View Full Version : دستگاهم خیلی صدا میده
دستگاهم خیلی صدا میده تورور خدا کمک
پایین بردن سرعت فنها کار غلطیه ؟
چطور میشه به دستگاه گفت که باید در زمانهای خاص سرعت فنها رو بالا ببره ؟
454
16 June 2005, 11:25 PM
تا اونجا که من میدونم نباید سرعت فنها رو دست زد حالا چراشو دیگه نمیدونم
اگر دستگاه سما مدلش بالا ست کاریش نمیشه کرد
Danial_64
17 June 2005, 01:46 AM
یعنی چی که خیلی صدا میده؟
اگه مشکل از فن هستش که باید عوض بشه تا مشکلس حل بشه !!!!
احتمالا من منظورتون رو نفهمیدم
Afghanking
17 June 2005, 03:53 AM
man loghathaye farsi darbareye kampiotero nemidunam! moshkel daram!
fanhar o bayad roghan bezani! ageh dasgotoh ziad stefade mikoni fanha roghaneshon choshk mischan!
man har shishmah roghan mizanam! ageh michai mitunam bishtar tuzih bedam!
یعنی صداش مثل صدای موتور جت هواپیماست.نمسدونم دقیقا مشکل کجاست ولی یا فنه یا cpu.
مگه چرخه که روغن کاری بشه عزیز , وقتی یه سال گارانتی داره اصلا نباید درشو باز کرد .
از هر کی در اینباره اطلاعات داره خواهش میکنم کمک کنه بد جور صداش میره رو اعصابم .
حتی دیروز وین جدید ریختم ولی...
نيما 2
23 June 2005, 09:50 AM
نوع پردازنده و مادر بوردتون رو لطفا بگين
beckham
23 June 2005, 12:47 PM
دوست عزیز من هم این مشکل را داشتم و بعضی وقتا هم یک لگد به کیس میزدم که صداش قطع می شد ولی بعدا رفنم فن power و cpu را عوض کردم و دورست شد.
ولی اول به یک متخصص نشون بده بعد کاری صورت بده .
Sina-Ts
24 June 2005, 06:28 PM
اگه cpu amd بود يه منطقی داشت صدا دادنش..چون ممکن بود از فنهای کوچيک که دورش بالاست و به نسبت همون
صداش هم بالاتره استفاده شده بود..ولی intel نبايد اين مشکل رو داشته باشه..مکنه پايه فن درست نصب نشده
باشه و لق باشه..يا اصلاً خراب باشه فن..خلاصه زودتر ببر اونجايی که ازش خريدی چون فن شوخی بر نميداره
اگه درست عمل نکنه دما ميره بالا و....
hamed198220
24 June 2005, 07:22 PM
اره احتمالا فن cpu ت شل شده که اگه درست کار نکنه ممکنه باعث سوختن cpu بشه.
Nima1989
24 June 2005, 08:39 PM
اگه cpuشما lga باشه یه فن های مخصوصی داره که خیلی صدا میده و کاریش نمیشه کرد
samuraii40
24 June 2005, 09:21 PM
سی پی یوهایی که دارای یک مگ کچ میباشند تو تابستون سرعت فن خیلی بالا میره و هر چه دمای محیط خنک باشه سرعت فن هم پایین میاد برای من هم همینجوری است و کاریش نمیشه کرد.مگر اینکه فن بزرگتری برای سی پی یو بگیری.
نيما 2
25 June 2005, 03:38 PM
اگر صدا فقط متعلق به گردش پروانه باشه چيز مهمي نيست و اكثر پنتيوم ها اين مورد رو دارن كه مي تونيد با برنامه مادر بورد از سلامت فن اطمينان حاصل كنيد شايد كنترل درجه حرارت ها از داخل اون برنامه تغيير كرده باشه ..
ولي اگر صدا حاصل از لرزش دو قطعه كنار هم باشه بايد بهش رسيد كه من موارد زير رو در اين صورت پيشنهاد ميكنم چك كنيد
1- چك كردن تمان پيچ ها
2- كنترل بست هال اتصال مادربورد به كيس
3- كنترل پايه هاي فن cpu
4- كنترل فن كارت گرافيكي ( در صورت وجود)
5- اطمينان از اتصال محكم cd و power
متاسفانه فن سالمه وپاییش ایراد نداره وصفت هستش :(
نیما خان فقط همین یه نوعه که صدا داره من با Dr. Hardware چک کردم ندیدم یه همچین چیزی. در ضمن مشکل از وقتی پیش اومد که وین رو عوض کردم و خودم ریختم اما از سالم بودنش اطمینان دارم . قبلا خودش سرعت رو تنظیم میکرد با باز کردن چند تا برنامه سرعت و صدا زیاد میشد و در حالت عادی بدون صدا بود. نکنه یه برنامه جانبی داره که باید نصب شه.
سامورایی تو رمستونم این مشکل رو داشت /بعد از ریختن وین/.
نیما خان چطور میشه از سلامت کل سیستم مخصوصا فنها و زcpu اطمینان پیدا کرد؟
از همه ممنون :icon_wink
Nima1989
25 June 2005, 09:08 PM
توی سفحه setup سرعت فن ها رو می نویسه
اما به نظر من طبیعیه
Nima1989
25 June 2005, 09:09 PM
ببخشید
+سی دی که همراه مادربوردتون هم هست یه نرم افزار مانیتورینگ داره توش
ali_faghihi
25 June 2005, 11:25 PM
حتنا باید برای سی پی یو های یک مگ کش یا هات سی پی یو از فن های دیگری نیز باید استفاده کنید
و از سیستم تهویه مناسب استفاده کنید تا حرارت سی پی یو به داخل کیس باز نگردد
اگر این امکانات یعنی کیس استاندارد یا فن های اضافی ندارید حتما در کیس را باز کنید
استفاده از فن های سنگین و گران قیمت گیگا هم بدک نیست
ولی بهترین راه خرید کیس ورک استیشن است مانند کیسهای سوپر میکرو یا.........
نیما خان توی سی دی نرم افزار مانیتورینگ نیست . این نرم افزار چی کار میکنه لازمه بخرمش !!!!
samuraii40
26 June 2005, 02:15 AM
این نرم افزار دمای سی پی یو و دمای مادربورد و سرعت چرخش فنها رو نشون میده.من هم در زمستون مشگل شما رو داشتم ولی با انجام دو کار مشگلم حل شد.
1-از خمیر سیلیکون خوب استفاده کردم.
2-دو عدد فن اضافی در کیس نصب کردم.
Nima1989
26 June 2005, 02:44 AM
من گفتم مانیتورینگ اسمش مانیتورینگ نیست ها کارش مانیتورینگه
اگه خاستید با توجه به مدل مادربوردتون میتونید گیر بیارید
------
1-از خمیر سیلیکون خوب استفاده کردم.
2-دو عدد فن اضافی در کیس نصب کردم.
ایشون مشکلشون اینه که سیستمشون سدا میده چرا بره فن اضافی بخره نمیخاد که صدا شو زیاد کنه
Nima1989
26 June 2005, 02:45 AM
یادم رفت
نگاه کنید ببینید اگه سی پی یو شما ال جی ای هستش به خاطر فن های قوی که روش میزارن طبیعی هستش این سدا
به مدل سی پی یو تون یه بار دیگه نگاه کنید
کدوم نرو افزار جناب سامورایی
نیما خان مانیتورینگ چیه؟ اسمشم بگید لطفا ؟ از کجا تهیه کنم ؟ اصلا تو سیدی مادر بورد شاید باشه نه؟ :icon_roll :icon_twis
Nima1989
26 June 2005, 08:43 PM
خان مانیتورینگ چیه؟ اسمشم بگید لطفا ؟ از کجا تهیه کنم ؟ اصلا تو سیدی مادر بورد شاید باشه نه؟
این نرم افزار دمای سی پی یو و دمای مادربورد و سرعت چرخش فنها رو نشون میده.من هم در زمستون مشگل شما رو داشتم ولی با انجام دو کار مشگلم حل شد......
به همراه مادربورد یه سیدی هست که تو ائن باید باشه این نرم افزار
Afghanking
27 June 2005, 01:15 AM
.با این نرم افزار هم ميشه! امتحان کنين! باهاش ميتونين فنها رو کنترل کنين
و درجه هرارت از "ثپيو" و "کيس" رو هم نشون ميده
http://www.almico.com/sfdownload.php
فن 1 که هست از ثپيو است
سراتش مامولن تقريباً 5000 باشه فکر کنم.
از من الان 4963 هست. يه ثپيو 2 گيگا هرتس دارم.
hamed198220
27 June 2005, 10:15 AM
ممکنه که سنسورهای مادر بوردت که درجه حرارت داخل کیسو کنترل میکنند سوخته باشه!
AMD_0696
29 June 2005, 02:53 AM
شما اول به پايه هاي ان نگاه كنيد كه روي مادربردمحكم باشد چهار طرف ان چايه هايي دارد كه توسط دوخار احاطه شده اول اونها رو چك كنيد راه ديگر شما برچسب روي cpu را بكنيد بعد مقداري روغن رقيق مثل روغن چرخ داخل سوراخ ان بريزيد البته موقعيكه ميخواهيد بريزيد بايد دستگاه روشن و فن كار كند اگر همه اينكارها رو كرديد و بازم صدا ميكنه يه احتمال ديگه داره كه ميتونه شل بودن پيچهاي پاور باشه اونم تست كنيد اگر كيس شما پاور اضافه داره اون قطع كنيد ببينيد بازم صداميده يا نه اگر بازم صدا داد فن cpu را بايد عوض كنيد و فن cooler master noisefree را روي ان بگذاريد و در اخر بهترين راه اين است كه از جائي كه خريديد مراجعه كنيد و ان را نشا ن دهيد كه اين راحتترين راه ميباشد
از همه ممنون بالاخره جرات کردم تمامی کارایی که همه کفته بودن کردم و نتیجه هم داد فقط حیف که نفهمیدم مشکل از کجا بود اصلا.
زدن این تاپیکم بد نبود چون فهمیدم نرم افزاری هم در اینباره هست و یا مانیتورینگ که بالاخره هم پیدا نکردمش.
فقط اگه اقا وقت کردید و حسش بود در بارش توضیح بدید
از همه ممنون
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.