PDA

View Full Version : در خصوص رابطه سرعت با كولر

ارادتمند
19 June 2005, 06:11 PM
با عرض سلام خدمات دوستان عزيز
چندي پيش براي من مسئله اي پيش آمد كه جواب آن را پيدا نكردم و چنانچه هريك از عزيزان مشكل مشابه اي داشته و راه حل آنرا ميدانند خواهشمندم اينجانب را نيز مطلع نمايند:

موردي كه بنده با آن مواجه شدم بدين قرار است كه در سرعت حدود 140 دماي كولر افت نموده و بمحض آزاد نمودن پدال گاز مجددا باد خنك وزيده ميشود .
با عرض تشكر فراوان

ATOS
19 June 2005, 07:57 PM
اصلا طبيعي نيست :icon_razz
حتما به نمايندگي مراجعه كن :icon_frow

ali mokhtari
20 June 2005, 01:36 AM
من مدانم اشکال از چیست بالای پدال گاز یک سوئیچ وجود دارد که هر وقت با ماشین تخته گاز می روی کولر را قطع مکند وبعد از چند دقیقه وصل میشود و وقتی که پدال را رها می کنیم دوباره کولر وصل می شود احتمال میدهم از رله باشد که وقتی قطع میکند دیگر وصل نمیشود

hamidjan
29 June 2005, 06:33 PM
دوستان سلام
به نظر شما صلاح هست با پراید و کولر روشن سرعت بالا داشت؟؟
من فکر میکنم استفاده از کولر با سرعت بیش از 100 کیلومتر ماشین رو سریعا مستحلک میکنه مخصوصا در هوای بسیار گرم تابستان. :icon_frow

محمد رضا محمدي
30 June 2005, 12:45 AM
دوست عزيز كولر خودروي پرايد به طور اتوماتيك در دور موتور بالاي 3500 قطع ميشه ....
پس اصلن جاي نگراني نيست ...

alisam44
30 June 2005, 01:38 AM
با عرض سلام خدمات دوستان عزيز
چندي پيش براي من مسئله اي پيش آمد كه جواب آن را پيدا نكردم و چنانچه هريك از عزيزان مشكل مشابه اي داشته و راه حل آنرا ميدانند خواهشمندم اينجانب را نيز مطلع نمايند:

موردي كه بنده با آن مواجه شدم بدين قرار است كه در سرعت حدود 140 دماي كولر افت نموده و بمحض آزاد نمودن پدال گاز مجددا باد خنك وزيده ميشود .
با عرض تشكر فراوان

با چه ماشيني بودي؟

master
30 June 2005, 03:45 AM
alisam44 از شما بعیده قربانت گردم!!!! خب نگاه میکردی تو چه کلوپی ایراد ماشینشو نوشته!!!!!

hamidjan
5 July 2005, 04:27 PM
دوست عزيز كولر خودروي پرايد به طور اتوماتيك در دور موتور بالاي 3500 قطع ميشه ....
پس اصلن جاي نگراني نيست ...

آقا محمدی سلام
پس این بوی نمی که رو سرعت 100 داخل ماشین پخش میشه زمانی است که عملن کولر قطع شده؟

alireza_shd
6 July 2005, 07:18 AM
در تمامي ماشين ها و تمام مدل ها كولر كه نيروي كولر از موتور ماشين تامين ميشود(موتور الكتريكي جدا براي كولر ندارد) وقتي پدال گاز را تا آخر فشار مي دهيد كولر از كار مي افتد وتا گاز رو كمتر نكني دوباره راه نمي افته.اگر مي خواهي از كولر استفاده كني نمي توني تخته گاز بري.

محمد رضا محمدي
6 July 2005, 11:45 PM
hamid jan بله دقيقن ...
آرش جان شما درست ميفرماييد اما اين مساله براي تمامي خودرو هاي صدق نميكنه .. كما اينكه خودرويي مثل تويوتا كرولا از يك خودروساز معتبر ارايه شده ولي داراي سيستم كولري مشابه پرايد هستش .... اين نوع سيستم كولر اصولن براي خودروهاي يا حجم و قدرت پايين ارايه ميشوند ....

مهدي نوروزي
6 July 2005, 11:52 PM
دوستان سلام
به نظر شما صلاح هست با پراید و کولر روشن سرعت بالا داشت؟؟
من فکر میکنم استفاده از کولر با سرعت بیش از 100 کیلومتر ماشین رو سریعا مستحلک میکنه مخصوصا در هوای بسیار گرم تابستان. :icon_frow

دوست عزیز خدمتت عرض کنم که پراید اصلا ماشینی نیست که بشه باهاش با سرعت بالای حدود 110 با کولر راه رفت.چون درجه آب زود بالا میره و به ماشین فشار میاد.البته دوستان برنگردند بگن ما با پراید با 150 کولر روشن رفتیم چرا این حرفو میزنی.بله مطمئنا میشه با سرعت خیلی بالا هم با کولر رفت ولی عمر ماشین فوق العاده کم میشه.در ضمن هواستون به سر سیلندر پراید هم باشه.

alireza_shd
7 July 2005, 07:48 AM
دوستان لطفا اندكي فني فكر كنيد. سرعت اتوموبيل هيچ اهميتي براي موتر ندارد. مثلا براي موتر فرقي وجود ندارد بين اينكه در دنده 5 با دور 3500 كار كند يا در دنده 1 ! (البته در دنده 5 موتر راحتر خنك مي شود). تنها چيزي كه مهم هست اينه كه چقدر به موتر فشار مي آوريد . هر وقت احساس كردي كه به موتر فشار مي آيد بايد يا سرعت را كم كرد يا كولر را خاموش كرد. اين فقط به شرايط جاده بستگي دارد

frbmjb
7 July 2005, 10:35 AM
سمند من بالاي 140 سرعت تازه خنك مي كنه مشكل چيه ؟

pedram55
10 July 2005, 09:38 AM
ميشه در يك جمع بندي كلي بگين در چه سرعتهائي از 0 تا 150 ميشه از كولر پرايد استفاده كرد و در چه سرعتي نبايد

arash p mbz bmw
10 July 2005, 11:04 AM
ميشه در يك جمع بندي كلي بگين در چه سرعتهائي از 0 تا 150 ميشه از كولر پرايد استفاده كرد و در چه سرعتي نبايد
من که میگم نسبت به موتوری که پراید داره با کولر بهتره تا 120 رفت بیشتر دیگه فشار میاد :icon_excl

pedram55
11 July 2005, 10:15 AM
من که میگم نسبت به موتوری که پراید داره با کولر بهتره تا 120 رفت بیشتر دیگه فشار میاد :icon_excl
منظورم اين بودکه داخل شهر با دنده 1و2و3 بهش فشار مياد يا نه

booleck
11 July 2005, 11:29 AM
اقا پدرم بايد خدمت شما ارز کنم ' که هيچ فرقی نميکنه که شما در چه سرعت و در چه دنده اي از کولر استفاده ميکنی
معمولاً موقعی که از کولر استفاده ميکنی به خاطر اضافه شدن يک کمپرسور به سيستم ماشين مقداری از نيروی موتور گرفته ميشه
که به اين صورت گفته ميشه که ماشين 500 دور کم ميکنه يعنی شما بايد 500 دور از دوری که دنده رو توش عوض ميکردی کم کنی
چون به ماشين فشار مياد

در مورد کولر در شهر و يا جاده خوب مسلمه که توی شهر که خاطر گز و ترمز و تعويض دنده های بسيار به ماشين بشتر فشار مياد تا جاده

توی جاده به خاطر يک نواخت کار کردن ماشين در يک دور ثابت با کولر کمتر به ماشين فشار مياد تا توی شهر

من خودم 2 روز قبل از اتوبان قوچان مشهد با کولر 150 تا امدم با دور 3200 اونم به مدت طولانی به دون اينکه امپر بلا بياد

alireza_shd
15 July 2005, 08:14 AM
مهم اين هست كه وقتي كولر ميزنيد بايد بيشتر گاز بدين ( دنده ها رو بيشتر پركنيد) تا به موتر كمتر فشار بياد و داغ نكنه. اكثريت وقتي كولر ميزنند كمتر گاز ميدن و اين باعث ميشه موتور حالت دنده مرده پيدا كند و داغ كنه. وقتي كولر روشن هست براي تعويض دنده ( در پرايد ) بيش از 3200 گاز بدين

h6600
16 July 2005, 03:40 PM
وقتی کولر روشنه حتما با دور موتور متغیر رانندگی کنید و با سرعت یکنواخت رانندگی نکنید با دنده ها در جاده بازی کنید

mohammad
16 July 2005, 04:01 PM
درمورد سمند بهتر قبل از حرکت کولر ار روشن کنی یا در حین حرکت و اگر در حین حرکت بهتره با در چه سرعتی بهترین راندمان را داره؟

hamidjan
19 July 2005, 03:50 PM
من فکر میکنم برای روشن کردن کولر بهترین زمان یا توقف کامل یا زمانی که ماشین در حالت خلاص هستش میباشد.

mtalebi53
22 February 2006, 03:57 PM
دوستان سلام
وقتي كه دور موتور ماشين زير 3000 باشد كولر را كه روشن مي كنم (حالا چه به صورت دستي وچه به صورت روشن شدن اتوماتيك با ترموستات) دور موتور ماشين بالاتر ميره ولي كمپرسور روشن نمي شه.براي روشن شدن اون حتما بايد گاز بدم تا دور موتور به حدود 3000 برسه.به نظر شما اشكال از كجاست؟
در ضمن باطري ماشين من اتمي ولي 45 آمپر است كه براي پرايد كمي ضعيف است.آيا اين مساله ميتواند دليل اين اشكال باشد؟

sepehr_share
24 February 2006, 12:53 AM
سمند من بالاي 140 سرعت تازه خنك مي كنه مشكل چيه ؟حتما سمندا بر عکس پرایدا دور بالا فعال میشن :icon_arro :icon_arro :icon_arro

sepehr_share
24 February 2006, 01:00 AM
دوستان سلام
من تو پرایدای قدیمی این سوئیچی که میگید تو دور بالا کولر رو قطع میکنه دیدم ولی تو این جدیدا نتونستم پیداش کنم آیا اصلا نداره؟؟؟ یا اینکه ECU این کارو انجام میده؟؟؟

paymanonline
24 February 2006, 02:06 AM
دوستان سلام
وقتي كه دور موتور ماشين زير 3000 باشد كولر را كه روشن مي كنم (حالا چه به صورت دستي وچه به صورت روشن شدن اتوماتيك با ترموستات) دور موتور ماشين بالاتر ميره ولي كمپرسور روشن نمي شه.براي روشن شدن اون حتما بايد گاز بدم تا دور موتور به حدود 3000 برسه.به نظر شما اشكال از كجاست؟
در ضمن باطري ماشين من اتمي ولي 45 آمپر است كه براي پرايد كمي ضعيف است.آيا اين مساله ميتواند دليل اين اشكال باشد؟

باطریت ضعیفه حتما عوضش کن

HBN110
28 February 2006, 11:15 PM
دوستان درست میگن جای نگرانی نیست ، طبیعییه ، ولی با 140 تا سرعت با کولر روشن اونم با پراید ممکنه شما رو با مشکل مواجه کنه .

amirali18
9 March 2006, 08:41 PM
دوستان لطفا اندكي فني فكر كنيد. سرعت اتوموبيل هيچ اهميتي براي موتر ندارد. مثلا براي موتر فرقي وجود ندارد بين اينكه در دنده 5 با دور 3500 كار كند يا در دنده 1 ! (البته در دنده 5 موتر راحتر خنك مي شود). تنها چيزي كه مهم هست اينه كه چقدر به موتر فشار مي آوريد . هر وقت احساس كردي كه به موتر فشار مي آيد بايد يا سرعت را كم كرد يا كولر را خاموش كرد. اين فقط به شرايط جاده بستگي دارد

مهم اين هست كه وقتي كولر ميزنيد بايد بيشتر گاز بدين ( دنده ها رو بيشتر پركنيد) تا به موتر كمتر فشار بياد و داغ نكنه. اكثريت وقتي كولر ميزنند كمتر گاز ميدن و اين باعث ميشه موتور حالت دنده مرده پيدا كند و داغ كنه. وقتي كولر روشن هست براي تعويض دنده ( در پرايد ) بيش از 3200 گاز بدين

کاملا با شما موافقم!!!! مخصوصاً با مورد دوم، من خودم شخصاً امتحان کردم اين مسئله رو و به همين نتيجه رسيدم، يعنی وقتی کولر روشنه بايد بيشتر گاز داد تا دمای ماشين پايين بمونه