PDA

View Full Version : pci express,lga

Nima1989
18 June 2005, 08:14 PM
آیا اسلات pci express به agp8x برتری داره اگه برتری داره برتری اون چیه؟
cpu3گیگاهرتز lga بهتره یا +amd 64bit 3000
داغ کردن lgaو مصرف برق بالای اون مشکل ساز میشه؟

امید رضا
18 June 2005, 10:11 PM
1- pci expres اسلات 16x هست .

2- در مورد CPU عرض کنم که خود من تفاوت فاحشی بین LGA و سوکت معمولی ندیدم ( در کل کلا فرقی با هم نمیکنن ) فقط مزایای آن بخاطر ساپورت رم DDR2 , اسلات PCI Expres . در ضمن CPU های 64 بیتی رو اگه بتونین برنامهاش رو پیدا کنین قابل استفاده هست در غیر این صورت هیچ فرقی بین 32 و 64 بیتی نیست ( حدود 2 ماه هست که ویندوز 64 بیتی اومده ولی هنوز برنامهایی مثل فتوشاپ و اتوکد و ... (کلا برنامهایی که رندر قوی دارن ) رو من پیدا نکردم که بتونم قدرت 64 بیتی رو محک بزنم )

3- در مورد داغ کردن LGA فکر نمیکنم مشکلی باشه چون یه فن بسیار قوی داره ( حتما دیدین ) و پیشنهاد میشه برای LGA حداقل از پاورهای 400 وات ( واقعی ) به بالا استفاده بشه که در این پاورها مشکل سوکت برق هادرهای SATA هم حل شده و به مقدار کافی کابل برق برای فن های اضافی در اختیار دارین .

:icon_cool

Joe Satriani
18 June 2005, 10:13 PM
اسلات PCI Express دارای سرعت بیشتر و امکان Multi GPU هست
مقایسه شما به دلیل همخانواده نبودن این دو پردازنده زیاد جالب نیست . خصوصاً که اگه جواب بدم دعوا میشه !!!
اما فقط یک نکته رو به یاد داشته باشید که AMD 3000 دارای سرعت پردازش 3000000000 پردازه در ثانیه نیست و خیلی کمتر هست
ضمناً پیشاپیش از شما خواستار کسب اطلاعات در مورد 64 Bit Processing هستم
LGA 775 از AMD 64 bit کمتر داغ میکنه ولی برای P4 با RAID SATA , یا LGA حتماً از پاور های قوی تر با Shotkey های سریعتر استفاده کنید (Green انتخاب معقولیست)

BloodReza
18 June 2005, 10:52 PM
من چند تا تستی که بین pci و agp8x از radeon x800 xt دیدم agp8x بهتر بود البته این برتری خیلی مخصوص بود
agp8x هنوز برای کارهای سنگین جواب میده و به نظرم pci در صورت داشتن پول بیشتر مناسبه وگرنه agp8x جوابگوی نیازت هست

Nima1989
18 June 2005, 11:44 PM
ضمناً پیشاپیش از شما خواستار کسب اطلاعات در مورد 64 Bit Processing هستم
بخشید متوجه نشدم چی گفتین؟ یعنی راجع به 64 بیت اطلاعات کسب کنم؟

آیا cpu amd 64bit با نرم افزارهای 32بیت کامپتیبل هست؟

فن مخصوص lga رو دیدم با مایع هم خنک میشد گویا اما بهم گفتن صدای فن بعد از یه ماه بیچارت میکنه نمی دونم درست گفت یا که میخاست 64 بیت رو ببکنه تو پاچه ما؟(خیلی تاکید میکرد که 64بیت رو بگیرم)

power supplyهم یه 400w realدیدم که خودش سی و خورده ای بود

کارت گرافیکgeforce6800-128mbکه اسلات lgaهست به geforce6600که فکر کنم256mb agp8xبود با توجه به تفاوت قیمتش که گرونتره میارزه به 6600؟

kinz
19 June 2005, 01:02 AM
تنها مشکلی که بر میخورید روی سیستم 64 بیت مشکل پیدا کردن درایور هست. اگر از سخت افزار های خاصی استفاده میکنید و یا برای استفاده از بخشی از امکانات سخت افزارتون نیاز به درایور دارید (مثل درایور برای پیرینترهایی که پشت و رو میزنند و از این قبیل) مشکل پیدا میکنید.
من 6 ماهی هست از سیستم 64 بیت استفاده میکنم و مشکل خاصی ندیدم. نسخه جدید ویندوز 64 بیت یک مقدار برای درایور ها گیرتر شده علانا" اجازه نصب درایورهای قدیمی رو نمیده و باید رجیسترش دستکاری بشه.
اما بهبود سرعت داره تمام پردازش ها رو این که در حالت 64 بیت و یا 32 بیت در حال اجرا شدن هستند تفکیک میکنه...

اصولا اشتباه هست اگر pci express نگیری چون تنها تفاوتشون این نیست چیپ ست های جدید pci express رو ساپرت میکنند که امکانات خیلی بیشتری بهت میدند نسبت به چیپ ست های قدیمی.

من دو تا مورد رو میتونم اشاره کنم که خیلی بهشون دقت کن. یکی این که حتما" اگر 64 بیت میگیری مینبردی بخر که چیپ ستش انویدیا باشه.
و به پاور خیلی دقت کن اگر سیستم pci express بگیری مصرف خیلی بالایی دارند و حتی 400 وات هم به سادگی مشکل ساز میشه و از استبیلیتی سیستمت میکاهه (مخصوصا اگر سیستمت تحت استرس هست) حتما 500 وات و به بالا اگر از سخت افزار های زیادی استفاده میکنی حتی بالاتر از 500 وات انتخاب کن. سخت افزارهای اضافی بیشتر قطعاتی مثل هارد و این تیپ لوازم پور مصرف. سی دی رام و پورت های یو اس بی مصرفشون خیلی پایین هست و استفاده ازشون اهمیت نداره.

mosayeb
15 November 2005, 12:17 PM
با cpu amd3200 اتوکد نصب نمیشود
پچ اتوکد رو برای cpu amd کسی داره
ممنون.
Dokht Esmati :
ورودتون رو به این سایت تبریک میگم. اما زاهرن قوانین ِ سایت رو به درستی متالعه نکردید.
دو پستِ تکراری و پشتِ سر ِ هم زدید ، که ربتی به موزوع ِ تاپیک ندارند.
بزودی پاک میشود.

Dokht Esmati
16 November 2005, 11:51 PM
PCI Express مسلِ این میمونه که شما از دو کارتِ گرافیکی ِ 8X به طور ِ موازی استفاده کنید.
با این حساب میشه 16x.
AGP 8X : پهنای باند : 1.99 GigaByte
PCI Express : پهنای باند : 3.73 GigaByte

vatoovatoo80
17 November 2005, 12:14 AM
Bandwidth که PcI Express به شما میده تقریبا 4 برابر AGP8X هست.که خیلی میتونه اثر گذار باشه.طوری که یه کارت گرافیک AGP با پردازنده و مموری قویتر نسبت به یه PCIExpress کم میاره.مثلا :
یه کارت AGP با CoreClock حدود 475 و Memory Clock حدود 500 رو با یه PCIExpress با CoreClock حدود 350 , MemoryClock حدود 400 مقایسه کردم( 3DMark 2003) :
AGP: 2200 امتیاز
PCIExpress :5000 امتیاز

EbliiS
17 November 2005, 12:19 AM
آقا سي پي يو من Intel 3.0 gig lga 2mb cache هست..با گرافيك geforce 256 Pciexpress..پاورم هم 450 هست و خود كيسم غير از پاور 3 تا فن داره..مشكلي از لحاظ داغ كردن نديدم توش تا حالا...فقط مسئله مهم اينه كه تهويه كيست خوب باشه و پاورت بالاي 400 باشه..مشكلي ايجاد نميكنه...