PDA

View Full Version : یک سوال مهم در مورد 7610لطفا کمک کنید

homan
27 June 2005, 01:27 AM
با سلام مشگل من اینه که مرتب روی صفحه مبایلم علامت send یک messageیعنی در گوشه صفحه میاد و وقتی در outboxمیرم یک مسیج از نوع mutimedia به شماره های داخل تلفن مرتب resend مشه که هرچی هم این مسیج را پاک میکنم دوباره یکی دیگه ایجاد میشه لطفا کمک کنید و میخواستم ببینم در این حالت واقعا داره مسیج فرستاده میشه چون همه این مسیجها از نوع mutimedia است!!!!!؟؟؟

مهدي نوروزي
27 June 2005, 10:10 AM
به نظر من در درجه اول تنظیمات mms و sms را نگاه کن ببین تغییری نکرده.شاید هم ویروس گرفته.من فکر نمی کنم از این دو حالت خارج باشه.

homan
28 June 2005, 12:46 AM
تنظیمات smsوmmsرا نگاه کردم تغیری نکرده ویرووس هم نیست چیزه دیگه ای بنظر تون نمیرسه؟

-–•(-• SinaSystem •-)•–-
28 June 2005, 02:03 AM
تنظیمات smsوmmsرا نگاه کردم تغیری نکرده ویرووس هم نیست چیزه دیگه ای بنظر تون نمیرسه؟

Setting گوشیتون رو به حالت اولیه برگردونید .

linux
28 June 2005, 02:48 AM
حتمن از طريق بلوتوث فايل ناشناخته اي رو گرفتين و نصب كردين!
اين نوعي ويروسه
اما براي شما هزينه و مشكلي نداره (خوشبختانه يا بدبختانه mms در ايران موجود نيست)
همون طور كه دوستان اشاره كردن مستر ريست و در صورت درست نشدن فرمت گوشي راه كار اين مشكله
البته فكر نكنين اهميتي نداره چون از cpu مرتبن پروسس مي گيره و به كند شدن گوشي منجر ميشه
موفق باشين

Artemis
27 December 2005, 08:17 PM
بعد از فرمت گوشی مموری کارتتم فرمت کن

رحيم توكلي
28 December 2005, 12:19 AM
مطمعن باشيد كه ويروسه

گل آقا
28 December 2005, 05:19 AM
تاریخ پست اول مربوط 7 ماه پیشه، قطعاً دوستمون مشکل رو حل کردند.
ولی برای اطلاع دیگر دوستان عرض میکنم که، مشکل مربوط به یه ویروسه که یکی از دوستان من هم گرفتارش شده بود و Simworks Anti-Virus مشکل رو حل کرد.