PDA

View Full Version : شرحی بر سونی اریکسون S700

Evanescence
10 June 2005, 06:04 PM
سلام

به در خواست چند تن از دوستان و همچنين مورد مناقشه بودن بحث !! قصد دارم توضيحاتي در مورد اين گوشي بدم . بيش از 4 ساعت روی این تاپیک وقت گزاشتم اميدوارم مفيد فايده باشه . دوست دارم نظراتتون رو در همین تاپیک بنویسید و اگر سولی داشتید در حد سواد اندکم در خدمتتان خواهم بود .

قبل از هر چيزي پيشنهاد ميکنم به لينکهاي زير که در مورد s700 هستن سري بزنيد :

http://www.gsmarena.com/index.php3?sRedir=http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s700-review-18.php

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-s700-en.shtml

http://www.pbase.com/cameras/sony_ericsson

http://stefhendrix.nl/s700/tones.html

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=pp1_1_2&zone=pp&lm=pp1&pid=10140

http://www.clubsonyericsson.com/en/products_s700.shtml

http://www.mobique.com/sonyericsson/s700i/page2.php

ظاهر گوشي

با ذهنيتي که به وسيله ديدن عکسها در من به وجود آمده بود انتظار گوشي بسيار بزرگي رو داشتم که در نگاه اول ذهنيتم کاملا تغيير کرد . گوشي در عين بزرگ بودن در نهايت ظرافت ساخته شده همون چيزي که تقريبا تمام گوشيهاي نوکيا از اون بي بهره هستن . ابعاد گوشي کاملا معقول هستش فقط پهناي اون کمي باعث اذيت شدن مخصوصا موقع قرار گرفتن در جيب ميشه . کيفيت پوشش گوشي حتي از گوشيهاي سامسونگ هم بهتره ولي سريعا دچار خط و خش ميشه ! ( lcd گوشي کاملا ضد خش هستش) . دکمه هاي جوي استيک کارايي خیلی خوبي دارن . دکمه هاي key pad اندکي از هم فاصله دارن و به همين دليل تايپ سريع sms تقريبا غير ممکن شده . ضمن اينکه حساسيت بالا و ارتفاع نداشتن دکمه ها نياز به عادت کردن و تمرين داره.
در مورد کيفيت lcd فقط ميتونم بگم خارق العادست . رزوليشن 320*240 اون بيشتر از عمق رنگ 264 کيلو کالرش به چشم مياد . کوچکترين جزييات رو ميشه با وضوح خيلي خوبي ديد . نور صفحه حتي در صورت قرار گرفتن مقابل نور مستقيم خورشيد هم بسيار عاليست . در کل طرح ظاهري اين گوشي اکثر افراد رو جذب خودش خواهد کرد.

منوها

منوها بسيار ساده هستن و اون پيچيدگي منوهاي سيمبين رو ندارن . در کل ميشه گفت که همه چيز در جاي خودشون قرار گرفتن ضمن اين که قابليت فارسي شدن منوها کمک بزرگي براي آشنايي با گوشي در ابتداي خريد هستش . همچنين در هنگام استفاده از گوشي براي اولين بار ، برنامه wizard به کمک شما مياد . ظرفيت دفترچه تلفن محدود به 500 شماره (نه نام ) هستش که اطلاعات مختلفي رو از افراد ميشه در اون جاي داد . بخشي به نام مديريت فايلها نيز وجود دارد که تقريبا کار fexplorer رو انجام ميده ولي ايراد بزرگي که داره اينه که گزينه مخفي کردن نداره و از نگهداري عکسها و فيلمهاي آنچناني بايد منصرف شويد !!

دوربين

در مورد دوربين s700 خيلي صحبت و دعوا و کتک کاري! شده ولي يکبار ديگه به اين نکته اشاره ميکنم که لنز s700 بر خلاف اکثر گوشيها (حتي k750 ) از نوع cmos نيست بلکه همانند دوربينهاي ديجيتال ccd هستش . منوهايي که در هنگام عکاسي مشاهده ميکنيد شما رو مطمئن ميکنه که s700 يک گوشي موبايل با قابليت عکس برداري نيست بلکه يک cyber shot با قابليت مکالمست . پوشش گوشي هم کاملا شبيه به دوربينهاي ديجيتال هستش و شايد به همين دليل بايد در نگهداري اون به مانند دوربينهاي ديجيتال دقت کرد . عکس گرفتن با قابها و حالتهاي مختلف مثل سياه و سفيد و نگاتيو و ... لا اقل براي چند روز اول سرگرم کنندست . کيفيت عکسها در نور روز و وجود نور کافي میتونه با يک دوربين ديجيتال رقابت ميکنه ولي در نور کم کيفيت عکس افت ميکنه و در نور خيلي کم کيفيت عکس تقريبا غير قابل تحمل ميشه! در مورد مقايسه کيفيت عکس s700 و 6630 ميشه گفت اگر تمام تنظيمات در حالت اتومات باشه در بعضي شرايط s700 و در بعضي ديگر 6630 بهتر هستن ولي در صورت تنظيم دستي آپشنها ، بدون شک در تمامي شرايط کيفيت s700 بسيار بهتره . براي روشن شدن موضوع به عکسي که تحت دو آپشن نور روز و آفتابي گرفتم دقت کنيد تا اهميت انتخاب صحيح آپشن تنظيم نور سفيد و ديگر آپشنها براتون روشن بشه . به علت وجود تعداد بسيار زيادي عکسهاي نمونه در لينکهاي ذکر شده در بالا ، از قرار دادن عکسهاي بيشتر خودداري ميکنم .

https://www.sharemation.com/mehdib4/DSC00132.JPG

https://www.sharemation.com/mehdib4/DSC00130.JPG

طرز راه افتادن دوربين سخت افزاريست و با باز کردن پوشش لنز ، دوربين به کار ميفته . عملکرد ديود موجود در پشت گوشي هم کاملا قابل قبوله و ميشه به عنوان يک چراغ قوه قوي در شرايط ضروري روش حساب کرد . اين ديود با دکمه قفل صفحه کليد در هنگام عکسبرداري هم فعال ميشه . در کنار لنز اصلي آينه اي وجود داره که کار عکس گرفتن از خود! رو راحت تر ميکنه .

در مورد فيلم برداري و رزوليشن 176*144 خيلي از خريداران به سايز کوچک فيلم اعتراض دارن . با توجه به کيفيت و سايز بالاي lcd ميشه گفت عدم نمايش فول اسکرين يک ضد حال اساسيست ! ولي اين محدوديت از firmware يا ... نيست بلکه دليل اصلي عدم قابليت لنز در فيلم برداري با ابعادي بالاتر هستش. در firmware هاي جديد ميشه بدون مشکل به طور نا محدود فيلمبرداري کرد . در مورد مموري هم نوعش memory stick duo هستش که حداکثر تا 128 مگ رو ساپورت ميکنه . قيمت نسبتا بالايي هم داره (45 تومن) همراه با گوشي يک مبدل هم در جعبه گوشي وجود داره که استفاده از کارت ريدر رو امکانپذير ميکنه . فکر کنم بشه بالاي يک ساعت فيلم با مموري گوشي گرفت ضمن اينکه مشکل شطرنجي شدن هم به ندرت پيش مياد .

در يک کلام ميتونم بگم اگر کيفيت عکس براي شما خيلي اهميت داره اين گوشي تا اين لحظه در بازار پيشتازه ضمن اينکه کيفيت عکسش (مخصوصا اونهايي که سر ظهر گرفته ميشن!) شما رو از انتخابتون پشيمون نخواهد کرد .

Entertainment

در مورد کيفيت اسپيکرهاي گوشي بايد بگم که بلندي صداي اون از کيفيتش بيشتر جلب توجه ميکنه . شايد بشه گفت %40 از ماکزيمم صداي زنگ s700 برابر با ولوم ماکزيمم 6600 هستش . براي زنگ ميشه mp3 و midi رو بدون هيچ محدوديتي انتخاب کرد يا حتي به وسيله music dj آهنگ ساخت . کيفيت اسپيکر اصلي گوشي قابل قبول هستش اما اگر دنبال کيفيت صداي خوب هستيد بايد به خودتون زحمت داده و هدست رو از جعبه گوشي در آورده و به گوشتون بزنيد . بدون هيچ گونه اغراقي ميگم بالاترين کيفيت صدايي که در زندگيم شنيدم متعلق به همين هدست فسقلي چند گرميست ! کيفيت پخش mp3 با هدست غير قابل باوره و خيلي از صداهايي که از طريق اسپيکر کامپيوتر يا حتي ضبط ماشينم نشنيده بودم رو براي اولين بار تجريه کردم ! اگر بخواهيم مقايسه اي بين کيفيت عکس و کيفيت صداي اين گوشي داشته باشيم وزنه به طرف کيفيت صدا (هدست) سنگيني خواهد کرد . در اين هنگام هستش که حداکثر حافظه 128 مگ براي ذخيره mp3 خيلي کم به چشم مياد .

راديوي گوشي هم عملکرد خيلي خوبي داره و کار کردن با اون راحته . کيفيت صدا هم کاملا خوب و بدون پارازيت و ... هستش . تا 5 کانال رو هم ميشه دخيره کرد . در هنگام پخش راديو ، هدست به عنوان آنتن عمل ميکنه و البته ميشه از پخش اصلي گوشي به راديو گوش کرد.

در مورد بازيها بايد بگم اگر چه حجم بازيها نسبت به بازيهاي سيمبين خيلي کمتره (حداکثر 250 کيلو بايت) ولي بازي کردن با همچين lcd لذت ديگري داره . ميشه گفت نصف لذت بازي به گرافيک و کيفيت رنگشه که با lcd هاي موجود در اکثر گوشيهاي سيمبين به اين لذت نميشه رسيد حتي اگر 7 مگا بايت حجم داشته باشن . ضمن اینکه JAVA 3D هم به خوبی تواناییهای خودش رو نشون میده . مشکل هنگ کردن در حين بازي و ... به هيچ وجه پيش نمياد ضمن اينکه اکثر بازي ها همراه با ويبره قوی گوشی هستن . کم و زياد کردن صدا در تمام بازيها هم به وسيله دکمه اصلي کم و زياد کردن به راحتي امکان پذير هستش

تم هاي s700 هم خصوصيات جالبي مثل متحرک بودن يا همراه داشتن ring tone دارن که کيفيت lcd رو بيشتر به نمايش ميزارن . سايتهايي مثل zedge تعداد بسيار زيادي تم براي s700 دارند . تغيير دادن و ساختن تم هاي مختلف هم به وسيله برنامه themes creator به راحتي امکان پذيره . حجم بعضی از تم ها ممکنه به 500 کیلو بایت هم برسه!

! Symbian

بدون تعارف ميگم اگر به برنامه ها و محيط سيمبين عادت کرده ايد s700 چيزي جز يک کابوس براي شما نخواهد بود . ولي سيمبين بودن ايراداتي مثل تداخل نرم افزاري و ... رو هم به همراه داره که در s700 از اونها هيچ خبري نيست . ضمن اينکه خيلي از برنامه هاي سيمبين به صورت پيش فرض درون s700 وجود دارند . مثلا قابليت مشاهده عکس تماس گيرنده يا حتي sms فرستنده و ذکر نام فرد تماس گيرنده قبل از به صدا در آمدن زنگ ، ضبط بدون مشکل مکالمه ، شمارنده تعداد sms ها ، پذيرش تماسها فقط از ليست مشخص شده و ... شما را از اکثر برنامه هاي کاربردي سيمبين بي نياز خواهد کرد . برنامه منشي تلفني براي اين گوشي وجود ندارد ولي با vms ميشه اين نقيصه رو هم جبران کرد . به هر حال گوشيهاي سيمبين امکانات بيشتري به واسطه برنامه هاي بيشتر در اختيار ميدهند و بر همين اساس شايد مقايسه يک گوشي سيمبين با غير سيمبين اساسا اقدام اشتباهي باشد . در لينک زير تعدادي از برنامه ها و بازيهاي s700 رو معرفي کردم و ادعا ميکنم يکي از بهترين منابع نرم افزارهاي s700 همين تاپيکه چون منبعي که من برنامه ها رو ازش گرفتم به علت نقض قوانين کپي رايت بسته شد و اين نرم افزار ها رو در جاي ديگري پيدا نکرده ام ... به هر حال اميدوارم با کمک شما ، اين تاپيک پر بار تر بشه :

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=6551

نصب نرم افزارها در هنگام ريختن آن به وسيله BT يا IR به صورت اتومات در folder دلخواه شما صورت ميگيرد . برنامه هايي براي در کنترل گرفتن desktop يا media player هم در گوشي وجود دارند . با بيش از 80 بازي و نرم افزار نميشه به اين گوشي لقب کسل کننده داد .

مکالمه و شارژ

از نظر آنتن دهي ميشه گفت ظاهرا مانند 6600 عمل ميکنه ولي از لحاظ کيفيت صداي من به عنوان تماس گیرنده ، دوستانم از خريد اين گوشي خيلي شاکي هستن! صداي طرف مقابل به طور کاملا شفاف شنيده ميشود و همچنين صداي شما هم در اکثر موارد (نه همه موارد! ) براي مکالمه شونده واضح خواهد بود . ضمن اينکه اکثر صداهاي محيطي هم به خوبي فيلتر ميشوند . در کل بايد گفت عملکرد گوشي از نظر مکالمه اندکي پايينتر از نوکيا قرار دارد . محل قرار گرفتن ميکروفون هم کمي عجيب به نظر ميرسد . عملکرد voice dialing هم بسيار بهتر از گوشيهاي نوکياست . در مورد شارژ باتري با توجه به lcd بزرگي که داره نسبتا قابل قبوله و 7 ساعت مکالمه رو امکانپذير ميکنه ولي اگر از گوشي زياد براي بازي کردن و شنيدن موسيقي کار بکشيد ، بعد از تنها يک روز شرمنده شما خواهد شد! ضمن اينکه شارژ کامل در کمتر از 2 ساعت عمليست . در کل از لحاظ نگهداي شارژ ميتوانست شرايط بهتري داشته باشد . ضمن اين که باز کردن قاب پشت گوشي براي قرار دادن باتري وسيمکارت بدون دفترچه راهنما نياز به علم غيب دارد ! درهنگام کم شدن شارژ چراغي چشمک زن اين موضوع رو به شما اطلاع ميده و در هنگام شارژ هم ميتوانيد تا حدودي از ميزان شارژ شدن گوشي اطلاع پيدا کرد . تا اونجايي هم که ميدونم باتري يدکي s700 هنوز به بازار نيومده !

6630 ، D500 یا S700 ؟

بدون شک 6630 ! 6630 اولین گوشی از نسل سوم گوشیهای نوکیاست (3G) و نمیشه به راحتی از کنار توانایی ها و قدرت فوق العاده اون گذشت . ضمن اینکه کیفیت عکس 6630 در صورت اتومات بودن تنظیمات و در بعضی شرایط از s700 هم بهتره . اگر شما مانند من از قیافه گوشیهای نوکیا متنفر نیستید و مشکلی با ظاهر 6630 ندارید ، بدون شک 6630 انتخاب بهتری برای مشتری عام هستش . d500 هم چه از لحاظ کارایی و چه از لحاظ آنتن دهی حرفی برای گفتن در برابر این دو ندارد .

bruce lee
14 June 2005, 12:17 PM
واقعا دستت درد نكنه
خيلي زحمت كشيدي

masoudboy
14 June 2005, 02:15 PM
مرسی / واقعا توضیحات کاملی بود.
قیمت s700 در حال حاضر با گارانتی و بدون آن چقدر است و در جعبه آن چه چیزهایی هست آیا مموری 128 روی گوشی هست ؟

Evanescence
14 June 2005, 04:32 PM
قیمت حول و حوش 360 . محتویات : سی دی pc suite - مموری 32 - convertor برای استفاده از کارت ریدر - دفترچه راهنما - هندز فری

PAYAM
14 June 2005, 07:53 PM
مرسی از مقاله کاملت.
این هم عکسش:
http://212.213.255.72/keepthls/bigpic/sns700.gif

fizzi
14 June 2005, 10:47 PM
ممنون مهدي جون ...خيلي كامل و عالي بود
بهترين review يي كه تا بحال خونده بودم... :icon_cool

در مورد تجربيات بعدي با اين گوشي باز هم بنويس... :icon_excl

masoudboy
14 June 2005, 11:20 PM
آیا در حال حاضر اگر من یک s700 بخرم فیلمبرداری نامحدود داره یا حتما باید firmware اون را جدید کنم ؟ کیفیت فیلمبرداری با توجه به دوربین این گوشی از 6630 نوکیا بهتر است؟؟؟

master
15 June 2005, 01:40 AM
مهدي جون ....... وقتی تو این گوشی رو انتخاب کردی حتما باید خیلی حرف واسه گفتن داشته باشه

Evanescence
15 June 2005, 08:49 AM
مسعود جان گوشیهای جدید که firmware بالای R3k004 دارن میتونن بدون محدودیت فیلمبرداری کنن . این رو هم در نظر بگیر که صفحه fullscreen برای پخش نداری .

از لطف دوستان ممنونم . فقط اضافه کنم به خاطر مجهول الهویه ! بودن این گوشی این مطالب رو نوشتم . امیدوارم سوء تعبیری پیش نیاد ...

Sina-Ts
15 June 2005, 11:17 AM
صاحب کمپانی نوکيا هم اين مطلب و ميخوند ميرفت s700 ميخريد

BloodReza
15 June 2005, 05:17 PM
Evanescence جان عالی بود با اینکه عاشق این گوشی هستی ولی باز هم با دید تعصبی به این گوشی نگاه نکردی

S710 بجز EDGE چه چیز بیشتری از S700 داره ؟
میشه چند نمونه از فیلم هایی رو هم که با این گوشی گرفتی بذاری

نظر خودم : رو دس S700 نیومده و تنها مدل بالاتر از خودش (احتمالا S800 هست) از این گوشی جلو میزنه

صاحب کمپانی نوکيا هم اين مطلب و ميخوند ميرفت s700 ميخريد
سینا جان : صاحب کمپای نوکیا چند لحظه بعد از خوندن این مطلب از شکست در برابر این گوشی در مقابل 7610 و 6630 فوت کرد و به خرید این گوشی نرسی :icon_arro د

Evanescence
16 June 2005, 10:51 AM
bloodreza جان

s710 برای بازار آمریکا ساخته شده و به خاطر باندهای متفاوتش ، درایران و اروپا و ... کار نمیکنه

به جز edge رنگش هم مشکیه و گویا IR هم نداره . خیلی بهش فکر نکن چون نمیتونی ازش استفاده کنی . در مورد فیلمها هم به روی چشم . ولی کیفیت کلیپها با گوشیهای دارای لنز vga تفاوت چندانی نداره ...

Evanescence
16 June 2005, 03:58 PM
bloodreza جان ، این فیلم رو رفتم از بالای پشت بوم خونمون ! گرفتم :

http://mehdib.persiangig.com/MOV00004.3gp

(حجم 300 کیلو بایت)

فقط اضافه کنم که عمدا برای روشن شدن شطرنجی شدن یا نشدن فیلم ، در حالات زوم مرحله ای و زوم کامل و همچنین چرخش کند و چرخش سریع به این صورت فیلم گرفتم . همینطور که میبینید و میشنوید در هنگام زدن دکمه زوم صدایی مثل صدای سم اسب ! ضبط میشه . در ضمن زوم هم 8x هستش

ssdrda
17 June 2005, 09:26 PM
با سلام و تشکر از متن خوب شما
من ميخواستم بدونم صداي s700 mp3 با 6630 چقدر تفاوت داره از هدست
با تشکر

samuraii40
18 June 2005, 01:29 AM
من هم همین سوال رو داشتم ممنون میشم منصفانه مقایسه کرده و جواب بدید.

Evanescence
18 June 2005, 01:34 AM
متاسفانه من هنوز هدست 6630 رو امتحان نکردم .

دوستانی که با هر دو گوشی کار کرده اند بیشتر میتوانند راهنمایی کنند

samuraii40
18 June 2005, 02:00 AM
در ضمن اگر در مورد اسپیکرش هم مقایسه ای بکنید بد نیست و دیگر اینکه Evanescence جان اگر میشه مشخصات سخت افزاری s700 رو اینجا بگذارید.اگر هم میشه مقایسه ای بین s700 و k750 بکنید.ممنون.

BloodReza
18 June 2005, 06:46 AM
Evanescence جان ممنون از فیلم درسته که صحنه ا یکی نبودن ولی نسبت به فیلم های گرفته شده با 6630 مال S700 فریم های کمتری داره (البته به چشم من اینطوری اومد) ولی مقایسه عکس به عکس یه نمور S700 بهتره

راستی من این سوالو تو (nokia 6630 يا sonyericsson s700i کدام را انتخاب مکنيد؟) گفتم کسی جواب نداد:

برای کسی که یه گوشی غیر سمیبین داره آیا سیمبین اینقد جذاب و جالب هست که فقط به خاطر سیمبین 6630 رو به S700 ترجیح بده

Evanescence
18 June 2005, 07:43 AM
برای دیدن (و مقایسه) مشخصات کامل s700 و k750 به لینکهای زیر بروید :

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_s700-693.php

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k750-1090.php

اسپیکر s700 به نظر من کمی بهتره

نسبت به فیلم های گرفته شده با 6630 مال S700 فریم های کمتری داره

حق با شماست

برای کسی که یه گوشی غیر سمیبین داره آیا سیمبین اینقد جذاب و جالب هست که فقط به خاطر سیمبین 6630 رو به S700 ترجیح بده

این دیگه بستگی به تصمیم گیری شما داره

مووون
20 June 2005, 11:27 AM
درمورد باتريش توضيح بدين
طول عمرش / قيمتش
ولوازم جانبي گوشي
وبگيد از بينp900 و s700i كدام را انتخاب كنم :icon_arro

Evanescence
20 June 2005, 11:39 AM
در مورد باتری توضیح دادم ولی فکر کنم شارژ باتری p900 خیلی بهتر باشه (13 ساعت مکالمه)

اگر منظورتون از طول عمر ، حفظ ظاهرش هم باشه عمر پایینی داره . خیلی زود روش خش میفته و باید دور پرتاب کردن و روپایی زدن! و ... رو خط بکشید

لوازم جانبی هم هندزفری و ...داره

اگر lcd لمسی و symbian uiq براتون اهمیت داره p900 و اگر کیفیت دوربین ، s700 رو انتخاب کنید

مووون
20 June 2005, 04:18 PM
منظورم از لولزم جانبي روكش و كابل و...
و منظورم از p900وs700 كداميك بر اساس قيمت بود يعني 60تا 80 مي ارزد بيشتر پول بدم

Evanescence
20 June 2005, 04:32 PM
کابل گویا داره (خودم هنوز ندیدم) - روکش هم خیلی بعیده داشته باشه

منظورم از p900وs700 كداميك بر اساس قيمت بود يعني 60تا 80 مي ارزد بيشتر پول بدم

تصمیم گیری با شماست

masoudboy
20 June 2005, 06:43 PM
آیا s700 کیف کمری در بازار دارد؟؟

Evanescence
20 June 2005, 08:09 PM
آیا s700 کیف کمری در بازار دارد؟؟

من گشتم ولی پیدا نکردم

دوست عزیز بهتره این مسایل رو ملاک تصمیم گیری خودتون قرار ندهید و به موارد مهمتر اهمیت دهید :icon_excl

masoudboy
20 June 2005, 08:19 PM
نه ملاک تصمیم گیری من این نیست فقط میخواستم بدونم برای یکی از دوستام .
چرا گوشی های سونی اریکسون و همین s700 این قدر خط آنتن دهی کم و زیاد میشه در اونها . مثلا یک دفعه فول آنتن هست و یک دفعه فقط در همون جا یک خط آنتن داره ؟؟ آیا این مشکلی برای شما ایجاد نکرده ؟

Sina-Ts
20 June 2005, 08:26 PM
Evanescence عزيز منو ديگه کاملا قانع کردی که برم s700 بگيرم..با اينکه خيلی به symbian علاقه دارم و تا الان هم به هرکی که گوشی
ميخواسته بگيره پيشنهاد کردم..ولی به قول شما ديگه از اين ظاهر بی منطق گوشی های نوکيا خسته شدم
اينجور هم که تو سايت های مختلف ديدم mp3 6680 6630 که از يک نوع هم هست چندان تعريفی نداره
حالا از اينها بگزريم
من چون اولين بار گوشی se ميخوام بگيرم چند تا سوال داشتم
اولاً چه کشور های سازندش هستن و کدوم از همه بهتره
بعد چه گارانتی از همه بهتره..و آيا نمايندگی داره يا از علادين بايد بگيرم
اگر هم نکته اي راجب خريد ميدونی بگی ممنون ميشم

Evanescence
20 June 2005, 08:51 PM
نه ملاک تصمیم گیری من این نیست فقط میخواستم بدونم برای یکی از دوستام .
چرا گوشی های سونی اریکسون و همین s700 این قدر خط آنتن دهی کم و زیاد میشه در اونها . مثلا یک دفعه فول آنتن هست و یک دفعه فقط در همون جا یک خط آنتن داره ؟؟ آیا این مشکلی برای شما ایجاد نکرده ؟

چرا مشکل ایجاد کرده :p همونطور که قبلا اشاره کردم ، در مکالمه در حد نوکیا نیست

Evanescence عزيز منو ديگه کاملا قانع کردی که برم s700 بگيرم..با اينکه خيلی به symbian علاقه دارم و تا الان هم به هرکی که گوشی
ميخواسته بگيره پيشنهاد کردم..ولی به قول شما ديگه از اين ظاهر بی منطق گوشی های نوکيا خسته شدم
اينجور هم که تو سايت های مختلف ديدم mp3 6680 6630 که از يک نوع هم هست چندان تعريفی نداره
حالا از اينها بگزريم
من چون اولين بار گوشی se ميخوام بگيرم چند تا سوال داشتم
اولاً چه کشور های سازندش هستن و کدوم از همه بهتره
بعد چه گارانتی از همه بهتره..و آيا نمايندگی داره يا از علادين بايد بگيرم
اگر هم نکته اي راجب خريد ميدونی بگی ممنون ميشم

مال من ژاپنیه . چینی هم تو بازار هست . خیلی هم فرق نمیکنه ساخت کدوم کشور باشه

هیچ کدوم از گارانتی ها خوب نیست و به همین دلیل من بدون گارانتی گرفتم

فقط دوباره باید اشاره کنم که :

1- از نظر مکالمه در حد نوکیا نیست

2- انتظارات فوق العاده از شارژ باتری نداشته باش

3- در روزهای اول هزار بار بر خودت لعنت و صلوات و ... میفرستی ولی کم کم عاشقش میشی :icon_wink

4-در شارژ اولیه دقت کن

5-این رو هم در نظر بگیر که موقع فروش بیشتر از فروش 6630 ضرر میکنی

ninijapoli
20 June 2005, 11:12 PM
سينا یه نکته :
حواست باشه که گوشیهای سونی اریکسون بار اول که روشن میشن یه ویزارد دارن برای تنظیمات ..... یعنی بار اول که روشن کردی باید ویزارد رو ببینی ... پس تو مغازه که میخوای تست کنی خودت روشنش کن ... که دست دوم نباشه .......

Sina-Ts
20 June 2005, 11:59 PM
من درباره شارژ اوليه بطور کلی اينطور شنيدم : که بار اول 24 ساعت تو شارژ باشه..بعد بزاريم کاملاً خالی بشه
بعد 12 ساعت ديگه تو شارژ باشه..درسته اين?

يه سوال ديگه هم داشتم که فرقه s700 با s700i چيه

Evanescence
21 June 2005, 09:48 AM
من درباره شارژ اوليه بطور کلی اينطور شنيدم : که بار اول 24 ساعت تو شارژ باشه..بعد بزاريم کاملاً خالی بشه
بعد 12 ساعت ديگه تو شارژ باشه..درسته اين?

يه سوال ديگه هم داشتم که فرقه s700 با s700i چيه

دو بار به همین صورت شارژ کن

s700 و s700i فرقی ندارند

مووون
21 June 2005, 11:47 AM
*evanescence*صداي s700 بلند تر يا p900
تصوير p900 از 6600بهتره يا نه
جواب ميخواستم ببينم اگر شما بوديد s700 يا p900

مووون
21 June 2005, 12:07 PM
s700 و p900 چند رنگ
آيا s700 مشكي هم داره

Evanescence
21 June 2005, 12:45 PM
کیفیت صدای s700 از p900 و حتی p910 بهتره

p900 دارای lcd بزرگتر و وضوح بالاتر نسبت به 6600 هستش (عمق رنگ یکسان)

s700 و p910 هر دو تک رنگ هستن

مووون
21 June 2005, 03:40 PM
مي خواستم ببينم شما الان از گوشيتان چگونه مراقبت ميكنيد
از lcd و بدنه

Evanescence
21 June 2005, 04:28 PM
lcd کاملا ضد خش هستش و جای نگرانی نداره ولی خود بدنه سریعا خش برمیداره

در این مورد اگر سوال خاصی داشتید در pm در خدمتتان خواهم بود

A.M.I.R.T
21 June 2005, 05:37 PM
متاسفانه من هنوز هدست 6630 رو امتحان نکردم .

دوستانی که با هر دو گوشی کار کرده اند بیشتر میتوانند راهنمایی کنند

من هم s700 دستم بوده هم 6630 هم p910 از نظر صدای بلند گو 910 pاز همه قوی ترخ البته اگه دستتو به صورت نیم دایره روی 6630 بزاری صداش خیلی قوی تر می شه در صدای هدست ماله 6630 واضه تره و بهتر می تونی سازارو تشخیص بدی اما 700 sدر زمان بیس یه چیز دیگس در ضمن 6630 در مقابل خوبی هایی که نسبت به s700داره مشکلات خودشو داره مثل ریست شدن های زیاد p910 بیشتر شبیه pda و با این دوتا کلن فرق می کنه

مووون
22 June 2005, 09:15 PM
لطفا فوري p900 يا s700i يا 6630
دقيق بگيد كدوم يكي با دليل هاي روشن ازهمه لحاظ
تشكر

BloodReza
23 June 2005, 06:35 AM
p900 و s700 و 6630 میشه گف تقریبا کارکردهای متفاوتی دارن
6630 برای سیمبین و برنامه
اس 700 برای دوربین و mp3
پی900 که با اون صفحه لمسیش
به قول دوستان ببین از گوشیت چه انتظاراتی داری؟

Evanescence
2 July 2005, 02:45 PM
چیز عجیبی که باید اضافه کنم اینه که گرچه شارژ کامل در 2 ساعت انجام میشه اما اگر مدت زمان بیشتری گوشیتون رو برای شارژ بزارید شارژ طولانی تری خواهد داشت ! :icon_roll

به طور مثال اگر برای 2 ساعت گوشی رو روی شارژ قرار دهید برای یک روز و اگر برای 8 ساعت روی شارژ قرار دهید برای 3 روز شارژ خواهید داشت :icon_razz

Sina-Ts
2 July 2005, 07:30 PM
آقا من همين امروز صبح رفتم و s700 و خريدم..الان هم داره شارژ اوليه ميشه..چند تا چيز که تا الان دستم اومده رو ميگم
اولاً همونطور که استاد عزيز evanescece فرمودند اصلاً گول عکساشو نخورين..فوق العالده گوشی ظريف و خوش دستيه
من اصلاً باورم نميشد اين همونی که تو عکس ديدم..فقط يکم پهنه که اونم به خاطر ظرافتش به چشم نمياد

جای بلند گو يکم عجيبه..چون وقتی گوشی رو باز ميکنين ميآد زير دست..و اگه دستو بالا نگيری صداش
کم ميشه..نميدونم دليل اينجا گذشتنش چی بوده..شايدم خواستن صدای keypad زياد بلند نباشه چون کيفيت
بلندگو واقعاً عاليه

يک چيز واقعا به نظرم ضعف اومد..که موقع شارژ يا استفاده از هندز فری بايد لاستيکی که روی
ورودی ها رو ميگيره بلند کرد..و وقتی بلند ميشه نميشه گوشيو کاملاً باز کرد چون بهش گير ميکنه
البته من نميدونم در ميآد يا نه جناب evanescence اگه ميدونن راهنمايی کنند...
حالا بيشتر کار کردم بازم چيزی اگه ديدم ميگم

Evanescence
3 July 2005, 11:09 AM
آقا من همين امروز صبح رفتم و s700 و خريدم..الان هم داره شارژ اوليه ميشه..چند تا چيز که تا الان دستم اومده رو ميگم
اولاً همونطور که استاد عزيز evanescece فرمودند اصلاً گول عکساشو نخورين..فوق العالده گوشی ظريف و خوش دستيه
من اصلاً باورم نميشد اين همونی که تو عکس ديدم..فقط يکم پهنه که اونم به خاطر ظرافتش به چشم نمياد

جای بلند گو يکم عجيبه..چون وقتی گوشی رو باز ميکنين ميآد زير دست..و اگه دستو بالا نگيری صداش
کم ميشه..نميدونم دليل اينجا گذشتنش چی بوده..شايدم خواستن صدای keypad زياد بلند نباشه چون کيفيت
بلندگو واقعاً عاليه

يک چيز واقعا به نظرم ضعف اومد..که موقع شارژ يا استفاده از هندز فری بايد لاستيکی که روی
ورودی ها رو ميگيره بلند کرد..و وقتی بلند ميشه نميشه گوشيو کاملاً باز کرد چون بهش گير ميکنه
البته من نميدونم در ميآد يا نه جناب evanescence اگه ميدونن راهنمايی کنند...
حالا بيشتر کار کردم بازم چيزی اگه ديدم ميگم

در مورد جای بلندگو به نظر من هیچ موردی وجود نداره . شما وقتی میخواین mp3 گوش بدین چپش کنین :icon_arro
در مورد اون لاستیکی هم گیر نمیکنه . طفلک هیچ نقش منفی نداره . بازهم 180 درجه میچرخه :icon_excl

Sina-Ts
3 July 2005, 01:01 PM
اين چراق بقله کليد دوربين قير از شارژ کی ديگه روشن ميشه؟ ديشب نميدونم چه کار کردم چند دقيقه
تند تند چشمک ميزد..من هی ميپرسم کاتالگ انگليسی نداره گوشيماd:

Evanescence
3 July 2005, 05:00 PM
اين چراق بقله کليد دوربين قير از شارژ کی ديگه روشن ميشه؟ ديشب نميدونم چه کار کردم چند دقيقه

مگه ساخت کجاست ؟ :icon_roll

اون چراغ هم فقط برای شارژ هستش

Sina-Ts
3 July 2005, 06:57 PM
ساخت ژاپن..نميدونم چرا نداره انگيلسی
هنوز که از بی سيمبينی پشيمون نيستم..تا بعد ببينم چی ميشه :icon_arro

Sina-Ts
4 July 2005, 10:35 AM
يچيز ديگه..وقتی صدای گوشيو کم و زياد ميکنی رو صفحه چيزی نشون نميده..يعنی از روی ميزان صدا
بايد فهميد که چقدر کم و زياد شده
و اينکه چطوری رو عکس ها بايد زوم کرد؟

Evanescence
4 July 2005, 11:40 AM
بله روی گوشی چیزی نمایش داده نمیشه

برای زوم : دکمه راست - file manager - pictures - camera pictures - more - to view mode

اگر از حالت دوربین وارد عکسها بشی دیگه این دنگ و فنگها رو نداره .

بهت پیشنهاد میکنم چند تا تم نصب کن تا گوشیت برات دلگیر نیشه . بعد هم بازیهای spin fun و prince ها رو حتما نصب کن

Sina-Ts
5 July 2005, 08:58 PM
دلگير چرا..تازه از دست اين منو های زشت سيمبين راحت شدم :icon_arro ..آقا spin fun و پيدا کردم ولی prince رو از کجا دانلود کنم

Evanescence
6 July 2005, 10:17 PM
دلگير چرا..تازه از دست اين منو های زشت سيمبين راحت شدم :icon_arro ..آقا spin fun و پيدا کردم ولی prince رو از کجا دانلود کنم

در پست دوازدهم فایلهای سوم و چهارم

HES@M
6 July 2005, 10:42 PM

دوست عزیز بالاخره s700i خریدی واقعا مبارکت باشه . بعدا لطف کن از تجربت با انتنش برام بنویس چون من از دوستانی که با s700i کار کردن اینو میپرسم . ممنون

HES@M
6 July 2005, 10:46 PM

البته اون چراغ زمانی که شارز گوشیت داره تمام میشه بصورت چشمک زن فعال میشه

Sina-Ts
6 July 2005, 11:26 PM
والا من قبلا 3650 داشتم..يه چند وقت بود خونه ما خوب آنتن نميداد و کلی دردسر داشتم
ولی از موقعی که s700 و خريدم خيلی بهتره..يعنی نسبت به اون خيلی بهتر اينجا جواب ميده..اين مشکلی
هم که بعضی دوستان گفتن که خط آنتن خيلی کم و زياد ميشه و من هنوز ندارم..البته وقت نشده
جاهای مختلف تست کنم

AmooNetwork
8 July 2005, 12:39 AM
با برنامه ای که روی گوشی هست چظوری میشه بازی نصب کرد؟ با کابل البته...
توی کدوم فولدر کپی کنم فایل های Jar رو؟
Game نداره توی فولدرهاش....
شرمنده گیج میزنم.

Evanescence
8 July 2005, 12:47 AM
نرم افزارها (و بازیها) رو باید از طریق IR یا BT نصب کنید نه کابل و کارت ریدر .

کافیه فایل رو به گوشی بفرستید مثل آب خوردن خودش نصب میشه

AmooNetwork
8 July 2005, 07:43 PM
فکرش رو میکردم . ولی آخه خود من دیدم با کابل بازی هم میریزند. حالا یکی نیست بگه خوب با BT نصب کن :P

Sina-Ts
12 July 2005, 02:27 PM
1-اين قابليت spot تو دوربين دقيقاً چه کار ميکنه؟
2-صدای دوربين رو نميشه قطع کرد يا فريم ور من قديميه؟
3-کد نشون دادن imei و فريم ور چيه؟
ممنون ميشام جواب بدين

HES@M
13 July 2005, 02:14 AM
1-اين قابليت spot تو دوربين دقيقاً چه کار ميکنه؟
2-صدای دوربين رو نميشه قطع کرد يا فريم ور من قديميه؟
3-کد نشون دادن imei و فريم ور چيه؟
ممنون ميشام جواب بدين

spot photometry وقتی فعال میشه علامت به شکل مثبت + در وسط کادر میاد که این امکان برای شما فراهم میکنه که نور عکس رو بر اساس نقطه یا جایی که دقیقا این علامت قرار گرفت تنظیم میکنه در صورتی که این منو فعال نباشه دوربین نور عکس رو بر اساس کل تصویر تنظیم میکنه
در مورد صدای دوربین باید عرض کنم شما وقتی گوشی رو در حالت SILENT قرار بدی صدای شاتر دوربین هم قطع میشه در منوی دوربین ودر منویی که برای صدای شاتر کذاشتن OFF وجود نداره که صدا از اونجا قطع بشه
و سومی رو هم نمیدونم که کد وجود داره یا نه و اگه وجود داره چی هست
فقط نگفتی که ایا واقعا از انتنش راضی هستی یا نه؟

Sina-Ts
13 July 2005, 03:27 PM
والا نسبت به گوشی قبليم که 3650 بود فرق چندانی نداره..هرجا با اون مشکل داشتم با اين هم دارم
ولی شايد بشه گفت که يکم پايين تر از نوکيا است آنتن دهيش..مثلاً نسبت به 3230..چون يکی از دوستام
داره..ولی من تازه گيا حس ميکنم کلاً شبکه مشکل داره چند وقته..نسبت به قبل خيلی بدتر شده
فکر کنم واسه زياد شدن خط ها باشه

HES@M
13 July 2005, 08:20 PM
والا نسبت به گوشی قبليم که 3650 بود فرق چندانی نداره..هرجا با اون مشکل داشتم با اين هم دارم
ولی شايد بشه گفت که يکم پايين تر از نوکيا است آنتن دهيش..مثلاً نسبت به 3230..چون يکی از دوستام
داره..ولی من تازه گيا حس ميکنم کلاً شبکه مشکل داره چند وقته..نسبت به قبل خيلی بدتر شده
فکر کنم واسه زياد شدن خط ها باشه

سینا دوست عزیز خدمتت باید عرض کنم که اینکه فکر میکنی اشکال از شبکه است طبیعیه چون من هم اولش همین فکرو کردم چون فکر نمیکردم از ننظر انتن دهی فرق محسوسی داشته باشن بزار بگم چه مراحلی طی شد که الان به این نتیجه رسیدم روز اول که s700 گرفتم هیچ مشکلی نداشتم تا دو روز بعد هم فرق خاصی رو متوجه نشدم بعد از اون چند بار اتفاق افتاد که مکالمتم با قطع و وصل شدن انجام میگرفت که خودم دقیقا حدسم این بود که شبکه مشکل پیدا کرده این مشکل ادامه داشت تا دقیق که شدم دیدم این مشکل به زعم خودم شبکه حدودا از زمانی که گوشی رو تعویض کردم پیش اومده و برای اینکه مطمئن بشم دوباره از نوکیا استفاده کردم و نتیجش خیلی حالمو گرفت چون با نوکیا این مشکلات وجود نداشت ولی برای اطمینان دوباره شروع کردم از S700 استفاده کردن که دقیقا باز هم مشکلات شبکه!!! شروع شد
حالا شما هم همین فکرو میکنی و حس میکنی شبکه مشکل پیدا کرده . باور کنید من از روی تعصب به نوکیا این حرفارو نمیزنم برعکس خیلی دوست دارم سونی اریکسون که خیلی هم خوشم میاد انتن خوبی داشته باشه ولی نمیتونم خودمو گول بزنم.
کلام اخر اینکه انتن سونی در حد بدی نیست ولی اینو واقعا میگم که اگر کسی با نوکیا کار کرده باشه و واقعا به انتن دهی نوکیا عادت کرده باشه و انتن دهی براش مهم باشه انتن سونی اریکسون نمیتونه راضیش کنه .
حالا سینا فکر نمیکنی حرفم درست باشه . لطفا نظرتو بگو ؟

Sina-Ts
13 July 2005, 09:30 PM
گفتم بطور کلی نظر خودم هم همينه که نوکيا تا يه حد بهتره..البته مشکلاتی که من ميگم با شبکه دارم
قبل از خريد s700 بوده يعنی وقتی که نوکيا داشتم..ولی بازم ميگم نظر منم اينه که نوکيا بهتره از اين نظر
اين هم بايد در نظر گرفت که با اين وضع شبکه زياد هم فرقی نداره..چون اکثر جاها چه نوکيا چه سونی اريکسون
نقشه اسباب بازی دارن..تازه گيا که ديگه يه سری مشکلات خنده دار پيش مياد..نميدونم واسه شما هم
پيش اومده يا نه..مثلاً وقتی شماره دوستم و ميگيرم اول ميگه در دسترس نيست..دفعه بعد که ميگيرم ميگه
شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نيست ..!!!
ولی از بقيه جهات واقعا گوشی عاليه و اصلاً پشيمون نيستم..آدم به قيافه های زشت نوکيا و دردسر های
گوشی های سيمبين فکر ميکنه ميتونه آنتن دهيو تحمل کنه

در ضمن آقا ممنون به خاطر راهنمايات

Sina-Ts
13 July 2005, 09:37 PM
راستی امروز به يه چيز جالب بر خوردم :icon_arro ..اين کليپ hotdog که رو خود گوشی هست رو ديدين..وقتی خانومه
گوشيش زنگ ميخوره و فيلم سوختن hotdog رو ميبينه..فيلم و بصورت full screen نشون ميده..اين جريانش چيه؟ :icon_arro

HES@M
14 July 2005, 12:22 AM
راستی امروز به يه چيز جالب بر خوردم :icon_arro ..اين کليپ hotdog که رو خود گوشی هست رو ديدين..وقتی خانومه
گوشيش زنگ ميخوره و فيلم سوختن hotdog رو ميبينه..فيلم و بصورت full screen نشون ميده..اين جريانش چيه؟ :icon_arro

درسته منم خیلی وقت بود که توجه کرده بودم و مثل خودت برام سئوال شده بود . از بعضیها که پرسیدم چیزی نمیدونستن فقط جوابها این بود که فول اسکرین نمیتونه پخش کنه حالا این چیه الله اعلم
فقط حدس من اینه که این فیلم بصورت MMS برای اون خانم میرسه میگم شاید توانایی پخش فول اسکرین در MMS رو داشته باشه . گرچه فکرم منطقی نیست ولی ...

Sina-Ts
20 July 2005, 09:58 PM
آقا من روش پيدا کردن ورژن فريم ور رو پيدا کردم..اينطوريه ..منظور از اين > علامت ها جهت موسه از چپ به راست
:

*>*>>*<

واسه من اينه R3M008 جديده يا قديمی؟

BloodReza
21 July 2005, 05:28 AM
من امروز با یه s700 کار کردم lcd هنگام چرخوندن سفت بود و چرخوندن اون بار اول و دوم یه کم سخت بود این حالت رو همه s700 ها هست؟

Evanescence
21 July 2005, 07:26 AM
من امروز با یه s700 کار کردم lcd هنگام چرخوندن سفت بود و چرخوندن اون بار اول و دوم یه کم سخت بود این حالت رو همه s700 ها هست؟
بله تا حدودی سفت هستش ولی نه خیلی

seincard
28 July 2005, 01:12 PM
با تشکر از Evanescence عزیز که این گوشی رو برایمان معرفی کردند

منم چند روز قبل روفتم و یه اس 700 خریدم :icon_cool

اجازه بدهید منم نظرم رو نسبت به این گوشی بگم:

مزایا :

گوشی خیلی خیلی خوش دست و راحتی هستش و برخلاف هیکلش خیلی هم سبکه
تصویر صفحه نمایش اون حتی از بعضی مونیتورهای LCD هم روشنتر و واضحتر هستش و آدم بخصوص موقع اجرای بعضی بازی ها واقعا لذت می بره .
آنتن دهی اون به نظر من فرقی با نوکیا نداره و من واقعا راضی هستم
کیفیت عکس اون عالیه ( البته فقط در حد دوربین موبایل )
منوها و طراحی اون خیلی خوبه
نصب برنامه های اون خیلی راحته
نور LED عکاسی اون واقعا جای یه چراغ قوه خوب رو پر می کنه
کیفیت رادیو حرف نداره ( که البته اوج این کیفیت موقعی معلوم می شه که شما تو خارج باشید و یه کانال موسیقی رو بگیرید و کیف کنید )
هندزفری این گوشی با بعضی هدفون های حرفه ای استودیوها هم برابری میکنه ( آدم قشنگ حس می کنه این دیگه کار خود سونی هستش )
یه امتیاز خیلی مهم از نظر من اینه که اصلا موقع مکالمه گوشم درد نمی گیره چون من سرم خیلی نسبت به امواج موبایل حساسه اما با این گوشی خیلی راحتم .
تازه از دست برنامهای سیمبین هم راحت شدم :icon_conf

معایب :

با توجه به این همه کیفیت عکس و کیفیت فوق العاده بالای صفحه نمایش کیفیت فیلم برداری اون واقعا مایوس کننده هستش :icon_cry:
به نظر من با وجود اینکه صدای زنگ اون خیلی بلند و عالیه اما صدای اسپیکرفون هنگام مکالمه از نوکیا کمتر هست - من چون عادت به اسپیکرفون دارم باید برای انتخاب اون تو این گوشی باید اول دکمه وسط رو بزنم بعد برم و مورد اسپیکر رو انتخاب کنم که وقت می گیره و طرف مکالمه معطل می شه در حالیکه تو نوکیا خیلی راحت هست . متاسفانه من راهی برای میانبر کردن این مسئله پیدا نکردم .
به نظر من سرعت شماره گیری اون کمی از نوکیا کمتره !! نیمی دونم شایدم من داره اشتباه می کنم اما به نظرم رسید کمی تفاوت داره . به توجه یه شکل و هیکل موبایل آدم ازش انتظار سرعت خیلی بالاتری رو داره .

خلاصه اگه بخوام امتیاز بدم از 10 امتیاز 8.5 امتیاز می دم !

اگه بخوام گوشی خودم رو عوض کنم فکر کنم انتخاب بعدی من w800 باشه که هنوز تو ایران ندیدم .

با تشکر فراوان
شادباشید
شهرام

Sina-Ts
28 July 2005, 02:25 PM
تنها ضد حال که اين گوشی ميزنه فول اسکرين پخش نکردن فيلمه..واقعاً دليل منطقی نمی بينم من که چرا
اينطوريه..شماره گيری هم حق با شماست و يکم کندتره.
---
يچيز ديگه..برای زنگ sms انتخاب ها محدوده و فقط اونايی که رو گوشی هستو ميشه انتخاب کرد..چرا اينطوريه?

Evanescence
29 July 2005, 03:28 PM
یک نکته منفی دیگه اینه که ظرفیت ذخیره مسیجها محدوده . نکته منفی دیگه اینه که در هنگام دریافت چند فایل از طریق بلوتوث از رفقا برای هر فایل باید یک بار ok رو بزنی . نکته دیگه اینکه در هنگام گوش دادن به موزیک در بعضی مواقع خود به خود میره رو رندوم ! نکته دیگه این که در صورت فرستادن یک مسیج برای چند نفر و خاموش کردن موبایل فقط نام نفر اول از لیست اسامی به نمایش در میاد

Sina-Ts
29 July 2005, 04:03 PM
محدوديت مسيج ها چندتاست؟

Evanescence
29 July 2005, 04:12 PM
محدوديت مسيج ها چندتاست؟
فکر کنم در کل ۱۰۰ تا (دخیره شده و فرستاده شده و ...)

Evanescence
1 August 2005, 12:31 AM
نکته منفی دیگه ای که وجود داره اینه که مسیجهای تصویری با کوچکترین سایز ممکن نمایش داده میشن . نکته دیگه اینکه شمارنده در هنگام نوشتن sms فقط برای ۲۰ کاراکتر پایانی به شمارش در میاد

vampire_blood
1 August 2005, 03:28 AM
آقا ممنون اگه برنامه بدر بخوري هم داره بزاري تمومه

Evanescence
1 August 2005, 04:01 AM
آقا ممنون اگه برنامه بدر بخوري هم داره بزاري تمومه

HES@M
8 August 2005, 12:59 AM
دوستانی که s700i دارن لطفا نظرشون رو در باره باطری این گوشی بدن من اون چیزی که در سایتها و غیره اومده که 300 ساعت استندبای داره و... نمیخوام من تجربه ی خودتونو راجب باطریش میخوام که با چه شرایطی چند ساعت یا چند روز براتون کار میکنه ممنون

Evanescence
8 August 2005, 02:09 AM
دوستانی که s700i دارن لطفا نظرشون رو در باره باطری این گوشی بدن من اون چیزی که در سایتها و غیره اومده که 300 ساعت استندبای داره و... نمیخوام من تجربه ی خودتونو راجب باطریش میخوام که با چه شرایطی چند ساعت یا چند روز براتون کار میکنه ممنون
حد اقل یک روز و حد اکثر دو روز ! (جدی میگم :icon_idea )

seincard
8 August 2005, 08:34 PM

خب راستش حداکثر تا 4 روز هم باطری می ده به شرطی که اصلا استفاده زیادی ازش نکنی
اما اگه بخوای بازی کنی و عکس بگیری ( بخصوص با لامپ ) شارژ مفید اون فقط یک روز خواهد بود .
مصرف باطری این گوشی خیلی زیاده و فکر کنم این بهایی هست که باید برای صفحه بزرگ و زیبای اون پرداخت کرد :icon_cool

موفق باشید :icon_evil

ali-2005
8 August 2005, 10:19 PM
در حالت عادی اگر دو یا سه ساعت شارژ شه حداکثر 3 روز ولی اگر بین 12-8 ساعت شارزژ شه من تا 5 روز با اینکه زیاد باهاش حرف زدم احتیاج به شارژ :icon_sad: :icon_cool پیدا نکردم

رحيم توكلي
9 August 2005, 01:49 AM
دوست عزیز بیشتر از 5 تا6 ساعت شارژ برای عمر مفید باطری ضرر داره

Evanescence
9 August 2005, 08:11 AM
طبق آخرین کشفیات من ! شارژ بیشتر از 4 ساعت بر قدرت شارژ این گوشی نمی افزاید .

seincard
10 August 2005, 11:55 AM
سلام دوستان
می خواستم بپرسم آیا firmware s700 را می توان ارتقا داد ؟

مال من R3B032 هستش ؟ آیا این جدیده یا جدید تر هم داره ؟

با تشکر
شهرام
:icon_evil

HES@M
10 August 2005, 02:48 PM
سلام دوستان
می خواستم بپرسم آیا firmware s700 را می توان ارتقا داد ؟

مال من R3B032 هستش ؟ آیا این جدیده یا جدید تر هم داره ؟

با تشکر
شهرام
:icon_evil

گوشی من هم firmware R3B032 هستش ولی نمیدونم ایا از این جدیدتر هم وجود داره یا نه ؟ هر چی هست من مشکلی باهاش ندارم

Evanescence
10 August 2005, 03:14 PM
گوشی من هم firmware R3B032 هستش ولی نمیدونم ایا از این جدیدتر هم وجود داره یا نه ؟ هر چی هست من مشکلی باهاش ندارم
منوهاش فارسیه ؟

HES@M
10 August 2005, 03:29 PM
منوهاش فارسیه ؟

خیر . البته روزی که برای خرید رفته بودم با منوی فارسی هم بود ولی من چون ذهنیت خوبی راجب منوهای فارسی و اصولا فارسی سازهای که نصب میشه ندارم . نخریدم البته اینم اضافه کنم که من برای کار با گوشی با زبان انگلیسی راحتترم ولی خوب ظاهرا این زبان فارسی توسط خود شرکت سونی اریکسون روی فریمور اضافه شده که با اون چیزی که من فکر میکردم مغایرت داره در هر صورت مشکلی خاصی ندارم

Evanescence
10 August 2005, 03:39 PM
لا اقل R3k004 ازش جدید تره :icon_razz

ali-2005
10 August 2005, 09:17 PM
لا اقل R3k004 ازش جدید تره :icon_razz
با سلام هیچکدوم از دوستان جواب ما رو ندادن این فریمور دسگاه رو چه جوری میشه فهمید بعد هم آیا این فریمویر جدیده که فارسی هم هست رو میشه گیر آورد چون تو سایت خودش که رفتم در قسمت ساپورت یه چیزایی داشت ولی من نتونستم به مرحله دانلود برسم لطفا یکی از دوستان محبت کنند توضیح بدند :icon_cool :icon_cry:

Sina-Ts
10 August 2005, 09:21 PM
تو صفحه 5 اين پست روش فهميدن فريم ور رو نوشتم..آقا واسه من R3M004 ولی منوی فارسی نداره..چراکه؟

ali-2005
10 August 2005, 09:30 PM
آقا من روش پيدا کردن ورژن فريم ور رو پيدا کردم..اينطوريه ..منظور از اين > علامت ها جهت موسه از چپ به راست
:

*>*>>*<

واسه من اينه R3M008 جديده يا قديمی؟
ببخشید من این ÷وست رو خوندم ولی متوجه نمیشم اگه ممکنه توضیح بیشتری بفرمایید :icon_cool

Sina-Ts
10 August 2005, 11:09 PM
علامت هايی که نوشتم مثلاً < يعنی جهت جويستيک گوشيت..علامت * هم که مشخسه..به همون ترتيبی
که گفتم بايد سريع دکمه ها رو بزنی
در واقع اينطوری ميشه:

علامت هايی که نوشتم مثلاً يعنی جهت جويستيک گوشيت..علامت هم که مشخسه..به همون ترتيبی
در واقع اينطوری ميشه:

راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
بعد يه صفحه مياد روی service info بزن و بعد روی software info

mgh95
11 August 2005, 01:48 AM
من چند روز پیش گوشیمو از طریق service update سایت sonyericsson , فلش کردم . ورژن firmware از R3K004 به R3M008 ارتقا پیدا کرد. در مورد package زبان مورد نظر سؤالی نکرد و همون EU_1 package رو که قبلا بود دوباره ریخت . تا اونجا که من اطلاع دارم EMEA_5 package و 6_ EMEA زبان فارسی دارند.

ali-2005
11 August 2005, 07:28 PM
من چند روز پیش گوشیمو از طریق service update سایت sonyericsson , فلش کردم . ورژن firmware از R3K004 به R3M008 ارتقا پیدا کرد. در مورد package زبان مورد نظر سؤالی نکرد و همون EU_1 package رو که قبلا بود دوباره ریخت . تا اونجا که من اطلاع دارم EMEA_5 package و 6_ EMEA زبان فارسی دارند.
ببخشید دوست عزیز میشه مراحل آپدیت کردن رو توضیح بدید ممنون میشم :icon_cool

ali-2005
11 August 2005, 07:33 PM
علامت هايی که نوشتم مثلاً < يعنی جهت جويستيک گوشيت..علامت * هم که مشخسه..به همون ترتيبی
در واقع اينطوری ميشه:

علامت هايی که نوشتم مثلاً يعنی جهت جويستيک گوشيت..علامت هم که مشخسه..به همون ترتيبی
در واقع اينطوری ميشه:

راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
بعد يه صفحه مياد روی service info بزن و بعد روی software info
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی کامل شما R38032این ورژن قدیمیه؟

Sina-Ts
11 August 2005, 10:23 PM
بله فکر ميکنم که قديمی باشه..جديدترينش اينه R3M004 و قبلش هم R3K004

HES@M
12 August 2005, 12:46 AM
بله فکر ميکنم که قديمی باشه..جديدترينش اينه R3M004 و قبلش هم R3K004

ظاهرا خوب دقت نکردی چون یکی از دوستان نوشته بود چند روز پیش فریمور رو از سایت سونی اریکسون اپگرید کرده که و اخریش R3M008 بوده ولی فکر نمیکنم s700 مثل k750 مشکلات نرم افزاری داشته باشه که با اپگرید کردن فریمور مشکلاتش حل بشه و تغییر خاصی بکنه . البته از این دوست عزیز که این مسئله رو تجربه کرده و فریمور گوشیشو عوض کرده خواهش میکنم بگه که ایا گوشی فرق خاصی کرده یا نه و اگر جوابشون مثبته فرقش در چه مواردی بوده ؟

Sina-Ts
12 August 2005, 12:24 PM
بله اشتباه کردم ..ببخشيد

mgh95
12 August 2005, 07:34 PM
مراحل آپدیت رفتن به صفحه support سایت سونی اریکسون و انتخاب لینک service update است .
بعد انتخاب مدل گوشی و بعد رفتن به صفحه start . بعد نحوه update رو میخواد که در حالت عادی automatic رو باید انتخاب کنی . بعد از آن شرایطی رو برای شما تعیین میکنه که با تیک زدن آنها نشان داده اید که شرایط فراهم است .
بعد از طی مراحلی شما ملزم به دانلود یک فایل 11.5 مگی میشوید . که همان نرم افزار update است .
باقی مراحل کاملا گویا و روشن هست .
لازم هست از قبل برنامه java runtime enviroment نصب شده باشد . :icon_cool

فرقی که در این چند روزه با اون برخورد کردم این بود که از این پس میشد فایلهای صوتی با فرمت AAC و MP4 رو بعنوان ringtone انتخاب کرد .

Evanescence
12 August 2005, 07:47 PM
سرعتش هیچ تغییری نکرده ؟

mgh95
12 August 2005, 09:10 PM
اگه منظور سرعت اجرای بازیها باشه بازیی رو ندیدم که قبلا بخواد کم بیاره و حالا درست شده باشه .
اگر هم منظور رفتن تو منوها باشه و کار با گوشی به طور کلی بهتر شده .

return_of_hate
13 August 2005, 01:07 AM
من چند سوال درباره s700 داشتم:
ایا به هیچ طریقی میشه صدای عکس گرفتن اونو حذف کرد؟و اگه نمیشه ایا میشه صداشو کم کرد؟؟
عکس گرفته شده رو موقع دیدن میشه zoom کرد و تا چند برابر؟
ایا میشه فایل های mpeg4 را دید و ایا fullscreen میتونه نشون بده؟؟؟
چه تیپ برنامه هایی بجز game برای s700 وجود داره؟؟؟؟

HES@M
13 August 2005, 02:19 AM
من چند سوال درباره s700 داشتم:
ایا به هیچ طریقی میشه صدای عکس گرفتن اونو حذف کرد؟و اگه نمیشه ایا میشه صداشو کم کرد؟؟
عکس گرفته شده رو موقع دیدن میشه zoom کرد و تا چند برابر؟
ایا میشه فایل های mpeg4 را دید و ایا fullscreen میتونه نشون بده؟؟؟
چه تیپ برنامه هایی بجز game برای s700 وجود داره؟؟؟؟

صدای دوربین در زمانی که گوشی رو حالت silent قرار میدهید قطع میشه و از طریق خود option دوربین در زمانی که دوربین فعال است فقط میشه نوع صدای دوربین رو تغییر داد نه اینکه صدا کم و زیاد بشه
عکس کرفته شده رو توسط کوشی میشه با زوم هم دید ولی متاسفانه در یک حالت امکان زوم وجود داره
بله و علاوه بر mpeg4 . فایل 3gp هم قابل دیدن میباشد و البته فایل gif هم ساپورت میکنه ولی متاسفانه امکان پخش فیلم به صورت فول اسکرین رو نداره البته در اندازه 176x144 پخش میکنه که دقیقا همان اندازه پخش فیلم در کا750 البته به صورت vertical میباشد
البته یکسری برنامه و نرم افزار هست ولی فکر نمیکنم برنامه کاربردی و مهمی برای این گوشی باشه. یکسری applications که مهم نیستند

ali-2005
13 August 2005, 03:57 AM
مراحل آپدیت رفتن به صفحه support سایت سونی اریکسون و انتخاب لینک service update است .
بعد انتخاب مدل گوشی و بعد رفتن به صفحه start . بعد نحوه update رو میخواد که در حالت عادی automatic رو باید انتخاب کنی . بعد از آن شرایطی رو برای شما تعیین میکنه که با تیک زدن آنها نشان داده اید که شرایط فراهم است .
بعد از طی مراحلی شما ملزم به دانلود یک فایل 11.5 مگی میشوید . که همان نرم افزار update است .
سلام دوست عزیز ضمن تشکر از اطلاعات شما اگر حمل بر زیاده خواهی و تنبلی نشود میخواستم ببینم آیا راهی هست که بشه اون فریموری رو که شما تست کردید در اختیار دیگران بگذارید ؟ چون من با عوض کردن چند ای س پ خوب و نصب مجدد سرویس پک 2 و نصب برنامه جاوا باز موفق به دانلود کردن نشدم بازم پررویی من رو ببخشید چون اگر جواب شما منفی هم باشه باز شما بعنوان یکی از اعضای خوب این فروم که s700 دارند برای من قابل احترام هستید :icon_cool :icon_arro

seincard
13 August 2005, 11:57 AM
ببخشید می خواستم ببینم برای ارتقا فریم ور می توان از BT یا Ir استفاده کرد یا روش دیگری دارد ؟ ( مثلا کابل ؟؟) اگر کابل می خواهد لطفا مدل و قیمت را بفرمایید و اینکه از کجا می توان تهیه کرد ؟

با تشکر فراوان
شهرام

دوست عزیزخیلی ممنون می شوم اگر بفرمایید این برنامه java runtime enviroment را از کجا می توان دانلود کرد و در ضمن لطفا روش ارتقا فریم ور را بفرمایید چون من این فایل 11.5 مگی را دانلود کردم اما نمی دونم بعدش چه باید بکنم . چطوری موبایل را باید به کامپیوتر متصل کرد ؟

با تشکر فراوان

mgh95
14 August 2005, 10:19 AM
ali-2005 ممنون از لطف شما .
firmware دانلود شده توسط این نرم افزار تنها توسظ خود آن قابل استفاده است و هنگایکه نرم افزار مربوطه رو نداشته باشید ناکارآمد هستش . در ضمن حجم فایلی که بعنوان firmware دانلود شده حدود 9 مگ هست . باز اگر کمکی از من برمیاد بفرمائید , دریغ ندارم .

برنامه جاوا که من نصب کردم حدود 15.5 مگ بود و از سایت www.java.com دانلود کردم .
اسم دقیق برنامه : J2SE Runtime Environment 5.0 Update 4

درضمن بهیچ عنوان نمیتوانید از طریق BT و ir , گوشی خود رو update کنید .
چون هنگام update گوشی باید خاموش باشد و هنگامیکه خاموش باشه BT و Ir کار نمیکنن .
برای این منظور باید کابل رابط DSS-25 داشته باشید . البته با DSS-20 هم میشود فقط دقت کنید اگر DSS-20 میخرید سریال آن 189 باشد نه 183 .
چون جایی خوندم اونهایی که 183 هست قابلیت اینکار رو ندارند.
من خودم DSS-20 با سریال 189 دارم .

در مورد قیمت هم DSS-25 رو در اواسط زمستان 83 قیمت کردم حدود 42000 تا 45000 تومان .
:icon_cool

seincard
14 August 2005, 01:58 PM
mgh95 عزیز
از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید ممنونم . :icon_excl

پس با این حساب یه 30 - 40 هزار تومانی افتادیم !؟ :icon_eek:
در ضمن من هر کاری می کنم نمی تونم از سایت جاوا دانلود کنم همش این پیغام را می دهد : Export Denied
آیا راه حلی دارد ؟

ببینم اصلا ارزش داره فریم ور جدید نصب کنیم یا نه ؟ اگه بخواهیم این کار رو انجام دهیم شما جایی را سراغ دارید ؟ خودتون زحمت این کار را قبول می کنید ؟

بازم ممنون :icon_cool

mgh95
14 August 2005, 05:14 PM
قابلی نداشت .
لازم نیست شما حتما DSS پک شده بخرید . میتونید DSS هایی که بدون پک هستند رو بخرید.
فرقشون ابنه که DSS های بدون پک در اصل باید همراه با گوشیهای P800 , P900 , P910 بفروش میرسیدند , اما بنا به دلایلی نرسیدند . :icon_roll
مثلا DSS-20 همراه با گوشی P800 بفروش میرسیده .
مطمئنا بگردی میتونی زیر 30 تومن پیدا کنی . در ضمن لازم نیست برای هر دفعه آپدیت 15 - 20 تومن بدی .
با داشتن این دستگاه میتونی اکثر گوشیهای sonyericcson رو آپدیت کنی .
:icon_cool

mgh95
14 August 2005, 05:43 PM
در مورد جاهائیکه گوشی رو آپدیت میکنند , نمایندگیها وشرکتهای گارانتی کننده این کار رو انجم میدهند .
مثلا در گارانتی گوشی من که ایرانیان هستش قید شده که هر سه ماه یکبار ارتقا نرم افزار بصورت رایگان انجام مشود .
درکل بهت پیشنهاد میکنم اگه قرار بیرون بدی با شرکت گاراتیش یه تماس بگیر .

در ضمن این کار برای من زحمتی نیست اما چجوری شما رو ببینم ؟

ali-2005
15 August 2005, 02:31 AM
در مورد جاهائیکه گوشی رو آپدیت میکنند , نمایندگیها وشرکتهای گارانتی کننده این کار رو انجم میدهند .
مثلا در گارانتی گوشی من که ایرانیان هستش قید شده که هر سه ماه یکبار ارتقا نرم افزار بصورت رایگان انجام مشود .
درکل بهت پیشنهاد میکنم اگه قرار بیرون بدی با شرکت گاراتیش یه تماس بگیر .

در ضمن این کار برای من زحمتی نیست اما چجوری شما رو ببینم ؟
با سلام و ممنون از محبت شما گارانتی گوشی من متاسفانه سیما سرویس هست که هم از طریق تلفن هم حظوری از صحبت کردن در مورد آبدیت گوشی طفره رفتند و توصیه میکنم دوستانی که میخواهند گوشی بخرند حتما آمار شرکت گارانتی کنندش رو بگیرند چون خودم قبلا همیشه از گارانتیهای نوکیا که استفاده میکردم راضی بودم یکی از مغازه هایی که کارش ارتقاع نرم اافزار بود گفت 12000 تومان خرج منو فارسی کردنشه که من برام منو فارسی مهم نبود ولی در مورد فریمویر اطلاع چندانی نداشت میخواستم بدونم شرکتهای دیگه با دریافت پول گارانتی شرکت دیگری رو انجام میدن یا خیر چون فکر میکنم صرفنظر از پیدا کردن شما این کار یه دردسر کافی برای شما هست اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید . ممنون و متشکر از شما

HES@M
15 August 2005, 01:25 PM
با سلام و ممنون از محبت شما گارانتی گوشی من متاسفانه سیما سرویس هست که هم از طریق تلفن هم حظوری از صحبت کردن در مورد آبدیت گوشی طفره رفتند و توصیه میکنم دوستانی که میخواهند گوشی بخرند حتما آمار شرکت گارانتی کنندش رو بگیرند چون خودم قبلا همیشه از گارانتیهای نوکیا که استفاده میکردم راضی بودم یکی از مغازه هایی که کارش ارتقاع نرم اافزار بود گفت 12000 تومان خرج منو فارسی کردنشه که من برام منو فارسی مهم نبود ولی در مورد فریمویر اطلاع چندانی نداشت میخواستم بدونم شرکتهای دیگه با دریافت پول گارانتی شرکت دیگری رو انجام میدن یا خیر چون فکر میکنم صرفنظر از پیدا کردن شما این کار یه دردسر کافی برای شما هست اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید . ممنون و متشکر از شما

زیاد سخت نگیر چون اس 700 با هر فریموری که باشه فرق خاصی نداره که ارزش این کارو داشته باشه فرق اساسی که با هم دارن در ساپورت کردن زبان فارسی است . البته اگر کسی خودش شرایطشو داشته باشه که تو خونش و بدون هزینه این کارو انجام بده . خوبه ولی اینکه بخواهی براش هزینه کنی نه . بازم تکرار میکنم چون اس700 مشکلات نرم افزاری نداره این حرفو میزنم وگرنه اگر کا750 داشتی با توجه به بعضی مشکلات نرم افزاری که داره ارزش داشت که دنبال عوض کردن فریمور باشی

return_of_hate
15 August 2005, 01:26 PM
من یه سوال داشتم
در مورد s700
من یه چند ثانیه ای که این گوشی رو تو دستم گرفتم حس کردم عکس العملش کنده
می خواستم ببینم اگه در حال حرکت عکس گرفته بشه ایا عکس یه جورایی کشیده میشه یا نه
در ضمن می خواستم بدونم که بجز رم 32 خارجیش ایا رم داخلی هم داره و چقدر هست و در کل با این دو چند عکس می شه انداخت؟
دوم اینکه میگن آنتن دهی از نوکیا بدتر . چقدر فرق داره ؟؟؟

لطفا سریعتر جواب بدین چون بعد از ظهر می خواهم بخرم

موندم بین 7610 یا s700

HES@M
15 August 2005, 01:32 PM
من یه سوال داشتم
در مورد s700
من یه چند ثانیه ای که این گوشی رو تو دستم گرفتم حس کردم عکس العملش کنده
می خواستم ببینم اگه در حال حرکت عکس گرفته بشه ایا عکس یه جورایی کشیده میشه یا نه
در ضمن می خواستم بدونم که بجز رم 32 خارجیش ایا رم داخلی هم داره و چقدر هست و در کل با این دو چند عکس می شه انداخت؟
دوم اینکه میگن آنتن دهی از نوکیا بدتر . چقدر فرق داره ؟؟؟

لطفا سریعتر جواب بدین چون بعد از ظهر می خواهم بخرم

موندم بین 7610 یا s700

تلفن بزن تا همه چی رو برات بگم برات پیغام گذاشتم

return_of_hate
15 August 2005, 01:32 PM
اگه هم میشه من آی دی یاهو خودمو میدم که یکی که s700 داره شماره موبایلشو برام آفلاین بگذاره که من سوالامو شفاهی ازش بپرسم ...

please
i really need some help

Yahoo ID : *****

قوانین را بخوان !

من وقتی که برنامه برای s700 دنلود می کنم دو تا فایل داره یکی jar و یکی همه jad که توش پر از فایله میخواستم بدونم کدومشه باید توی موبایل بریزم
در ضمن تو این سایت میتونید کلی برنامه و باز پیدا کنند:
http://www.getjar.com/software/Sony-Ericsson/S700/set1

Sina-Ts
17 August 2005, 09:17 PM
شما هر برنامه يا بازی برای s700 دانلود کنی فقط يه فايل بايد باشه با پسوند jar
..که همون رو به گوشی بفرستی خودش نصب ميشه

return_of_hate
21 August 2005, 01:29 PM
من میخواستم سیم اتصال به کامپیوتر رو بخرم.
میخوواستم بدونم DSS-20 که میگین سریالس 189 باشه رو کجای سیم مینویسن؟؟؟

mgh95
23 August 2005, 09:39 AM
روی سیم که ننوشته . مثلا پشت deskstand من نوشته KRY *** 189 R1A .
مهم 189 هست که ممکن بجاش 183 چاپ شده باشه . :icon_cool

Evanescence
30 August 2005, 09:04 AM
دو نکته منفی دیگه :

1- امکان فرستادن چند فایل یکجا وجود ندارد ! http://tuningtalk.com/forum/images/smiles/158.gif مثلا وقتی شما چند عکس را mark میکنید فقط میتوانید آنها را delete کرده یا به مموری کارت یا phone memory منتقل کنید و از send خبری نیست http://tuningtalk.com/forum/images/smiles/wow.gif

2- بعد از یک هفته log تماسها پاک میشود . یعنی آمار مکالمات فقط 1 هفته در گوشی میماند

HES@M
3 September 2005, 08:33 AM
بچه هایی که اس700 دارن یه سئوال منو جواب بدن لطفا که بعد از اینکه باطری گو شیشون فول فول میشه ایا نوشته charging باقی میمونه یا چیز دیگه نوشته میشه .

mgh95
3 September 2005, 11:22 AM
نوشته charging فقط ابتدای charge نمایش داده میشود و در حین charge چراغ قرمز کناری سمت چپ روشن است .
موقعی که full charge بشه چراغ قرمز خاموش خواهد شد .

OPCOIR
25 September 2005, 06:09 PM
منوها بسيار ساده هستن و اون پيچيدگي منوهاي سيمبين رو ندارن . در کل ميشه گفت که همه چيز در جاي خودشون قرار گرفتن ضمن اين که قابليت فارسي شدن منوها کمک بزرگي براي آشنايي با گوشي در ابتداي خريد هستش . همچنين در هنگام استفاده از گوشي براي اولين بار ، برنامه wizard به کمک شما مياد . ظرفيت دفترچه تلفن محدود به 500 شماره (نه نام ) هستش که اطلاعات مختلفي رو از افراد ميشه در اون جاي داد . بخشي به نام مديريت فايلها نيز وجود دارد که تقريبا کار fexplorer رو انجام ميده ولي ايراد بزرگي که داره اينه که گزينه مخفي کردن نداره و از نگهداري عکسها و فيلمهاي آنچناني بايد منصرف شويد !!

من یه گوشی s700 دارم ولی فارسی توش نداره . چطوری میتونم گوشی رو فارسی کنم ؟

Sina-Ts
25 September 2005, 08:42 PM
شما بايد frimware گوشيو آپديت کنی و پکی که فارسی داره نصب کنی

OPCOIR
26 September 2005, 02:56 PM
شما بايد frimware گوشيو آپديت کنی و پکی که فارسی داره نصب کنی

من رابط dss-25 سونی اریکسون p910i رو دارم . چطوری میتونم با اون update کنم . ممکنه توضیح بیشتری بدین ؟
آیایا فایلی هست که من باید اونو اجرا کنم . لطفا راهنمایی کنید.

من رابط dss-25 سونی اریکسون p910i رو دارم . چطوری میتونم با اون update کنم . ممکنه توضیح بیشتری بدین ؟
آیایا فایلی هست که من باید اونو اجرا کنم . لطفا راهنمایی کنید.
البته من s700 رو میخوام update کنم.

Evanescence
27 September 2005, 04:38 AM
یک نکته بینهایت عجیب دیگه هم اینه که فارق از این که چه مقدار حجم آزاد در مموری کارت یا مموری داخلی داشته باشید ، بیش از 80 نرم افزار یا بازی نمیتوانید نصب نمایید :icon_sad:

OPCOIR
27 September 2005, 09:47 AM
در تائیید فرمایش حرف Evanescence من هم با همچین مشکلی روبرو شدم. یعنی نصب 80 برنامه میتونه باعث بشه تا گوشی update نشه ؟

از طرفی این گیمهای جاوا کجای گوشی نصب میشه ؟ آیا میشه اونا رو دید ؟ یا اینکه فایلهاشو تغییر داد ؟ لطفا راهنمایی کنید .

Evanescence
27 September 2005, 11:37 AM
در تائیید فرمایش حرف Evanescence من هم با همچین مشکلی روبرو شدم. یعنی نصب 80 برنامه میتونه باعث بشه تا گوشی update نشه ؟

از طرفی این گیمهای جاوا کجای گوشی نصب میشه ؟ آیا میشه اونا رو دید ؟ یا اینکه فایلهاشو تغییر داد ؟ لطفا راهنمایی کنید .
امکان این موردی که شما فرمودین وجود داره . چند تا از بازیها رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید . در مورد بازیها ، در مموری داخلی ذخیره میشن و نمیشه اونها رو دید :icon_eek:

Sina-Ts
27 September 2005, 11:43 AM
يعنی شما 80 تا بازی رو يک جا نصب کردين؟ :icon_roll

OPCOIR
28 September 2005, 09:34 AM
امکان این موردی که شما فرمودین وجود داره . چند تا از بازیها رو پاک کنید و دوباره امتحان کنید . در مورد بازیها ، در مموری داخلی ذخیره میشن و نمیشه اونها رو دید :icon_eek:

من گوشی رو reset کردم ولی باز هم فایده نداشت. اصلا من از کجاها میتونم فریمور فارسی رو بگیرم؟

با تشکر.

يعنی شما 80 تا بازی رو يک جا نصب کردين؟ :icon_roll

آره (: البته همش بازی نیست چند تا هم برنامه نصب دارم . ( البته به لطف مدیران این سایت )

Evanescence
28 September 2005, 12:08 PM
خواهشمندم راهنمایی کنید.

1) من از کجا ورژن فریمور گوشیمو بدونم s700i) ?
2) با داشتن رابط dss-25 چطوری میتونم update کنم ؟
3) آیا برای updateکردن باید فایلی برای update رو اجراکنم ؟
4) چطوری گوشی رو فارسی کنم ؟(منوها)

با تشکر
*

Sina-Ts
28 September 2005, 05:44 PM
آره (: البته همش بازی نیست چند تا هم برنامه نصب دارم . ( البته به لطف مدیران این سایت )

ميشه بگين از چه برنامه هايی استفاده ميکنين؟

OPCOIR
28 September 2005, 11:01 PM
ميشه بگين از چه برنامه هايی استفاده ميکنين؟

1) calculator
2) Face drawer
3) Fuel Consumption
4) Pocket Quran
5) World mate
6)World clock
7)BT chat
8)Dictionary english- swiden

HES@M
30 September 2005, 05:42 PM
مطلبی که چند وقته میخوام عنوان کنم و متاسفانه هم یه جورایی بین اطرافیان و دوستان خودم و بعضن بین دوستان عضو جا افتاده و اینو میشه از کم توجه بودن نسبت به این تاپیک هم فهمید شکل گیری این تفکره که گوشی k750 فوق العاده از s700 برتره و در جایی که k750 هست و میشه خرید نباید طرف s700 رفت البته من منکر توانایی کا 750 نیستم ولی این تفکر و نظر رو هم که برتر از اس 700 هست رد میکنم من خودم اس 700 دارم و برادرم حدود 20 روزه که کا750 خریده و فرصت پیدا کردم این دو گوشی رو کاملا مقایسه کنم .
البته همانطور که دوستان میدونن این دو گوشی در اکثر موارد فنی شبیه هم هستن ولی هر دو گوشی نسبت به هم برتری و ضعفهایی دارن که من در اینجا عنوان میکنم .
عنوان میشه که دوربین کا 750 دو مگا پیکسل و دوربین اس 700 یک و سه مگا پیکسل هست ولی باور کنید عکسهایی که با دو گوشی گرفتیم در شرایط کاملا یکسان فرق خاصی رو نشون نمیداد در بعضی از عکسها برتری با کا750 و در بعضی دیگه اس700 بهتر بود بطوریکه وقتی عکسها رو بدون مشخص کردن نام گوشی نشون برادرم دادم نمیتونست با اطمینان بگه که کداو عکس با چه گوشی گرفته شده.
در مورد mp3 وقتی چند تا اهنگ مشابه روی هر دو گوشی ریختیم فقط برتری کا 750 در بلندی صدا بود اون هم نه اینکه فرق زیادی داشته باشن ولی خوب فرق میکردن اما در اینکه بگی کدام یک صدای با کیفیت تر و شفاف تری داشتن بازم تفاوتی که قابل ذکر باشه وجود نداشت .
عنوان میشه که کا 750 فایلهای تصویری رو فول اسکرین پخش میکنه و اس700 توانایی این کارو نداره ولی ایا تا به حال اندازه صفحه نمایش این دو گوشی رو در نظر گرفتیم تصویری که در هر دو گوشی ما میبینیم 176x144 ولی چون اس 700 صفحه نمایشی در حدود 2 برابر کا 750 داره طبیعیه که اطراف lcd وقت دیدن فایل تصویری خالی میمونه.
نکته خیلی مهم دیگه ساپورت مموری در این دو گوشیه در ابتدا عرض کنم در گوشیهای جاوا این حرف که این گوشی مموری بالا ساپورت میکنه و فلان گوشی توانایی ساپورت مموری با حجم بالا رو نداره کاملا بی معنی میباشد اگر میبینید رو اس 700 مموری بالاتر از 128 میزارید و کار نمیکنه علتش وجود نداشتن نوع مموری است که به اس 700 میخوره چون رو اس 700 فقط memory stick duo کار میکنه که متاسفانه از این نوع مموری از 128 بالاتر وجود نداره ولی با این حال منکر این نمیشم که همین مسئله یه ضعف برای اس 700 میتونه باشه ولی خوب من با خریدن دوتا مموری 128 این مشکلو برای خودم حل کردم تازه این جوری یه فایلهایی که دوست ندارم بعضیها ببینن در یه مموری گذاشتم که همیشه هم تو جیبم هست و
با توجه به تعویض راحت مموری هر وقت لازم بشه عوضشون میکنم.
زوم کردن عکسها هم مورد دیگه ای از تفاوت های این دو گوشی که خوب کا750 توانایی زوم عکس در 4 درجه رو داره و اس 700 فقط یک درجه رو عکس زوم میکنه.
اینهایی که گفتم دلایلی بود که همه اونا رو از امتیازات کا750 در مقابل اس 700 میدونن که دیدید که بعضن فرقی نمیکنن . حالا برتریهای اس 700 :
صفحه نمایش بزرگتر از کا 750 که به نظر من معرکست طوریکه برای من این گوشی مثل یه البوم عکس میمونه که همیشه همرامه چون واقعا ادم از دیدن عکسهای گرفته شده بروی خود گوشی هم لذت میبره
مورد بعدی دیزاین فوق العاده این گوشی در مقابل کا 750 نه فقط به زعم من بلکه 99% کسانی که این دو گوشی رو دیدن همینو گفتن.
صدایی که شما حین مکالمه از طرف مکالمتون میشنوید در اس 700 واقعا بهتر از کا 750 هستش
مورد بعدی مشکلات نرم افزاری است که در کا 750 کم و بیش وجود داره که البته با فریمور جدید رفع شده ولی احتمال داره که هنوز گوشیهایی با فریمور قدیمی در بازار باشه که اس 700 این مشکلو نداره
البته من باز در پایان یه نکته مهم رو باید عرض کنم که من اصلا نمیخوام کا 750 رو بکوبونم چون گوشی بسیار خوبی هست ولی چون دیدم اس 700 یه جورایی از طرف دوستان و فروشندگان مظلوم واقع شده و هیچ حرفی هم راجب این گوشی تو فروم زده نمیشه و داره فراموش میشه و این اصلا با تواناییهایی که داره جور در نمیاد فکر کردم که وقت عزیزان رو بگیرم .
البته این نظر منه ولی فکر نمیکنم تو چیزی غلو کرده باشم

Sina-Ts
30 September 2005, 06:32 PM
Bigbadboyجان عالی بود
در مورد دوربين باهات کاملاً موافقم..احتمالاً اين مسئله بخاطر لنز s700 ccd هستش
اما در مورد mp3 ..راستش وقتی mp3 رو در k750 گوش دادم يکم شکه شدم..از نظر بلنديه صدا خيلی سر بود نسبت به s700 و مخصوصاً اينکه mega bass هم داره
در مورد فايل های تصويری هم با برنامه pvauthor که دوستان معرفی کردن اين مشکل بر طرف ميشه و تازه از k750 هم بزرگتر نشون ميده
در مورد مموری هم موافقم ..حمل حافظه به اون کوچيکی و جا زدن 3 سوتش زياد سخت نيست
در مورد طراحی هم که ديگه جای حرفی نميمونه..اگه کسی k750 رو نشناسه فکر نميکنه 350000 بايرزه

HES@M
30 September 2005, 11:13 PM
البته سینا منم عرض کردم که صدای کا 750 بلندتره ولی فقط صدای بلندتری داره وگرنه از نظر تفکیک و شارپ بودن صدا در یه سطحن و اس700 درسته که مگاباس نداره ولی وقتی اکولایزرشو تنظیم کنی قدرت و باس صدا از حالت flat خیلی بهتر میشه.

ramin_x84
30 September 2005, 11:52 PM
اگر میبینید رو اس 700 مموری بالاتر از 128 میزارید و کار نمیکنه علتش وجود نداشتن نوع مموری است که به اس 700 میخوره چون رو اس 700 فقط memory stick duo کار میکنه که متاسفانه از این نوع مموری از 128 بالاتر وجود نداره
یه سوال:
memory stick duo با memory stick Pro duo چه فرقی داره؟

چون memory stick Pro duo تا 1گیگ هم هست واحتمالا" اس700 تا 256 ساپورت نمیکنه؟ :icon_redf

HES@M
1 October 2005, 12:11 AM
از سینا متشکرم . من همین الان به یه نتیجه دیگه هم رسیدم که بد نیست بگم در مورد زوم عکسها همانطور که عرض کرده بودم کا 750 روی عکس زوم 4 درجه انجام میده و اس 700 یک درجه زوم داره ولی نکته ای که باز میشه گفت این هم برتری خاصی برای کا 750 ایجاد نمیکنه اینه که بعد از 2 مرحله زوم در کا 750 تازه ما تصویری از نظر بزرگنمایی میبینیم که در اس 700 بدون هیچ زومی میبینیم. در کل اندازه LCD در اس700 واقعا امتیاز بزرگی برای این گوشی هست حتی وقت عکسبرداری میدونید با اس 700 چقدر در تنظیم کادر عکس و دیدن سوژه مورد نظرتون راحت هستید و صد البته بعد از گرفتن عکس دیدنش در این صفحه نمایش لذت بخش. من که ترجیح میدم عکسهارو روی گوشی نگه دارم تا روی کامپیوتر.

یه سوال:
memory stick duo با memory stick Pro duo چه فرقی داره؟

چون memory stick Pro duo تا 1گیگ هم هست واحتمالا" اس700 تا 256 ساپورت نمیکنه؟ :icon_redf

ببین رامین خان من فرق علمی یا فنی این دو نوع مموری رو نمیدونم چیزی که اینجا برای ما مهمه اسمه این دو نوع مموریه که کا 750 از هر دو مدل مموری میتونه استفاده کنه ولی اس 700 فقط از مدل memory stick duo و عرض کردم بحث ساپورت کردن یا نکردن نیست شما اگر تونستی
memory stick duo با حجم 256 یا 512 یا 1 گیگ پیدا کن اونوقت بدون که اس 700 با همشون کار میکنه ولی خوب فعلا که نیست البته راجب فرق این دوتا مموری من شنیدم که سرعت pro duo از duo
بیشتره

Sina-Ts
1 October 2005, 08:45 PM
يه ايراد ديگه اي که هست..اينکه اون ديود پشت گوشی رو نميشه مثل k750 به صورت لحظه اي استفاده کرد..يعنی در واقع
به عنوان فلش..و اين وقتی آدم ميبينه ديود به اين خوبی هست و اين قابليت و نداره يکم ضد حاله

HES@M
1 October 2005, 08:55 PM
يه ايراد ديگه اي که هست..اينکه اون ديود پشت گوشی رو نميشه مثل k750 به صورت لحظه اي استفاده کرد..يعنی در واقع
به عنوان فلش..و اين وقتی آدم ميبينه ديود به اين خوبی هست و اين قابليت و نداره يکم ضد حاله

سینا درسته. ولی در کا750 هم به این صورت نیست که دیود خاموش باشه و وقت عکس گرفتن مانند فلاش عمل کنه بلکه دیود باید روشن باشه تا موقع عکس گرفتن یه لحظه نورش قویتر و دوباره به حالات اول برگرده ولی خوب حرفت درسته چون تو اس 700 همین پر نورتر شدن رو هم نداریم.

reza6662
8 October 2005, 12:31 AM
S700 من فقط 1 دقیقه و 45 ثانیه فیلم می گیره (با اینکه روی Unlimited تنظیم شده) . می خواستم بدونم گوشی من خرابه؟ اگه خراب نیست راهی هست تا بشه مثلا 20 دقیقه فیلم بدون وقفه گرفت؟

HES@M
8 October 2005, 12:48 AM
S700 من فقط 1 دقیقه و 45 ثانیه فیلم می گیره (با اینکه روی Unlimited تنظیم شده) . می خواستم بدونم گوشی من خرابه؟ اگه خراب نیست راهی هست تا بشه مثلا 20 دقیقه فیلم بدون وقفه گرفت؟

نه دوست عزیز گوشیه شما سالمه . من در مورداس700 شنیدم این مسئله با اپگرید کردن فریمور حل میشه و تایم فیلمبرداری به اندازه ظرفیت باقیمانده از مموری یا گوشی خواهد شد.

reza6662
8 October 2005, 01:00 AM
چند وقتی بود می خواستم گوشیمو عوض کنم. تا اینکه یه گوشیه N90 نوکیا برای چند ساعت دستم اومد. باید بگم از نظر نرم افزارهای متنوع خیلی عالی بود. ولی برای من جای تعجب داشت که با لنز کارل زایس بازهم کیفیت عکس اون به S700 من نمی رسید. فعلا که منو از تعویض گوشی پشیمون کرد. واقعا S700 تو عکاسی معجزه می کنه یا N90 خیلی جالب عکس نمی گیره؟

reza6662
30 October 2005, 06:28 PM
کیفیت صدای s700 از p900 و حتی p910 بهتره

p900 دارای lcd بزرگتر و وضوح بالاتر نسبت به 6600 هستش (عمق رنگ یکسان)

s700 و p910 هر دو تک رنگ هستن
لطفا منو راهنمایی کنید که چطوری S700 ام رو Update کنم تا بتونه بالای 1 دقیقه و 45 ثانیه فیلم بگیره. ممنونم :icon_redf

shervinrs
11 November 2005, 05:31 PM
من هم همين مشكل ضبط فيلم رو با S700 دارم، اگر كمك كنيد ممنون مي شم.:icon_idea

only red
14 November 2005, 01:06 AM
اگر سرچ كنيد حتما پيدا مي كنيد
قبلا راجبش صحبت شده

reza6662
14 November 2005, 01:20 AM
اگر سرچ كنيد حتما پيدا مي كنيد
قبلا راجبش صحبت شده
به من می گن باید از کابل DSS-20 یا DSS-25 استفاده کنم. اصلا این کابل چی هست؟ چنده؟ کجا میشه خریدش؟ اگه خریدم چطوری گوشی روی با اون Update کنم؟ به جای سرچ یه نفر دو سه خط راهنمایی کنه. ممنون :icon_wink

Evanescence
21 November 2005, 12:03 PM
به نکات عجیب s700 این موارد رو هم میشه اضافه کرد :

چیزی به نام mark all در این گوشی وجود نداره ! :icon_mad:

move folder برای یک درایو به درایو دیگه جواب نمیده ! :icon_mad:

در بخش note حد اکثر 10 پیغام ضبط میشه ! :icon_mad:

سایز مسیجهای تصویری به طرز غیر قابل مشاهده ای کوچک میشه ! :icon_mad:

در هنگام عکس برداری معمولا حالت auto نیاز به تغییر دستی توسط شما داره ! :icon_mad:

اگر فردی با بلوتوث به طور مثال 100 فایل برای شما بفرسته برای تک تک این 100 فایل باید جداگانه اعلام پذیرش فایل کنید ! :icon_mad:

حامد ق
22 November 2005, 02:06 AM
این نکات منفی که گفتی مربوط به ورژن نرم افزاری گوشیهای هم دوره با s700 هست. k700 , k500 و حتی p900 ,p910 هم مثل این مشکلات رو دارن

Evanescence
22 November 2005, 02:14 AM
این نکات منفی که گفتی مربوط به ورژن نرم افزاری گوشیهای هم دوره با s700 هست. k700 , k500 و حتی p900 ,p910 هم مثل این مشکلات رو دارن
واقعا عجیبه که چرا SE در فکر رفع این عیبها نیست :icon_mad:

حامد ق
22 November 2005, 03:21 PM
در k750 تقریبا تمام این مشکلات برطرف شده . به جز move folder

hitler88
25 November 2005, 11:41 PM
سلام دوستان من یه سوال داشتم ازتون می خواستم بپرسم که S700 برنامه MP3 Player رو داره یا نه چون سیستم عاملش سیمبین نیست این سوال برای من پیش اومد...ضمنا اگرداره صداش چجوریه...ممنون میشم جواب سوال منو بدید؟؟

reza6662
26 November 2005, 01:53 AM
سلام دوستان من یه سوال داشتم ازتون می خواستم بپرسم که S700 برنامه MP3 Player رو داره یا نه چون سیستم عاملش سیمبین نیست این سوال برای من پیش اومد...ضمنا اگرداره صداش چجوریه...ممنون میشم جواب سوال منو بدید؟؟
S700 یه MP3 Player از نوع Builtin داره یعنی قابل تغییر نیست و شما نمی تونید مثل گوشی های Symbian خودتون MP3 Player مورد علاقتون را نصب کنید. MP3 Player نصب شده روی S700 کارش بد نیست. هم به شکل تصادفی می تونه موزیک پخش کنه و هم به صورت ترتیبی. ضمنا کنترلی هم برای باس و تریبل و . . . هم داره که به صورت دستی می تونید اونها را تغییر بدید. البته صدای بهتر رو با هدفون فابریک S700 خواهید شنید ولی SPeaker خود گوشی هم اصلن بد نیست و کیفیت خوبی داره. ولی در کل صدای W800 هم با هدفون و هم با Speaker از S700 بالاتره؛ ضمن اینکه S700 حداکثر تا 128 مگابایت کارت حافظه قبول می کنه و این یعنی تعداد بسیار محدودی MP3 می تونید روش نصب کنید؛ در حالی که W800 خودش کارت حافظه ی 512 مگابایتی داره و تا 2 گیگابایت هم کارت حافظه قبول می کنه. :icon_sad:

ali-2005
8 December 2005, 02:43 AM
با سلام خدمت کلیه دوستان من برای آپدیت کردن گوشیم نیاز به برنامه java runtime environment دارم و متاسفانه از سایت جاوا هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم چون ارور سرور میده میخواستم اگر کسی از دوستان محبت کنه قبول زحمت بفرمایند این برنامه رو برای من بفرسته یا آدرس لینکی بده که من بتونم از اونجا دانلود کنم البته لطفاو دوم در مورد dss25 که من از دستگاه p900 که داشتم دارم استفاده میکنم و درایور موجود در سی دی خود دستگاه رو نصب کر دم میخواستم بدونم آیا همین کافیه یا باید از سایت سونی اریکسون دوباره درایورشو دانلود کنم ؟ متاسفانه دراین مدت پنج شش روزه که سایت دچار مشکل شده بود نتونستم جوابمو از هیچ کجا بگیرم وامیدوارم اساتید عزیزم قبول زحمت فرموده و بنده رو زودتر (البته لطفا) راهنمایی بفرمایند با تشکر در ضمن گوشی که میخواهم آپدیت کنم s700 هستش مرسی

ali-2005
8 December 2005, 05:58 PM
با سلام خدمت کلیه دوستان من برای آپدیت کردن گوشیم نیاز به برنامه java runtime environment دارم و متاسفانه از سایت جاوا هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم چون ارور سرور میده میخواستم اگر کسی از دوستان محبت کنه قبول زحمت بفرمایند این برنامه رو برای من بفرسته یا آدرس لینکی بده که من بتونم از اونجا دانلود کنم البته لطفاو دوم در مورد dss25 که من از دستگاه p900 که داشتم دارم استفاده میکنم و درایور موجود در سی دی خود دستگاه رو نصب کر دم میخواستم بدونم آیا همین کافیه یا باید از سایت سونی اریکسون دوباره درایورشو دانلود کنم ؟ متاسفانه دراین مدت پنج شش روزه که سایت دچار مشکل شده بود نتونستم جوابمو از هیچ کجا بگیرم وامیدوارم اساتید عزیزم قبول زحمت فرموده و بنده رو زودتر (البته لطفا) راهنمایی بفرمایند با تشکر در ضمن گوشی که میخواهم آپدیت کنم s700 هستش مرسی
با سلام خدمت کلیه دوستان من یکهفته در مورد آبدیت کردن گوشی گرفتارم و خواهشمندم از اساتید محترم از جمله Evanescence عزیز و سایر اساتید که بنده رو لطفا سریعتر رانمایی بفرمایند . با ت:icon_cry: :icon_idea شکر فراوان

morten
8 December 2005, 11:20 PM
من توی یه فروم خارجی خوندم که در firmware جدیدی که SE در حال طراحی اون هست s700 میتونه memory stick pro رو هم ساپورت کنه که این عالیه ولی در مورد تصدیق این خبر مطمئن نیستم
در اون فروم شخصی که این مطلب رو نوشته بود ادعا کرده بود که از مرکز خدمات SE در کشورش (نروژ بود اگه اشتباه نکنم) پرسیده!!!!!!!!!!!11

حالا اگر دوستان اطلاعاتی دارن در مورد تصدیق این خبر و یا رد اون اگه میشه بگن .....
راستی جدید ترین ورژن firmware s700 همون 008 هست یا جدیدتر هم اومده؟؟؟؟

Evanescence
4 January 2006, 09:51 PM
آقایون مشکل محدود بودن تعداد sms ها در گوشی های جاوا حل شد :icon_excl

میتونید هزاران مسیج در s700 و k700 و .... داشته باشید :icon_evil

کافیست مسیجها رو در قسمت templates دخیره کنید زیرا در حافظه داخی save میشوند :icon_sad:

Sina-Ts
4 January 2006, 10:36 PM

کافیست مسیجها رو در قسمت templates دخیره کنید زیرا در حافظه داخی save میشوند :icon_sad:

دقيقاً..واقعا کلی اومد رو گوشی های جاوا..فقط يه مشکل کوچيک داره اونم اينه که اسم فرستنده رو
ديگه نميشه ديد

reza6662
6 January 2006, 02:28 AM

اینم فکره بدی نیست. :icon_sad:

Evanescence
6 January 2006, 03:15 AM
زمان تعویض گوشی من به همین دلیل 3 ماه تاخیر پیدا کرد :icon_sad:

nafas
6 January 2006, 03:38 PM
سلام اگه لطف کنید طریقه نصب برنامه روی گوشی S700 را توسط bluetooth بگید ممنون میشم

reza6662
6 January 2006, 06:02 PM
دوست عزیز، کار خوبی کردی. من تا همین چند روز پیش S700 داشتم و باید بگم این گوشی سه تا چیز فوق العاده داشت:
1) LCD بسیار باکیفیت
2) باطری قوی
3) صدای Speaker بلند (حتی بلندتر از W800 ) !!
پس به خاطر نگهداری SMS گوشیتو عوض نکن مگه اینکه مثل S700 من، گوشیت مشکلات سخت افزاری داشته باشه. :icon_cool

Sina-Ts
6 January 2006, 07:39 PM

Evanescence جان چی ميخوای بگيری؟

Evanescence
6 January 2006, 08:40 PM
Evanescence جان چی ميخوای بگيری؟
فعلا هیچی :icon_arro

گوشی دلخواه من هنوز ساخته نشده :icon_razz

axel
6 January 2006, 09:19 PM
مگه قرار نبود که مشکل sms حل بشه.من که بیشتر از 20 مسیج با w800 نتوتستم توی templates ذخیره کنم.اشکال از کجاست؟

HES@M
7 January 2006, 03:00 AM
مگه قرار نبود که مشکل sms حل بشه.من که بیشتر از 20 مسیج با w800 نتوتستم توی templates ذخیره کنم.اشکال از کجاست؟

دوست عزیز دو احتمال وجود داره یا اینکه شما بعد از انتخاب گزینه save message بجای انتخاب templates گزینه saved items رو انتخاب میکنی که در این صورت مسیج ها در سیم کارت ذخیره میشه که احتمال این کار از طرف شما کمه و فقط یه حدسه که زدم و دیگه اینکه تعداد مسیج هایی که ذخیره میشن بستگی به مقدار فضای خالی به روی حافظه داره شاید فضا خالی برای تعداد مسیج بیشتر ندارین.

axel
7 January 2006, 12:20 PM
نه مسیج ها رو در سیم کارت ذخیره نکردم.مسیج های توی templates را شمرده ام که میگم بیشتر از 20 تا نمیشه.اگه اشتباه ذخیره کرده بودم که چیزی نبود که بخواهم بشمارمشون.:icon_surp
ضمنا عین 34 mb حافظه داخلی با 42 mb درون حافظه خارجی خالی است.آیا اشکال از w800 است؟یا مثلا از فریم ویر گوشی من؟:icon_eek:

jojojan
18 January 2006, 01:48 PM
سلام من طریقه نصب نرم افزار برروی s700i را می خواهم کمک کنید

Evanescence
18 January 2006, 02:16 PM
سلام من طریقه نصب نرم افزار برروی s700i را می خواهم کمک کنید

در همین تاپیک حد اقل 4-3 بار توضیح داده شده :icon_roll

الك دلك
6 February 2006, 08:44 PM
چه طوري ميشه با s700 چت كرد ؟

Evanescence
22 February 2006, 09:21 PM
سایت زیر هم تمهای خوبی داره . اگر ملاحظه کنید بد نیست :

http://www.phoneyworld.com/downloads/sony_ericsson_s700i_themes/index.aspx

Evanescence
2 March 2006, 08:54 PM

امروز که میخواستم 257 مین مسیج رو ذخیره کنم گوشی بعد از چند ماه هنگ کرد . یک مسیج دیگه رو خواستم ذخیره کنم دوباره هنگ کرد :icon_mad:

ماکزیمم تعداد میسجهای قابل ذخیره در شاخه templates : 256 :icon_mad:

pika
5 March 2006, 04:12 PM
من يك مشكل باS700دارم.اونم اينكه وقتي گوشي رابه كامپيوتر وصل ميكنم نمي تونم نرم افزار رو داخل پوشهApplicationبريزم.چون اصلا اين شاخه رو نشون نميده فايلها رو هم در مكاني ديگر بريزيم كه اجرا نميشه،امتحان كردم فقط بايدداخل همان پوشه بر نامه هاي كاربردي ريخته بشه تا اجرا بشه؟تكليف چيه؟چون مجبورم برنامه رو بفرستم روي يك گوشي ديگه از اون گوشي وقتي ارسال مي كني بنا به نوع فايل تشخيص ميده كجا ذخيره كنه،كه به نظرم كار جالبي نيست!!!!

Evanescence
5 March 2006, 06:48 PM
من يك مشكل باS700دارم.اونم اينكه وقتي گوشي رابه كامپيوتر وصل ميكنم نمي تونم نرم افزار رو داخل پوشهApplicationبريزم.چون اصلا اين شاخه رو نشون نميده فايلها رو هم در مكاني ديگر بريزيم كه اجرا نميشه،امتحان كردم فقط بايدداخل همان پوشه بر نامه هاي كاربردي ريخته بشه تا اجرا بشه؟تكليف چيه؟چون مجبورم برنامه رو بفرستم روي يك گوشي ديگه از اون گوشي وقتي ارسال مي كني بنا به نوع فايل تشخيص ميده كجا ذخيره كنه،كه به نظرم كار جالبي نيست!!!!
قبلا در اين مورد صحبت شده :icon_idea

pika
5 March 2006, 07:05 PM
من صحبت هاي قبلي رو مطالعه كردم، سوالم اينست كه چه دستگاه جديدي رو براي نصب نرم افزار روي گوشي بخرم؟يك نمونه بلوتوس يكي از دوستان داشت كه اونهم فقط حافظه رو مانند وقتي كه با كابل بهش وصل ميشيم نشون ميداد.و بازي و اين چيزا رو نصب نمي كرد.دستگاهي ميخوام كه وقتي فايل رو براي گوشي ارسال مي كنم اون پيفام بياد كه در كجا ذخيره كنم؟لطفا راهنمايي فرماييد.

HES@M
1 April 2006, 11:35 PM
من صحبت هاي قبلي رو مطالعه كردم، سوالم اينست كه چه دستگاه جديدي رو براي نصب نرم افزار روي گوشي بخرم؟يك نمونه بلوتوس يكي از دوستان داشت كه اونهم فقط حافظه رو مانند وقتي كه با كابل بهش وصل ميشيم نشون ميداد.و بازي و اين چيزا رو نصب نمي كرد.دستگاهي ميخوام كه وقتي فايل رو براي گوشي ارسال مي كنم اون پيفام بياد كه در كجا ذخيره كنم؟لطفا راهنمايي فرماييد.

دوست عزيز من فكر ميكنم شما با اينفرارد در نصب بازي و نرم افزارهاي جاوا و تم و غيره هيچ مشكلي نداشته باشيد چون من خودم همين كارو ميكنم فقط بايد توجه داشته باشيد شما هرچي كه نصب ميكنيد يا رو گوشيتون ميريزيد با توجه به نوع كاربردش دقيقا جاي مخصوصش قرار ميگيره و نرم افزار دقيقا در قسمت applications ذخيره ميشه و نميشه بهش ادرس جاي ديگه رو داد

HES@M
1 April 2006, 11:47 PM
امروز که میخواستم 257 مین مسیج رو ذخیره کنم گوشی بعد از چند ماه هنگ کرد . یک مسیج دیگه رو خواستم ذخیره کنم دوباره هنگ کرد :icon_mad:

ماکزیمم تعداد میسجهای قابل ذخیره در شاخه templates : 256 :icon_mad:

البته من فكر ميكنم تعداد مسيجهايي كه در اين قسمت ذخيره ميشود به حجم اونها هم بستگي داشته باشه البته محدود بودنشو قبول دارم ولي اين احتمال وجود داره كه اگر حجم مسيجها شما كمتر بود ميتونستيد مثلا حدود 300 يا يه مقدار كمتر يا بيشتر و يا بالعكس . در هر صورت تعداد مسيجهاي من هم در اين قسمت به 230 عدد رسيده و حتما وقتي پر شد تعدادشو اعلام ميكنم اگر مثل شما 256 عدد بشه كه مشخص ميشه فرمايش شما درسته.

HES@M
3 April 2006, 02:12 AM
من هم تست كردم جالب اينجا بود كه براي من يه دونه با شما فرق كرد يعني براي من روي 258 مين مسيج هنگ كرد.

Evanescence
19 May 2006, 07:20 PM
من هم تست كردم جالب اينجا بود كه براي من يه دونه با شما فرق كرد يعني براي من روي 258 مين مسيج هنگ كرد.
همون 256 تا درسته :p (8^2)

romeo_1593
6 June 2006, 04:54 PM
s700 فیلم برداریش mpeg4 هستش ؟

من الان k750دارم ولی از قیافه s700 خیلی خوشم میاد و ظاهر موبایل هم برام خیلی مهمه .
کلا ظاهر s700و دوربین k750
چون دوربین هم برام مهمه
حالا گیر کردم اینو بدم اونو بگیرم یا نه ؟
الان قیمتش چنده تو بازار ؟
اختلاف عکسشو