PDA

View Full Version : يك ماشين ارزان معرفي كنيد براي كوه و بيابان

baris
16 June 2005, 10:53 PM
من يه ماشين براي هفته يا دوهفته اي يكبار استفاده در جاده هاي كوهستاني وخاكي با شيب و دست انداز زياد ميخوام با اين شرايط.
ارزان باشه
دو ديفرانسيل باشه
تو جاده هم نسبتا خوب راه بره
استهلاك و خرج و مخارج پاييني داشته باشه. (از نظر ارزاني و فراواني قطعات و خدمات)
ظاهر و مدل و بدنش اصلا برام مهم نيست. فقط فنيش قابل اعتماد باشه و تو راه لنگ نگذاره .
اگر دوستان موردي رامي دانند لطفا خبر دهند با ذكر قيمت.
در كل با توجه به اين نياز ها و تجربه شما دوستان چه ماشيني را توصيه مي كنيد با ذكر حدود قيمت ؟
من خودم روي اينها فكر ميكنم ولي تجربه هيچ كدام رو ندارم
جيپ KM
لندرور
لندكروزر قديمي 3F

فقط قيمت پايين برام مهمه و خيالي نيست كه صاحب اول و آخرش خودم باشم چون سواري ديگري دارم.
اگر براي رفع نياز هايي كه گفتم اگرمورد ارزانتري از موارد بالا سراغ داريد لطفا ذكر كنيد.
در كل از موارد بالا كداميك جوابگو كار من هستند

454
16 June 2005, 11:30 PM
شما که همرو میخوای که ولی من جیپو پیشنهاد میکنم ازش راضیم

booleck
17 June 2005, 02:30 AM
سلام من به شما لندوور رو پيشنهاد ميکنم
چون اوراقی هاش زياد هستن !!! به همين دليل لوازمش هم بيشتر است و خوب در کوه و بيابون هم که ....

baris
17 June 2005, 11:48 PM
خيلي ممنون از كمك دوستان.
آيا بورس ماشين هاي اين تيپي در كجاست؟ كه تنوع زيادي در تعداد آن باشد كه بشه يه دونه سالمش رو گير آورد
در مورد جيپ مي دانم كه در مراغه به وفور يافت مي شود.
دوستان حدود قيمت رو ندارند؟

astiak
18 June 2005, 01:40 AM
ببین من خودم اهل مراغه هستم و ساکن تهران و میخوام که یه جیپ هم بخرم چون این ماشین اگه سالمشو پیدا کردی هیچ خرجی نداره به غیر از لنت ترمز . روغن موتور و بیمه . به نظر من بهترین نوع جیپ هم ویلیز هستش که سه مدل داره از همه قویترش اونی هست که فقط رو گلگیر جلوش نوشته jeep که در آمریکا تولید شده . نوع بعدیش که هم قوی و هم سرعتش نسبت به قبلی بهتره روش نوشته jeep و پایینش نوشته شهباز که به سفارش ایران تو آمریکا تولید شده . سومی سرعتش از بقیه بیشتره ولی یکمی قدرتش کمتره اونیه که روش فقط نوشته شهباز که تو ایران مونتاژ شده :icon_cool

astiak
18 June 2005, 01:43 AM
قیمتشم یادم رفت که بگم
خیلی تمیزش 2.5 میلیون هست
ولی تا اونجایی که تونستی از خریدن جیپ توسن (هندی) و صحرا خودداری کن

astiak
18 June 2005, 02:01 AM
سلام من به شما لندوور رو پيشنهاد ميکنم
چون اوراقی هاش زياد هستن !!! به همين دليل لوازمش هم بيشتر است و خوب در کوه و بيابون هم که ....
جیپ هم اوراقیش زیاده مخصوصا ارتش خیلی از قطعاتش رو تولید میکنه.
اما باور کن که جیپ از همه ماشینهای دو دیفرانسیل بهتره چون که خیلی سبک و مرکز ثقلش وسط من با داییم جاهایی تو جاده سهند رفتیم که لندرور پاجرو پاترول و حتی نیسانلندکروز توش موندن و تنها ماشینی که تو گل نمیمونه همین جیپ اونم فقط ویلیز نه بقیه شون
km هام توشون بد زیاد پیدا میشه خیلیشون روش موتور پیکان هست. صحرا هم دیفرانسیل جلوش خیلی ضعیفه و توسن هام که هندی هستن زود خراب میشن و اما اگه خواستی ماشینت گیر نکنه و فرمونش راحت و نرمتر باشه رینگ اسپرت ننداز از از لاستیکهای truck استفاده کن :icon_cool

baris
18 June 2005, 05:05 AM
آقا خيلي ممنون از توصيه هاي شما
پس با اين حساب من كه مي خوام تو جاده هم خوب راه بره دنبال شهباز خالي باشم.
خوب نگفتي بيشتر كجا گير مياد؟

Al2timis
19 June 2005, 12:56 AM
برو همون مراغه بخر اونجا خوبشو ميتوني بخري ولي از دهاتي ها اصلا نخر چون اونا با جيپ زمين رو شخم ميزنن و به ماشين اصلا نميرسن