PDA

View Full Version : سیستم عامل 6230

مووون
17 June 2005, 07:18 PM
باسلام ميخواستم ببينم سيستم 6230 چيه؟ :icon_cool

aminb59:

عنوان تاپیک شما بیان کننده موضوع آن نیست.

از 6230 به سیستم عامل 6230 تغییر یافت.

عباس بوقی
18 June 2005, 07:07 AM
ببين عزيزم منظورت كدوم سيستم است؟
اگر منظورت سيستم عامله كه سيستمه 6230 جاوا است.

hooman62
18 June 2005, 08:12 AM
hi to you
(the system of 6230 is symbian 40(not 60
and you cann`t install SIS files on it
but you can install java files on it
yours truly:hooman

aminb59:

دوست عزیز
زبان رسمی این سایت پارسی است.لطفن از ارسال مطلب به زبان انگلیسی خودداری فرمایید.

onlinemohammad
19 June 2005, 05:05 PM
01با سلام.
من تعدادي نرم افزار جاوا (با پسوندjar) داونلود کردم. ولي نميدونم چه طوري نصبشون کنم. در ضمن card reader& writer هم دارم. :) :)

aminb59:

به تالارهای پارسی خوش آمدید.
زدن پستهای تکراری بر خلاف قوانین میباشد.
پست قبلی شما حذف شد.

ali_tl2000
19 June 2005, 05:29 PM
سلام
شما باید برنامه گوشیت رو روی کامپیوترت نصب کنی بعد بوسیله اینفرارد یا بلوتوث موبایل رو به کامپیوترت وصل کنی اونوقت توی قسمت install aplication از برنامه pc suite که روی سیدی موبایلت هست میتونی جاوا رو نصب کنی فقط توجه کن که با هر فایل جاوا یک فایل با همان نام و با پسوند jad هم هستش که حتما لازم است هردو فایل را درون یک فولدر به غیر از دسکتاب ریخته و نصب کنی . موفق باشی ! راستی اینجا هم برو بد نیست www.getjar.com

onlinemohammad
23 June 2005, 04:54 PM
سلام آقای ali_tl2000
ممنون از راهنماییتون ولی اگه امکانش هست بگین که من میتونم با استفاده از CARD READER AND WRITER این نرم افزارها رو نصب کنم یا نه؟
اکه جواب منفیه چه طوری باید با استفاده از BLOOTOTH یا INFRARED گوشیم رو به کامپیوتر وصل کنم؟
خیلی ممنون

ATOS
23 June 2005, 05:46 PM
سلام آقای ali_tl2000
ممنون از راهنماییتون ولی اگه امکانش هست بگین که من میتونم با استفاده از CARD READER AND WRITER این نرم افزارها رو نصب کنم یا نه؟
اکه جواب منفیه چه طوری باید با استفاده از BLOOTOTH یا INFRARED گوشیم رو به کامپیوتر وصل کنم؟
خیلی ممنون

شما بايد كمي وقت بذاري و تو سايت چرخ بزني .
جواب دادن به سوالات شما=نوشتن مطالب تكراي
سرچ كن عزيز:
http://www.phalls.com/vbulletin/search.php?