PDA

View Full Version : سئوال در مورد كولر 206

رحيم توكلي
20 June 2005, 02:08 PM
يه مدت بود كولرم خراب شده بود كه بردم يه كولر ساز ودرستش كرد
اما هنگامي كه كولر رو روشن ميكنم فن هم روشن ميشه حتي اگر موتور سرد باشه ووقتي كولر رو خاموش ميكنم بلافاصله خاموش ميشه
نميدونم قبلا هم اينطوري بود ومن متوجه نشدم يا اينكه ايرادي داره

سود انباشته
10 July 2005, 09:55 AM
من رفتم این کار را به طور عملی انجام دادم.
وقتی دکمهa/c را میزنی تا کولر روشن بشه فن رادیاتور هم روشن میشه حتی اگر درجه اب پایین باشه.

مهدي شيوا
10 July 2005, 10:01 AM
علتش اینه که کانال های کولر هم مثل رادیاتور از جلوی رایاتور رد شدن و برا پس دادن گرما به محیط لازمه
ولی فکر نکنم دائم روشن بمونه

arash p mbz bmw
10 July 2005, 10:58 AM
علتش اینه که کانال های کولر هم مثل رادیاتور از جلوی رایاتور رد شدن و برا پس دادن گرما به محیط لازمه
ولی فکر نکنم دائم روشن بمونه
معمولا خودروهای پژو 2 تا فن دارند که یکی اصلا به نام فن کولر شناسایی میشه شما از وقتی که کولر رو روشن میکنی این فن وارد مدار میشه و وقتی دیگه خیلی دما بره بالا فن خود موتور هم وارد عمل میشه اونجاست که صدای فنها رو میشنویید
شما حتی اگر زمستان هم کولر بگیرد فن کولر روشن میشود
جای هیچ نگرانی وجود نداره
به درود

مهدي شيوا
10 July 2005, 11:04 AM
مرسی از راهنماییتون
یه سوال گاز کولر و هر چند وقت یکبار باید عوض کرد یا پر کرد؟

arash p mbz bmw
10 July 2005, 11:08 AM
معمولا هر 1 سال
میتونید بیشتر هم استفاده کنید و گاز نزنید ولی باد اونقدرا هم سرد نیست

سود انباشته
10 July 2005, 10:44 PM
معمولا خودروهای پژو 2 تا فن دارند که یکی اصلا به نام فن کولر شناسایی میشه شما از وقتی که کولر رو روشن میکنی این فن وارد مدار میشه و وقتی دیگه خیلی دما بره بالا فن خود موتور هم وارد عمل میشه اونجاست که صدای فنها رو میشنویید
به درود
مگه 206 مثل 405 دوتا فن داره :confused: :eek: :eek:

arash p mbz bmw
10 July 2005, 11:18 PM
مگه 206 مثل 405 دوتا فن داره :confused: :eek: :eek:
دوست خوبم من حرفی از 206 زدم
من فقط گفتم محصولات پژو و سکوت میکنم تا دوستانی که اطلاع دارن بگن ولی منطقی اینه که داشته باشه چون که هم 405 داره هم پرشیا و هم سمند اگرم بچه ها جواب ندادن حتما از دوستام میپرسم و جوابشو میدم

Evanescence
11 July 2005, 03:42 AM
دوست خوبم من حرفی از 206 زدم
من فقط گفتم محصولات پژو و سکوت میکنم تا دوستانی که اطلاع دارن بگن ولی منطقی اینه که داشته باشه چون که هم 405 داره هم پرشیا و هم سمند اگرم بچه ها جواب ندادن حتما از دوستام میپرسم و جوابشو میدم
خیر 206 یک فن دارد

به pm هایی که براتون زدم عمل کنید

aminsir
29 May 2006, 05:17 AM
به درود

یادت باشه که پژو 206 یه فن داره.:icon_bigg

rozan190
25 September 2006, 03:46 PM
طبق تحقيقي كه من كردم شماهر وقت كولر بگيري به همراه آن فن روشن ميشود يعني به اين صورت طراحي شده است

dr_mehry
26 September 2006, 02:39 PM
يه مدت بود كولرم خراب شده بود كه بردم يه كولر ساز ودرستش كرد
اما هنگامي كه كولر رو روشن ميكنم فن هم روشن ميشه حتي اگر موتور سرد باشه ووقتي كولر رو خاموش ميكنم بلافاصله خاموش ميشه
نميدونم قبلا هم اينطوري بود ومن متوجه نشدم يا اينكه ايرادي داره

مشکلی نیست.ماشن منم همینجوریه

z_qz54
26 September 2006, 11:58 PM
این بهترین کاره. آردی های جدید هم همینند. خیلی هم خوبه.

abaratian
28 September 2006, 03:37 PM
توس سمند هم (حداقل سمند من) دو تا فن وجود داره ولی هر دو باهم روشن و هردو باهم خاموش میشن. البته دروشون فرق میکنه و من با گوش کردن دو سرعت مختلف رو احساس کردم که اولی صدای چندانی نداره و دومی مثل صدای موشک می مونه

john123
5 October 2006, 09:10 PM
براي اينكه 206 يك ماشين هوشمند است و بعد از خاموش شدن موتور هم براي خنك كردن موتور
بلافاصله خاموش نمي شوند.

aresh2525
16 April 2007, 10:08 AM
یادت باشه که پژو 206 یه فن داره.:icon_bigg
دوست عزیز 206یه فن داره ولی فن اون دارای دور تند و کند هستش . زمانی که امپر اب روی 97درجه میاد دور کند فن کار میکنه ولی اگه امپر تا 112 افزلیش پیدا کنه میره رو دور تند.