View Full Version : طریقه رفتن به اینترنت با موبایل
saeidhidari
26 June 2005, 02:38 PM
چه طور مشه با موبایل به اینترنت رفت توضیح بدید
irreza
26 June 2005, 06:15 PM
برای رفتن به اینترنت با موبایل باید از GPRS استفاده کرد وگوشی شما باید این فناوری را داشته باشد که متاسفانه شبکه ایران GPRS ندارد(تو افغانستان GPRS راه افتاده ولی تو ایران هنوز نه) :icon_conf
Mahan
26 June 2005, 09:45 PM
سیستم وپ هم خوب جواب می ده که می تونی این خدمات رو از امور مشترکین محلتون بگیری
برو بگو سیستم دیتا می خوام که با اون سیستم رو گوشیت فاکس هم می تونی بگری
آبونمان ماهی 5000 تومان هست
من این سیستم رو دارم خیلی باحال است
ATOS
27 June 2005, 09:41 PM
سیستم وپ هم خوب جواب می ده که می تونی این خدمات رو از امور مشترکین محلتون بگیری
برو بگو سیستم دیتا می خوام که با اون سیستم رو گوشیت فاکس هم می تونی بگری
آبونمان ماهی 5000 تومان هست
من این سیستم رو دارم خیلی باحال است
منظور شما اينه كه با سرويس ديتا ميشه به اينترنت وصل شد :icon_razz
behrooz4859
27 June 2005, 09:53 PM
بیشتر توضیح بده در مورد وب و این خدمات....
emroozi83
28 June 2005, 02:12 AM
سیستم وپ با اینتر نت یا GPRS فرق داره مثلا با اینتر نت و GPRS می تونی صفحات وب رو ببینی ولی با وپ فقط می تونی فایل به اشتراک بزاری و فایل بگیری .....
البته به زبون ساده گفتم که ...
امير رضايي
28 June 2005, 05:31 PM
سلام
در این مورد چندین و چند بار و به دفعات توضیح داده شده.
1. تشریف میبرید دفتر خدمات مشترکین و درخواست سیستم Data می کنید (توضیح اینکه این سیستم ماهی 5 هزار تومان ناقابل به قبض شما اضافه می کند و با سرویس فکس متفاوت است)
2. سرویس Data شما که وصل شده، از دفتر خدمات یک شماره جدید دریافت می کنید (یعنی باید تماس بگیرید و دریافت کنید) که شماره Data ی شماست. ولی شما با آن کاری ندارید.
3. گوشی شما 6630 نباشد که از این به بعد نمی توانید ادامه دهید
4. پس از خرید یک کارت اینترنت نوید نت، به سایت [Only registered and activated users can see links] بروید و تنظیمات مربوط به سیستم وپ را در موبایل خود انجام دهید.
5. به اینترنت وصل بشوید و استفاده کنید. سرعت کم است. اما بدک هم نیست. کار من را که در بسیاری مواقع راه انداخته است!!
ATOS
28 June 2005, 06:24 PM
سلام
در این مورد چندین و چند بار و به دفعات توضیح داده شده.
1. تشریف میبرید دفتر خدمات مشترکین و درخواست سیستم Data می کنید (توضیح اینکه این سیستم ماهی 5 هزار تومان ناقابل به قبض شما اضافه می کند و با سرویس فکس متفاوت است)
2. سرویس Data شما که وصل شده، از دفتر خدمات یک شماره جدید دریافت می کنید (یعنی باید تماس بگیرید و دریافت کنید) که شماره Data ی شماست. ولی شما با آن کاری ندارید.
3. گوشی شما 6630 نباشد که از این به بعد نمی توانید ادامه دهید
4. پس از خرید یک کارت اینترنت نوید نت، به سایت [Only registered and activated users can see links] بروید و تنظیمات مربوط به سیستم وپ را در موبایل خود انجام دهید.
5. به اینترنت وصل بشوید و استفاده کنید. سرعت کم است. اما بدک هم نیست. کار من را که در بسیاری مواقع راه انداخته است!!
يعني روي 6600 كار نميكنه؟
تا چه حد ميشه تو اينترنت رفت؟ يك صفحه مثل YAHOO رو براحتي ميشه نگاه كرد؟
sina2502002
28 June 2005, 06:31 PM
با اون سیستم رو گوشیت فاکس هم می تونی بگری
اين جريان گرفتن فكس روي گوشي چيه بيشتر توضيح بديد :icon_cool
rezam
18 December 2006, 03:52 PM
یکی از دوستان می تونه توضیح بده که سیتم گرفتن فاکس و ارسال فاکس از روی گوشی چه طوری فعال می شه ؟
آیا برای داشتن این سرویس اشتراک جداگانه ای به جز Data مورد نیاز است ؟
ممنون از لطفتون
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.