و سنسورهایش که توسط ECUکنترل میشوند چراغ STOP در پشت آمپر روشن میشود
توجه : این مسئله با وجود تنوع قطعات مصرفی(استاندارد و غیر استاندارد) همیشه بصورت کلی عمومیت ندارند
RoSo
29 November 2006, 07:38 PM
نه RoSo جان ایربگ نداره ولی این لامپ گاهی اوقات با پیش آمدن خطاهایی در سنسورهای مربوط به قسمت کیلومتر شمار روشن میشود
من عذر میخوام چون مدتها قبل قطعش کرده بودم و همیشه خاموشه و اصلاً یادم نبود.
همون راهی که جناب Generation فرمودن رو انجام بدین.
peugeot206_16v
29 November 2006, 08:04 PM
من عذر میخوام چون مدتها قبل قطعش کرده بودم و همیشه خاموشه و اصلاً یادم نبود.
همون راهی که جناب Generation فرمودن رو انجام بدین.
بهتر هست رفع عیب کنید چون در شرایط استفاده این پیغامهای خطا موجب اختلال در سیستم BSI میشود
تیک زدن(برای یک لحظه روشن شدن بدون انتخاب شما) برف پاکنها چراغ سقف راهنماها و..... که برای اکثر شما ها اتفاق افتاده است دال بر اختلال در سیستم الکترونیکی است
اگر تعمیر کار بدرستی تشخیص داد مثلا سنسور کیلومتر
قیمتی حدود 17000 تومان دارد بنظرم هزینه تعمیر آن بهینه تر از مدار خارج کردن لامپ مورد نظر باشد
Mohsen1001
29 November 2006, 08:56 PM
خيلي گير نده !
براي تيپ 5 ما هم بعضي مواقع چراغ ESP روشن ميشه درصورتيکه 206 ايران ESP نداره !
parti3000
29 November 2006, 10:06 PM
با سلام
چند تا سوال ؟
1- من پلوس تعمیر کردم که یه مقدار واسکازین کم کرد بردم تعویض روغنی گفت این مدل های جدید راهی برای چک کردن میزان روغن گیربکس نداره یا باید بدونی چقدر کم کرده همون مقدار بریزی یا کلش رو خالی کنی بهد با حجم مشخص پر کنی !!! یا به عبارت دیگه گیج چک کردن نداره !!! راست میگه یا بلد نیست ؟ ( 206 تیپ 2 مدل84)
2- دفترچه راهنماش کجا گیرم میاد چون من هیچ اطلاعی از این ماشین ندارم ( اگه بصورت pdf هم باشه خوبه .
3- روغن مناسب براش چی بریزم ؟
با تشکر
z_qz54
30 November 2006, 12:43 AM
با سلام
چند تا سوال ؟
1- من پلوس تعمیر کردم که یه مقدار واسکازین کم کرد بردم تعویض روغنی گفت این مدل های جدید راهی برای چک کردن میزان روغن گیربکس نداره یا باید بدونی چقدر کم کرده همون مقدار بریزی یا کلش رو خالی کنی بهد با حجم مشخص پر کنی !!! یا به عبارت دیگه گیج چک کردن نداره !!! راست میگه یا بلد نیست ؟ ( 206 تیپ 2 مدل84)
2- دفترچه راهنماش کجا گیرم میاد چون من هیچ اطلاعی از این ماشین ندارم ( اگه بصورت pdf هم باشه خوبه .
3- روغن مناسب براش چی بریزم ؟
با تشکر
سلام .
پلوس گیج نداره،مثل دیفرانسیاله ، باید با پمپ ماگا(پمپ دستی) پر بشه،خالی میکنند و بعد پر میکنند. پلوس هم همینه حدود 2/2 لیتر اگر اشتباه نکنم بشتر هم نیست.
persianking62
30 November 2006, 12:52 AM
اینها خطاهای BSIهست.سر باطری بر دار برای 10 دقیقه بد وصل کن.
romeo_1593
30 November 2006, 09:37 AM
دوستان کسی جای کار درستی برای رگلاژ صفحه کلاچ و گیرباکس میشناسه ؟
هزینش حدودا چقدر میشه ؟
paymanonline
30 November 2006, 12:18 PM
رگلاژ صفحه کلاژ کار سختی نیست خودتون هم میتونی انجام بدید. یه پیچه که باید بپیچونیدش یکیم باید پشت فرمون باشه امتحان بکنه ببینه دنده ها خوب جا میرن یا نه. همین
گیربکس ولی رگلاژ نمیشه.
romeo_1593
30 November 2006, 12:30 PM
پیام جان این پیچ کجاست... ؟
reza1050
30 November 2006, 01:44 PM
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم در مورد خلاصی گیربکس و دیفرانسیل کسی اطلاعاتی داره من فکر میکنم که گیربکس ماشینم مقدار خلاصی اون بیشتر از حد معمول و وقتی گاز رو در دنده های یک و دو میگیری و کم میکنی ماشین تقه میخوره و این قبلا هم داشت اما چیزی که جدیدا ذهن منو مشغول کرده صدای تق (شبیه به صدای چهار شاخ گاردان پیکان کسایی که زیاد پیکان سوار شدند خوب میدونند چی میگم) میده میخوام بدونم غیر طبیعیه یا از روی وسواس و در اثر چی میتونه باشه وقت نکردم با ماشین دیگه ای امتحان کنم مورد دوم اینکه وقتی با شتاب دنده یک و دو حرکت میکنی طوری یک کم سر ماشین بلند بشه یک صدای جیغ یواش مثل فرسایش دو فلز خشک از جلو در قسمت زیر میاد که به نظر مال کمک باشه فقط موقعی که اصطلاحا سر ماشین بلند میشه صدا میاد ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن ماشین تیپ 3 و 19000 کار کرده منتظر جوابتون هستم :lover:
فکر کنم دارم فراموش میشم و کسی به فکر ما نیست:icon_cry:
paymanonline
30 November 2006, 04:18 PM
پیام جان این پیچ کجاست... ؟
پیمان هستم.
من توی 206 دقیق نمیدونم ولی اونجاییه که سیم کلاچ به گیربکس وصل میشه. داخل موتور رو ببینی پیداش میکنی. ولی ممکنه به خاطر فضای کوچیک موتور 206 نتونی راحت دستکاریش کنی.:icon_mad:
علی206
30 November 2006, 11:20 PM
با سلام . بستای لوله اگزوز و فنر اگزوز رو یک چک بکن .مال منم یه صدای جیر جیر میده که مربوط به بست اگزوز هست.
peugeot206_16v
30 November 2006, 11:39 PM
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم در مورد خلاصی گیربکس و دیفرانسیل کسی اطلاعاتی داره من فکر میکنم که گیربکس ماشینم مقدار خلاصی اون بیشتر از حد معمول و وقتی گاز رو در دنده های یک و دو میگیری و کم میکنی ماشین تقه میخوره و این قبلا هم داشت اما چیزی که جدیدا ذهن منو مشغول کرده صدای تق (شبیه به صدای چهار شاخ گاردان پیکان کسایی که زیاد پیکان سوار شدند خوب میدونند چی میگم) میده میخوام بدونم غیر طبیعیه یا از روی وسواس و در اثر چی میتونه باشه وقت نکردم با ماشین دیگه ای امتحان کنم مورد دوم اینکه وقتی با شتاب دنده یک و دو حرکت میکنی طوری یک کم سر ماشین بلند بشه یک صدای جیغ یواش مثل فرسایش دو فلز خشک از جلو در قسمت زیر میاد که به نظر مال کمک باشه فقط موقعی که اصطلاحا سر ماشین بلند میشه صدا میاد ممنون میشم راهنمایی کنید در ضمن ماشین تیپ 3 و 19000 کار کرده منتظر جوابتون هستم
لطفا اول برای تشخیص صدا دسته موتورها و پولسها رو چک کنید
نهایتا جلوبندی رو چک و آچار کشی کنید
john123
1 December 2006, 07:57 PM
با سلام،
دو سئوال:
1- ترمز دستي 206 كدام چرخ ها را درگير مي كند؟
2- آيا براي 206 زنجير چرخ خاصي وجود دارد؟(قيمت ويژگي ها)
با تشكر
z_qz54
1 December 2006, 11:49 PM
با سلام،
دو سئوال:
1- ترمز دستي 206 كدام چرخ ها را درگير مي كند؟
2- آيا براي 206 زنجير چرخ خاصي وجود دارد؟(قيمت ويژگي ها)
با تشكر
چرخ های عقب .
زنجیر چرخ برای سایز های یکسان لاستیک ، یکی است.یعنی الان 405 - پرشیا و 206 از یک زنجیر چرخ میتونند بدون مشکل استفاده کنند.
احمدمر
2 December 2006, 02:53 PM
206 تیپ 2 ایربک نداره ولی تمامی سوکتهای مربوط به آن را دارد شما بهتر است سیمی را که به کمربند ایمنی خودرو داخل ستونها بسته شده کنترل کنید احتمالا سوکت آن درآمده .
آتيش
2 December 2006, 03:44 PM
با سلام خدمت دوستان ، من يه 206 تيپ 2 مدل 81 دارم كه 4-3 ماهي بيشتر نيست كه دست من اومده و من سوارش مي شم.. حدود 40000 تا كار كرده... دو تا سوال داشتم:
1-
توي تابستون وقتي 2-3 دقيقه بعد از حركت ازش كولر مي گرفتم بعضي اوقات موقع توقف كامل سر تقاطع هاي خيابون خود به خود ماشين خاموش مي شد. كه البته بعد از 10-20 دقيقه رانندگي ديگه اين موضوع پيش نمي اومد. فكر مي كنيد مشكلش چي مي تونه باشه؟
2-
اين 206 من ترمزهاي بسيار ضعيفي داره. يعني علاوه بر اينكه بسيار نرم و شل ترمز مي گيره (براي ترمز شديد بايد خيلي به پدال فشار بيارم و ترمزش تيز نيست.) ، با كوچكترين ترمز نسبتاً شديدي شروع به سر خوردن مي كنه... (البته اينو فكر مي كنم به خاطر تاير هاشم باشه چون مثل اينكه هنوز عوض نشده و خيلي در شرايط مطلوب به سر نمي بره)... مي خواستم راهنماييم كنيد كه براي تقويت ترمز هاش چكار مي تونم بكنم و آيا مي شه ABS روش گذاشت و اگه مي شه ، همون ABS الكترونيكي تيپ 3 و 5 هست يا از اين مكانيكي هاي روغني؟ و قيمتش چقدره...
ممنون و متشكر...
shahram2006_m
2 December 2006, 05:47 PM
با سلام خدمت دوستان ، من يه 206 تيپ 2 مدل 81 دارم كه 4-3 ماهي بيشتر نيست كه دست من اومده و من سوارش مي شم.. حدود 40000 تا كار كرده... دو تا سوال داشتم:
1-
توي تابستون وقتي 2-3 دقيقه بعد از حركت ازش كولر مي گرفتم بعضي اوقات موقع توقف كامل سر تقاطع هاي خيابون خود به خود ماشين خاموش مي شد. كه البته بعد از 10-20 دقيقه رانندگي ديگه اين موضوع پيش نمي اومد. فكر مي كنيد مشكلش چي مي تونه باشه؟
2-
اين 206 من ترمزهاي بسيار ضعيفي داره. يعني علاوه بر اينكه بسيار نرم و شل ترمز مي گيره (براي ترمز شديد بايد خيلي به پدال فشار بيارم و ترمزش تيز نيست.) ، با كوچكترين ترمز نسبتاً شديدي شروع به سر خوردن مي كنه... (البته اينو فكر مي كنم به خاطر تاير هاشم باشه چون مثل اينكه هنوز عوض نشده و خيلي در شرايط مطلوب به سر نمي بره)... مي خواستم راهنماييم كنيد كه براي تقويت ترمز هاش چكار مي تونم بكنم و آيا مي شه ABS روش گذاشت و اگه مي شه ، همون ABS الكترونيكي تيپ 3 و 5 هست يا از اين مكانيكي هاي روغني؟ و قيمتش چقدره...
ممنون و متشكر...
1.امکان داره بخاطر ضعیف بودن باتری باشه.باتری 206 تقریبا 2 سال یک بار باید عوض بشه.
2. برای گرفتن جواب به تاپیک زیر رجوع کنید:
ABS نصب كنم يا نه (http://216.240.139.26/~phalls/vbulletin/showthread.php?t=14714)
romeo_1593
3 December 2006, 10:52 AM
1-
2-
ممنون و متشكر...
دوست عزیز این مشکل تمام 206 ها بعد از حدودا 50000 تا کارکرده.....تا حالا پیش بیشتر از 50 تا تعمیر کار توپ بردن اونها هم میگن مال همه همیه ...نمیشه درستش کرد.....
z_qz54
4 December 2006, 06:14 PM
مال بنده هم از بعد تصادف دوم با اینکه ایربگ ها و کمربند و واحد کنترل الکترونیکی ایربگ عوض شد ، باز هم روشنه و هر موقع که ماشینو روشن میکنم 2 بوق کوچک میزنه ، اولی حدود 10 ثانیه بعد روشن شدن و دومی حدود 1 دقیقه بعد بوق اول.
john123
4 December 2006, 06:58 PM
با سلام ،
تشكر از راهنمايي شما.
با سلام،
بعد از اينكه ماشين رو بردم و دياگ كردم مشكل برف پاك كن با دنده عقب حل شد ولي زماني كه درها رو با ريموت باز مي كنم دوباره برف پاك كن عقب يكبار كار مي كند.كسي مي تواند راهنمايي كند؟
در ضمن اگر برف پاك كن عقب در موقعيت درست خود (يعني پايين سمت راست) نباشد، راهي براي در ست كردن آن وجود دارد؟
با تشكر
reza1050
4 December 2006, 10:33 PM
با سلام . بستای لوله اگزوز و فنر اگزوز رو یک چک بکن .مال منم یه صدای جیر جیر میده که مربوط به بست اگزوز هست.
با تشکر از دوستان گرامی امروز رفتم نمایندگی و گفت مال بست اگزوز و بعد از سفت کردن نمیدونم کدام پیچ که اجازه نداد برم تو چاله فعلا صدا نمیده ظاهرا جز مشکلات شایع 206 که تا سوار شد فهمید خدا کنه دیگه صداش در نیاد و هزینه 6000 تومان که با گارنتی چیزی نشد:icon_excl
mimalef
4 December 2006, 10:47 PM
احساس کرده ام که 206های تیپ 5 بدلیل موتور پرحجمترشون صدای بیشتری در مقایسه با تیپهای پایینتر دارند.میخواستم از دوستانی که شاهد تجربه استفاده از عایقهای مخصوص موتور 206 که زیر کاپوت نصب میشه ، بوده اند بپرسم آیا واقعا ارزششو داره ادم بخره یا نه؟قیمتشم گمونم بین 15 تا 30 هزار تومن باشه....ممنون....
:icon_neut
abedinian
5 December 2006, 10:00 AM
میخواستم از دوستانی که شاهد تجربه استفاده از عایقهای مخصوص موتور 206 که زیر کاپوت نصب میشه ، بوده اند بپرسم آیا واقعا ارزششو داره ادم بخره یا نه؟قیمتشم گمونم بین 15 تا 30 هزار تومن باشه....ممنون....
:icon_neut
سلام دوست عزيز
در مورد عايق يه تاپيك مفصل هست كه ميتونين به اون مراجعه كنيد.
http://216.240.139.26/~phalls/vbulletin/showthread.php?t=11734
reza44
6 December 2006, 03:21 PM
بعضی وقتها موقع روشن کردن ماشین (206 تیپ 5) موتور دچار افت میشود و منظم کار نمیکند حتی یکبار در حین رانندگی خاموش شد ضمناً همیشه از بنزین سوپر استفاده می کنم.
اگر دوستی راهنمایی بکند ممنون می شوم.
reza1050
6 December 2006, 05:23 PM
دوستان سلام
گیربکس ماشین من از سمت عقب موتور نشت واسکازین دارد بطوریکه نه از بالا درست مشخص می شود و نه از پائین می خوام بدونم که نشت گیربکس معمولا از چه قسمتهایی و اصلا بدون پایین اوردن گیربکس امکان پذیر هست یا نه البته مقدار اون زیاد نیست در حدود چند قطره بستگی به حرکت خودرو دارد هر چقدر بیشتر حرکت کنه نشت اون بیشتره بعد از 15000 کیلومتر 200 سی سی کم کرده البته فکر کنم داره بیشتر میشه حالا اگر قرار برای تمام نشتی های 206 گیربکس بیاد پائین ارزششو داره که بدم گارانتی انجام بده یا نه و اون قسمت یعنی زیر پیچ هواگیری رادیاتور چه کاسه نمدی وجود داره که داره نشت می کنه تیپ 3 :icon_cry: ممنون از پاسختون
جواب سئوالمو پیدا کردم دوستان لطف کنند نظر بدند که درسته یا نه ؟ نشتی گیربکس از کاسه نمدی بنام کاسه نمد میل محک بود که معمولا نشت می کنه البته از اونجایی که این کاسه نمد در قسمت بالای گیربکس هست نشتی تا موقعی هست که روغن از این سطح پایین تر باشه که پایین بودن روغن تا اون سطح هیچ ضرری برای گیربکس نداره در واقع روغنهای اضافی از اونجا میریزه بیرون من خودم یادمه از وقتی که سر ریز کردم روغن ریزی ماشین زیاد شد جهت اطمینان بعد از نمایندگی شهر خودمون به یک نمایندگی دیگه توی شهر دیگه هم که کار داشتم سر زدم و اون هم بعد از اینکه موضوع رو گفتم تایید کرد و گفت دیگه روغن بهش اضافه نکن جهت اطلاع برای تعویض این کاسه نمد هم گیربکس باید بیاد پایین و اصطلاحا کفه بشه از وقتی سرریز نمی کنم دیگه نشت اون قطع شده فقط صدای زوزه گیربکس که توی دورهای پایین میاد و ظاهرا کاریش نمیشه کرد فکرمو خراب کرده اینم جهت اطلاع دوستان گفتم حالا دوستان لطف کنند نظراتشونو بگن که این موضوع رو تایید میکنند یا خیر یا اینکه نمایندگی یک خالی بسته:icon_idea