PDA

View Full Version : همکاری برای ساخت پکیج مولتی نوکیا(4)!!

emroozi83
25 June 2005, 04:13 PM
سلام دوستان گرامی ..
بعد از پکیجهای 1و2و3 برای 6600 ..من در حال ساخت پکیج مولتی نوکیا یا همان پکیج 4 هستم... اما واقعا از شما کمک و راهنمایی در مورد انتخاب برنامه های مفید و کار آمد و همه پسند (منظور عامه پسند بود) می خواهم!!
لطفا صاحبنظران گرامی لیستهایی تهیه کنند و در همین تاپیک بگذارند.... این پکیج تا 2 هفته دیگر یعنی 17 تیر آماده خواهد بود .... به علاوه امکان نصب روی اس ایکس وان هم دارد.... منتظر لیستهای شما هستم.... به کسانی که لیستهای مناسب بنویسند(اول خوب فکر کن بعد بنویس) این جایزه رو می دم که در لیست برنامه اسمشان خواهد بود و به نحو مناسبی از آنها تقدیر خواهم کرد!!
منتظرم :icon_lol: !!!!!!!!!!!
فقط لیست بدهید نه نظر!!! در ضمن در مورد گوشیهای مختلف جداگانه لطفا!!

ATOS
25 June 2005, 05:19 PM
تمام مبايل فروش ها به شما مديون هستن :icon_cool
چون واقعا كارشونو راحت كردين. ظرف سيك ثانيه 10000 تومن به جيب ميزنن :icon_razz

mohamadfar
25 June 2005, 06:26 PM
امروزي عزيز فقط مباحثي كه در تاپيك مربوط به پكيج سوم بود را يكبار ديگه مطالعه كن ، مثل حجم ( كمتر از حجم يك ديسك :icon_roll ) و برنامه هاي تكي و ... و هچنين حتما سعي كن برنامه هاي جديد را قرار بدي ، برنامه هايي كه تا حالا با اونها كار نكرديم ( البته شايد كمي سخت باشه ولي خيلي جالب خواهد شد ) :icon_cool .
مثلا من تا بحال برنامه answrenig خوبي براي گوشيم پيدا نكردم ، اگر ميشه يك برنامه خوب كه جواب ميده را قرار بده ، راستي اگر مي توني طرز استفاده از برنامه هاي را هم ضميمه فايلها كن . :icon_cool

Moein_sg
25 June 2005, 06:49 PM
سلام امروزی جان .
به نظر من خوبی و موفقیت ÷ک های قبلی به خاطر این بود که کسایی مثه من تا قبل از اینکه ÷ک شما رو نصب کنن بعضی از اون برنامه ها رو ندیده بودن . اگه قرار باشه هرکی بیاد اینجا یه برنامه با لینک بده که خودمون ÷کش میکنیم با اسم خودمون !! :icon_arro البته میدونم دردسر زیادی داره و هر ÷ک با تست کردنش ساختنش چند ساعت طول میکشه و زحمتهای شما رو هم نادیده نمیگیرم ولی اگه خودتون بگردین و نرم افزارهای تا÷ رو ÷یدا کنین حتی شده از طریق مسنجر سوال ب÷رسید بهتره و ÷ک شما غیره منتظره تر و در نتیجه جذاب تر میشه . به هر دوستانی هم که میخوان به آقای امروزی کمک کنن اگه از ÷یغام خصوصی خود سایت هم استفاده کنن کمکشون موثر تر خواهد بود .
به هر امیدوارم این ÷ک هم مثه ÷کهای قبلی جالب باشه و مشکلات ÷کهای قبلی که بعضی از برنامه هاشون ( مثه برنامهscreen...( که اجرا نمیشدن رو نداشته باشه و از برنامه هایی هم که کارشون مشابه هست و در ÷کهای قبلی بود ( مثه File man va FExplorer ) نداشته باشیم !!!!

راستی ممکنه من تا چند روز دیگه نیام ( کنکور ! ) اگه جواب ÷ست منو دادین منم چند روز بعد جواب میدم !!!!!!!!
فعلاً.......

Pedro
25 June 2005, 08:03 PM
سلام امروزي جان
بار ديگر از ز حمات شما تشكر مي كنم , يكي از چيزايي كه زحمت شمارو بيشتر ازپيش نمايان مي كنه انتخابي كردن برنامه هاست واؤ برنامه هات اون برنامه اي كه جاش خالي بود أنتي ويروس بود و يكي هم blak listكه جاشون خيلي خالي بود بعدان چيزي بنظرم رسيد مي نويسم

عسل332
25 June 2005, 11:10 PM
سلام امروزي
من فكر ميكنم اگر اين دفعه تحولي ايجاد كني بد نباشه مثلا اين دفعه پكيج 4 را بازي بزاري خوبه(البته ببخشيدا)

Glimpser
25 June 2005, 11:48 PM
اگر امکانش باشه پکیج جوری طراحی بشه که بتونیم هر برنامه ای را که خواستیم از طریق اپلیکیشن منیجر به راحتی حذفش کنیم

emroozi83
26 June 2005, 02:42 AM
عسل جان ! تحول ایجاد میشه!! ولی من الان لیست می خوام!!! ای بابا مهمه خیلی مهم بزودی متوجه خواهید شد که این پکیج با بقیه چه تفاوتی داره
منتظر لیست ها تون هستم!!!!!
مفید باشه----تکراری نباشه
در صورت تمایل به صورت پیغام خصوصی یا آفلاین برایم بفرستید!!

amir00002
26 June 2005, 10:20 AM
با سلام
اين هم ليست پيشنهادي من :
1- برنامه wayfinder البته كرك شده
2- FExplorer_english_113
3- Philips_Camcode البته روي 6600 كاركنه
4- Photographer يا PhotoRite البته با پلاگينهاي نصب شده.
5- برنامه Opera براي اينترنت
6- برنامه Media player آخرين ورژن كه فايلهاي mp3 رو هم بتونه پخش كنه
7- ZipMan البته با پلاگينهاي نصب شده
8- تم ويندوز xp
9- SmartAnswer
10-..............
با تشكر از شما

atena
9 July 2005, 07:12 PM
1- fexplorer
2- منشی تلفن
3- بهترین پخش کننده موزیکی که روی 6600 واقعا کار کند
4- lenses
5-photo rite
6- picture view
7-sms mashineکه واقعا کار کند
8- و بهترین و عالیترین نرم افزار فیلمبرداری 6600

razaviraz
10 July 2005, 01:23 AM
با سلام خدمت همگي

آنتي ويروس simworks v1.2.2 -1
FExplorer 1.13 -2
mp3playe 3.33 -3
RiteViewer -4
QuickOffice -5
repligo -6
opera -7
chessGenius -8
Contact Guide -9
Hijri Cal -10
Quran -11
SAnswer -12
Fscaller -13
NiceCale -14

البته اگر حجم آنها زياد شد مي توان در دوقسمت معمولي و حرفه اي آنها را تهيه كرد و حتما اين قابليت را داشته باشند كه بشود هر نرم افزار را بطور جداگانه ريمو كرد

مخلص شما
رضوي نژاد

aghdam
10 July 2005, 02:10 PM
سلام امروزی جان
ایول واقعا دستت درد نکنه من به شخصه هم از نرم افزارهایی که معرفی کردی و هم از توصیه هایی که توی پستها کردی و ... استفاده های زیادی کردم و مطمئن هستم که پک 4 یه چیز جالب و منحصر به فردی خواهد بود برای همین یه پیشنهاد همچین کوچولو هم دارم البته اگه ممکن باشه:
لطف کنید و امکان این رو هم که یه برنامه خاصی رو بعد از نصب کردن کل پکیج بشه حذف کرد رو هم روی این پکیج (البته اگه روی پکیج های قبلی هم اضافه بشه دیگه محشر میشه) اضافه کنید عالی میشه
بازهم از زحماتتون ممنونم

emroozi83
10 July 2005, 06:15 PM
سلام دوستان نظرات همگی خوب بود. من از همه استفاده می کنم. پک 4 همین روزا آمادست. واقعا منحصر بفرده. میدونم که همه منتظرش هستن. اینو بگم که این پک به خاطر حجم زیاد چند قسمتی است و شما باید 3 قسمت آن را نصب کنید. من در حال کار هستم. یعنی مرحله آزمایش اولی این پک انجام شده. در حال آزمایش ثانویه هستم. از همگی ممنونم ولی بعضی برنامه ها به خاطر ضعف برنامه نویسی و همچنین غیر استاندارد بودن آنها از لیست پاک شدند. مثلا Mp3 Player 3.33 یک باگ اساسی داره-NiceClock طوری برنامه ریزی شده که موقع کار با برنامه قفل کننده صفحه کلید تداخل ایجاد می کنه. -Fexplore هم د پک 3 موجود است. -hijriCal هم در پک 1 بود - SmartA هم در پک 1 بود و بعضی ها انتقاد می کردند QuickOffic هم حجمش بالاست.
در ضمن امکان حذف برنامه ها هم در خود برنامه روی موبایل توضیح داده شده. خیلی راحته.
من موندم SystemExplorer رو نسخه 1.7 رو نصب کنم یا نه ؟؟
Call Magic هم باگ بسیار بزرگی داشت.
سر انجام یک پک 4 مگابایتی در سه بخش قابل دریافت می باشد. با همه امکانات......
نظراتتون رو بگید خوشحال میشم. در ضمن اسم همه دوستان هم در توضیحات برنامه گنجانده شده است. باز هم بقیه دوستانی که در این تاپیک می نویسند از این مستثنی نیستند.
این پکیج روی 6600-6630-SX!-7610-6680-3660-X700Pana-6260 قابل نصب می باشد. البته برای چند نوع خاص یک فایل اضافی پچ اضافی نیز علاوه بر برنامه ارائه می شود.
از توجهتون ممنون
سربلند و در پناه الطاف الهی مسرور باشید.. -

shining
10 July 2005, 11:29 PM
امروزي جان اينم ليست من : فقط كمه!

1-simwork antivirus ver 1.2.2 {new version} به ورژنش توجه كن تازه اومده و ويروس هاي جديدي رو پوشش ميده اگه تونستي نسخه نورتون رو بزار
2-graph به علت حجم كم و پر استفاده بودن
3-OggPlayS60 ver _1_65_2 new version اينم تازه اومده
4-z screen taker خودت ميدوني كدومو ميگم
5-photo rite 5.2
6-ImagePlus_v2[1].1.4 new version
7-Unteh[1][1].Notepad.v1.33.S60.SymbianOS اينم جديده
8-seleq 1.7 براي هر موبايلي از ضرورياته
ديكشنري آكسفورد هم حجمش بالاست ولي عاليه.

m_d_1980
12 July 2005, 01:10 PM
منم يك پيشنهاد دارم. البته نه براي اين پگ بلكه براي پگهاي بعدي. اونهم توليد پگهاي مختص به رشته هاي تحصيلي مثل پگ مهندسي- پگ زبان- پگ پزشكي- پگ حسابداري-پگ هنري و... خوشبختانه اكثر برنامه هاي لازم هم تابحال معرفي شده اند

emroozi83
12 July 2005, 03:54 PM
بله جانم اگر شما آمادگی دارید و متون لازم رو در قالب Rgo دارید برای من ارسال کنید تا به نام خودتان تبدیل به پک کنم... عالیست... برای پزشکی که ارسال کرده بودید ولی کمی بیشتر باشند بهتره.... برای دیگر رشته ها هم من زیاد ندیدم. لطف کنید اگر دارید ارسال کنید به ایمیل من

m_d_1980
13 July 2005, 12:16 AM
بله جانم اگر شما آمادگی دارید و متون لازم رو در قالب Rgo دارید برای من ارسال کنید تا به نام خودتان تبدیل به پک کنم... عالیست... برای پزشکی که ارسال کرده بودید ولی کمی بیشتر باشند بهتره.... برای دیگر رشته ها هم من زیاد ندیدم. لطف کنید اگر دارید ارسال کنید به ایمیل من

در مورد پزشكي كه دو تا فايلي كه من فرستاده بودم + Oxford Medical Dictionary+ برنامه First Aid باهم در حالت فشرده حدود 3 Mb ميشه يعني 3 تا فلاپي كه مطمءن هستم 95% دانشجوهاي پزشكي نه تنها يكي از اين برنامه ها رو هم ندارند بلكه حتي خبر ندارند كه چنين چيز هايي هم وجود خارجي داره!! :icon_redf (البته دنبال برنامه هاي بيشتري هستم و يه چيز هايي هم پيدا كردم) خلاصه براي پول درآوردن هم راه بدي نيست. :icon_razz

در مورد مهندسي هم دنبالش نبودم ولي تو همين فروم و جاهاي ديگه چند تا برنامه مثل انواع ماشين حساب مهندسي و رسم توايع و تبديل واحدها و... ديدم.

در مورد ادبيات و زبان هم كه تا دلت بخواد انواع ديكشنري به زبانهاي مختلف (حتا تايواني و vulgarian !!)و كلي رمانهاي ادبي جديد هم وجود داره.

خلاصه اگر دوستان راهنمايي ديگه اي هم خواستند در خدمت هستم :)

shining
13 July 2005, 03:00 PM
قابل توجه مهدي (دانشجوي پزشكي)! به اين تاپيك يه سري بزن برنامه هاي علمي زياد داره ولي متاسفانه پولي هستش . ولي خوب ببيني ضرر نداره.
[Only registered and activated users can see links]

emroozi83
13 July 2005, 07:36 PM
ممنونم از همه پک آماده است بزودی در آپلودسنتر گذاشته می شود....

aghdam
13 July 2005, 08:15 PM
سلام و خسته نباشید
می خواستم بگم اگه ممکنه برنامه رو یه جاییغیر از آپلود سنتر اینجا هم آپلود کنید
آخه همه مشکله اعتبار دارن :icon_razz

m_d_1980
13 July 2005, 08:21 PM
قابل توجه مهدي (دانشجوي پزشكي)! به اين تاپيك يه سري بزن برنامه هاي علمي زياد داره ولي متاسفانه پولي هستش . ولي خوب ببيني ضرر نداره.

ظاهرا سايت مزبور فقط براي PCو PPC برنامه داره نه موبايل :confused:

m_d_1980
13 July 2005, 08:22 PM
بي صبرانه منتظريم :)

shining
13 July 2005, 08:38 PM
ظاهرا سايت مزبور فقط براي PCو PPC برنامه داره نه موبايل :confused:
ببخشيد من ديدم در مورد موبايل هم مطلب داره گفتم حتما برنامه هاش هم در همون مورده. :icon_roll

سيتا
23 July 2005, 06:45 AM
1) Smart Answer: پيغامگير با امكانات خيلي خوب
2) Advance Call Manager: براي فيلتر كردن تماس ها و خيلي كارهاي جالب ديگه
3) File Manager: مديريت فايل در گوشي
4) Dictionary English 2 Farsi: ديكشنري انگليسي به فارسي (البته براي نصب اين برنامه بايد Ram زيادي داشته باشي!)
5) Key Locker: صفحه كليد رو بعد از مدت زمان دلخواه قفل مي كنه
6) Spy Call: هر مكالمه تلفني رو ضبط مي كنه
7) Novii Remote: كنترل راه دور براي TV, CD, DVD,... (جديد و كامل)
8) Kaspersky: يكي از قوي ترين آنتي ويروس ها براي موبايل
9) Face Warp: برنامه جالبي كه با استفاده از دوربين گوشي مي تونيد با بقيه شوخي كنيد.
10) Cam Pro: برنامه فيلم برداري با مدت زمات نامحدود (بستگي به Ram شما داره)
11) Photo Rite: كيفيت عكس هاي گوشي رو تا حد قابل قبولي بالا مي بره
12) Photo Fusion: يك برنامه جالب براي دوربين گوشي با Zoom قوي

خوبه امروزي جون منم از خودت بدون
راستي ببخشيد كه دير شد

اگه ميشه آپلود سنتر نزاريد يا يه سري هم به ***** بزنيد

اميد گل پسر
2 August 2005, 07:05 PM
اگر ممکنه نرم افزار panoman را هم در ÷کیج قرار دهید

aghdam
11 August 2005, 12:53 PM
سلام به همه دوستان
در نهایت تاسف و تاثر باید خبر بدی رو خدمت همه دوستان برسونم :icon_cry:
و خبر بد این که جناب آقای امروزی طی آخرین تماسی که با من داشتن اظهار کردن که تا یک سال آینده با این همه که دوری از همه دوستان برای ایشون سخته به اینترنت کانکت نمی شن :icon_cry:
البته جای هیچگونه نگرانی نیست و ایشون در سلامت کامل هستند :icon_cool و برای اینکه پیش همه دوستان بد قول نباشن ساخت پکیج 4 رو که بعت پاره ای مشکلات به تاخیر افتاده بود رو به اینجانب واگذار کردن که من هم برای اینکه بتونم این پکیج رو بی نقص ارائه بدم به کمک همه دوستان نیازمند هستم.
پس هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
شماره حساب
همین فروم همین تاپیک

hamed198220
11 August 2005, 04:21 PM
aghdam جان
ساخت پکیج الان در چه مرحله ای قرار داره؟؟
پیشنهاد من:
1.smart answer
2.switcher که برای بستن برنامه هاییست که به طور عادی بسته نمیشن
3.restart
4.Farsi Dic
5.Scrypto
6.Kaspersky یا Simworks
7.Bcalc که یک ماشین حساب مهندسی بسیار عالیست همراه با رسم نمودار
8.ّFarsi sms
9.cell track
10.Face wave برنامه صداگذاری بر روی یکسری شخصیتهای معروف
11.َAnti thief
12. video tone
13.smart movie
14. camcorder beta

aghdam
11 August 2005, 09:53 PM
حامد جان سلام
هنوز امروز ظهر ساعت 12:30 این امر به من واگذار شده و سعی خواهد شد که در اسرع قت و با کیفیتی عالی و همراه با برنامه هایپیشنهادی دوستان بوده باشد

سيتا
14 August 2005, 10:18 AM
1) Smart Answer: پيغامگير با امكانات خيلي خوب
2) Advance Call Manager: براي فيلتر كردن تماس ها و خيلي كارهاي جالب ديگه
3) File Manager: مديريت فايل در گوشي
4) Dictionary English 2 Farsi: ديكشنري انگليسي به فارسي (البته براي نصب اين برنامه بايد Ram زيادي داشته باشي!)
5) Key Locker: صفحه كليد رو بعد از مدت زمان دلخواه قفل مي كنه
6) Spy Call: هر مكالمه تلفني رو ضبط مي كنه
7) Novii Remote: كنترل راه دور براي TV, CD, DVD,... (جديد و كامل)
8) Kaspersky: يكي از قوي ترين آنتي ويروس ها براي موبايل
9) Face Warp: برنامه جالبي كه با استفاده از دوربين گوشي مي تونيد با بقيه شوخي كنيد.
10) Cam Pro: برنامه فيلم برداري با مدت زمات نامحدود (بستگي به Ram شما داره)
11) Photo Rite: كيفيت عكس هاي گوشي رو تا حد قابل قبولي بالا مي بره
12) Photo Fusion: يك برنامه جالب براي دوربين گوشي با Zoom قوي

البته برای 6630 خواهشن

TAEL
23 August 2005, 01:14 AM
من چطور می تونم همکاری کنم ؟؟؟؟؟؟
همه جوره هستم

Pedro
8 November 2005, 12:12 PM
سلام من خودم سعی می کنم بسازمش..... در آینده ای نزدیک شاهد ساختش خواهید بود... فعلن ....
جناب امروزي چه خبر
بنده از ترفداران پكيچهاي شما هستم:icon_wink
مارو بي خبر نزارين:icon_cool

Ace
8 November 2005, 04:12 PM
سلام امروزی
اینم لیست من:
blzinstapp
camcoder2
panoman
flexicam
photofusion
sensor nokia
instant SiS
smstimer
sms answer
farsidic
notpad
quran
mp3playerfull
smartmove
wmaplayer
anti_virus
موفق باشید!!!

Artemis
8 November 2005, 05:00 PM
این پکیج 1 تا 3 را از کجا میشه گیر آورد؟؟؟

Pedro
8 November 2005, 05:27 PM
من پکیچ 1 سرچ کردم نبود
جناب امروزی زهمتشو کشیده بودن من متنشو برا تون میزارم بازم در خدمتم

سلام دوستان-عزيزان-همكاران گرامي...!

بالاخره مفتخر شدم كه براي اولين بار پكيج كامل و ضروري اين گوشي محبوب را طراحي و توليد كنم! .اين پكيج شامل نرم افزار هاي زير مي باشد:

1) منشي تلفني sAnswer Machine که کامل و کرک و رايگان مي باشد.
2) تايپ فارسي FarsiSMS که هم قابليت تايپ دارد و هم ارسال به صورت پيفام کوتاه SMS و هم مي توان از متون کپي گرفت و نام ليست هاي تماس را فارسي نمود. ... (کامل و کرک)
3) ديکشنري فارسي FarsiDIC که محبوب است.(بدون دستکاري و کامل و کرک شده)
4) تقويم فارسي-هجري شمسي : HijriCalender که کامل است.

تمام اين برنامه ها کامل و کرک شده اند و با نصب همين يک فايل به طور خودکار نصب شده و هيچ کار اضافه اي ندارند... آماده نصب...

همچنين با نصب اين پکيج شورتکات همه اين برنامه ها در GoTo موبايلتان مي آيد که باعث تسريع دسترسي به آنها مي باشد.
اين پکيج بارها امتحان شده و 100% کار داده است. همچنين روي گوشيهاي ديگر نيز با اندکي تغييرات قابل نصب است.
روش نصب:
فقط کافيست فايل مربوطه را از لينک زير دريافت کرده و با (کارت ريدر-بلوتوث-اينفرارد) در گوشي خود کپي کرده و در گوشي خود روي فايل کليک کردنه تا مراحل نصب به صورت ساده انجام گيرد. پس از نصب از تمامي اين برنامه ها لذت ببريد>.....

حجم فايل: 1.446 مگابايت
فضاي مموري براي نصب: 4 مگابايت
تاريخ آخرين بروز رساني فايل: 12/2/84

منتظر پکيج هاي بعدي من باشيد...
موفق و پيروز ... باشيد

dany0082
5 April 2006, 07:07 PM
پس این پکیج 4 چی شد؟
راستی
NIA Farsi Dictionary Full Version ([Only registered and activated users can see links]***********/post-132.aspx)
Interactive Voice Call Master ([Only registered and activated users can see links]***********/post-131.aspx)
حتما درونش بذارید