PDA

View Full Version : مشكل ترمز و كمك سمند چيست؟

nnntir
11 June 2005, 03:27 PM
سلام.
من از چندين نفر شنيده‌ام كه ترمز و كمك سمند مشكل داره. مشكل آنها در چيست و آيا اين مشكلات قابل حل شدن هستند؟ در سمند ال‌ايكس هم اين مشكلات هست يا نه؟

evanescence : منتقل شد

gooshi
11 June 2005, 05:42 PM
مشکل این است که در سر ÷ایینی ها ترمز نمی گیره و باید یواش بری.می گن ا بی اس بذاری درس می شه.

jahangani
11 June 2005, 09:45 PM
من با سمند رانندگی نکردم ولی خودم سمند ال ایکس دارم ترمزها فوق العاده عالی است با کمی تجربه خیلی خوب میتوانید در جایی که میخواهید باستید و فاصله ترمز کردن تا ایستادن بدون فشار زیاد به پدال بسیار نرم و کوتاه است. البته من با سرعت 110 کیلومتر بیشتر از ترمز برای ایستادن استفاده نکردم.

fizzi
11 June 2005, 11:04 PM
دوست عزيزم... در مورد سمند lx به دليل دقت و حساسيت بيشتر ايران خودرو بر روي سمند lx نسبت به سمد معمولي كارايي فنربندي اين مدل بنا به تجربه شخصي خودم بهتر هست .
در مورد ترمز هم در سمند lx چون ترمزهاي ABS به كار رفته قابل مقايسه با سمند معمولي نيست و فوق العاده خوب ميباشد... :icon_cool

Danial_64
12 June 2005, 02:05 AM
سمند معمولی که اصلا ترمز نداره

فقط یه پدال اظافه و دست و پا گیر هستش

خدا پدر گیر بکسشو بیامرزه که دند معکوسش یه کاری میکنه واسه آدم

fizzi
13 June 2005, 10:04 PM
سمند به دليل ارتفاع بالاي گرانينگاه از زمين داراي ريسك چپ شدن زيادي هست.... :icon_eek:
ميتوانيد از كمك فنرهاي اسپرت و كوتاهتري استفاده كنيد...
در مورد اشكال سر و صداي كمك فنرهاي هاي ايراني سمند باز هم مي توانيد از كمك فنرهاي اروپايي مانند mad و monroe و.... استفاده كنيد .. :icon_razz
براي نصب ترمز abs بهترين كار اين هست كه به نمايندگي خود ايران خودرو مراجعه كنيد ودر خاست نصب كردن abs رو بدهيد وبهتر است از abs هاي ديگر كه اكثرن مكانيكي و ناامن هستند منصرف شويد ... :icon_frow
براي تقويت نيروي ترمز هم ميتوانيد از بوستر ترمز بنز خاور 10 تن به جاي بوستر اصلي استفاده كنيد...! :icon_excl

HTK
18 June 2005, 12:12 AM
دوست عزیز ایراد کمکهای سمند به خاطر برگشت ندادن کمکهای مشکل دار و تایید نشده برزیلی هستش که انشاا... به خاطر ....... نبوده و بخاطر ثوابش بوده آخه برزیل یه کشور فقیره :icon_cry:
برای رفع ایراد کمک کمک اورجینال تو خیابون ملت که البته از نمایندگی 10.000 ارزونتره
کمک جلو 85.000 کمک عقب 65.000
اگر هم خواستی سمند معمولی رو ABS کنی نری از این مکانیکی های 150 و250 هزاری بندازی که نداشتن ترمز بهش شرف داره :icon_mrgr

باتلاق
14 March 2007, 06:13 PM
از كجا ميشه فهميد كه كمك فنر ها خراب شده اند؟

من وقتي داخل خودرو هستم و روي است انداز ها عبور مي كنم در قسمت عقب خودرو صداي تلق تلق مي آيد ولي وقتي كه خودر با فشار دست خودرو را پايين و بالا مي كنم صدايي شنيده نميش شود جز صداي بنزين داخل باك. به نظر شما اشكال از كمك هاست يا چيز ديگري اون زير صدا مي كنه (مثلا اگزوز)؟

خودرو سمند 85 سال هست و 1500 تا بيشتر كار نكرده.

اگر يه كم اراده در اين ايران خودرو وجود داشت و سر و صداي اضافي سمند گرفته ميشد به نظر من از بهترين خودرو ها بود و حتي قابل رقابت با خودرو هاي خارجي.

البته براي من كه آمار و ارقامي از شركت هاي خودرو سازي بدست آورده ام اين چيز عجيبي نيست. نه اينكه ميشه اما افرادي كه اكثرا با رابطه و بدون تجربه كاري وارد ايران خودرو شده اند بهتر از اين هم انتظاري نمي شود ازشان داشت. (براي مثال... ولش كن بزا خودم فقط حرس بخورم!)

FARZAD_1975
15 March 2007, 08:46 AM
از زير ماشين يه نگاهي بکن ببين کمکا روغن نزده؟ بعد هم همونطور که گفتي ممکنه که صدا مربوط به لاستيک زاپاس يا بست اگزوز باشه . آخه هرچقدرم که کمکاش آشغال باشه تو 1500 تا نشون نميده

باتلاق
16 March 2007, 12:15 AM
به نظر خودم هم بعيده مال كمك ها باشه.

من فكر مي كنم لاستيك هاي مربوط به نگهدارنده هاي اگزوز مناسب نيست و خاصيت خودش رو از دست داده و اگزوز اينور اونور بازي مي كنه...