View Full Version : يك سوال در مورد گارانتي نوكيا
Orion
21 June 2005, 10:17 PM
سلام. آيا اين درسته كه اگر روي گوشي نوكيامون خودمون برنامه بريزيم، از گارانتي ساقطه؟!
ATOS
21 June 2005, 10:24 PM
خيلي بعيده :icon_razz
اين يكي از امكانات گوشيه و كسي كه روي گوشي برنامه ميريزه مثل اينه كه از امكانات گوشي استفاده كرده :icon_cool
HES@M
22 June 2005, 01:36 AM
اره دوست من همچین چیزی است البته بستگی به شرکتی که گوشیتو کارانتی کرده داره یه شرکت قبول نمیکنه و یه شرکت دیگه مشکلی نداره و دلیلشون هم این است که بعضی از نرم افزارهای کاربردی باعث بروز اشکال دز گوشی میشن
Orion
22 June 2005, 08:18 AM
ميدونين ايراتل اين خصوصيت رو داره يا نه؟
مهدي نوروزي
22 June 2005, 09:50 AM
سلام دوست عزیز.
خدمتت عرض کنم که اگر برنامه بر روی گوشی بریزی از گارانتی ساقط نمیشه.اما اگر برنامه ای بریزی که به گوشی آسیب برسونه اونموقع گارانتی دیگه قبولش نمیکنه.اگر اینطوری بود که ادم دیگه گوشیشو گارانتی نمی کرد.چون همه بالاخره یه برنامه میریزن.
احسان خان
22 June 2005, 11:50 AM
من يه جا يه گوشي گرفتم با گارانتي ايراتل كه فروشنده گفت با مبلغ 10000 تومن شركت به طور كامل برنامه ميريزه روش و چند ماه هم گارانتي ميكنه برنامه هاشو و اگر خودتون برنامه بريزيد از گارانتي شركت ساقط ميشه.
جالب اينجاست تو دفترچه فارسيش همچين چيزيو ننوشته.
hamed198220
23 June 2005, 11:23 AM
بابا گارانتی به چه دردی میخوره؟
ATOS
23 June 2005, 01:58 PM
من يه جا يه گوشي گرفتم با گارانتي ايراتل كه فروشنده گفت با مبلغ 10000 تومن شركت به طور كامل برنامه ميريزه روش و چند ماه هم گارانتي ميكنه برنامه هاشو و اگر خودتون برنامه بريزيد از گارانتي شركت ساقط ميشه.
جالب اينجاست تو دفترچه فارسيش همچين چيزيو ننوشته.
دزدي به روش پيشرفته :icon_lol:
تمام حال 6600 به اينه خودت برنامه ريزي كني :icon_razz اونوقت ميان براي آدم تبصره و ماده درست ميكنن :icon_razz
Orion
3 July 2005, 01:44 PM
كسي دقيق نميدونه اتصالات اينجوريه يا نه؟
kima
3 July 2005, 03:29 PM
پست فطرت های بی همه چیز فقط به خاطر نصب برنامه کال رکوردر تاکید می کنم فقط کال رکوردر از زیر تعمیر گوشی من سر باز زدن
همین گزینه را الم کردن و گفتن به خاطر همین گوشیت فاقد گارانتی هست
گفتم داخل یک فروم 100-200 نفر نصب کردن هیچ کس مشکلی نداشت مشکل گوشی من هم ارتباطی به برنامه نداره
طرف هم گفت یک مشت آدم بی اطلاعات میان از این برنامه ها میزارن امثال شما هم دانلود می کنید یعد هم مشکل را ما تشخصیص میدیم نه شما
حالا فکر مشکل گوشی من چی بود ؟
کیبوردش مشکل پیدا کرده بود و بعضی از دکمه هاش کار نمی کرد و با تعمیر فیزیکی مشکلش حل شد
kima
3 July 2005, 03:30 PM
راستی
گوشی من گارانتی ایراتل بود
امير رضايي
3 July 2005, 03:44 PM
سلام.
خوب اگه اونا اینقدر دو دره باز هستن، ما هم با روش خودشون باهاشون برخورد می کنیم!
1. مموری کارت رو فرمت کنید.
2. گوشی رو هم فرمت کنید.
3. نرم افزار اورجینال گوشیتون رو از سایت نوکیا دانلود کنید وبریزید روش. (البته گمون نکنم انقدر IQ داشته باشن که بفهمن نرم افزارهای اورجینال به همراه گوشی هست یا نیست!)
4. گوشی رو ببرید برای گارانتی.
5. در حد گول باهاشون برخورد کنید. بگید فقط می دونید که قرمزه قطع میکنه، سبزه شماره میگیره. هر چی گفتند بگید من که نمیدونم، شما واردید. اصلاً نرم افزار من نمی دونم چی هستش!
راهش همینه! اگه طرف شما رو یادش میاد، بدید یکی از دوستاتون ببره!
Orion
4 July 2005, 09:07 AM
آقاي اميررضايي عزيز. فرض كنيد گوشيتون طوري مشكل پيدا كرده كه نميتونين يكي از 5 كار فوق رو انجام بدين. مثلا نميتونين گوشي رو فرمت كنين. اونوقت بايد چيكار كرد؟!!
امير رضايي
4 July 2005, 01:19 PM
اونوقت مموری رو با رم ریدر فرمت کنید و بگید روی گوشی برنامه نبوده!
pedram55
21 August 2005, 11:14 AM
راستی
اينا به تمام معنا پست فطرتند من يه گوشي 70 تومني را که همش توي خونه افتاده و زنگ نميزنه را براي گارانتي بردم بعد از 3 هفته کثافتها :icon_bigg ميگند گوشي اب خورده و گارانتي باطله. اين گو شي اصلا همش يا توي کيفه يا توي خونه و شمال هم نرفته.
دوستان يه راه حل پيشنهاد بدند که زيراب اينا را پيش نوکيا بزنيم.
فربود
21 August 2005, 04:59 PM
گارانتی اتصالات که بخاطر برنامه گارانتی را باطل کرد
Researcher
22 August 2005, 01:11 AM
زیراب زدن نداره ، جمع میشیم میریم با چوب و چماغ میزنیم شرکتشون رو درب و داغون می کنیم
:icon_evil
من کارم به گارانتی نکشیده (خوشبختانه) اما اگر یه روزی هم بکشه و اونا جواب درست و حسابی ندن
میرم شکایت میکنم تا آخرش حالشون رو بگیرم ( سرم درد میکنه واسه این کارا :icon_mrgr )
دوستم از ولی عصر یه لپ تاپ خرید که خراب بود اونام پس نمی گرفتن رفیقمون رفت شکایت کرد ، در شرکت رو تخته کردن
امير رضايي
22 August 2005, 10:29 AM
سلام
راهش داد و بیداده! برو در دفتر رئیس شرکت، هر چی گفتن حرف خودت رو بزن و بهشون بگو کلاه بردار و ...، میرم شکایت میکنم و اینا. بعد مدیر از دفترش میاد بیرون، ترسون و لرزون، به کارت رسیدگی میکنه!!!
potin48
22 August 2005, 11:07 AM
بابا من که هر زمان میخوام یک وسیله بگیرم بیخیال گارنتی میشم هر چند که فروشنده بگه میگم همون که گارنتی نداره رو بده حداقل با قیمت کمتری میگرم اگر هم مشکلی ÷یش بیاد که گارانتی رو هم قبول نمیکنند (فروشنده)خیالم راحته که ÷ول به گارنتی ندادم
return_of_hate
23 August 2005, 02:58 PM
من میخواستم بدونم که 7610 اصلش واسه کجاست یعنی پشت گوشی باید زده باشه made in ..... کجا>>؟؟؟
Ashkan
23 August 2005, 03:23 PM
من میخواستم بدونم که 7610 اصلش واسه کجاست یعنی پشت گوشی باید زده باشه made in ..... کجا>>؟؟؟
فنلاند دیگه :icon_roll
gsm222
24 August 2005, 05:59 PM
من که فکر نکنم از شما ایراد بگیرند چون ما خودمان قسمت سرویس هستیم البته دبی سرویس سیتی
pedram55
3 September 2005, 12:08 PM
اينا به تمام معنا پست فطرتند من يه گوشي 70 تومني را که همش توي خونه افتاده و زنگ نميزنه را براي گارانتي بردم بعد از 3 هفته کثافتها :icon_bigg ميگند گوشي اب خورده و گارانتي باطله. اين گو شي اصلا همش يا توي کيفه يا توي خونه و شمال هم نرفته.
دوستان يه راه حل پيشنهاد بدند که زيراب اينا را پيش نوکيا بزنيم.
دوستان توجه کنید. امروز رفتم گوشی رطوبت دیده را از نماینده ایراتل بگیرم .گفت گوشی به علت آب خوردگی شدید قابل تعمیر نیست.
من نمیدونم به کی قسم بخورم که این گوشی همش بیکار روی میز افتاده و دست کسی نیست که بخاد رطوبت بخوره.
معلوم نیست توی این ایراتل خراب شده چه خبره. :icon_bigg :icon_bigg
یه مشت نامرد پست.
مراحل تعمیر گوشی شما توسط ایراتل
1-پذیرش
2-باطل کردن گارانتی به علت ضربه و رطوبت
3-هزینه تراشی به علت گارانتی نداشتن و دریافت وجه جهت تعمیرات4-اگر مثل من بدبخت بد بیارید و گوشیتون دست تعمیرکار ناشی بیفته و یا توی لیوان چائی خانم منشی بهتون میگن گوشی قابل تعمیر نیست
یکی منو راهنمائی کنه بگه چه کنم .یا دوستانی که مثل من شدند بیئید جمع بشیم و یه فکری کنیم
ali_tech
3 September 2005, 12:20 PM
من یه سوال دارم:ایا گارانتیهای تو بازار فقط خدماتشون فرق میکنه یا اینکه گوشیهایی هم که میفروشن فرق داره؟(مثلن مال یکی اصل باشه مال یکی نباشه و ...)
pedram55
3 September 2005, 12:38 PM
راستی
حالا دوستان ملاحظه کنند که چرا امضای من اینه !!! :icon_cool
یه فکری بکنیم و بیائید یاور ایراتل را استاد کنیم.
ali_tech
3 September 2005, 06:35 PM
من یه سوال دارم:ایا گارانتیهای تو بازار فقط خدماتشون فرق میکنه یا اینکه گوشیهایی هم که میفروشن فرق داره؟(مثلن مال یکی اصل باشه مال یکی نباشه و ...)
اقا تورو خدا حتمن جواب منو بدید چون میخوام گوشی بخرم نمیدونم چیکار کنم! از طرفی بدلیل چیزایی که بچه ها گفتن و اینکه خودمم اعتقادی به گارانتی تو ایران ندارم نمیخوام با گارانتیهای مثلن اصلی! بخرم ولی از طرفی نگران کیفیت گوشی که میخوام بخرم هستم.البته اینکه مثلن فنلاندی باشه یا تیم نباشه و اینا رو میتونم تشخیص بدم ولی ایا چیز دیگه ای هست که من نتونم بفهمم؟ اگر یه گارانتی بقولن غیر اصل! بخرم مشکلی واسم پیش میاد؟
nokia-sos
4 September 2005, 01:13 AM
آقا اصلا گارانتی در ایران به درد نمیخوره ...
بله اتصالات و ایراتل اینجورین کلا برنامه ای اگر غیر از برنامه ای که آنها زدن اضافه کنید مورد قبولشون نیست جالب این که ما یک گوشی 3230 نوکیا رو گرفتیم و از سایت خود NOKIA برنامه Sensor رو زدیم و بعدش که گوشی اشکال پیدا کرده بود هی میگفتن که گوشی از گارانتی خارج شده و اصلا سایت نوکیا رو قبول نمیکردن و همش میگفت که باید توسط مسولین :icon_evil شرکت زده بشه :icon_cool
خلاصه هر کی گوشی میخره پول اضافه بابتش ندین در یک کلمه....
هیچ چیزی شامل گارانتی نمیشه
(اگر کار شما به اینها بیفته میفهمین من چی مگم)
كسي دقيق نميدونه اتصالات اينجوريه يا نه؟
ali_tech
5 September 2005, 08:52 PM
ظاهرن این تاپیک تبدیل شده به جایی برای خالی کردن عصبانیت دوستان از شرکتها بدون اینکه درمورد دلیلش درست و حسابی بحث بشه.
اخرش هم کسی جواب ما رو نداد.
bardiashamee
5 September 2005, 11:15 PM
آقاي اميررضايي عزيز. فرض كنيد گوشيتون طوري مشكل پيدا كرده كه نميتونين يكي از 5 كار فوق رو انجام بدين. مثلا نميتونين گوشي رو فرمت كنين. اونوقت بايد چيكار كرد؟!!
اونوقت دیگه کاری نمیشه کرد!
تازه نرم افزار فابریکم نمیخاد بریزی روشچون باز تو ریجستری لاگ معلوم میشه
secondphoenix
9 January 2006, 11:16 AM
حالا دوستان ملاحظه کنند که چرا امضای من اینه !!! :icon_cool
یه فکری بکنیم و بیائید یاور ایراتل را استاد کنیم.
اما گارانتي گوشي من ايراتل بود.
يك مشكل پيدا كرد، بردمش نمايندگي اصلي ايراتل. بهشون گفتم ميخوام ورژنش رو هم ارتقا بدم.
خيلي راحت برام نوشت ايراد نرم افزاري...
هم گوشيم رو تعمير كرد و هم فريمور رو ارتقا داد، بدون هيچ هزينه اي :icon_excl
با اينكه من تمام مدت در حال نصب و پاك كردن برنامه ها هستم و مجبورم هر دو - سه ماهه يك بار مستر ريست كنم.
در حالي بردم نمايندگي اصلي كه كلي برنامه روش نصب بود، با اينكه مموري رو در آوردم اما خيلي راحت ميشد فهميد روش كلي برنامه نصبه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.