PDA

View Full Version : سوال در مورد برنامه هاي مديريتي سيمبين

احسان خان
25 June 2005, 11:43 PM
با عرض سلام خدمت دوستان
جرا در برنامه هاي مديريتي سيستم نظير System Explorer , FExplorer , FileMan بعضي از فايل ها و يا برنامه هايي كه در message ذخيره شده اند قابل رؤيت نمي باشند؟

mehdili_somili
25 June 2005, 11:48 PM
دوست عزیز اگز از فایل منیجر جدیدی که در آپلود سنتر موجود است استفاده کنید میتونید فایلهای Inbox رو هم مشاهده کنید! ضمنا باید از Emroozi عزیز تشکر کرد که زحمت کشیدن و این برنامه رو در آپلود سنتر قرار دادن!

احسان خان
26 June 2005, 12:57 AM
از 3 تا نرم افزار فوق ‚ من آخرين ورژنهاشونو در گوشيم دارم ولي با همشون اين مشكل رو دارم.

emroozi83
26 June 2005, 02:36 AM
شاید فایلتون هایدنه!!! ولی اشتباه می کنید.... من فکر نکنم اینجوری باشه.... یکم بیشتر توضیح بفرمایید .. شاید اون فایلها پاک شدند و فقط اسمشون تو لیست مسیج میاد .... باز هم برو به آدرس زیر و بگرد:
e:\system\mail
شاید هم اون فایلها در حافظه گوشی ریختین و دارین از مموری می خونید یه نگاه هم اینجا بکنید:
c:\system\mail

mohamadfar
26 June 2005, 03:31 AM
براي پيدا كردن آن فايلهاي مي تواني نام آنها يا پسوندشون را با برنامه هايي كه گفتي سرچ كني ، آن وقت مي تواني به آدرسشون برسي ، اميدوارم متوجه شده باشي ...

احسان خان
26 June 2005, 10:58 AM
جناب emroozi83 فايل ها رو قبل از ارسال به گوشي‚ از روي كامپيوتر چك كرده ام كه همگي archive بدون hidden بودند.
در ضمن فايل ها پاك نشده اند.
آدرسهاي فوق را مو به مو گشتم ولي تنها بعضي از فايل ها رو ميبينم.

جناب mohamadfar فايل ها رو هم سرچ كردم ولي پيداش نميكنه.

قبلا هم اين مشكل رو ديده بودم كه گوشي رو فرمت كردم.
مسيج هاي گوشيم خيلي زياده (منظورم نوشتاري هست مثل جوكهاي ارسالي) كه همشونو ذخيره كردم ولي بعيد ميدونم به خاطر مسيجهاي زياد باشه.

در كل اگر دوستان علت اين مشكل رو ميدونند ممنون ميشم نظرشون رو بيان كنند.
در ضمن اين مشكل تا حالا براي كسي رخ نداده؟

emroozi83
27 June 2005, 11:42 AM
مطمئن باش مشکل از چیز دیگست . والا نمیشه که همینجوری یه مقدار از مسیجات پاک شن.... شاید ویروس باتشه اما فکر نکنم.... باید از یه برنامه باشه که اختلال ایجاد کرده.... ببین از کی اینجوری شده و از موقعی که کدوم برنامه رو نصب کردی!!