View Full Version : گارانتي پارسه
mm_ley
21 June 2005, 11:07 AM
سلام دوستان
اين گارانتي پارسه چه جور گارانتي هستش بدرد بخوره يا نه؟
HES@M
22 June 2005, 01:27 AM
ببین دوست عزیز این گارانتی بارسه یا گارانتیهایی از این دست تعمیرگاههایی هستند که کارتهایی رو تحت عنوان کارت گارانتی چاب کردن و به مبلغ خیلی ناچیز و در بعضی مواقع مجانی در اختیار مغازههای فروش موبایل قرار میدهند و این اختیار رو به فروشندگان گوشی میدهند که این برگه های ضمانت رو به روی هر گوشی که دوست دارند گذاشته و به عنوان گوشی دارای گارانتی به فروش برسانند در صورتی که گوشیهای با این نوع گارانتی در اصل بدون گارانتی میباشند البته این کار دلیل نمیشه که گوشی فروخته شده به این صورت تقلبی یا مشکل دار باشه . اصلا ! بلکه این کار به دلایل زیر انجام میشود
1 - تعمیرگاه با ارایه شدن کارتش همراه گوشی جذب مشتری کرده است
2 - فروشنده میتواند گوشی خود را بهتر و راحتتر و با قیمت بهتر بفروش برساند
در نهایت من فکر میکنم خرید گوشی با این نوع گارانتی هیچ تفاوتی با خرید گوشی بدون گارانتی نخواهد کرد چون اگر در نهایت گوشی شما خراب شود با توجه به این که تخصص لازم رو در تعمیر گوشی شما نخواهند داشت بهتر است که به کسی مراجعه کنید که حداقل به کارش ایمان دارید. این رو عرض کردم چون بارها دوستانم به مشکل بر خوردندو اگر هم بخواهی بدونی که کدامشون بهترن باید بگم که فرق خاصی ندارند.
یه مثال بگم که دیگه راحت درک کنی که منظورم چیه . یکی از دوستام گوشی بدون گارانتی داشت که خیلی راحت با 2 هزار تومن براش از یه مغازه اون گارانتی رو که میخواست کارتشو گرفتیم
mm_ley
22 June 2005, 08:27 AM
از راهنمايي شما ممنونم دوست عزيزم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.