PDA

View Full Version : مشورت براي بالا بردن سرعت كار در نرم افزارها

Koorosh
23 June 2005, 12:25 AM
متاسفانه درآمد پايين و خرج بالا . ولي من چون تدوين فيلم مي كنم ( حالا نوعش و سطحش مهم نيست ) مي خوام بدونم كم خرج ترين كار كه بتونه سرعت كار در برنامه رو برام بالا ببره چيه .

مثلن اگه من با برنامه Windows Movie Maker كار مي كنم مي خوام براي انتخاب افكت ها و .. . يه كمي تاخير داره و در كل بگم كه كند هستش . و كلن در ديگر برنام ها

cpu : intel Celeron 1.7Ghz
ram: 400DDR , 256 Kingston
Hard : 120Gb > 4mb bufferr=

كم خرج ترين راه چيه ؟

با افزودن رم چقدر مي تونه موثر باشه . ..

cursed_lucifer
23 June 2005, 12:53 AM
خوب معلومه عزیز با cpu celeron و رم 256 کم میاره سیستم حداقل رمت باید 512 باشه cpu 2.8 1mb cash البته اگه کار حرفه ای باشه اینم خیلی کمه خیلی

mohammad
23 June 2005, 04:17 AM
من کار edit انجام میدهم با adobe premiere and cnopus and phtoshop and ....
سیستم من cpu/1.8 full
ram 512
hard 80 -sata
تقریبا سرعت خوبی دارم البته بعضی موقع که زیاد نرمافزار اینستل میکنم کند میشه
پیشنهاد من به شما اول تعویض cpu بعد تعویض رم

Koorosh
23 June 2005, 12:30 PM
عرض كردم من خودمم تو فكر اينا بودم . خودم مي خاستم 3گيگ فول بگيرم ولي خوب در آمد كم و زن و بچه و .. . /

حالا من الان اگه دو سه تا رم بذارم و رم رو ارتقا بدم چي . حداقل بهتر كيشه كه ؟

mohammad
23 June 2005, 01:47 PM
ببین دوست عزیز اگر رم را ارتقا بدی و بیشتر کنی سرعت عملیات edit بیشتر میشه در این شکی نییست
اما یک نکته و ان اینکه رم تا حدی موثر در سرعت است و بیشتر از ان بدون ارتقا cpu در افزایش سرعت تقریبا بیفایده است
به نظر من اگر cpu را بتونی عوض کنی سرعت بالاتری برای عملیات edit خواهی داشت تا اینکه رم را را ارتقا بدی
در هر صورت اگر میتونی اول یک cpu 3 بگیر یا نهایتا 2.4 و در مرحله دوم رمت را 512 کن

Koorosh
23 June 2005, 10:41 PM
آقا من 200 تومن پول دستم اومده . فكر كردم با اين پول مي خوام 40 تومنش رو كيس بگيرم . بقيش رو هم رم و سي پي يو بگيرم . چون مادربوردم خوبه و مشكلي نداره . چي پيشنهاد مي كنيد با اين مقدار پول 160 تومن

mohammad
24 June 2005, 08:15 PM
یک cpu 3 گیگ و یک مگ کش که حدود 160-170 واسط اب میخوره
cpu قبلیت هم که فروختی رمت را 512 کن

samuraii40
24 June 2005, 09:26 PM
البته اول ببین ماربوردت سی پی یوهای یک مگ کچ رو ساپورت میکنه بعد سی پی یو بخر.

امید رضا
24 June 2005, 10:13 PM
کروش جان
من با این شرایط مخالف خرید cpu 3 g هستم چون :
1 - مادر بوردت نسبتا قدیمی هست و اگر هم cpu رو ساپورت کنه ار تمام قوای cpu نمیتونه بهره ببره .
2- زمانی که پروژه رو داری رندر میکنی تنها قدرت cpu ملاک نیست رم و هارد هم باید پاسخگوی قدرت cpu باشند که با این اوصاف هارد شما خوبه ولی رم اگر هم 512 معمولی بزاری باز پاسخگوی قدرت cpu شما نیست .
3- با تجربه ای که من کردم اینقدر cpu های 3 گیگ قویتر از 2.4 ها در شرایط معمولی تفاوتی ندارن و این تفاوت موقعی معلوم میشه که شما یه هارد SATA و از رمهای DDR2 استفاده کنید که هیچکدوم از قطعات شما در برابر هم دیگه کم نمیارن و باعث اتلاف وقت قطعه قویتر نمیشن .
------------------------------------------------------------------------
توصیه من اینکه مادر بورد و cpu , ram رو بفروش که فکر کنم رو هم 60 - 70 تومن ازت بردارن
یه مادر بورد بگیر که sata , ram dual رو ساپورت کنه (با 65 تا 80 تومن مادر بورد های خوبی میتونی گیر بیاری )
یه cpu 2.4 1 mb cash بگیر به قیمت 125 ( چون کم هست قیمتش یه خورده بالاپایین داره ) اگر نه معمولی 512 کیلو بایت کش
2 تا رم 256 dual بگیر به قیمت 65 تا 80 تومن ( بسته به مارک رم متغییر هست ولی اپیسر انتخاب خوبی هست نسبت به قیمتش )
هاردتم که خوبه
این یه سیستم نسبتا خوب هست . اگه زمانی خواستی برای سیستمت خرج کلی کنی اونوقته که به فکر cpu های 64 بیتی اینتل ( که فکر کنم تا آخر سال به بازار بیان ) و یا سری LGA 775 که اونوقته که کل سیستمت رو باید عوض کنی . ولی باز هیچکدوم از این سیستمها برای تدوین فیلم سیستمهای ایدهالی نیستن و برای اینکار باید به سوی سیستمهای 2-3 میلیونی Apple باشی .
--------------------------------------------------------------------------

Koorosh
25 June 2005, 06:24 PM
من الان تو فكر خريد همچين چيزي هستم

1- سي پي يو 3Ghz
2- Ram 512 DDR

مادر بورد ام هم ساپ.ورت ميكنه تا سي پي يو 2 كچ - و نسبتا هم جديده .

فقط مي خوام بدونم نيازي هست كه هاردم رو به 8 Mb بافر ارتقا بدم يا خير . ؟؟