PDA

View Full Version : كدوم گارانتي

Orion
25 June 2005, 11:29 AM
كدوم گارانتي بهتره؟! اتصالات، ايراتل و ...؟!

cotgnx
25 June 2005, 11:32 AM
دو تاشون خوبن ولی فکر کن اتصالات بهت باشه چون تو خاور میانه معتبره

داود18
25 June 2005, 12:38 PM
به نظر من بدون گارانتي بهتره چون گارانتي در ايران مفهومي نداره مواظب باش زياد فرق گارانتي دار و بي گارانتي بت ندن

نيما 2
25 June 2005, 03:28 PM
زياد توفيري ندارن ولي منم شنيدم كه اتصالات بهتره

hamed198220
25 June 2005, 05:45 PM
گارانتی گارانتیه دیگه چه فرقی میکنه چه شرکتی باشه مهم اینه که گوشی اصل بخری. :icon_cool

مهدي نوروزي
25 June 2005, 11:54 PM
به نظر منم گارانتی تو ایران زیاد معنایی نداره.اما با این حال من خودم گوشیم گارانتی اتصالات که شنیدم بهتره.اما نمیدونم چرا نیا از همه گرونتره؟؟؟؟

samuraii40
26 June 2005, 01:31 AM
نه اتفاقن اتصالات از همه گرونتر هستش.

Nima Golshahi
26 June 2005, 02:30 AM
گارانتی نقش خیلی مهمی توی خرید شما داره !
حتمن این دوستان از گارانتی های معتبر استفاده نکردن که چنین اظهار نظر میکنن .مثالی میزنم مثلا خرید رم کینگستون برای رایانه بهترین و عاقلانه ترین راه حل خرید با گارانتی انفورماتیک گستر هست ! حالا یعنی چی ؟ مهمترین معنایی که پیدا میکنه اصل بودن اون کالا هست .
برای گوشی هم همینطوره اگر گارانتی معتبر باشه ( نیا / ایرانوکیا / اتصالات ) در اصل بودنش شکی نیست و حتا میتونید گارانتی انتخاب کنید که فیرم ویر رو مجانی آپدیت میکنه !!

hamed198220
26 June 2005, 11:47 AM
گلشاهي
1. گارانتی گوشی من پارس همراهه که کاملا معتبره
2. گوشی اگر اصل باشه گارانتیش مهم نیست
3. کدوم فرم ویر مگه همه گوشیها siemens اند؟

cotgnx
26 June 2005, 11:52 AM
گلشاهي
دوست عزیز فرقی نمیکنه تمام گوشی ها فریمویر دارند و قابا آپدیت شدن هستن من خودم گوشی نوکیا رو هم دادم اپدیت کردند

hamed198220
26 June 2005, 12:15 PM
cotgnx میشه بگی گوشی که چیشو اپدیت میکنند و کجا؟
حالا که اپدیت کردی فرقیم کرده؟!

cotgnx
26 June 2005, 02:30 PM
بعضی وقتها که این گوشی نوکیاها مثل 3650 و 6600 که آنتنش میره و آنتن نداری ببری گارانتی فریمور رو آپدیت می کنند و درست میشه

مهدي نوروزي
26 June 2005, 06:35 PM
نه اتفاقن اتصالات از همه گرونتر هستش.

والا اون موقعی که من 7610 با گارانتی اتصالات خریدم گارانتی نیا حدود 10000 تومان گرونتر بود.دوست منم 6600 خرید که نیا گرونتر بود.حالا اصلا این چیزا مهم نیستش.واسه من جالبه که این دوست عزیز با تمام حرفهای من لج می کنه!!!

Orion
26 June 2005, 09:48 PM
طي تحقيقاتي كه من انجام دادم (بين ايراتل و اتصالات) ، گارانتي اتصالات ارزونتر بود. حداقل 10 تومن ايراتل بالاتر ميگه

bardiashamee
26 June 2005, 10:48 PM
آیا گارانتی هست که باتری رو گارانتی کنه؟؟؟؟؟؟

داود18
27 June 2005, 12:38 AM
اگه بخواهيم در مورد گارانتي بحث را به اصل بودن گوشي بکشيم کار اشتباهي است چونکه اصولا شرکت وارد کننده گوشي ارزونتري را وارد ميکنه که سود بيشتري بکنه البته حرفهاي شما هم درسته ولي خيلي از گوشي ها بي گارانتي از کشورهاي عربي وارد ميشن که زيادي اصل هستن در ضمن من خودم گوشي را گرفتم که در ايران گارانتي نشده بود ولي کارانتي 5 ساله اروپايي داشت و فکر نکنم اون گارانتي بي اعتبار تر از گارانتي هاي ايران باشه در مورد فريم وير هم که بعضي از گارانتي ها و بعضي از مغازه ها اين کار را ميکنن که زياد کار مهمي نيست وقتي قرار باشه پول زيادي بابت گارانتي بدي در ضمن گوشي نوکيا قلابي کم گير مياد چون فقط فنلاند آلمان و مجارستان قادر به ساختن برد هستند حتي چين هم که ميگن گوشي چيني است تا حالا در مورد گوشي هاي نوکيا قادر به ساختن برد و ال سي دي نشده

alisam44
27 June 2005, 02:14 AM
bardiashamee
گارانتي ايراتل 3 ماه باتري را گارانتي مي كند.

Kavan
27 June 2005, 05:53 PM
گارانتی اتصالات بهتره چون همراه گوشی واسه اینکه بچه گول بزنن :icon_idea جاسوئیچی و خوشبو کننده و سی دی دیکشنری هم میدن :icon_wink

بهروز2005
27 June 2005, 08:28 PM
آقا شرمنده همگی
این گوشی که من گفتم همون تقلبیس
از اروپا میاد(NOKIA 6630 TIM)... . بهترین گوشی اصل اینه که فنلاندی با گارانتی نیا بخری
که کیبردش هم عربی داره و روی جعبه نوشته NOKIA 6630 .همین. نه چیز دیگه
مواظب باشید TIM رو تو پاچتون نکنن . جای اصل
راستی شماره سریالش هم باید 2 تا صفر پشت سر هم داشته باشه
قیمت 348000 از فروشگاه مجید

Nima Golshahi
29 June 2005, 02:23 AM
گلشاهي

1- مگر اینکه جنابعالی تشخیص بدی گارانتی پارس همراه معتبره !!
2- گوشی اصل رو همین شرکتهای معتبر گارانتی کننده مثل نیا و اتصالات بدست جنابعالی میرسونند !!
3- ای کاش کمی بیشتر مطالعه میکردید و با این حرفتون بنده و خیلی دیگر از دوستان رو نمی خندوندید !!

اگه بخواهيم در مورد گارانتي بحث را به اصل بودن گوشي بکشيم کار اشتباهي است چونکه اصولا شرکت وارد کننده گوشي ارزونتري را وارد ميکنه که سود بيشتري بکنه البته حرفهاي شما هم درسته ولي خيلي از گوشي ها بي گارانتي از کشورهاي عربي وارد ميشن که زيادي اصل هستن در ضمن من خودم گوشي را گرفتم که در ايران گارانتي نشده بود ولي کارانتي 5 ساله اروپايي داشت و فکر نکنم اون گارانتي بي اعتبار تر از گارانتي هاي ايران باشه در مورد فريم وير هم که بعضي از گارانتي ها و بعضي از مغازه ها اين کار را ميکنن که زياد کار مهمي نيست وقتي قرار باشه پول زيادي بابت گارانتي بدي در ضمن گوشي نوکيا قلابي کم گير مياد چون فقط فنلاند آلمان و مجارستان قادر به ساختن برد هستند حتي چين هم که ميگن گوشي چيني است تا حالا در مورد گوشي هاي نوکيا قادر به ساختن برد و ال سي دي نشده

شرکت گارانتی کننده به هیچ عنوان حاظر به زیر سوال رفتن از این بابت نیست به خصوص اگر نامش در سایت نوکیا نیز عنوان شود .شما که گوشیت گارانتی 5 ساله اروپایی داره به هیچ عنوان در ایران معتبر نیست !! فرض کنید گوشی شما با مشکل مواجه بشه اونوقت جنابعالی می خواهید تشریف ببرید اروپا ؟ پیشنهاد میکنم با هزینه سفرتون بهترین گوشی رو با یکی از این گارانتی ها بگیرید .

من جواب جنابعالی رو بدم :
مگه گوشی زیمنس کجاشو آپدیت میکنن ؟ اینم همون جاشو !!
بله فرق میکنه / یکی از تفاوتهاش هم سریع تر شدن منو در 6600 می باشد !!

الهی شکر !

hamed198220
29 June 2005, 01:22 PM
شما که این همه تجربه داری :icon_lol: خودت تا به حال فرم ویرت رو آپدیت کردی؟

لابد فقط هر شرکتی که شما اسمشو بلد باشی معتبره نه؟!!! :icon_frow

داود18
30 June 2005, 12:21 AM
منظور من از اروپايي بودن گارانتي اينه که اون شرکت اروپايي که خيلي گارانتيش از گارانتي هاي ايراني معتبر تره لابد ميدونسته کهاين گوشي چيزيش نميشه که گارانتي کرده در حالي که هيچ شرکت ايراني اون گوشي را گارانتي نکرده حالا به نظرتون چون اين گوشي تو ايران گارانتي نشده قلابي است؟
اين بحث قلابي و اصل هم فقط در کشور ما رواج داره شما اگه با بارکد ها اشنايي داشته باشيد ميتونيد بفهميد که کليه برد و ال سي دي گوشي هاي نوکيا چه قلابي به قول شما و چه اصليش فنلاندي است و تا حالا هيچ کشوري توليد نکرده و اونم که ميگن فقط منتاژ است
بهتره که ما ايراني ها هم کمکم بيشتر به مارک جنس توجه کنيم نه اين مسايل نوکيا نوکياست و هيچ وقت اين شرکت خودش را خراب نميکنه که به جاييي که جنسش را خراب ميکنه ليسانس بده
در ضمن اگه هم تا حالا کشوري يا شرکتي بدون ليساسنس نوکيا گوشي توليد کرده بود تا حالا نوکيا اعلام کرده بود و شکايت ميکرد

queen
30 June 2005, 11:34 AM
منظور من از اروپايي بودن گارانتي اينه که اون شرکت اروپايي که خيلي گارانتيش از گارانتي هاي ايراني معتبر تره لابد ميدونسته کهاين گوشي چيزيش نميشه که گارانتي کرده در حالي که هيچ شرکت ايراني اون گوشي را گارانتي نکرده حالا به نظرتون چون اين گوشي تو ايران گارانتي نشده قلابي است؟
اين بحث قلابي و اصل هم فقط در کشور ما رواج داره شما اگه با بارکد ها اشنايي داشته باشيد ميتونيد بفهميد که کليه برد و ال سي دي گوشي هاي نوکيا چه قلابي به قول شما و چه اصليش فنلاندي است و تا حالا هيچ کشوري توليد نکرده و اونم که ميگن فقط منتاژ است
بهتره که ما ايراني ها هم کمکم بيشتر به مارک جنس توجه کنيم نه اين مسايل نوکيا نوکياست و هيچ وقت اين شرکت خودش را خراب نميکنه که به جاييي که جنسش را خراب ميکنه ليسانس بده
در ضمن اگه هم تا حالا کشوري يا شرکتي بدون ليساسنس نوکيا گوشي توليد کرده بود تا حالا نوکيا اعلام کرده بود و شکايت ميکرد

کاملا موافقم :icon_cool

behrooz4859
30 June 2005, 01:06 PM
به نظره منم اتصالات هم بهتره.

بهروز2005
30 June 2005, 01:55 PM
فقط نیا
فقط نیا
فقط نیا

hamed198220
1 July 2005, 06:51 PM

دقیقا همینه که ما ایرانیها فقط به چند تا اسمی که بلدیم وزیاد میشنویم بسنده میکنیم وبقیه را تقلبی و نادرست میدانیم. :icon_frow

pedram55
21 August 2005, 11:26 AM
bardiashamee
گارانتي ايراتل 3 ماه باتري را گارانتي مي كند.

خوبه و در عوض گوشي من که تا حالا آب و رطوبت نديده بود را بعد از 3 هفته گفتند رطوبت خورده و گارانتي باطله. بله به همين راحتي.
حالا گارانتي کردن باطري تو سرشون بخوره.
و بايد الان هزينه بدم

فربود
21 August 2005, 05:02 PM
بدون گارانتی گوشی بخرید خیلی بهتر است الکی ÷ولتون را به گارانتی ندید

greela
21 August 2005, 08:07 PM
اینو من یه جا دیگه هم گفتم تو ایران داشتن گارانتی با نداشتنش فرق چندانی نداره و فقط برای گول زدن مشتریه و دارن ÷ول اضافی میگیرن. باتری که شامل نیست/ضربه نخورده باشه/اب نخورده باشه/برنامه نریخته باشی و......
گوشی که مرض نداره خود بخود خراب شه اکثر خرابیای موبایلا بخاطر دلایل بالاس ....÷س می بینیم که الکی فقط دارن میچا÷ن مردم رو

babialex
22 August 2005, 01:40 AM
6630 TIM گارانتی ایرانیان 25 ماهه چطوره ؟ قیمت هم 288 تومان

greela
22 August 2005, 01:54 AM
babialex عزیز 6630 تیم محصول ایتالیاس و بیشتر برای سیستمای اونجا دیزاین شده ولی از نظر نرم افزاری فرقی
با 6630 اصلی نداره ولی یه کم روش بذار و اصلشو بخر خیال خودتو راحت کن

DRSaeid
22 August 2005, 10:31 PM
اینو من یه جا دیگه هم گفتم تو ایران داشتن گارانتی با نداشتنش فرق چندانی نداره و فقط برای گول زدن مشتریه و دارن ÷ول اضافی میگیرن. باتری که شامل نیست/ضربه نخورده باشه/اب نخورده باشه/برنامه نریخته باشی و......
گوشی که مرض نداره خود بخود خراب شه اکثر خرابیای موبایلا بخاطر دلایل بالاس ....÷س می بینیم که الکی فقط دارن میچا÷ن مردم رو

سلام ...
البته هر گارانتي نه !
اگه از گارانتي هايي مثل اتصالات استفاده كنين علاوه بر اينكه مطمئن هستين گوشيتون اصله مي تونين از سرويس گارانتي هم استفاده كنين ... :)

greela
23 August 2005, 02:45 PM
سلام ...
البته هر گارانتي نه !
اگه از گارانتي هايي مثل اتصالات استفاده كنين علاوه بر اينكه مطمئن هستين گوشيتون اصله مي تونين از سرويس گارانتي هم استفاده كنين ... :)
دوست عزیز ضمن خوش امد گویی برای ورود شما به جمع ما و تقدیر از تعصب تحسین بر انگیز شما نسبت به شرکت اتصالات باید متواضعانه عرض کنم که من هم از اتصالات استفاده میکنم ولی فرق چندانی با بقیه نداره فقط خدا نکنه کار کسی بهشون بیفته 1001 ایراد بنی اسراییلی میگیرن تا زیر بار مفتی تعمییر کردنش نرن

farhad_s5
24 August 2005, 01:17 PM
من ایرانیان گرفتم و کسانی که ایرانیان گرفتم گوشی هاشون اصله ولی برخوردشون خوب نیست

babialex
25 August 2005, 01:57 AM
6630 با گارانتی ایرانیان گرفتم 288 تومان

neojimfang
25 August 2005, 04:01 PM
دوستان من فكر كنم كه در مورد خوب يا بد بودن گارانتي بايد كيفيت خدمات آنها را مقايسه كرد.
تجربه من در اين خصوص :
در ارديبهشت ماه در حالي كه كمتر از دو روز از خريد گوشي 3230 ميگذشت با مشكل عدم كاركرد دوربين مواجه شدم و خوشحال از اينكه با گارانتي معتبر ايراتل خريده ام !!! به آنجا مراجعه كردم. گذشته از برخورد سرد پرسنل بيش از بيست روز معطل شدم تا اعلام كردند كه گوشي قابل تعمير نبوده و بايد تعويض شود كه تعويض گوشي هم حدود يك ماه بعد انجام شد. در مجموع 50 روز من بدون گوشي بودم.
آيا دوستان تجربه مشابه اي با شركتهاي ديگر دارند؟ از كسي شنيدم كه اتصالات بمحض مشخص شدن عدم امكان تعمير گوشي را درجا تعويض ميكند.

tower-crane
25 August 2005, 04:30 PM
کسانی که می گن گارانتی فلان گوشی هاش اصله و از این جور حرفها براشون متاسفم
این حرفا برای گرفتن پول اضافیه

هر کی می خواد بدونه گوشیش اصله یا نه می تونه از روی شماره سریال بفهمه :icon_mad:

behnam_bhn
25 August 2005, 05:50 PM
Alrams digar vojod nadarad
dar bazar alrams ra bedon garanty mydahan va mygoyand garany nayamadeh

Be Careful
{I was trapped}

farhad_s5
25 August 2005, 11:43 PM
6630 با گارانتی ایرانیان گرفتم 288 تومان

آیا به دلیلی به ایرانیان مراجعه کردی؟

اگه مراجعه کردی برخوردشون چطوری بود؟ :icon_cool

farhad_s5
25 August 2005, 11:45 PM
دوستان من فكر كنم كه در مورد خوب يا بد بودن گارانتي بايد كيفيت خدمات آنها را مقايسه كرد.
تجربه من در اين خصوص :
در ارديبهشت ماه در حالي كه كمتر از دو روز از خريد گوشي 3230 ميگذشت با مشكل عدم كاركرد دوربين مواجه شدم و خوشحال از اينكه با گارانتي معتبر ايراتل خريده ام !!! به آنجا مراجعه كردم. گذشته از برخورد سرد پرسنل بيش از بيست روز معطل شدم تا اعلام كردند كه گوشي قابل تعمير نبوده و بايد تعويض شود كه تعويض گوشي هم حدود يك ماه بعد انجام شد. در مجموع 50 روز من بدون گوشي بودم.
آيا دوستان تجربه مشابه اي با شركتهاي ديگر دارند؟ از كسي شنيدم كه اتصالات بمحض مشخص شدن عدم امكان تعمير گوشي را درجا تعويض ميكند.

من با 3230 مشکل خاک رفتن زیر صفحش رو داشتم و این که اسپیکرش یه چسبی روش هست!!

رفتم ایرانیان (دیروز=2 شهریور) گفتن باید بمونه :icon_eek:

اصلا مونده بودم که یه باز کردنش که نباید 3 روز بمونه.

حالا برخورد بدشون رو هیچی ولی کارم هم راه ننداختن و منم :icon_bigg عصبانی شدم و بعد باهاشون برخورد کردم :icon_cool

farhad_s5
25 August 2005, 11:48 PM

هر کی می خواد بدونه گوشیش اصله یا نه می تونه از روی شماره سریال بفهمه :icon_mad:

این گارانتی یعنی ایرانیان یه گارانتی با قیمت عادی هست و منم توش هیچ سودی نمی برم که بخوام تبلیغ کنم و اصلا هم از گارانتیش خوشم نیومد که اگه بخوام گوشیم رو عوض کنم عمرا با گارانتی ایرانیان بگیرم :icon_mad:

منم از روی سریالش فهمیدم که انگار گوشی های ایرانیان اصله(چون از 3 4 تا گوشی فهمیدم)

greela
25 August 2005, 11:50 PM

اینو از ته قلب باهات موافقم

farhad_s5
25 August 2005, 11:52 PM
اینو از ته قلب باهات موافقم

دومین پست از بالا بخون جوابتون رو دادم :icon_cool

pedram55
29 August 2005, 09:35 PM
مزخرف تر از ايراتل خودشه خواهش ميكنم با ضمانت ايراتل نخريد

cotgnx
29 August 2005, 09:40 PM
ولی یه نفر از دوستام 6600 داشت با گارانتی اتصالات مشکل پیدا کرد برد گارانتی گفت چند روز باید بمونه ولی به جاش یه گوشی بهش دادن که تو این چند روز بی گوشی نمونه

tower-crane
29 August 2005, 10:13 PM
ولی یه نفر از دوستام 6600 داشت با گارانتی اتصالات مشکل پیدا کرد برد گارانتی گفت چند روز باید بمونه ولی به جاش یه گوشی بهش دادن که تو این چند روز بی گوشی نمونه

این حداقل کاریه که باید بکنند

kavehmb
20 November 2005, 05:15 PM
من يك 7710 دادم براي گارانتي اتصالات، گفتن چون خودت برنامه روش نصب كردي گوشي از گارانتي خارجه !!
حالا مشكل گوشي چي بود؟ Buzzerش قطع و وصل مي شد!!!
اون روز حدودا 6 نفر براي گارانتي اومده بودن كه به همشون از اين جور جوابا مي دادن:icon_mad:

بهروز2005
20 November 2005, 09:17 PM
فقط نیا(خدمات طلایی نوکیا)

فربود
21 November 2005, 01:14 AM
حالا که بحث گارانتی به این تاپیک هم سر بزنید
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=9410

win3_1
21 November 2005, 01:48 AM
گارانتي چه تو ايران و چه خارج از ايران ارزش زيادي نداره , وبيشتر جنبه تبليغه .

گل آقا
21 November 2005, 04:41 AM
اتفاقاً نیمی از ارزش یک کالا به گارانتی و خدمات پس از فروش خوب هست.
حالا فعلاً در رسته موبایل فروشان هرکی هرکی شده ولی مثلاً تو قسمت کامپیوتر، شرکتهایی هستند که گارانتیهاشون عالیه.
اتفاقاً در خارج از ایران گارانتیها بسیار معتبر هستند، چون اگه اینطوری نباشه، هیچ کس از اون شرکت خرید نمیکنه و.... خیلی مطالب دیگه که تو حوصله این بحث نمیگنجه.

win3_1
21 November 2005, 05:29 AM
اتفاقاً نیمی از ارزش یک کالا به گارانتی و خدمات پس از فروش خوب هست.
حالا فعلاً در رسته موبایل فروشان هرکی هرکی شده ولی مثلاً تو قسمت کامپیوتر، شرکتهایی هستند که گارانتیهاشون عالیه.
اتفاقاً در خارج از ایران گارانتیها بسیار معتبر هستند، چون اگه اینطوری نباشه، هیچ کس از اون شرکت خرید نمیکنه و.... خیلی مطالب دیگه که تو حوصله این بحث نمیگنجه.

دوست عزيز آيا شما در يکي از کشورهاي اروپايي يا آمريکايي به شرکتي مراجعه کرديد که اين حرف رو مي زنيد
اين مسئله که شما مي فرماييد در دو يا سه کشور آسيايي درست هست که اونا هم با اين کارها مي خوان بازار رو در دست بگيرن
وگرنه در کشورهاي ديگه گارانتي معنا نداره چون شما هيچ وقت نمي تونيد از وسيله تون مانند شرايط مطابق در گارانتي استفاده کنييد (در واقع شرايط گارانتي جوري تعريف مي شه که در صورت استفاده گارانتي باطل مي شه )
وشرکتها تنها براي تعميرات با هزينه کمتر (شرکتي ) خدمات مي دن .

گل آقا
22 November 2005, 05:45 AM
دوست عزيز آيا شما در يکي از کشورهاي اروپايي يا آمريکايي به شرکتي مراجعه کرديد که اين حرف رو مي زنيد
اين مسئله که شما مي فرماييد در دو يا سه کشور آسيايي درست هست که اونا هم با اين کارها مي خوان بازار رو در دست بگيرن
وگرنه در کشورهاي ديگه گارانتي معنا نداره چون شما هيچ وقت نمي تونيد از وسيله تون مانند شرايط مطابق در گارانتي استفاده کنييد (در واقع شرايط گارانتي جوري تعريف مي شه که در صورت استفاده گارانتي باطل مي شه )
وشرکتها تنها براي تعميرات با هزينه کمتر (شرکتي ) خدمات مي دن .
بله دقیقاً.
کشور: فرانسه
نوع محصول: سونی
نوع ایراد: اشکال فنی بر اثر ضربه وارده ( از لحاظ ظاهری تغییری نکرده بود ولی کاراییش به هم ریخته بود )
نوع خدمات: تعویض با یک مدل مشابه و امکان تعویض آن با مدلی دیگر.
نوع برخورد: بسیار گرم و با عذرخواهی زیاد به خاطر اینکه این دستگاه من رو اذیت کرده.
بد نیست این رو هم بدونید که در آمریکا اکثر فروشگاههای معتبر، محصولات الکترونیکی رو تا یکماه پس میگیرند، حالا گارانتی که جای خودشو داره.
حالا فکر میکنم بد نیست اگه شمام اونطرفها تشریف بردید، این موارد رو یه تستی بکنید :icon_surp

win3_1
22 November 2005, 10:14 AM
ببين دوست عزيز من که اين حرفو از روي هوا نميزنم
من 22 سالم هست و 21 سالو 5 ماه خارج از ايران زندگي کردم
وهر کدوم از افراد خانواده وفاميلم يه جاي دنيا زندگي مي کنن
وتا به حال همچنين چيزي که شما مي فرماييد نه خودم ديدم نه کسي که من بشناسمش

بله دقیقاً.
کشور: فرانسه

واگر آدرس جايي رو داريد که اين کار رو در مورد کالاهاي اروپايي وآمريکايي مي کنن لطف کنين بزارين تا هم من استفاده کنم وهم به ديگران پيشنهاد کنم .

نوع محصول: سونی

سوني يه کالاي توليد آسيا هست
من تو قسمت اول گفتم اي ن مسئله در دو يا سه کشور آسيايي درست هست که اونا هم با اين کارها مي خوان بازار رو در دست بگيرن

گل آقا
24 November 2005, 09:26 PM
من 22 سالم هست و 21 سالو 5 ماه خارج از ايران زندگي کردم
چه خوب فارسی مینویسید و صحبت میکنید :icon_surp
واگر آدرس جايي رو داريد که اين کار رو در مورد کالاهاي اروپايي وآمريکايي مي کنن لطف کنين بزارين تا هم من استفاده کنم وهم به ديگران پيشنهاد کنم
اگه پست منو دقیق بخونید نوشتم تمام فروشگاههای معتبر.
یکی از چیزهایی که بعد از گذشت یکماه پس میگیرند دوربین دیجیتاله، برید فرومهای تخصصی عکاسی رو بخونید، تا ببینید خلق ا.. چه جوری دوربین رو میگیرند، تست میکنن و حالشو که بردن، قبل از یه ماه پس میفرستند.
در ضمن بهتره در این زمینه تجربه هامون رو برای خودمون نگه داریم، چون مسیر تاپیک با پستهای من و شما داره منحرف میشه.