PDA

View Full Version : تاپیک جامع مشکلات206(تمامی تیپ ها)

صفحه ها : 1 [2] 3 4

amir_CLK500
12 May 2006, 07:23 PM
کلا از دنده 206 بدم میاد یه جوریه خشکه و پرپری به نظر میاد.

کرگدن
12 May 2006, 08:52 PM
سلام به همگی
منم یه تیپ 2 دارم
یه همچین مشکلی داره
ولی خیلی دقت کردم دیدم
وقتی پدال گاز رو از حالت آزاد فشار میدم یا پامو کامل از روش بر میدارم این صدا از زیر و پشت ماشین میاد
(یعنی فقط موقعی که پدال گاز فشرده میشه یا ورداشته میشه (اون اولین لحظه))
همیشه گی هم نیست و بعضی وقتا اینشکلیه
4 5 بار پشت سر هم این صدا میاد و دوبار قطع میشه تا نوبت بعدی که معلوم نیست کیه
3500 تا کارکرده
گارانتی اولیشم ماه پیش رفته

ممنون می شم کمک کنید:icon_ques

z_qz54
12 May 2006, 10:28 PM
میشه نوع صداش رو بیشتر شرح بدید ؟ ممتد ؟ لحضه ای؟ و چجوریه ؟؟

کرگدن
12 May 2006, 10:31 PM
یه صدای تق ماننده
کوتاه
قدرت ماشین هم یه لحظه کم میشه
یعنی یکم کم میاره

احتمال داره از پمپ بنزینش باشه؟

z_qz54
12 May 2006, 10:49 PM
اگه ماشین پس میزنه که خیلی بده ، دیاگ کردید؟ در جا هم گاز بدید اینجوری میشه؟

کرگدن
12 May 2006, 11:05 PM
اگه ماشین پس میزنه که خیلی بده ، دیاگ کردید؟ در جا هم گاز بدید اینجوری میشه؟

دیاگ نه

حتماً باید تو دنده باشه و موتور درگیر باشه (یعنی کلاج پایین نباشه)
اگه کلاج پایین باشه یا خلاص باشه این صدا نمی یاد
برای همین فک نکنم از پمپش باشه
گازش آدمو به شک میندازه
یک عجیبه :icon_ques

.Reza.
13 May 2006, 11:09 AM
سلام

دسته موتور پايين و كنار رو بايد چك كنيد.

معمولا دسته موتور پايين بعد از مدتي پاره ميشه.

arman1356
13 May 2006, 01:43 PM
بنظر من بیخیالش شو . یا باید 120 -130 خرجش کنی یا باهاش بسازی . این مشکل یکی از مشکلات اصلی 206 توی دنیاست . اگه این مشکلات نداشت که بهش نمیگفتن پژو . میشد تویوتا یا بی ام و . بجای 10 تومانم باید 20 توماش بالاش پول میدادی
آقا من حاضرم 200 تومن واسه مشکلش بدم اما مشکل حل شه متاسفانه مکانیک ها نمی تونن تشخیص بدن چه مرضه شه هر کی یه چیزی میکه !!
اخیرا" خم می گن می تونه از پتانسومتر باشه !!:icon_bigg من که نفهمیدم از چشه .

z_qz54
13 May 2006, 02:41 PM
دسته موتور 206 به این راحتی ها پاره نمیشه.

یه موشکل تو سوخترسانی یا تو سیستم برق هستش.

شمع هارو تست بکن.ببین مشکل ندارن .

saeed_charmer
13 May 2006, 08:03 PM
این لعنتی نمیدوتنم چه مرگشه الان 2 روزه که اصلا صدا نمیده . بردم نمایندگی ما رو ضایع کرد
بابا یکی بگه مشکلش چیه . هر کی یه چی میگه

کرگدن
13 May 2006, 08:26 PM
صدا از زیر و عقب ماشینه
دسته موتور کجاست؟

amirvr14
13 May 2006, 09:33 PM
بابا ابن 206 ماشینه یا تعمیرگاه سیار؟به قول یه بنده خدایی کلکسیونه ....

arman1356
14 May 2006, 01:56 PM
بابا ابن 206 ماشینه یا تعمیرگاه سیار؟به قول یه بنده خدایی کلکسیونه ....
سللام به همه
من الان از تعمیر گاه اومدم دوباره همون مشکل قدیمی و.....
درست نشد که نشد هیچکی نمی دونه این لعنتی چشه !
اصلا" هرکس این مشکل رو تو 206 داره بیاد یه تومار واسه ایران خودرو بدیم تا تشخیص درست بده . ما که نمی تونیم همش خودمون واسه این لگن خرج کنیم و جواب نگیریم .:icon_bigg

sina1808
14 May 2006, 04:04 PM
ماشيني كه دست ايراني بهش بخوره همينه ديگه!
شما فكر ميكني ماشين هاي ديگه بهترن ؟!!! ( اونايي كه دست ايراني جماعت بهش خورده! )

arman1356
14 May 2006, 05:51 PM
ماشيني كه دست ايراني بهش بخوره همينه ديگه!
شما فكر ميكني ماشين هاي ديگه بهترن ؟!!! ( اونايي كه دست ايراني جماعت بهش خورده! )
سلام
من ماشینهای دیگرو کاری ندارم ولی تا اونجایی که می دونم در راستای داخلی سازی غالبا" از کیفیت کم می شه ؟؟!!
ولی درد ماشین من و من یه چیز دیگه است . ماشین من برای سال 81 و هنوز کاملا" داخلی سازی نشده بود ولی من از این ناراحتم که این مرض رو کسی نمی تونه تشخیص بده و نماینده گی های ایران خودرو تا زمانی که گارانتی داری واست افه میان و میگین هیچی نیست ، همینطوریه ، همشون اینجورین ، یه مدت کار کنی درست میشه ، آب بندی نشده و.....
- آقا با هزینه من دیاگ بزن. اینها خطا دارن که
- چیزی نیست الان پاک میکنم خطاهای متناوبه
بعد از گارانتی :
این که سوخته ، اون خرابه ، تو مدار نیست رگلاژ بهم زده . اینجا خرابه زده به اونجا همه جاش خراب شده این لیستو بگیر ببر فروشگاه ،
5ساعت بعد، بعد از 300 تومان پیاده شدن!!
آقا این درست نشد که ؟
من چه کار کنم دیاگ نشون میداد خطا داره الان وقت نداریم برو فردا یا پس فردا بیا و.......
و این داستان همچنان ادامه دارد ....:icon_cry: :icon_redf :icon_roll :icon_bigg

sina1808
15 May 2006, 01:41 PM
سلام
من ماشینهای دیگرو کاری ندارم ولی تا اونجایی که می دونم در راستای داخلی سازی غالبا" از کیفیت کم می شه ؟؟!!
ولی درد ماشین من و من یه چیز دیگه است . ماشین من برای سال 81 و هنوز کاملا" داخلی سازی نشده بود ولی من از این ناراحتم که این مرض رو کسی نمی تونه تشخیص بده و نماینده گی های ایران خودرو تا زمانی که گارانتی داری واست افه میان و میگین هیچی نیست ، همینطوریه ، همشون اینجورین ، یه مدت کار کنی درست میشه ، آب بندی نشده و.....
- آقا با هزینه من دیاگ بزن. اینها خطا دارن که
- چیزی نیست الان پاک میکنم خطاهای متناوبه
بعد از گارانتی :
این که سوخته ، اون خرابه ، تو مدار نیست رگلاژ بهم زده . اینجا خرابه زده به اونجا همه جاش خراب شده این لیستو بگیر ببر فروشگاه ،
5ساعت بعد، بعد از 300 تومان پیاده شدن!!
آقا این درست نشد که ؟
من چه کار کنم دیاگ نشون میداد خطا داره الان وقت نداریم برو فردا یا پس فردا بیا و.......
و این داستان همچنان ادامه دارد ....:icon_cry: :icon_redf :icon_roll :icon_bigg

سلام
نمايش نامه غم انگيزي بود :icon_cry:
راستش من كه هر وقت بردم نمايندگي اونجا رسيدگي كردن و از اين مشكلات نداشتم
مثلا دفعه قبل ديسك و صفحه رو مجاني برام عوض كردن ... ديروز هم بردم گفتن كويل مشكل داره سفارش دادن بيارن كه ببرم عوض كنم ! :icon_arro :icon_cool
ماشين هم فقط 7750 تا راه رفته همش يه مرگش ميزنه !
ماشين ايراني همينه ديگه
تا يه مدت بايد باهاش سروكله بزني تا رام بشه و مشكلاتش حل بشه ! :icon_eek:
شما سعي كن با مكانيك دوست بشي ( با انعام دادن هاي بيخودي ! :icon_razz ) بعد كه دوست شدين ايشون خودش همه چيز رو رديف ميكنه و راهنمايي ميكنه و از اين حرفا :icon_surp

arman1356
15 May 2006, 06:26 PM
سلام
نمايش نامه غم انگيزي بود :icon_cry:
راستش من كه هر وقت بردم نمايندگي اونجا رسيدگي كردن و از اين مشكلات نداشتم
مثلا دفعه قبل ديسك و صفحه رو مجاني برام عوض كردن ... ديروز هم بردم گفتن كويل مشكل داره سفارش دادن بيارن كه ببرم عوض كنم ! :icon_arro :icon_cool
ماشين هم فقط 7750 تا راه رفته همش يه مرگش ميزنه !
ماشين ايراني همينه ديگه
تا يه مدت بايد باهاش سروكله بزني تا رام بشه و مشكلاتش حل بشه ! :icon_eek:
شما سعي كن با مكانيك دوست بشي ( با انعام دادن هاي بيخودي ! :icon_razz ) بعد كه دوست شدين ايشون خودش همه چيز رو رديف ميكنه و راهنمايي ميكنه و از اين حرفا :icon_surp
سلام
عوضش ماشین من تا 100 هزار تا خوب بود و فقط در 60 هزار تا تسمه تایم و صفحه کلاچ عوض کردم ولی ................بعدا":icon_cry:

کرگدن
15 May 2006, 08:09 PM
اگه ممکنه راهنمایی کنید که یه تعمیر گاه خوب برم نگه توهم زدم :icon_ques

تخصصی چی برم؟

oracle7117
16 May 2006, 03:00 AM
دوست عزیز یک علت بد جا خوردن دنده عادت ما به یک روش تعویض دنده است به این صورت که دنده را تا جایی که جا دارد به سمت چپ فشار داده سپس به 1 یا 2 می ذاریم در حالیکه در 206 باید دنده را چپ برده بدون آنکه به پهلو به دنده فشار زیاد بیاوریم آنرا به دنده 1 یا 2 بگذارم خیلی تعویض دنده راحت تر میشود
امتحان کنید تفاوت را خواهید دید
:icon_cool

amirvr14
16 May 2006, 02:07 PM
نه عزيزانم هيچ كدوم از اينا نيست كيلومتر شمارهاي ماشين هميشه سرعت رو بيشتر از اوني كه هست نشون ميدن تا راننده بترسه و بدونه كه سرعتش زياده(نقل از مجله ماشين)(شمارش يادم نيست)

ATOS
16 May 2006, 02:41 PM
نه عزيزانم هيچ كدوم از اينا نيست كيلومتر شمارهاي ماشين هميشه سرعت رو بيشتر از اوني كه هست نشون ميدن تا راننده بترسه و بدونه كه سرعتش زياده(نقل از مجله ماشين)(شمارش يادم نيست)
خيلي بعيده:icon_razz

romeo_1593
16 May 2006, 02:51 PM
کیلومتر شمار 206 من 20 تا 30 کیاومتر کمتر از مقدار واقعی نشون میده و در حالتی که اتومبیل خاموشه عقربه عمودی میوفته .
وقتی سرعتم به 30 ، 40 میرسه تازه عقربه راه میوفته .
بردم نمایندگی گفت باید کل درخجه هارو عوض کنیم . گفت اینها قابل تعمیر نیستن .:icon_twis
خرجش 250000 تومنه گفت .:icon_cry:
کسی راهی برای رهایی میشناسه ؟:icon_wink

po2ya
16 May 2006, 03:05 PM
بعید میدوونم قابل تعمیر نباشه!!!
ولی باید بلدش رو گیر بیارید!!!

kima
16 May 2006, 04:34 PM
این تعمیر کارای نامرد که دلشون نمیسوزه که بخوان تعمیر کنن
از چیبشون هم نمیخوان پول بدن پس میگن عوض کن
اگر صلاح میدونی بده یک تعمیر کار با کیلومتر یک ماشین گارانتی دار عوضش کنه برات بعو که واسه اون عوضش کردن یا عوض کن یا نگهش دار

romeo_1593
16 May 2006, 04:51 PM
جایی رو میشناسین که بتونن تعمیرش کنن ؟

arman1356
16 May 2006, 05:37 PM
کیلومتر شمار شما بر روی قسمت حداکثر 1000 تنظیم شده و باید با فشار دادن دکمه یا میله روی صفحه اونرو به کیلومتر شمار واقعی برگردانید .
در خصوص اندازه سرعت باید بگم من شنیدم سرعت از روی حرکت چرخ ها سنجیده می شه و لاستیک استاندارد 206 هم در اروپا 15 است نه 14 حالا ببیند چقدر فرق داره!

arian_206
16 May 2006, 09:52 PM
در خصوص اندازه سرعت باید بگم من شنیدم سرعت از روی حرکت چرخ ها سنجیده می شه و لاستیک استاندارد 206 هم در اروپا 15 است نه 14 حالا ببیند چقدر فرق داره!

عزیز شما رینگ 17 هم بندازین میتونین با دیاگ اطلاعات جدید سایز رینگ و لاستیک رو به 206 انتقال بدین
که کیلومتر و یا سیستم ABS ( در صورت مجهز بودن ) طبق سایز رینگ و لاستیک جدید
سیستم رو وارد عمل کنه

sina_1363
16 May 2006, 10:43 PM
هزينه تعمير اون حدود10-15 هزار تومان بيشتر نيست... مال من هم همينظور شده بود ...
آدرس :‌خيابان فتحي شقاقي ميدان سلماس ضلع جنوب غربي ميدان ... تعميرگاه دانيليان اگه اشتباه نكنم. اسم خود مرده هم آرتور هستش ... كارش حرف نداره .. من هم اونجا كيلومترم كه اينجوري شده بود روتعمير كردم ... هم صفحه نمايش ساعت وتاريخم چندوقت پيش بردش سوخت كه همه جابهم گفتن كه بايد نو اونو كه 95 تومنه رو بگيرم ولي اينجا برام با 9 تومن تعميرش كرد. كار اصليشم برق وآمپره ...

z_qz54
16 May 2006, 11:39 PM
عزیز شما رینگ 17 هم بندازین میتونین با دیاگ اطلاعات جدید سایز رینگ و لاستیک رو به 206 انتقال بدین
سیستم رو وارد عمل کنه

چه باحال

meslehichkas
17 May 2006, 12:10 AM
پس از طي مسافت 1000 کيلومتري . کيلومتر شمار خود بخود صفر شده نمي دونم بخندم يا گريه کنم ؟ شما نظرتان چيست ؟
كناره اون كيلومتر 0 شدتون عكس آچار نيست ؟
شايد نشون دهنده اينه كه وقت سرويس اوليه رسيده
منتها اوني كه من ميگم نمايش داده ميشه و ميره نه اينكه هميشه بمونه
راستي در مورد اينكه گريه كني يا بخندي :
فقط نگاه كن :icon_surp

z_qz54
17 May 2006, 12:24 AM
مال من که از سرویس اولیه گذشت و صفرش نکردم، علامت منفی کنارش اومد.

amirvr14
17 May 2006, 01:32 PM
سیستم رو وارد عمل کنه

خیلی باحاله این امکان رو سمند ال ایکس هم داره؟؟

arman1356
21 May 2006, 02:12 PM
اگه تا حالا این تایپیک رو دنبال کردید بدونید که :
من به صورت امتحانی کل سیستم کویل رو هم عوض کردم درست نشد که نشد :icon_bigg :icon_cry:

saeed_charmer
22 May 2006, 01:27 AM
دوستان بلا خره حل شد
بردم نمایندگی درست کرد . گفتن واسه فنر اگزوز بود . :icon_excl
دیگه صدا نمی خوره

ali1860
23 May 2006, 03:47 PM
با سلام 206 تیپ 2 من با 4000 تا کارکرد از کیلومتر 2000 به بعد زمانیکه پدال گاز را فشار میدهم و یا رها میکنم جیر جیر میکند البته در زمانیکه ماشین را تازه روشن کرده ام و تازه حرکت میکنم و پس از مدتی حدود 5 دقیقه صدا قطع میشود همه جای پدال و سیم رو هم روغن زدم باز صدا میدهد .نمایندگی هم بردم روغن زد ولی درست نشده لطفا راهنمائی کنید.

z_qz54
23 May 2006, 04:07 PM
اگه قیژ قیژ از زیر ماشین میاد ماله اگزوزه و تو دور بالا چون صدا زیاده نمیشنوید و هزاران احتمال دیگه وجود دارد.

ali1860
23 May 2006, 04:40 PM
صدا از جلو ماشین میاد

حامدگلشن
23 May 2006, 07:06 PM
صدا از جلو ماشین میاد
اگر دقیقن در هنگام حرکت برات این اتفاق میوفته یا زمانی که پدال گاز رو به یکباره فشار میدی یا به یکباره رها میکنی به طوری که ماشین تقه بزنه
به احتمال زیاد اشکال از ژامبونی چرخها هست
باید ببری پیش یه مکانیک با حوصله و وارد بگی چرخهای ماشینتو باز کنه و ژامبونیها رو برات روغن کاری کنه
به احتمال 90 درصد مشگلت حل میشه:icon_surp

meslehichkas
23 May 2006, 08:06 PM
با سلام 206 تیپ 2 من با 4000 تا کارکرد از کیلومتر 2000 به بعد زمانیکه پدال گاز را فشار میدهم و یا رها میکنم جیر جیر میکند البته در زمانیکه ماشین را تازه روشن کرده ام و تازه حرکت میکنم و پس از مدتی حدود 5 دقیقه صدا قطع میشود همه جای پدال و سیم رو هم روغن زدم باز صدا میدهد .نمایندگی هم بردم روغن زد ولی درست نشده لطفا راهنمائی کنید.
صداش شبيه به زوزه هست ؟
والا ماشينه من يه مدت اينجوري شد بعد خودش درست شد ديگه نبردم تعميرگاه
دقيقا مثل حالتي بود كه شما ميفرمايين اما جيرجير نبود زوزه بود
اگه اينتوريه يه دياگ بگير مشخص ميشه

sina_1363
23 May 2006, 11:08 PM
ماشين من اين مشكلو پيدا كرد ولي بعد از 50000 كيلومتر دقيقا صبحها صدا مي داد تا بعد از 5-6 دقيقه كه قطع مي شد و صدا مال هرزگرد تسمه بود كه با عوض كردن اون بر طرف شد. ( البته ناگفته نماند كه من هم بي خيالش شدم ولي بعد از مدتي همينطور صدا زياد شد كه ديگه تصميم گرفتم درستش كنم)

sina1808
23 May 2006, 11:39 PM
اين صدا ماله بست اگزوز هست
صدا هم دقيقا از جلو شنيده ميشه !
ماشين منم اينطوري بود بردم درستش كردن !

z_qz54
24 May 2006, 12:48 AM
اين صدا ماله بست اگزوز هست
صدا هم دقيقا از جلو شنيده ميشه !
ماشين منم اينطوري بود بردم درستش كردن !

بستش لاستیکیه و از بدنه یه میله تو لاستیکه و از پایین تر لاستیک، یه میله به لوله وصله و همینو انباره هم داره.

احتمال داره لاستیک هاتونم سیم زده باشه ها ،اگه خیلی داقون باشه اونم صدای میده تو شتاب گیری.

saeed_charmer
24 May 2006, 02:14 AM
فرمان ماشینم خیلی خشک شده . جوری که فکر می کنی داری فرمون پیکان و میچرخونی
باید چی کار کنم تا درست بشه ؟
نا گفته نمونه که چند هفته قبل وقتی که دستی کشیدم و دور در جا زدم . فرمون و می چر خوندم صدا می خورد
بردم روغن ریخت درست شد . ولی این دفه خشک شده :icon_redf
چی کار کنم ؟

XELTEK
24 May 2006, 11:34 AM
نا گفته نمونه که چند هفته قبل وقتی که دستی کشیدم و دور در جا زدم . فرمون و می چر خوندم صدا می خورد
چی کار کنم ؟
خشک نشده !!!
ببر میزون فرمون دست و حسابی کنند !!!
درست میشه !!! فقط سریع ببر تا پدر لاستیکها رو در نیاورده !!
برا محکم کاری بعد از میزون فرمون ببر یه بالانس در جا هم بکنند !!! دیگه عالی میشه !!!!

اینجانب
24 May 2006, 11:34 AM
باید ببری پیش یه مکانیک با حوصله و وارد بگی چرخهای ماشینتو باز کنه و ژامبونیها رو برات روغن کاری کنه به احتمال 90 درصد مشگلت حل میشه:icon_surp
این ژانبونی که میفرمایید چی هست؟ برای روغن کاریش فقط چرخ باید باز بشه (منظورم باز کردن همان 4 پیچ اصلی هست) یا باید قطعات دیگری هم باز بشوند؟ هم جلو هست و هم عقب؟

حامدگلشن
24 May 2006, 12:06 PM
این ژانبونی که میفرمایید چی هست؟ برای روغن کاریش فقط چرخ باید باز بشه (منظورم باز کردن همان 4 پیچ اصلی هست) یا باید قطعات دیگری هم باز بشوند؟ هم جلو هست و هم عقب؟

محل اتصال چرخها به بدنه رو مکانیکا اصطلاحن ژامبونی میگن (اسم درستشو منم نمیدونم)
چرخ باز بشه کفایت میکنه

z_qz54
24 May 2006, 01:36 PM
محل اتصال چرخها به بدنه رو مکانیکا اصطلاحن ژامبونی میگن (اسم درستشو منم نمیدونم)
چرخ باز بشه کفایت میکنه

من ک ژامبئنی نشنیدم ولی شاید سیبک رو میگید.(siback)

saeed_charmer
24 May 2006, 07:03 PM
خشک نشده !!!
ببر میزون فرمون دست و حسابی کنند !!!
درست میشه !!! فقط سریع ببر تا پدر لاستیکها رو در نیاورده !!
برا محکم کاری بعد از میزون فرمون ببر یه بالانس در جا هم بکنند !!! دیگه عالی میشه !!!!
بردم نمایندگی گفت که پمب هیدرولیکش سوخته و باید تعویض بشه . قیمتش هم گفت حدود 130 هزار تومن
گارانتی هم قبول نمی کنه . نمی دونم چیش گارانتیه ؟
:lover:

persianking62
24 May 2006, 07:15 PM
اره مال فامیل ما هم پمپ هیدرولیکش خراب شده بود.تیپ2.روغن کم شده بوده چک نکرده.

XELTEK
25 May 2006, 12:21 AM
بردم نمایندگی گفت که پمب هیدرولیکش سوخته و باید تعویض بشه . قیمتش هم گفت حدود 130 هزار تومن
گارانتی هم قبول نمی کنه . نمی دونم چیش گارانتیه ؟
:lover:
الکی خرج نکن !!! اینایی که بهت گفتم انجام بده درست میشه به خدا !!!
منم همینطوری شده بود ماشینم !!! البته ماشین من سی یلو هستش !!! بردم پیش 3 نفر همه گفتن از پمپشه !!! اما خودم بردم میزون فرمون درست شد !!!

saeed_charmer
25 May 2006, 12:51 AM
انداختم تو پاچه گارانتی و بازم ارزش نداره تعویض بشه ؟
یعنی با میزان فرمون و بالانس درست میشه

XELTEK
25 May 2006, 11:26 AM
انداختم تو پاچه گارانتی و بازم ارزش نداره تعویض بشه ؟
یعنی با میزان فرمون و بالانس درست میشه
اگه انداختی تو پاچه گارانتی بذار عوضش کنن !! اما به احتمال زیاد درست نشه :icon_mad: !!! اما بذار عوضش کنن !
بعدش حتما" بده میزون فرمون !!

kima
25 May 2006, 12:54 PM
به نظر من ارتباطی به بالانس و میزان کردن فرمون نداره
اگر فرمون خشک شده دلیلش همون پمپ هیدرولیک هست
من هم یک بار سرم اومد و ماشینم هم تیپ 3 هست
گارانتی هم حساب نکردن
یکی از دلایلی هم که به هیدرولیک ماشین فشار زیادی وارد می کنه اینه که زمانی که ماشین درجا وایساده فرمون رو بچرخونی
کاری که واسه دور زدن همه انجام میدن

z_qz54
25 May 2006, 02:47 PM
روغنش کف نکرده ؟

saeed_charmer
25 May 2006, 10:46 PM
روغنش کف نکرده ؟
نه كف نكرده .
روغن هيدروليك و بايد چه موقع عوض كرد

منم با KIMA موافقم .

z_qz54
25 May 2006, 11:51 PM
باید ببینی که روغنت رنگش چه رنگی شده نسبت به رنگ اصلی و آشغال داره یا نه.

ali1860
27 May 2006, 08:56 AM
با تشکر از دوستان بردم نمایندگی و مشکل از واشر بست اگزوز بود تعویض کردند درست شد

XELTEK
27 May 2006, 12:12 PM
بابا یه میزون فرمون چیزی نیست !!! به خدا درست میشه !!!

amirii
27 May 2006, 01:18 PM
چی کار کنم ؟

سلام - 206 من هم همینجور شده بود . بردم نمایندگی گفتن پمپ هیدرولیک سوزانده است . با گارانتی تعویضش کرد و یک ریال هم از من نگرفت .(اوایل پارسال)

حامدگلشن
27 May 2006, 03:27 PM
نه كف نكرده .
روغن هيدروليك و بايد چه موقع عوض كرد

منم با KIMA موافقم .
رنگش صورتی اگه تیره بشه تومایه های قهوه ای وقت عوض کردنشه

کرگدن
28 May 2006, 02:32 PM
با تشکر از دوستان بردم نمایندگی و مشکل از واشر بست اگزوز بود تعویض کردند درست شد

تو یه تاپیک دیگه مطرح کرده بودم
منم این مشکل رو داشتم
امروز بردم نکایندگی
2 تاشون گفتن که باید نوبت بگیری
اون یکی گفت
ببر اگزوز ساز بگه عیبش از اگزوزه (هر چی بهش می گم می گه ممکنه از اگزوز نباشه)
می گم از واشرشه
می گه واشر چیه:icon_twis

اگه ممکنه بگید کجا بردید:icon_cool

ali1860
28 May 2006, 03:43 PM
نمایندگی تخصصی 206 در خیابان شریعتی بالاتر از حیابان ملک فکر کنم شماره 1047 باشه.

saeed_charmer
29 May 2006, 12:58 AM
درست شد
خدا کنه دیگه چیز دیگه ای خراب نشه . آخه چرخ و درست کردیم فرمون خراب شد
از پمب هیدرولیکش بود . فقط 3 روز ماشینم خوابید تو نمایندگی :icon_cry:

aminsir
29 May 2006, 01:42 AM
با سلام

من این مشکلات رو دارم و ماشینم فقط 6 ماه کار کرده

1- وقتی گیربکس در گیر است و با سرعت کم حرکت میکنم صدای وز وز از زیر ماشین میاد که دائمی است.

2-بعضی اوقات وقتی دنده عوض میکنم و یا گاز رو شل میکنم و دوباره گاز میدم صدای جیغ از زیر ماشین میاد.

3- زمان تعویض دنده یه صدای تقه بلند از زیر ماشین میاد. این مشکلات در دنده خلاص وجود ندارد.

دوستان به نظر شما از گیربکس است؟؟؟؟؟؟البته اینم بگم که سینی عقب شل است و هر کاری کردم که پیچهاشو

سفت کنم نشد و هرز شده به نظر شما میتونه از خلاصی سینی باشه؟؟؟؟؟؟

z_qz54
29 May 2006, 03:48 AM
میشه نتیجه گرفت که صدای جق جق و قرقر و.... از 206 زیاده، درسته ؟

aminsir
29 May 2006, 05:25 AM
میشه نتیجه گرفت که صدای جق جق و قرقر و.... از 206 زیاده، درسته ؟

بله. البته در تولیدات 84 به بعد. شما احتمال میدی از گیربکس باشه یا از سینی عقب؟؟؟

XELTEK
29 May 2006, 11:09 AM
همیشه میگم بازم میگم !محصولات ایرانی شانسی هستند !!!فراموش نشه

z_qz54
29 May 2006, 01:12 PM
بله. البته در تولیدات 84 به بعد. شما احتمال میدی از گیربکس باشه یا از سینی عقب؟؟؟

مال من مدل 83 است و فقط بست اگزوزش توی سرعت خیلی کم صدا میده ، من فکر کنم از کل سیستم انتقال قدرت ، تو هر ماشینی یک جاش صدا میده ، بیشتر هم شاید گیرباکس باشه.

ali1860
29 May 2006, 01:31 PM
با سلام

من این مشکلات رو دارم و ماشینم فقط 6 ماه کار کرده

1- وقتی گیربکس در گیر است و با سرعت کم حرکت میکنم صدای وز وز از زیر ماشین میاد که دائمی است.

2-بعضی اوقات وقتی دنده عوض میکنم و یا گاز رو شل میکنم و دوباره گاز میدم صدای جیغ از زیر ماشین میاد.

3- زمان تعویض دنده یه صدای تقه بلند از زیر ماشین میاد. این مشکلات در دنده خلاص وجود ندارد.

دوستان به نظر شما از گیربکس است؟؟؟؟؟؟البته اینم بگم که سینی عقب شل است و هر کاری کردم که پیچهاشو

سفت کنم نشد و هرز شده به نظر شما میتونه از خلاصی سینی باشه؟؟؟؟؟؟

موارد 1و 2 با تعویض واشر بست اگزوز رفع میشود ببرید نمایندگی تخصصی 1047 هزینه ان هم 7000 تومان است

arman1356
31 May 2006, 01:24 PM
همنوز با این مشکل دست به گریبانم که هیچ . تو این هفته دو تا اتفاق دیگه تو یه روز واسم افتاد.
اولی گیج روغن از قسمت پلاستیکی تو موتور شکست ! هر کاری کردم نتونستم درش بیارم . میگید چکار کنم ؟
از اون بدتر بعد از کلی کلنجار رفتن باهاش نزدیک بود امروز هفتم من باشه چون به سبب عدم توانایی در کنترل ماشین از آسفالت به خاکی با اجازه چند تا پیچ درست و حسابی خوردم و در آخر با بدنه مبارک 206 به تپه خاک خوردم و 200 تومانی پیاده شدم:icon_redf .
از این بدتر نمی شه نه ؟:icon_roll
ماشینم از سال 81 تا حالا لک نداشت حالا ..................:icon_bigg

حامدگلشن
31 May 2006, 02:12 PM
اولی گیج روغن از قسمت پلاستیکی تو موتور شکست ! هر کاری کردم نتونستم درش بیارم . میگید چکار کنم ؟

بهش دست نزن مشگلی برات ایجاد نمیکنه:icon_surp

sina1808
31 May 2006, 08:28 PM
اين كه شما نتونستي ماشينت رو كنترل كني از معايب 206 هست ؟! :icon_eek:
خداييش ماشين خوبيه ! من كه راضي هستم :icon_cool

z_qz54
31 May 2006, 10:46 PM
اگه تا حالا این تایپیک رو دنبال کردید بدونید که :
من به صورت امتحانی کل سیستم کویل رو هم عوض کردم درست نشد که نشد :icon_bigg :icon_cry:

میشه بیشتر توضیح بدید ؟ کوئل 206 رو ؟ کوئل ؟

arman1356
3 June 2006, 06:15 PM
میشه بیشتر توضیح بدید ؟ کوئل 206 رو ؟ کوئل ؟
بله دوست عزیز
کوئل رو به صورت امتحانی عوض کردم .

dr_mehry
3 June 2006, 07:41 PM
برو استپرش عوض کن

z_qz54
3 June 2006, 08:03 PM
کوئل کجاشه ؟

shervin22
4 June 2006, 12:12 AM
ارمان خان شما که همه کار کردی این کار را هم بکن خرجی هم نداره وقتی ماشین سرد و قبل از استارد دو بار پدال گاز را فشار بده و بعد استارد بزن ببین باز مثله سابق هست یا نه

z_qz54
4 June 2006, 01:41 AM
ارمان خان شما که همه کار کردی این کار را هم بکن خرجی هم نداره وقتی ماشین سرد و قبل از استارد دو بار پدال گاز را فشار بده و بعد استارد بزن ببین باز مثله سابق هست یا نه

چون دهنه انژکتور الکترونیکی کنترل میشه با یه بوبین ، وقتی که ماشین خاموشه گاز بدی ، بنزین تو سیلندر نمیریزه،ولی توی کاربراتوری ها جواب میده حتی خفه میکنه.

saeed_charmer
5 June 2006, 01:13 AM
از روزی که ماشین و دادم نمایندگی تا پمب هیدرولیکشو عوض کنه . حس میکنم ماشینم مثل سابق نیست . الان ماشینم قدرتش کمه . یعنی سر شتاب اولیه و ثانویه کم میاره . ماشین حدود 19000 تا کار کرده .

رحيم توكلي
5 June 2006, 01:57 AM
خدا رحمتش کنه من الان دوسه ماهی میشه سرو صدای ماشین زیاد شده از ترس همین مشکل شما نمیتونم ببرم نمایندگی

sina1808
5 June 2006, 01:04 PM
يعني چه بلايي اومده سر ماشين ؟!
فيلتر بنزين رو كي عوض كردين ؟ عوض كنيد ببنيد بهتر ميشه ؟!
فيلر كشي هم كنيد ( اگه انجام نشده )

persianking62
5 June 2006, 04:03 PM
دوستان فيلر كشي یعنی چی میسه یکی توزیح بده؟؟:icon_ques

paymanonline
5 June 2006, 09:26 PM
من فقط میدونم که فیلر کردن یعنی تنظیم سوپاپ ها که در اثر تغیرات دمای هوا به صدا میفتن و چیک چیک میکنن

sina1808
6 June 2006, 12:43 PM
سلام دوستان
ماشني ما يه مدتيه كه توي دنده 1 آوانس ميده ! :icon_cry: ( مثل پرايد - البته خيلي كمتر )
علاوه بر مشكل صدا حالت تيك آف خودش رو هم از دست داده
علاوه بر اون احساس ميكنم ماشين به سختي گاز ميخوره و پدال گاز هم زير پا سفت شده !
توي دنده هاي بالا هم احتمالا مشكل وجود داره كه به علت صداي موترو و ... شنيده نميشه !

تيپ 2 - آخر 84 - با حدود 10.000 كاركرد
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

arman1356
6 June 2006, 01:37 PM
کوئل کجاشه ؟
در 206 تیپ 2 پشت موتور .
اگه تا حالا شمع عوض کرده باشی کوئل رو باز می کنند و شمع ها رو از زیرش در می یارند .- بالای وایر ها .
البته به آن کوئل دوبل می گن .

paymanonline
6 June 2006, 04:11 PM
1- منظورت از آوانس چیه؟
2-احتمالا دیسک کلاچت داره تموم میشه با یه رگلاژ ممکنه بهتر بشه
3-احتمالا سیم گازت مرخص شده با تعویض درست میشه

sina1808
6 June 2006, 04:17 PM
مگه چند نوع آوانس داريم ؟ صداي قر قري كه در شروع حركت شنيده ميشه
معمولا پرايد در همه حال اين صدا رو ميده ( البته به نحوه رانندگي بستگي داره )
توي ماشين هاي معمولي وقتي كولر روشن هست اين صدا شنيده ميشه ( انواع پژو - سمند و ... ) يا سرعت پايينه و دنده سبكه !
متوجه شدين كدوم صدا رو ميگم ؟

ديسك و كلاچ رو تازه عوض كردم ... مشكل از اون نيست ! چون گاهي اوقات آوانس نميده ! هر وقت گاز خفه باشه اينطوري ميشه !

كسي نظر ديگه اي نداره ؟ :(

paymanonline
6 June 2006, 07:13 PM
پس احتمالا با فیلرگیری مشکلت حل میشه
دیسک و صفحه هم منم ماشینم تازه عوض کردم ولی فقط روز اول رفلکسش خیلی خوب بود

z_qz54
6 June 2006, 08:09 PM
خودوروهای دارای active ECU هیچوقت آدوانس یا ریتارد نمیشن و فقط برای چجد صدم ثانیه این اتفاق میفته.

z_qz54
6 June 2006, 09:04 PM
به اون میگن دلکو ترانزیستوری 36 پایه که مال تیپ 5 170 پایه است نه ک.ئل ، کوئل از دلکو چکشی برق میگیره.

sina1808
7 June 2006, 01:43 AM
صدم ثانيه رو كه نميشه احساس كرد ؟!
من فكر ميكنم 1 تا 3 ثانيه آوانس ميده معمولا
اين صدا دقيقا از كجا مياد ؟ چه چيزي باعث اين صدا ميشه ؟ ( يعني با فيلر گيري درست ميشه ؟! )

چيزي كه من متوجه شدم اينه كه اين موضوع با درست گاز خوردن و يا بد گاز خوردن مربوطه
مثلا زماني كه گاز خفه هست و گاز نميخوره ، صداي آوانس بيشتره ! :( كه اذيت ميكنه !

کرگدن
7 June 2006, 11:02 AM
نمایندگی کریمخان بردم درست کرد
گارانتی هم حساب کرد

sina1808
7 June 2006, 11:28 AM
كسي نيمدونه اين صدا چطوري توليد ميشه ( از كجا مياد ) و چطوري ميشه مشكل رو حل كرد ؟

رحيم توكلي
7 June 2006, 01:47 PM
فک کنم بنزین سوپر بزنی حل بشه

sina1808
7 June 2006, 05:20 PM
بنزين سوپر رو هم تست ميكنم ولي اين صدا اصلا از كجا مياد ؟

z_qz54
7 June 2006, 06:28 PM
اینارو بورو چیک کن : تسمه تایمینگ ، صفحه کلاچ.
اگه انژکتور هم این مشکل رو داشته باشه همین صدا رو میده.
جایی هم که صدا میده از فولی بعد کاسه نمد میلنگ هستش (اگه منظورتون همون صدای قرررررر تو دور برداشتن هست)

crimsondevil50
8 June 2006, 12:57 PM
اين صدايي كه شما ميگي و به گاز دادن هم بيشتر ربط داره همون صداي اوانس يا صداي سوپاپ ميگن من تو ي تيپ دو و سه زياد ديدم كه البته سمند و پارس هم با اين صدا برخورد كردم به چند نمايندگي هم كه مراجعه كردم چيزي زيادي نميدونستن در آخر نمايندگي مركزي شرق بهم گفت كه تيپ دو و سه را از قصد سوپاپ هاشو باز فيلر گيري ميكنند تا از گرم كردن بيش از اندازه جلوگيري كنند:icon_ques

راستش نميدونم تا چه حد درسته اين مطلب :icon_twis

paymanonline
8 June 2006, 02:10 PM
من فکر کنم اگه یه بار فیلرگیری کنی بد نباشه

sina1808
8 June 2006, 04:11 PM
ايندفعه رفتم نمايندگي حتما ميگم فيلر گيري كنن .. نظر مكانيك اونجا رو هم ميپرسم و اينجا مينوسم

X-R
8 June 2006, 04:26 PM
البته دوستان فيلر گيري براي ماشينهاي نو لازم نيست 2 سال كرده به بالا خوبه و بعد از فيلر گيري يك مكمل هم بريز يد تفاوت به راحتي ميشه احساس كرد.

z_qz54
9 June 2006, 01:32 AM
با فیلرگیری چیزی رو تغییر نمیدن ، فقط فاصله لول آخر فنر سوپاپ رو با واشر تنظیم میکنن ، زمانی هم فیلرگیری با گرم شدن موتور رابطه داره که بادامک هارو ساب بدن.

sina1808
9 June 2006, 11:45 AM
اين ماشين حسابي منو مسخره كرده !
ديگه گازش اونقدر خفه نيست كه آوانس بده ! در واقع فعلا آوانس نميده مگر اينكه كولرش روشن باشه
نميدونم داستانش چيه ؟ حسابي گيج شدم

arman1356
13 June 2006, 01:54 PM
به اون میگن دلکو ترانزیستوری 36 پایه که مال تیپ 5 170 پایه است نه ک.ئل ، کوئل از دلکو چکشی برق میگیره.
آقا یکی بیاد جواب بده من اشتباه می گم یا ایشان:icon_twis

sina1808
13 June 2006, 05:13 PM
اون جعبه سياهي كه بالاي شمع ها وصل ميشه اسمش كوئل هست !

z_qz54
13 June 2006, 06:10 PM
قبول شما همیشه درست میگید ، من چون تو دو دوره دانشگاه بهش الکترو دلکو گفتم ، اینجاهم نوشتم ، همه ی شما دوستان درست میگید.

z_qz54
13 June 2006, 06:27 PM
به این حرفهای من میگن کل کل ولی راست میگن اما من یه سوال دارم اگه اون کوئل هستش ، تقسیم برق با کدوم قطعه است؟

dr_mehry
13 June 2006, 07:58 PM
گفتم که ماشینو عوض کن خیالت راحت میشه

sina1808
14 June 2006, 12:15 AM
من كه فقط شفاف سازي كردم :)
همين چند وقت پيش همين قطعه اي رو كه در موردش بحث هست رو عوض كردم ... روي باكس ايران خوردو نوشته بود ؛ كويل 206 !
نميدونم حالا الكترو دلكو همينه يا يه چيز ديگه !

Sajady
14 June 2006, 08:57 AM
توزيع برق به عهده ECU است.

z_qz54
14 June 2006, 01:15 PM
منم امروز مصل کردم به دیاگ درسته ، مینویسه کوئل ، ولی اگه انگیلسی کنید زبانش رو مینویسه الکترا مگنت دلکو 36

arman1356
15 June 2006, 01:57 PM
گفتم که ماشینو عوض کن خیالت راحت میشه
سلام
من دو تا مشکل درام.
یکی اینکه فعلا" پول ندارم تا یه ماشین بهتر بخرم:icon_redf . دیگه اینکه به خاطر این مشکل فکر نکنم کسی این ماشینو بخره.:icon_cry:

driver2002
15 June 2006, 02:39 PM
برای پراید میگن کوئل ولی برای 206 میگن دلکو ماگنتیا.

z_qz54
16 June 2006, 12:30 AM
لطفا از بحث در پیرامون مشکل این دوست خوب خارج نشیم. :icon_cool

farzam habibi
17 June 2006, 08:49 PM
سلام رفیق
نباید اینتور باشه ...در 3 سال رانندگی با 206 ...تا حالا با این مشکل روبرو نبودم..
ماشینت خوب برق میده ؟
دینام و دلکو رو چک کن....

farzam habibi
17 June 2006, 09:12 PM
دوست عزیز..

3- زمان تعویض دنده یه صدای تقه بلند از زیر ماشین میاد. این مشکلات در دنده خلاص وجود ندارد...

این صدا مربوط به میل محک است که از زیر جعبه دنده به گیربوکس وصل شده...با یکم گیریس کاری میل محک خیلی بهتر میشه...( دنده هم بهتر جا میره )

farzam habibi
17 June 2006, 09:19 PM
در مورد خشک بودن فنر و کمک فنرها:
لول فنری در بازار هست که بهش لول فنر ((( سبز ))) !!! میگن ...
عوضشون که کنی ماشینی 4---5 سانت پایین میاد ( ارتفاع کم میکنه ) ... ولی به نرمی زانتیا میشه ....
خیلی باحاله :icon_cool

در کل ماشین خوبیه ....البته اگه راه و ترابری این اسفالتا رو یکم با انصافتر بسازه...:icon_cry:

axel
17 June 2006, 09:53 PM
وقتی سوییچو می چرخونم به پیشنهاد دوستان یکم صبر می کنم تا صدای پمپ بنزین قطع بشه , بعد ماشینو روشن میکنم.ولی بعضی وقتها صداش قطع نمیشه , هرچقدر هم صبر کنی مگر اینکه ماشینو روشن کنی.به ندرت غیر از اینکه صدا قطع نمیشه صدای اضافه هم میده.مثل صدای گیر کردن دو تا چرخ دنده به هم.:icon_eek:
صدا کردن در بماند.

z_qz54
17 June 2006, 11:11 PM
وقتی سوییچو می چرخونم به پیشنهاد دوستان یکم صبر می کنم تا صدای پمپ بنزین قطع بشه , بعد ماشینو روشن میکنم.ولی بعضی وقتها صداش قطع نمیشه , هرچقدر هم صبر کنی مگر اینکه ماشینو روشن کنی.به ندرت غیر از اینکه صدا قطع نمیشه صدای اضافه هم میده.مثل صدای گیر کردن دو تا چرخ دنده به هم.:icon_eek:
صدا کردن در بماند.

پمپ بنزین ماشینتون یا گیر کرده یا فیلتر کثیفه یا پمپ خرابه.

diyaco
17 June 2006, 11:42 PM
اقا جریان این کد زیر شیشه جلوی 206 چیه؟ میگفتن مال تصادفه که اگه رخ بده پاک میشه ولی مال من با اینکه تصادف نسبتا شدیدی کرد پاک نشد.

دوست عزیزم کد را با شماره شاسی ماشینت مقایسه کردی؟ :icon_cool

z_qz54
18 June 2006, 12:04 AM
دوست عزیزم کد را با شماره شاسی ماشینت مقایسه کردی؟ :icon_cool

منظور من فیشیه که زیر این قطعه که کد روش حک شده است ، تیپ 1 نداشت ، مال من که داشبورد و شیشه باز شد دیدم که یه فیش 3 شیم بهش وصله ولی تو تصداف پاک نشد.

sina1808
18 June 2006, 12:05 AM
دلكو رو چند وقت پيش عوض كردم ... الان مشكلش حل شده و فقط زماني كه كولر روشن هست آوانس ميده !
فكر كنم مربوط به خفه كار كردن موتر هست و اينكه خوب گاز نميخوره ( همون گاهي اوقات رو ميگم )
اصولا بد گاز خوردن و روان نبودن ماشين دليلش چيه ؟ ( كند بالا رفتن دور موتور )

romeo_1593
18 June 2006, 08:32 AM
دوستان مال من الان 70 هزار تا کار کرده از اول هم دست خودم بوده
اگر کسی واسه این 3 تا مشکل من راهی میدونه تو رو خدا دریغ نکنه :
1_ماشین با کولر تو دور موتور پایین به بالا مثل حرکت بعد از ایست کامل چند تا سکته حسابی می کنه و در اکثر مواقع خاموش میشه که خیلی خطرناکه چون ترمز و گاز و فرمون میره واسه خودش
2_ از هفته پیش وقتی کولر می گیرم ماشین صداش تبدیل میشه به تراکتور ، انگار سوار پاترول شدی
3_کولرش همچین قوی نیست ، من قبلا دوو داشتم آرزوی کولر اون رو فکر کنم با این 206 باید به گور ببرم

sina1808
18 June 2006, 10:21 AM
براي مشكل يك شما بعد از ايست كامل با نيم كلاچ شروع به حركت كنيد و وقتي قشنگ ماشين راه افتاد كلاچ رو ول كنيد ... ( وقتي كولر روشنه ) البته نميدونم مشكل شما در چه حدي هست ... شايد ماشين يه مشكلي داره !؟
در مورد مشكل 2 چيزي نميدونم
براي مشكل 3 شما اول كولر رو بذار روي شماره 3 وقتي باد كولر خنك خنك شد ميتوني درجه رو بذاري روي 2 يا 1

romeo_1593
18 June 2006, 10:39 AM
در مورد اولی باز هم مشکل حل نشده
و برای سومی هم همینطور
هنوز فرجی حاصل نشده

XELTEK
18 June 2006, 11:59 PM
دوستان مال من الان 70 هزار تا کار کرده از اول هم دست خودم بوده
اگر کسی واسه این 3 تا مشکل من راهی میدونه تو رو خدا دریغ نکنه :
1_ماشین با کولر تو دور موتور پایین به بالا مثل حرکت بعد از ایست کامل چند تا سکته حسابی می کنه و در اکثر مواقع خاموش میشه که خیلی خطرناکه چون ترمز و گاز و فرمون میره واسه خودش
2_ از هفته پیش وقتی کولر می گیرم ماشین صداش تبدیل میشه به تراکتور ، انگار سوار پاترول شدی
3_کولرش همچین قوی نیست ، من قبلا دوو داشتم آرزوی کولر اون رو فکر کنم با این 206 باید به گور ببرم
شما حتما موتورتو بده دياگ
در مورد 3 هم بايد بگم ماسفانه پژو ها 100 سال هم رو كولر هاشون كار كنن مثل دوو هاذ نميشند !!

meslehichkas
19 June 2006, 12:44 AM
من يه مشكل با 206 داشتم
اون هم صداي تق تقي بود كه از عقبش ميومد و اعصابم رو خرد ميكرد
ميدونيد دليلش چي بود؟
دزدا (ببخشيد جسارت نشه . آقايونه دزدا منظورمه) اگزوزه 206 جديدا رو 2تكه كردن
به همين خاطر : تق تق ... تق .... تق تق تق تق ....تق

diyaco
19 June 2006, 09:57 PM
ماشین من هم صدای تق تق داره اما صدا از جلوی ماشینه! :icon_cry:
ممکنه که آقایون دزدا در جلوی ماشین هم دستکاری کرده باشن؟

farzam habibi
19 June 2006, 10:03 PM
در مورد بارکد ریز جلوی شیشه ...
جدیدا" دوربینهای پلیس علاوه بر عکس گرفتن از پلاک ماشین ...بارکد مورد نظر رو هم میخونه که شماره شاسی و رنگ
ماشین رو به راحتی میخونه...:icon_cry:

فکر کنم تا چند وقت دیگه ... فیلم تخلف ماشینها رو هم بدن بیرون:icon_idea
پلیس : اقا بیا فیلمتو دارم...خلاف کردی جیگر...:icon_evil

aminsir
24 June 2006, 02:26 AM
با سلام

بلبرینگ هرزگرد بالایی 206 من ترکید.یه بلبرینگ فرانسوی از اینا که رو جعبش نوشته citroen و یه عبارت عربی هم داره

خریدم و انداختم. ولی تسمه کامل جا نمیافته و یه دنده رو خالی میکنه.منظورم تسمه دینامه.تسمه رو هم در اوردم نگاه

کردم وسالمه. به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟؟؟:icon_cry:

po2ya
24 June 2006, 11:51 AM
در مورد بارکد ریز جلوی شیشه ...
جدیدا" دوربینهای پلیس علاوه بر عکس گرفتن از پلاک ماشین ...بارکد مورد نظر رو هم میخونه که شماره شاسی و رنگ
ماشین رو به راحتی میخونه...:icon_cry:

فکر کنم تا چند وقت دیگه ... فیلم تخلف ماشینها رو هم بدن بیرون:icon_idea
پلیس : اقا بیا فیلمتو دارم...خلاف کردی جیگر...:icon_evil

خوب اوون بارکد رو شما یه کاغذ بزار روشش!!
اصلا امکان نداره از اوون بارکد عکس بگیرن!!!!
خیالت راحت !!:icon_cool

aminsir
26 June 2006, 01:05 AM
با سلام

بلبرینگ هرزگرد بالایی 206 من ترکید.یه بلبرینگ فرانسوی از اینا که رو جعبش نوشته citroen و یه عبارت عربی هم داره

خریدم و انداختم. ولی تسمه کامل جا نمیافته و یه دنده رو خالی میکنه.منظورم تسمه دینامه.تسمه رو هم در اوردم نگاه

کردم وسالمه. به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟؟؟

hassan2006
30 June 2006, 04:30 AM
با سلام
چند وقتی است که در سرعت بالای 130 کیلومتر جلوی ماشین (دقیقا در قسمت کمک فنر های جلو ) هر چند لحظه سمت راست یا چپ بالاتر میره ، کسی می تونه راهنمایی کنه مشکل از چیه و چکار کنم ؟

z_qz54
30 June 2006, 01:39 PM
با خوش آمدگویی به شما دوست عزیز که به جمع ما phalls ها پیوستی.
دوست عزیز یا مشکل از کمک هاتونه که ضعیف شدن یا فنرشه یا سینی کف ندارین که باز زیر موتور رو میگیره یا اینکه خیلی حساسین.

arash_viva_66
1 July 2006, 04:08 AM
206 هست و 130000 درست نوشتم صدو سی هزار تا رفته آخ نگفته

avish
1 July 2006, 02:15 PM
سلام دوستان
من هیچ اطلاعات فنی درباره ماشین ندارم فقط اگه لطف کنید و بگید مشکل ماشین من چی میتونه باشه خیلی خیلی ممنون میشم چون وقتی تعمیرگاه میرم واقعا گیج میشم هرکی یه چیزی میگه:icon_ques
خودروی من پژو 206 تیپ 2 هست وقتی گه گاز میدم صدای سوت مانندی شنیده میشه البته فقط و فقط وقتی گه گاز میدم وقتی که ماشین روشن هست در حالت خلاص صدایی شنیده نمیشه ولی به محض اینکه پدال گاز رو فشار میدم صدا میده.
قبلا از پاسخهاتون ممنونم

aminsir
1 July 2006, 04:02 PM
سلام دوستان
من هیچ اطلاعات فنی درباره ماشین ندارم فقط اگه لطف کنید و بگید مشکل ماشین من چی میتونه باشه خیلی خیلی ممنون میشم چون وقتی تعمیرگاه میرم واقعا گیج میشم هرکی یه چیزی میگه:icon_ques
خودروی من پژو 206 تیپ 2 هست وقتی گه گاز میدم صدای سوت مانندی شنیده میشه البته فقط و فقط وقتی گه گاز میدم وقتی که ماشین روشن هست در حالت خلاص صدایی شنیده نمیشه ولی به محض اینکه پدال گاز رو فشار میدم صدا میده.
قبلا از پاسخهاتون ممنونم

شاید از بلبرینگای هرزگرد (تسمه سفت کن) باشه.

romeo_1593
1 July 2006, 07:15 PM
مال من هم همینطوره ولی وقتی کولر روشن میکنم....فکر کنم طبیعی باشه

arman1356
27 July 2006, 02:38 PM
206 هست و 130000 درست نوشتم صدو سی هزار تا رفته آخ نگفته
خوب دوستان مشکل من حل نشد که نشد .
کم کم دارم بهش عادت می کنم فکر می کنم اگه نباشه ماشینم مشکل داره . حالا حالا ها هم فکر فروختنش نیستم تا بزرکترین قطعه اش فرمانش بشه . یا من کم می یارم یا این اسباب بازی فرانسوی .
تازه رفتم کل زیر بندی از جلو تا عقب رو عوض کردم :icon_mrgr یه جت کلین هم زدم به انژکتورهاش تا حالش جا بیاد تا حسابی باهاش راه برم .
در هر صورت اگه کسی ، دوستی آشنایی ماشینش مرض ماشین منو داشت قبل از این که کاری بکنه اول حال ماشینو جابیاره .:icon_razz

Malkemid
27 July 2006, 07:47 PM
خوب دوستان مشکل من حل نشد که نشد .
کم کم دارم بهش عادت می کنم فکر می کنم اگه نباشه ماشینم مشکل داره . حالا حالا ها هم فکر فروختنش نیستم تا بزرکترین قطعه اش فرمانش بشه . یا من کم می یارم یا این اسباب بازی فرانسوی .
تازه رفتم کل زیر بندی از جلو تا عقب رو عوض کردم :icon_mrgr یه جت کلین هم زدم به انژکتورهاش تا حالش جا بیاد تا حسابی باهاش راه برم .
در هر صورت اگه کسی ، دوستی آشنایی ماشینش مرض ماشین منو داشت قبل از این که کاری بکنه اول حال ماشینو جابیاره .:icon_razz
میشه بپرسم کلا چقدر خرج این ایراد ماشین کردین؟!همه جاشو عوض کردین که!:icon_mrgr

parsian
29 July 2006, 05:14 PM
206 تیپ 5
اولین باری که فیلتر روغن عوض کردم بعد از دو هفته چراغ روغن روشن شد هر جا بردم از جمله 2تا نمایندگی ایران خودرو میگن از فیلترشه اگه جنس خوب بزاری مشکل حله - تابحال 3 تا فیلتر که خودشون پیشنهاد کردن گذاشتم ولی هر بار بعد از حدود 2 هفته دوباره چراغ روغن روشن میشه - کسی تابحال با این مشکل مواجه شده؟:icon_roll

z_qz54
29 July 2006, 06:08 PM
206 تیپ 5
اولین باری که فیلتر روغن عوض کردم بعد از دو هفته چراغ روغن روشن شد هر جا بردم از جمله 2تا نمایندگی ایران خودرو میگن از فیلترشه اگه جنس خوب بزاری مشکل حله - تابحال 3 تا فیلتر که خودشون پیشنهاد کردن گذاشتم ولی هر بار بعد از حدود 2 هفته دوباره چراغ روغن روشن میشه - کسی تابحال با این مشکل مواجه شده؟:icon_roll

باید سنسور برگشت روغن رو عوض کنید. طبیعیه علتش استفاده روغن نا مرغوب از سوی نمایندگی هاست.

arman1356
29 July 2006, 06:19 PM
این قدر تعداد ایرادات زیاد بود که نمی دونم چی به چی شده ولی سر انگشتی حدود 900 تومان شده البته بدون خرج های طبیعی مثل لنت و روغن و ... .
اگه دوست داشتی ریزش هم واست می دم .
البته نگید که مگه مرض داشتی تا حالا نگش داشتی می خواستی بفروشیش ! باید عرض کنم به دو دلیل نمی شود .
1- چون خریدار با اولین موتور سردی که حرکت کنه ماشینو میاره پس می ده :icon_redf ( امتحان شده )و هیچ جوری هم نمی شه راضیش کرد :icon_eek:
2 - هر بدبختی که اینو بخره مثل من بیچاره می شه پس بهتره با درد خودم بسوزم و دیگران رو آتیش نزنم :icon_conf

XELTEK
30 July 2006, 01:21 PM
باید سنسور برگشت روغن رو عوض کنید. طبیعیه علتش استفاده روغن نا مرغوب از سوی نمایندگی هاست.
اتفاقا منم همينو ميخواستم بگم
206 تیپ 5
اولین باری که فیلتر روغن عوض کردم بعد از دو هفته چراغ روغن روشن شد هر جا بردم از جمله 2تا نمایندگی ایران خودرو میگن از فیلترشه اگه جنس خوب بزاری مشکل حله - تابحال 3 تا فیلتر که خودشون پیشنهاد کردن گذاشتم ولی هر بار بعد از حدود 2 هفته دوباره چراغ روغن روشن میشه - کسی تابحال با این مشکل مواجه شده؟
شما روغن هم كم مي كني يا نه ؟

dr_mehry
30 July 2006, 02:01 PM
زوزه گیربکس توی دنده 4-5
خاموش شدن بدون علت
صدای جیر جیر از عقب خودرو
صدای کمکهای جلو

arash p mbz bmw
30 July 2006, 03:30 PM
206 تیپ 5
دوست خوبم
برای ما هم این مشکلا رو داشت
2حالت داره
حالت خوشبینانه اینه که سنسور میزان روغن خراب شده و وقتی دما میره بالا سریع چراغ روغن روشن میشه
حالت بدبینانه اینه که از سر کاسه نمد ماشین شما روغن ریزی داره ( البته خدا نکنه ):icon_cool

XELTEK
30 July 2006, 03:31 PM
زوزه گیربکس توی دنده 4-5
خاموش شدن بدون علت
صدای جیر جیر از عقب خودرو
صدای کمکهای جلو
1-واسکازینتون جنسش بده
2-فیلتر بنزینتو بدجوری کثیفه
3-اونم ماله بست اگزوزه
4- جنس خراب کمکهای جلو باعث این عمر شده

z_qz54
30 July 2006, 04:28 PM
206 تیپ 5

پرشین عزیز. فیش اینو در میاری (http://i7.tinypic.com/21e3vxt.jpg)و پیچ هاشو باز میکنی و میریش با کمی فشار بیرون. اگه کثیف بود با پنس آشغالاشو بردار اما اگه تمیز بود دست بهش نزن و بزارش سر جاش.

parsian
30 July 2006, 04:52 PM
پرشین عزیز. فیش اینو در میاری (http://i7.tinypic.com/21e3vxt.jpg)و پیچ هاشو باز میکنی و میریش با کمی فشار بیرون. اگه کثیف بود با پنس آشغالاشو بردار اما اگه تمیز بود دست بهش نزن و بزارش سر جاش.

در ابتدا از همه دوستان که لطف داشتن ممنونم
امروز بردم تعمیرگاه ایران خودرو موضوعی که شما اشاره کرده بودید یعنی سنسور برگشت روغن رو گفتم اما تعمیرکاره (البته قبلن هم فیلتر روغن رو همین شخص باز کرده بود) میگه مشکل از فنریه که فیلتر روش سوار میشه ظاهرن فیلتر باید فنر رو بگردونه و پایین ببره که این کارو میکنه ولی فنر بعد از یه مدت از جاش در میره و باعث میشه فیلتر خراب شه - قرار شد فردا فیلتر شرکتی بزاره
نظرتون در این باره چیه؟

parsian
31 July 2006, 06:05 PM
همونطور که جناب z_qz54 اشاره کردن مربوط میشد به استفاده از روغن و فیلتر روغن نامرغوب که البته سهم روغن اینجا خیلی بیشتره چون فیلتر رو هم خراب میکنه - از روغن اسپیدی استفاده شده بود
گفتن برای تیپ 5 الان توتال 7000 گزینه مناسبیه امیدوارم آخرین بار باشه که قبل از موعد مجبور میشم فیلتر عوض کنم

dr_mehry
18 August 2006, 08:31 PM
وقتی که کولر روشنه ماشین وقتی سنگینه یا توی سربالاییه شروع به ریپ زدن میکنه .شمعها و فیلتر هوا رو عوض کردم دیاگ هم کردم ولی هنوز مشکل داره کس دیگه ای هم این مشکل و داشته؟ لطفا راهنمایی کنید.

arash p mbz bmw
19 August 2006, 12:53 AM
206 شما تیپ چند هست؟!!
چون تیپ 2 و 3 اکثرا اینطوری هستن
چون اون موتور نمیتونه جوابگو باشه
ماشین ما که اینطور بودش......

فرزين2
19 August 2006, 02:07 PM
سنگيني حركت در تيپهاي 2و3 باكولر انهم در سربالائيها طبيعي است ولي ريپ زدن به هيچ عنوان !

دريك مورد مشابه علت ريپ زدن موتور 206 عملكرد ناقص اگزوز آن تشخيص داده شد.لطفا تجهيزات داخل اگزوز چك شود.

dr_mehry
19 August 2006, 02:48 PM
ماشین من تیپ 3 هستش. منم از یک میکانیک آشنا پرسیدم گفت بیخودی خرج شمع و تنظیم موتور نده. اکثر 206 همینجوری هستن!

mahdipour
23 August 2006, 03:33 PM
ماشين من اين مشكلو پيدا كرد ولي بعد از 50000 كيلومتر دقيقا صبحها صدا مي داد تا بعد از 5-6 دقيقه كه قطع مي شد و صدا مال هرزگرد تسمه بود كه با عوض كردن اون بر طرف شد. ( البته ناگفته نماند كه من هم بي خيالش شدم ولي بعد از مدتي همينطور صدا زياد شد كه ديگه تصميم گرفتم درستش كنم)

بیشتر توضیح بده

آیا مربوط به تسمه کولر بود؟:icon_roll :icon_roll

amin_amini
23 August 2006, 03:38 PM
سلام دوست عزیز .
همان طور که دوستان گفتن جای نگرانی نیست همگی 206 ها به غیر از تیپ 5 و6 تو سر بالای ها کم میارن .
من که با تیپ 5 به چنین مشکلی بر نخوردم.
مشکل از موتوره که جوابگو نیست

dr_mehry
23 August 2006, 04:52 PM
مشکل از گردگیر پلوس هم میتونه باشه ها

ata_63
24 August 2006, 02:11 PM
با سلام خدمت دوستان!!
بنده یه 206 تیپ 2 مدل 84 دارم. یه مدته که وقتی شرع به حرکت میکنم ماشین به شدت پس میزنه و گاز نمی خوره! یه وقتایی هم خاموش میشه!! باید یه 10 ثانیه ای بئن گاز دادن صبر کنم تت دوباره موتور به حالت عادی برگرده و با دور موتور بالا شروع به حرکت کنم تا دوباره مشکل پیش نیاد!! حالا فکر کنید که پشت چراغ قرمز باشم و .....

بردم انژکتورشو شستشو دادن یه یه هفته ای خوب بود ولی دوباره ...
یه با تو نمایندگی با اسپری انجام دادن و یه بار با یه دستگاهی تو خیابونه سورنا که این دفه دومیه خیلی خوب بود!!
شمع هاشم تازه عوض کردم!!

اگه میشه راهنماییم کنید ببینم که مشکل چیه؟؟!!

harzaabe
24 August 2006, 05:09 PM
اين بيشتر به اين علت هست که بنزين خوب به انژکتور نميرسه
دوست عزيز ، مدتی از بنزين سوپر استفاده کنيد.
در 206 3 تا چيز خيلی مهم هست:
1- شمع : تا 30000 تا ميشه ازش کار کشيد ، به شرطی که اصل و خوب باشه.
2-فيلتر هوا : هر 2000 تا حتماً عوض کن و جنس خوب بنداز.
3-صافی بنزين : هر 10000 تا حتماً عوض کن و باز هم بهترين مارک رو بنداز و مطمئن باش که اصل هست ، از نظر من بوش بهترين مارکشه که البته اگه گير بياد.
.
.
.
يک بار از تميز کننده انژکتور استفاده کن و بعد مراحل بالا رو اجرا کن ، درست ميشه...شمع ها رو هم عوض کن ، اصل نيستند ؛)

سود انباشته
24 August 2006, 07:31 PM
سلام 206 من مدل اردیبهشت 84 و تیپ2 میباشد. و کارکرد کیلومترش هم 23750 کیلومتر هست و شمع هاش را هنوز عوض نکردم و این مشکل گاز نخوردن هم چندین بار برای من هم پیش اومده است.
من همچنین دو باک متوالی بنزین سوپر بعد در دوره بعدی یک باک هم بنرین معمولی استفاده میکنم و دوباره دو باک پشت سر هم بنزین سوپر و بعدآ دوباره بنزین معمولی و این روند مدام ادامه دارد.

چند بار هم ماشین را که برای مدت کوتاهی مثلا کمتر از 5 دقیقه در جایی خاموش کردم و خواستم که دوباره استارت بزنم روشن نشد و 15 دقیقه صبر کردم ماشین روشن شد!!!!!
به ناچار مجبور شدم که به نمایندگی مراجعه کنم در اونجا با تقدیم 5 هزار تومان تست کامپیوتری
با دستگاه دیاگ2000 انجام دادند و هیچ مشکلی پیدا نشد بعد طرف که تست میکرد به من گفت که میزان سوخت پایین هست کهtime injection که در 2 میلی ثانیه هست به 1 میلی ثانیه تغییر بکنه دیگه این مشکل گاز نخوردن و روشن نشدن دیگه پیش نخواهد اومد و تا این لحظه که بیش از 15 روز میگذرد دیگه این مشکل پیش نیومده و در ضمن در نمایندگی به من گفتند که دیگه قبلا حداکثر سرعت 170 بود حالا به 190 ارتقا پیدا کرده و در ضمن میزان مصرف بنزین هم نامحسوس هست نسبت به قبل و من تغییری مشاهده نکردم.

diyaco
24 August 2006, 07:37 PM
دوست عزیزم
من با تیپ 3 این مشکل را ندارم , اصولا" هنگامی که کولر روشن میشود بر سرعت ماشین تاثیر منفی میگذارد اما تاکنون با مورد ریپ زدن در سربالایی مواجه نشده ام.

dr_mehry
24 August 2006, 09:24 PM
قبلا که پراید داشتم این مشکل 2-3 دفعه برام پیش اومد.نمایندگی که بردم گفت چیز خاصی نیست و بخاطر ناخالص بودن بنزینه

ata_63
25 August 2006, 01:26 PM
با تشکر ازدوستان!!
باید عرض کنم که من فقط اط بنزین سوپر استفاده می کنم و به هیچ وجه بنزین معمولی نمی زنم!!
برای سرویس 20000 تا که بردم نمایندگی شمعاشو عوض کرد و احتمالا ایرانی انداخته !! این مسئله بی تاثیر نیست ولی حتما فیلتر بنزین و فیلتر هوا رو عوض خواهم کرد!! دیاگ رو هم باید تست کنم! نمی دونم که این مسئله 1میلی ثانیه و 2 میلی ثانیه تاثیر داره یا نه ولی انجام میدم!!

مرسی

dr_mehry
25 August 2006, 04:06 PM
دوست عزیزم
من با تیپ 3 این مشکل را ندارم , اصولا" هنگامی که کولر روشن میشود بر سرعت ماشین تاثیر منفی میگذارد اما تاکنون با مورد ریپ زدن در سربالایی مواجه نشده ام.

منظورم ریپ زدن ناجور نبود.یه جورایی صدای موتور عوض میشه

harzaabe
25 August 2006, 07:31 PM
بنده با دوست عزيز سود انباشته کاملاً موافقم
.
.
.
البته دلايل مختلف باعث اين ريپ زدن ميشه... خود من با تعويض شمع اين مشکلم حال شد.
راستی دوست عزيز آقای سود انباشته اين طور که من ياد گرفتم يا بنزين معمولی بزن يا سوپر.

sina1808
25 August 2006, 11:40 PM
سعي کن هميشه بنزين سوپر بزني ... يه بار هم فيلتر بنزين رو عوض کن ...

arash p mbz bmw
26 August 2006, 12:27 AM
سعي کن هميشه بنزين سوپر بزني ... يه بار هم فيلتر بنزين رو عوض کن ...
معمولا سینای عزیزم باید هر دو باک یه باک بنزین سوپر زد
این بهترین حالت میباشد:icon_wink

sina1808
26 August 2006, 12:35 AM
ببخشيد دليلش چيه ؟ :icon_ques
سازنده ماشين گفته هميشه فلان بنزين رو بزنيد بعد شما چرا ميفرماييد يکي در ميون بنزين سوپر ؟ :icon_twis

arash p mbz bmw
26 August 2006, 01:08 AM
حرف سازنده اینه که بنزین بدون سرب بریزید نه اینکه دائم سوپر بریزید دوست خوبم
دلیلش رو میدونستم اما الان یادم نیست
ولی فکر میکنم بدلیل اینکه سوپر بدلیل اکتان بیشتر بهتر میسوزه و دمای موتور بیشتره و همین باعث ضرره
البته بماند که این سوپری که ما میزنیم با بنزین بدون سرب اروپا برابری میکنه

sina1808
26 August 2006, 01:39 AM
خوب بنزين سوپر هم همون بنزيني هست که سازنده در استفاده ازش تاکيد کرده ...
ديگه چه دليلي داره بنزين معمولي هم به ماشين بزنيم ؟
اگه به باک بنزين پرشيا دقت کنيد روش نوشته فقط سوپر يعني اصلا معمولي هم نزنيد
ديگه اينکه يکي در ميون سوپر و غير سوپر بزنيم يه خورده غير معقوله !
حالا اگه دليلش رو پيدا کردين ممنون ميشم براي ما هم بنويسيد

Artemis
26 August 2006, 01:51 AM
اصلا منظور از سوپر که میگید بدون سرب نیست ، اتفاقا هرچی سرب باشه برای ماشین بهتره ولی برای محیط زیست خوب نیست ،مکملهای بنزین هم حاوی مواد مشابه سرب هستند

این دوستمون اگه از مکملهای خارجی استفاده کنند احتمالا مشکلشون برطرف میشه

harzaabe
26 August 2006, 03:55 AM
بنده هم مطلب 2 بر معمولی يک بار سوپر رو رد ميکنم.
در ماشين های استاندارد نوع بنزين نوشته شده
اگر در 206 دقت کنيد ميبينيد که زده بنزين با اکتان بالای 95 چون کلاً ماشين های پژو وقتی دمای موتور بالا باشه خوب کار ميکنه به همين علت هميشه امپر آب بالای 90 هست.
اکتان بالا به زود گرم شدن موتور کمک ميکنه و اين خوراک پژو هست.
مکمل های بنزين هم اکتان رو بالا ميبره البته استانداردشون مثل اکتان بوستر

arash p mbz bmw
26 August 2006, 04:19 PM
ولی این هم هست که دمای بالا کارکرد رو توی بلند مدت ضعیف میکنه و موتور رو از بین میبره
برای همین میگن که بنزین سوپر زیاد اگر به پیکان بزنی سیلندرها اب میشن
ببخشید موضوع رو منحرف کردم

ata_63
29 August 2006, 11:31 PM
با سلام
ماشینو بردم تعمیرگاه:
0- گفت که همه 206 ها یه همچی مشکلی دارن!! گفتم میدونم چون قبلنم یه 206 مدل 80 داشتیم گاهی اینجوری میشد و نه به این شدت!! بهش گفتم که این وضعیتش یه جوری غیر عادیه!!
1- فیلتر هوا رو چک کرد: تمیز و نو بود!!1
2- اومد انژکتورو اسپری کنه گفتن تازه شستمش، دست بهش نزد!!
3- دیاگ رد: هیچی نشون نداد!!
4- گفت time injection رو نمیشه تغییر داد!! تعجب کردم و مشکوک شدم که مبادا وارد نباشه!!
5- گفت ماله فیلتر بنزین و پمپ بنزین و استپر موتور نمی تونه باشه!!
6- تو ریل سوخت (؟؟؟؟؟؟؟) باد گرفت: درست شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد هم گفت اگه درست نشد باید کل انژکتورو باز کنن و بشورن و دوباره ببندن و 45 تومن هزینه داره!!

harzaabe
29 August 2006, 11:43 PM
ولی این هم هست که دمای بالا کارکرد رو توی بلند مدت ضعیف میکنه و موتور رو از بین میبره
برای همین میگن که بنزین سوپر زیاد اگر به پیکان بزنی سیلندرها اب میشن
ببخشید موضوع رو منحرف کردم

دوست عزيز
موتور پيکان رو با 206 مقايسه ميکنی؟آلياژ اينا زمين تا آسمون فرقشه.
يه مثال ساده ميزنيم هلکوپتر های سخت روسيه تو سرما 2 تن بار جابجا ميکنند و تو گرما 300 کيلو !! با يه مهندس پرواز بحث ميکردم اون هم همين رو گفت ،که آلياژ موتور خيلی مهم هست...
206 با موتور گرم خوب کار ميکنه به همين علت خوده کومپانی گپفته اوکتان بالای 95

arian_206
30 August 2006, 01:46 AM
arash p mbz bmw (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=10069) آقا ناراحت نمیشی دوباره بگم شروع کردی؟

حکایت سرب اضافه کردن در تایپیک هر آنچه در مورد 206....... نمیشه
از اون که گذشتم چون دیدم هر چه گفتم جوابی دیگر شنیدم
دیدم شما از ساخت دستگیره فلزی حرف میزنید مثل اینکه حرف از پیکان 48 میزنیم انگار 206 از یراق آلات سپر برخوردار نیست که بخواهند از فلزی آن برای اضافه کردن وزن استفاده کنند

دوست عزیزم اگر بقول شما
البته بماند که این سوپری که ما میزنیم با بنزین بدون سرب اروپا برابری میکنه
شما همین سوپر رو به پیکان زدید زوارش در رفته
پس قسم حضرت عباست و باور کنیم یا دم خروسو
اگر عادیه اروپاست چرا شما با این تبصره :

تردد میکنید ؟؟
چرا همیشه این بنزینو نمیزنید ؟
اگر این یک بنزین معمولیه چرا جدیش میگیرید ؟
اگر سوپره مرغوبه چرا نمیزنید ؟
فرانسویا که هیچی همین متخصصانی که شما طرفدار سر سختشون در ایرانخودرو هستید
زحمت کشیدند برچسب محبت کردند زدند
نکنه برای زیبایی بوده ؟؟
بالاخره یکدوم از این دو طرف چیزی میدونن
مگه نگفتید دست کم میگیریمشون ؟؟؟
شما هم که یکیشونید
در ضمن دلیل منطقیی هم برای این بهترین حالتتون:icon_wink بیارین ممنون میشم !!!

ولی فکر میکنم بدلیل اینکه سوپر بدلیل اکتان بیشتر بهتر میسوزه و دمای موتور بیشتره و همین باعث ضرره

1- بنزین معمولی و سوپر در سوختن هر دو خوب میسوزن فرقشون تحمل فشار حاصله از تراکم و نقطه اشتعال اونهاست

حرف سازنده اینه که بنزین بدون سرب بریزید نه اینکه دائم سوپر بریزید دوست خوبم

2-همانطور که دوستمون sina1808 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=5102) فرمودن مسئله 206 است
و در باکش نوشته شده بنزین با اکتان بالای 95
نه پاترول یا وانت مزدا یا پیکانی که برچسب مصرف بنزین بدون سرب بلا مانع است زده شده !!!!
چند دهه است که در اروپا از بنزین بدون سرب استفاده میشود حتی یک قطره اش هم پیدا نیست لزومی نداره بزنن
در کشور ما هم سالهاست که تولید نمیشود
علاوه بر برچسب نوع ماشین و مدل ساخت اون رو هم نگاهی بیندازید

دلیلش رو میدونستم اما الان یادم نیست

میگم که شاید یادتون بیاد

دستور اکید برای استفاده از بنزین سوپر با اکتان بالا بخاطر ضریب تراکم بالای بعضی از موتورهاست(206 1600cc)(زانتیا) (ماکسیما) و..... این اتومبیلها ضریب تراکم بالای 10 دارند
چون بنزینهای معمولی در شرایط تراکم بالا زودتر منفجر میشوند و باعث ضربه در داخل موتور میشوند و بازدهی موتور پایین, صدای موتور بیشتر , لرزش موتور قابل احساس تر , و در آخر فشار وارده بر موتور بالاتر !!!!

حالا ماشین شما در این شرایط چطور خنکتر کار میکند جای بسی تامل و تعجب دارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(در 206 روی پوسته موتور سنسور القایی نصب شده که در صورت لرزش موتور بر اثر استفاده از بنزینهای با اکتان پایین سیگنالهایی به ECU میفرسته تا سیستم جرقه زنی رو با این شرایط تا حدی تطبیق بده و حال اگر از بنزین معمولی استفاده بشه در مدتی اولین خسارت به این سنسور وارد میشه و حساسیت اون دچار اختلال خواهد شد که قیمتی بالای 100000 تومان دارد )

حال قضاوت کنید که استفاده از بنزین معمولی در هر دستور مصرفی که میگویند آیا توجیهی دارد ؟؟؟؟

arian_206
30 August 2006, 02:08 AM
بنده هم مطلب 2 بر معمولی يک بار سوپر رو رد ميکنم.
در ماشين های استاندارد نوع بنزين نوشته شده
اگر در 206 دقت کنيد ميبينيد که زده بنزين با اکتان بالای 95 چون کلاً ماشين های پژو وقتی دمای موتور بالا باشه خوب کار ميکنه به همين علت هميشه امپر آب بالای 90 هست.
اکتان بالا به زود گرم شدن موتور کمک ميکنه و اين خوراک پژو هست.
مکمل های بنزين هم اکتان رو بالا ميبره البته استانداردشون مثل اکتان بوستر

دوست خوبم
تمام گفته های شما درست است :icon_cool
ولی استفاده بنزین سوپر به گرم شدن ماشین کمکی نمیکند
بلکه به خاطر مرتب کار کردن و راندمان بالاتر باعث میشود شما در هنگام رانندگی فشار کمتری برای حرکت یا شتاب گیری داشته باشید
در نتیجه دمای موتور مطلوبتر است
و گرم کار کردن موتور پژو مربوط به طراحی آن است
پژو عقیده دارد در موتورهایش بهترین دما برای سوخت کامل بنزین در سیلندرهایش 97 درجه است

harzaabe
30 August 2006, 02:32 AM
arian_206 ممنونم که بنده را نسبت به اشتباهم اگاه کردی عزيز

حامدگلشن
30 August 2006, 11:17 AM
با سلام خدمت دوستان!!
بنده یه 206 تیپ 2 مدل 84 دارم. یه مدته که وقتی شرع به حرکت میکنم ماشین به شدت پس میزنه و گاز نمی خوره! یه وقتایی هم خاموش میشه!! باید یه 10 ثانیه ای بئن گاز دادن صبر کنم تت دوباره موتور به حالت عادی برگرده و با دور موتور بالا شروع به حرکت کنم تا دوباره مشکل پیش نیاد!! حالا فکر کنید که پشت چراغ قرمز باشم و .....

بردم انژکتورشو شستشو دادن یه یه هفته ای خوب بود ولی دوباره ...
یه با تو نمایندگی با اسپری انجام دادن و یه بار با یه دستگاهی تو خیابونه سورنا که این دفه دومیه خیلی خوب بود!!
شمع هاشم تازه عوض کردم!!

اگه میشه راهنماییم کنید ببینم که مشکل چیه؟؟!!
دوست عزیز سنسور اکسیژن و استپر موتور رو هم بده برات با بنزین بشورن شاید استپر موتورت خراب باشه
فیلتر بنزین رو هم عوض کن

arash p mbz bmw
30 August 2006, 02:42 PM
ارین عزیز
ممنونم از اطلاعاتی که دادی
بنده خیلی از اونارو نمیدونستم
اینم که میگم میدونستم به این دلیل بود که از یه مهندس شنیده بودم
اینم که میگم بنزینای ما بنزین نیستش بگم که اونم از یه مقام بالا که معاون وزیر هست پرسیدم و جوابمو هم داد اگر اشتباه گفته من تقصیری نداشتم
ولی واقعا اطلاعات مفیدی دادی ممنون
ولی کاشکی تاپیک دیگه ای رو با اینجا قاطی نمیکردی
از دوستان هم به خاطر اینکه موضوع تاپیک منحرف شد معذرت میخوام

harzaabe
30 August 2006, 03:24 PM
آرش جان، تو اين مدت که اينجا بودم در 99% تاپيک ها بحث مونهرف شده ، به قول قديمی ها : حرف ، حرف ميآره...البته تا حدودی خوبه چون کلی چيز ياد ميگيريم که همه درست جواب سؤالمون نبوده ولی به شکلی موازی با جواب هممون بوده که البته به درد کسانی ميخوره که هر شب ابه اين تالار سر ميزنند و به ضرر کسانی که سؤالی دارند و ميخواند با جستجو کردن پيدا کنند که سختشون هم ميشه و در اکثر مواقع با اين که جوابشون تو اين تالار هست ولی به هيچ جوابی نميرسند

kavycool
2 September 2006, 02:15 AM
سلام
منم این مشکلو دارم
البته 206 مل خواهرمه. 80 تیپ 1. هر کاری بگی کردم حتی کتالیزور رو برداشتم بهتر شد ولی این مشکل برطرف نشد بخصوص تو سربالایی ممکنه خاموش کنه . میگن مال استپ موتور. باید عوض بشه. چینیش رو خریدم 15 تومن جواب نداد. فرانویش 50 تونمه. مطمئن نیستم بخرم این مشکل برطرف میشه مگه نه میخریدم! در ضمن تازه بردمش نمایندگی شمعها و فیلترها رو عوض کرد انژکتور رو شستوش داد و ..... فاییده نداشت که نداشت !
مرسی
کاوه

harzaabe
2 September 2006, 03:22 AM
سلام
منم این مشکلو دارم
البته 206 مل خواهرمه. 80 تیپ 1. هر کاری بگی کردم حتی کتالیزور رو برداشتم بهتر شد ولی این مشکل برطرف نشد بخصوص تو سربالایی ممکنه خاموش کنه . میگن مال استپ موتور. باید عوض بشه. چینیش رو خریدم 15 تومن جواب نداد. فرانویش 50 تونمه. مطمئن نیستم بخرم این مشکل برطرف میشه مگه نه میخریدم! در ضمن تازه بردمش نمایندگی شمعها و فیلترها رو عوض کرد انژکتور رو شستوش داد و ..... فاییده نداشت که نداشت !
مرسی
کاوه
اگر شمع و فيلتر هوا و سافی بنزين اصل هستند فکر کنم مجبور باشی اين خرج رو هم بکنی ، حسابی روش نيست ديگه ....

amir_CLK500
2 September 2006, 03:59 AM
صافی بنزین رو معمولا هر 20000 تا باید عوض کنید.پمپ بنزین هم باید شستشو داده بشه(سوپر)
هوا گیری سیلندر هم بکنید بی تاثیر نیست.

harzaabe
2 September 2006, 04:03 AM
صافی بنزین رو معمولا هر 20000 تا باید عوض کنید.پمپ بنزین هم باید شستشو داده بشه(سوپر)
هوا گیری سیلندر هم بکنید بی تاثیر نیست.
دوستان از سافی بنزين مارک بوش اصل استفاده کنند
20000 تا هم خيلی زياده اخوی ، 10000 تا ... سافی های بوش استيلی شکل هستند و پلستيک سياه نيستند ، البته شکل زاهريش رو ارز ميکنم

Payamnazeri
4 September 2006, 11:19 PM
من تیپ 2 دارم.یه مدتی بود که ریپ میزد.2 بار بردم دیاگ.صافی بنزین ،فیلتر هوا، کوئل ، استپر ، map سنسور و ... را عوض کردو ولی درست نشد.بردمش نمایندگی مرکزی اونا هم سوپاپها رو فیلر گیری کردن و دوباره صافی بنزین و فیلتر هوا رو عوض کردن ، انژکتور را شستشو دادن ولی باز هم درست نشد.آخر به این نتیجه رسیدند که از پمپ بنزین هستش و اونو عوض کردن و تا الان که 3 ماه گذشته دیگه ریپ نزده.البته اینو هم بگم که ماشین من وقتی توی فشار میافتاد مثلا کولر میگرفتی یا سربالایی میرفتی بیشتر دچار این حالت میشد.

nishnish604
6 September 2006, 12:57 PM
يا از تسمه دينام هست كه باروانكاري درست ميشه يا از بلبرينگ تسمه سفت كن

A-P
6 September 2006, 01:14 PM
سلام

من 405 دارم و مال منم دقیقا همین صدا رو میداد جند وقت پیش.
مال گیربکس بود و وقتی برده بودم دیسک و صفحه رو عوض کنم شده بود.
با یه آچارکشی یه 2-3 هفته ای صداهه بود و بعدش هم قطع شد.

nishnish604
6 September 2006, 01:31 PM
1-فيلر گيري
2-شستشوي دريچه گاز كامل (استيپر+دريچه گاز+مپ سنسور)
3-تعويض شمع ازنوع eqem 58 lz
4-صافي بنزين

H_R
8 September 2006, 10:13 PM
بابا اون صدای صوت که می فرمایید صدای پمپ سوخت اه که توی تمام خودرو های انژکتوری میاد ، مال منم صدا میده وقتی دور موتور میره از 4.5 بالا تر چیز طبیعی اه !

sinad2
9 September 2006, 08:24 AM
با سلام و خوشامد گویی به شما.اگر صدایی که میگید شبیه به صدای سوت سر اگزوزه البته یکم خفیف تر مربوط به انژکتوره و هیچ مشکلی هم نداره چون این انژکتورها سوختپاش چند نقطه ای هستند معمولا" این صدا رو میدن ماشین من هم همینطوره

Alia206
10 September 2006, 09:25 AM
با سلام لطفا اگه كسي در رابطه با خرابي سنسور اكسيژن قبل از كاتاليزور(اتاقك احتراق)206 تجربه اي داره اگه درست نكنم (عوض) در طولاني مدت به موتور آسيب ميرسه يا نه

پاسخ سريع ميخوام تو شتاب چي تاثير ميذاره

siavashb
10 September 2006, 11:23 AM
دوستان سلام
من بتازگي يه 206 تيپ 2 گرفتم و كاملا هم ازش راضي هستم كلا ماشين خوبيه اما پخش اصليش رو با پايونير 6850 و پنل برقي عوض كردم. قبلا lcd جلوي ماشين كه ساعت و موج راديو و تاريخ و ... رو نشون ميداد كه با پخش جدي فقط ساعت رو نشون ميده با اخطار باز بودن در كه البته با بستن در ها و حركت همه چيز freez ميشه و يهو مي ايسته حتي ساعت ! تا اينكه درها يك با باز بسته بشه يا ماشين خاموش و روشن ميشه و اطلاعات update ميشه !!

ميخواستم بدونم از دوستان كسي مي دونه علتش چيه يا به اين مشكل بر خورده باشه و آيا راه حلي براش هست

dr_mehry
10 September 2006, 02:09 PM
باعث بوجود اومدن باگ توی حافظه ای سی یو میشه

siavashb
10 September 2006, 05:13 PM
باعث بوجود اومدن باگ توی حافظه ای سی یو میشه
دوست من ميشه بگي چي باعث بوجود اومدن اين باگ ميشه . لطف بفرمائيد كاملتر توضيح بدين و راه حلي هم اگر داره بگين ممنون ميشم.

متخصص
10 September 2006, 06:21 PM
دوست من ميشه بگي چي باعث بوجود اومدن اين باگ ميشه . لطف بفرمائيد كاملتر توضيح بدين و راه حلي هم اگر داره بگين ممنون ميشم.

دوست گرامی
حتما ببرید نمایندگی تا با دستگاه دیاگ 2000 تست بشود کلیه Errorها قابل رویت و برطرف کردن هستند نگران نباشید اینکار فقط 30 دقیقه حداکثر زمان می برد.

موفق باشید:icon_cool

siavashb
11 September 2006, 10:59 AM
سلام
راستش چند بار كه من موضوعي رو تو فروم مطرح كردم راه حلش رو خودم پيدا كردم. مثل همين مسئله LCD كه براي من پيش اومد و با يه ابتكار خودم درست شد !
راهش رو ميگم شايد بدرد دوستان بخوره ضمن تشكر از دوستاني كه سعي كردن كمك كنن
من پخش اصلي جديد كه تازه بسته بودم باز كردم و دوبار پخش اصلي يا فابريك رو وصل كردم ، ماشين رو روشن كردم چند دقيقه كار كرد ، بعد پخش رو با كليد روش خاموش كردم ماشين رو خاموش كردم و فيش ها رو بيرون كشيدم. بعد دوبار پخش جديد رو نصي كردم و ديديم كه درست شد !! يعني ساعت و تاريخ درست و ديگه چيزي ثابت نميمونه

dr_mehry
11 September 2006, 02:14 PM
1-واسکازینتون جنسش بده
2-فیلتر بنزینتو بدجوری کثیفه
3-اونم ماله بست اگزوزه
4- جنس خراب کمکهای جلو باعث این عمر شده

بجز مشکل خاموش شدن که با تعویض استپر حل شد .هنوز سایر مشکلات پا برجاست . زوزه گیربکس به خاطر خراب شدن دنده های دنده برنجی بود که قراره هفته دیگه ببرم عوض کنم.

romeo_1593
11 September 2006, 02:25 PM
قیمت استپر چنده ؟

dr_mehry
12 September 2006, 04:57 PM
گارانتی بود ولی فکر آزادش 40-50 باشه(دریچه کامل گاز کولر و...)

reza44
14 September 2006, 01:18 PM
اگر کسی اطلاعاتی در رابطه با اشکالی که برای 206ام پیش آمده در مورد صدای ایجاد شده در ترمزها در حرکت کم سرعت به من بده ممنون میشم

romeo_1593
15 September 2006, 01:09 PM
بچه ها اینم آخرین ورژن مشکلات 206 من :
وقتی کولر روشن میکنی از طرف راننده یه باد همچین بگی نگی خنک میاد ولی از طرف سرنشین بخاری ...!!!!!!!!
این جریان یک ماهه که شده ولی چند شب پیش ها از زیر پام هم باد وحشتناک گرمی می اومد....!!!
مگه 206 دریچه خاصی داره مثل دریچه بخاری از توی موتور که باید دستی بسته شه ؟
من الان 4 سال این ماشین رو دارم همچیم مشکلی نداشتم .
اگه کسی میدونه چیه لطفا راهنماییم کنه .

pesartala2001
15 September 2006, 03:12 PM
وقتی کولر روشن میکنی از طرف راننده یه باد همچین بگی نگی خنک میاد ولی از طرف سرنشین بخاری ...!!!!!!!!
این جریان یک ماهه که شده ولی چند شب پیش ها از زیر پام هم باد وحشتناک گرمی می اومد....!!!

يكي از دوستان من هم تصادف شديد داشتش بعد از جمع كردن ماشين مشكل شما را داشت و با شارژ دوباره گاز و تنظيم كولر مشكل رفع شدش

mea2002
15 September 2006, 09:07 PM
باسلام

من داراي يك پژو 206 تيپ 2 كلاس 1 نقره اي متاليك هستم
كه 22 تير85 تحويل گرفتم .هنگاميكه به كيلومتر1000 رسيد
صفحه نمايشگركيلومتر اعداد را به صورت مميز دار نمايش ميدهد(مثلاَ 4.9)
آيا اين حالت طبيعي است؟
:icon_ques

candino
16 September 2006, 05:32 PM

آقا دادی تا حالا گاز کولرو چک کنن ؟ چون در صورت نیاز به گاز اول دریچه سرنشین سمت راست باد گرم میزنه !

Sajady
16 September 2006, 06:06 PM
باسلام

من داراي يك پژو 206 تيپ 2 كلاس 1 نقره اي متاليك هستم
كه 22 تير85 تحويل گرفتم .هنگاميكه به كيلومتر1000 رسيد
صفحه نمايشگركيلومتر اعداد را به صورت مميز دار نمايش ميدهد(مثلاَ 4.9)
آيا اين حالت طبيعي است؟
:icon_ques
احتمالن كيلومتر روي تريپه. روي صفحه كيلومتر دو تا دكمه هست، سمت راستي را يكبار بزن

saeed_ooo
17 September 2006, 01:23 AM
چون در صورت نیاز به گاز اول دریچه سرنشین سمت راست باد گرم میزنه !
میشه دلیلشا بگین,چون تا اون جا که من میدونم فرقی بین راست و چپ نیست.

mea2002
17 September 2006, 10:14 AM
با سلام

ميخواستم بدانم چگونه چراغهاي مه شكن جلو و عقب 206 (مخصوصاً پروژكتورهاي جلو)روشن ميشوند من كه هر چه دستورات
مربوط به نحوه روشن كردن آنها را در دفترچه راهنما ميخوانم و عمل ميكنم چراغهاي مه شكن روشن نميشوند

لطفاً‌راهنمايي فرماييد-ممنون:icon_ques

romeo_1593
17 September 2006, 11:31 AM
آخه مشکل اینجاست که دریچه وسصی برای هر دو یه لوله اره دیگه ولی برای اون هم سمت راننده خنک البته نه سرد و برای سرنشین کاملا بخاری
من دیگه به خدا گیج شدم

PoYo
17 September 2006, 11:37 AM
دوستان خودروی قابل اطمینانی هست؟؟؟؟

یعنی از نظر موتور بیشتر

saeed_ooo
17 September 2006, 11:41 AM
سمت راست کلید چراغهای اصلی یک کلید دیگه هم هست که لحظه ایه.با یه فشار به سمت بالا مه شکن جلو و دفعه دوم مه شکن عقب روشن میشه با حرکت پایین هم تک تک خاموش میشه.(سوییچ ماشین باید کامل باز باشه)

candino
17 September 2006, 12:50 PM
میشه دلیلشا بگین,چون تا اون جا که من میدونم فرقی بین راست و چپ نیست.

من این مطلب و از تمیرگاهای کولر و شارژ کولر ماشین شنیدم که میگفتن تجربه اینو تو 206 نشون داده البته به نظر من دلیل علمیشو باید تو نقشه چیدمان و مسیر حرکت سیال تو سیستم تهویه جستجو کرد که چون در حیطه تخصصی من نیست بیشتر از این جسارت احظار نظر ندارم. :icon_cool

candino
17 September 2006, 12:54 PM
دوستان خودروی قابل اطمینانی هست؟؟؟؟

یعنی از نظر موتور بیشتر

نسبت به چه ماشینی این سوال براتون پیش آمده ؟ ولی در کل در رنج قیمت خودش از هر لحاظ ارزنده است.

msaket
17 September 2006, 04:33 PM
فيلتر هواي 206 چند وقت بايد عوض بشه؟

shahram2006_m
17 September 2006, 07:48 PM
فيلتر هواي 206 چند وقت بايد عوض بشه؟

بطور معمول هر 10 هزار تا در هر سرویس .
ولی شما میتونید برای عملکرد بهتر هر 2000 تا عوض کنید.

reza1050
18 September 2006, 12:20 AM
دوستان سلام
چراغ دنده عقب ماشینم از روزی که از کارخونه تحویل گرفتم روشن نمیشد و همون ابتدا بدلیل وجود مشکل در کولرش مجبور شدند bsi رو عوض کنند که بعد فهمیدند مشکل از اون نبود فشنگی اون رو هم چک کردند درست بود میگن که از bsi فعال نیست و باید با دیاگ فعال بشه می خوام بدونم درست میگن یا نه . شانس ما دستگاه دیاگ نمایندگی هم خراب بود دوستان لطف کنند و نظراتشونو بگن ( تیپ 3 ):icon_redf

z_qz54
18 September 2006, 01:06 AM
reza1050 جان سلام.در مرود دنده عقب ، فکر کنم یا فیش کیلید رو گیراکس شل شده یا خود کیلید از جاش در رفته یا کلا کیلید خرابه. برای تعویض 2 راه دارند ، یا از زیر در جکی رو باز میکنند یا از بالا کنسول رو برمیدارند و پیچ دور دسته را بر میدارند و مستقیم عوض میکنند. فشنگی روغن رو میفرمائید که از BSI فعال نیست؟ متاسفانه یا خوشبختانه ، تمام قطعات الکترونیکی تصمیم گیرنه 206 باید حتما برای نصب دیاگ شوند.

msaket
19 September 2006, 11:44 AM
بطور معمول هر 10 هزار تا در هر سرویس .
ولی شما میتونید برای عملکرد بهتر هر 2000 تا عوض کنید.

واقعا تاثير داره كه من هر 2000 تا عوض كنم بعد روغن 20000 خوبه يا 10000 بريزم و فيلتر روغن چند بار عوض بشه

ببين همه اينا رو تو كتبچه نوشته ولي من ميخوام بدونم تو عمل چه جوريه؟

reza44
19 September 2006, 12:38 PM
بر اثر برخورد ضربه ماشین مقابل حرکت عرضی آینه 206 من که برقی بوده به دستی تبدیل شده بنظر شما اگر خودم بازش کنم میتونم درستش کنم یا باید به نمایندگی مراجعه کنم

shahram2006_m
19 September 2006, 01:01 PM
واقعا تاثير داره كه من هر 2000 تا عوض كنم بعد روغن 20000 خوبه يا 10000 بريزم و فيلتر روغن چند بار عوض بشه

ببين همه اينا رو تو كتبچه نوشته ولي من ميخوام بدونم تو عمل چه جوريه؟

دوست عزیز بهتره تمام این قطعات در سرویس های دوره ای تعویض بشن یعنی همون 10 هزار تا.
در مورد روغن موتور:

دفترچه 206 total quartz 5000 رو برای 10 هزار کیلومتر
و total quartz 7000 رو برای 20 هزار کیلومتر پیشنهاد کرده

mn_2440
21 September 2006, 06:14 PM
ماشین 206 تیپ 2 مدل فروردین 85 هست و چند ماهی هست که روی دور موتور 2500 تا 3000 از گیربکس یه صدایی مثل لق بودن میاد.این صدا بعضی وقتا هست و بعضی وقتا قطع می شه. اکثراً وقتی مسافتی حدود 40 یا 50 کیلومتر برم روی این دور موتور صداش در می یاد و دور بالاتر یا پائین تر قطع می شه. چند نفر به من گفتند که برو واسکازین غلیظ تر بریز ، واسکازین خود شرکت بدرد نمی خوره. ولی احتمال زیاد میدم که چرت گفتند.(حالا خوبه نگفتند برو دیاگ کن:icon_surp ) اگر کسی میدونه مشکل از چیه لطفاً راهنماییم کنه. TNX

XELTEK
22 September 2006, 12:55 AM
دقیقا" بهت راست گفتند
واسکازین شرکت ها اب خالیه !!! حتمن عوض کن !! تا خرج ننداخته رو دستت !!!

Abolfazl2006_p
22 September 2006, 02:31 AM
اگه تا حالا عوض نکردی زود تر تعویض کن چون روغن و واسکازینی که شرکت ها در خودرو ها استفاده میکنن مر غوب نیست و به نظرم بعد از تحویل خودرو اولین کار تعویض روغن موتور و این موارد هست

msaket
22 September 2006, 10:27 AM
سلام
منم 206 مدل ارديبهشت 85 دارم اين صدايي كه ميگي از 2 تا چيز ميتونه ياشه ( صدا رو بايد شنيد!!) يكي بست اگزوز 206 مدل 85 مورد داره اوني كه زير پا هست بري اگزوز سازي درست حسابي بگي بهت ميگن و دوم سيني زير پا هم بعضي ها لق هست چك كن با سرعت كم توي يه جاي خلوت كه صدايي نيست برو پنجره پايين باشه كه صدا رو درست بشنوي تو دنده 1 وقتي گاز ميدي و پاتو از رو گاز بر ميداري يه صداي تق بده سينيه

dr_mehry
25 September 2006, 02:41 PM
سلام دوستان
من يك 206 مدل 84 دارم كه حدودا 27000 تا كار كرده
ماشينم اصلا شتاب نداره و خيلي سنگين حركت ميكنه طوري كه انگار ترمز دستي رو كامل نخوابونده باشي
پيش هر مكانيك و توناپ كاري رفتم - شمع عوض كردم استپر رو تميز كردم فيلتر هوا و بنزين عوض كردم ولي نشد كه نشد -- دياگ هم كه ميزنن ميگن ماشينت هيچ مشكلي نداره و مثل ساعت كار ميكنه ولي خودم متوجه ميشم كه سنگين حركت ميكنه به نظر شما چيكار بايد كنم؟

بهترین کار امتحان کردن یک ماشین مشابه با ماشین خودته.منم که اول 206 خریدم همین مشکل داشتم.بعدها پی بردم که همه 206 های تیپ 2-3 همینجوریند.

mehdies
26 September 2006, 12:01 PM
سلام بر اساتید 206 .

من چند تا سئوال داشتم خواهش میکنم در صورت امکان جواب دهید .
من یه 206 تیپ 2 مدل 81 دارم
1 - ماشین من تو دنده 1 و 2 وقتی گاز میدم کپ میکنه و اگر گاز رو ول نکنی خاموش میکنه.تنظیم موتور تازه کردم . میگن مشکل از استپره . آیا درسته و قیمت استپر اصل چنده ؟
2 - تو دنده 2 دسته دنده خیلی تکون میخوره . مشکل چیه ؟
3 - گریبکسش هم واسکازین میده .خیلی کم . آیا کاسه نمدش خراب شده ؟
یک تعمیر گاه مطمئن به من معرفی کنید .

windows
26 September 2006, 03:44 PM
حتما ببر نمايندگي به اين حرفهايي كه ميگن كه نمايندگي ها هم چنين هستن چنان هستن و فرقي نميكنه و ... توجه نكن. اولا كه نمايندگيها اجناسي كه تهيه ميكنن از ايران خودرو هستش. دوم اينكه طي دوره هاي مشخص و در بازه هاي زماني مختلف آموزش ميبينن. سوم اينكه يه كارشناس مكانيك كه تحصيلات دانشگاهي داره توي هر تعميرگاه مجاز هست كه حداقل ميتوني دو كلام باهاش حرف درست و حسابي بزني چهارما كه بازرس ايران خودرو بازديد ميكنه از تعميرگاهها و تخلفات براشون هزينه داره پنجم هم اينكه 206 رو نميشه دست هر كسي داد .

فقط يه تعميرگاه مجاز بزرگ و مجهز ببر. من 2 تا بهت پيشنهاد ميكنم. تعميرگاه مركزي ايران خودرو توي خيابون ازادي - جنب يادگار امام - يكي هم شرق تهران ميدان بهارستان . اگه خواستي تلفن شرق تهران رو دارم بهت ميدم. خودم چند بار بردم اونجا راضي ام. تشكيلات مفصلي دارن و به ماشين هم ميرسن.

از ما گفتن.

مخلصيم

shahram2006_m
26 September 2006, 05:09 PM
سلام بر اساتید 206 .

من چند تا سئوال داشتم خواهش میکنم در صورت امکان جواب دهید .
من یه 206 تیپ 2 مدل 81 دارم
1 - ماشین من تو دنده 1 و 2 وقتی گاز میدم کپ میکنه و اگر گاز رو ول نکنی خاموش میکنه.تنظیم موتور تازه کردم . میگن مشکل از استپره . آیا درسته و قیمت استپر اصل چنده ؟
2 - تو دنده 2 دسته دنده خیلی تکون میخوره . مشکل چیه ؟
3 - گریبکسش هم واسکازین میده .خیلی کم . آیا کاسه نمدش خراب شده ؟
یک تعمیر گاه مطمئن به من معرفی کنید .

اگر از استپر باشه مقاله z_qz54 عزیز میتونه بهت کمک کنه:

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=25944

z_qz54
26 September 2006, 11:48 PM
با سلام ،
لطفاً اگر دوستان اطلاعاتي در مورد باربند هاي مختلف براي 206 دارند به همراه قيمت و ويژگي ها و معايب آن بيان نمايند تا ديگر دوستان هم استفاده كنند.
با تشكر

دوست عزیز پست شما پاک شد ، یک نگاه به عنوان این گفتگو بزنید. در ضمن تاپیکی برای موضوع مورد نظر شما وجود داره. کافی است که جستجو کنید.

Arash552
5 October 2006, 12:21 PM
سلام من يك 206 تيپ 2 مدل 84 دارم
وقتي پس از مدتي رانندگي ماشين را خاموش ميكنم هر چند وفتي يك بار تيك تيك صدا ميكنه (داخل موتور) اشكال از چيه؟
چون قبلاً 405 داشتم ايجوري نبود

dr_mehry
5 October 2006, 02:44 PM
وقتي پس از مدتي رانندگي ماشين را خاموش ميكنم هر چند وفتي يك بار تيك تيك صدا ميكنه (داخل موتور) اشكال از چيه؟
صدای خنک شدن موتوره

z_qz54
5 October 2006, 06:39 PM

وقتی موتور را خاموش میکنید موتور شروع به منقبض شدن میکنه تمام قطعات از جمله سرسیلندر که بیشترین تک تک را میکند. یک محققی با استفاده از دوربینی خاص اندازه گرفته بود که در کل موتور یک کادیلاک بعد خاموش کردن 2/0 سانتی متر مربع کوچک میشه.

john123
5 October 2006, 09:07 PM
تو دنده 2 دسته دنده خیلی تکون میخوره . مشکل چیه ؟

دليل آن تعويض در دور موتور نامناسب است
اگر دور موتورتون به 40 برسه بعد عوض كنيد اين تكان را نخواهيد داشت.

mea2002
8 October 2006, 06:42 PM
سلام
من يك 206 تيپ 2 كلاس 1(مدل 85) دارم و چيزي ديگه تا سرويس اوليه 1500 نمانده است.
در طي اين مدت اين اشكالات رامشاهده كردم دوستان اگر راه حلي براي اين اشكالات دارند
پاسخ بدهند-ممنون

1-شنيده شدن صداي تيك تيك به هنگام استارت زدن وبرخي مواقع هنگام روشن كردن كولر
از سمت چپ ماشين و پشت آمپر

2-شنيده شدن صداي زير زير در هنگام حركت از سمت راننده

3-شنيده شدن صداي سوت مانند به هنگام گاز دادن(بطور خفيف)

4-سر وصدا از سمت