PDA

View Full Version : سيستم TONE و تاثير آن روي اينترنت

Koorosh
7 September 2004, 10:39 PM
سلام . مي خواستم ببينم TONE كردن سيتم تلفن تاثيري در سرعت اينترنت داره ؟

Bahram
8 September 2004, 03:54 AM
نخير
استفاده از سيستم تون يا پالس فقط تكنيك شماره گيري را تغيير مي دهد
و پس از اتصال به ISP هيچ دخالتي در نحوه ارتباط ندارد .

متخصص
8 September 2004, 03:31 PM
بهرام جان درست ميگه

هيچ تاثيري نداره.خيالت راحت باشه 8)

kinz
8 September 2004, 06:35 PM
اگه منظورت تغییر سیستم خط تلفن توسط مخابرات هست بله تاثیر داره خطوط انالوگ محدودیت سرعت دارند.

Duran
9 September 2004, 01:07 AM
kinz,
دقيقا

ciahchal
9 September 2004, 02:00 AM
اون قديم كه ما tone كرديم خيلي خوب شد ... ولي يه كار به خطهاي ما كردن فاتحه خطها خونده شد ... فكر كنم همون جريان به اشتراك گذاشتن خط شد كه توي فروم در موردش بحث شد
به نظر من وقتي خط tone مي شه همه چيز بهتر مي شه ... سرعت كانكشن و ....چون اولين تماس بين كامپيوتر و مودم سرور با سرعت بيشتري برقرار مي شه .
( البته اين فقط تجربه ام بوده ... هيچ پشتوانه علمي نداره حرفم)

ali
9 September 2004, 08:41 AM
خط من جزو اولين خطهايي بود كه tone شد اون اوايل خيلي خوب بود ولي از موقعي كه همه tone شدن ... :oops: :cry:

متخصص
9 September 2004, 01:21 PM
من يه نكته بايد بگم.

اگر سيستم مركز تلفن( سوييچ) شما ديجيتال باشد تن يا پالس تاثيري در سرعت شما نخواهد داشت چون سيستم مركزي مخابرات در هر دوصورت يكسان است و فقط نحوه برقراري تماس متفاوت است.
ولي اگر سيستم سوييچ مخابرات آنالوگ باشد وبه جز پالس چيزي نداشته باشه اونوقت سرعت تبادل اطلاعات شما پايينتر است چون سيستم مركزي قديمي است و از سلكتورهايي مكانيكي استفاده ميشود كه همين امر باعث افت شديد سرعت مي شود.
ضمنا سوپيچهاي جديدتر از سيگنالينگ No7 استفاده مي كنند كه باعث بهبود در تشخيص كدخطا واستفاده بهينه از تايم اسلاتها را موجب مي شود كه همين سيستم مي تواند در دو حالت پالس وتن كار كند( در هر دو صورت يكسان است)

موفق باشي 8)