PDA

View Full Version : یک ویروس در موبایلم-کمک کنید

bazikadeh
9 June 2005, 11:01 PM
سلام دوستان.
من یه 6600 دارم که در قسمت اوت باکس مسیج هاش یه شماره به عنوان ری سنت میاد.فکر می کنم ویروس گرفته اما مطمئن نیستم.کمک کنید ببینم چیکارش میتونم بکنم که درست می شه. :)

بهروز2005
9 June 2005, 11:50 PM
خوب عزیزم این که کاری نداره
یه آنتی ویروس نصب کن و خیال خودت را راحت کن

majid2000
21 June 2005, 09:09 AM
عزیزم شما باید گوشیتو فرمت کنی
با این روش:اول خاموشش کن
کلیدهای 3 * سبز رو باهم نگهدار بعد گوشیتو روشن کن کلیدهارو تا وقتیکه عبارت Formating ظاهر نشده ول نکن.بعد که عبارت اومد کلیدهارو ول کن و منتظر باش
هیچ برنامهای پاک نمیشه فقط دفتر تلفنت پاک میشه

ATOS
21 June 2005, 01:57 PM
اسمش روشه . Resend .
يعني داره تلاش ميكنه يك مسج رو كه نتونسته قبلا بفرسته رو بفرسته .
1. بررسي كن شماره آشناست (از فونبوك خودته؟)
2.برنامه هاي جانبي زيادي هستن كه مسج رو به كمك برنامه اصلي خود گوشي ارسال ميكنن از قبيل SMS Timer كه مسج رو در حالت Waiting در Outbox قرار ميده .
پس خوب بررسي كن . :icon_cool

عسل332
21 June 2005, 02:36 PM
عزیزم شما باید گوشیتو فرمت کنی
با این روش:اول خاموشش کن
کلیدهای 3 * سبز رو باهم نگهدار بعد گوشیتو روشن کن کلیدهارو تا وقتیکه عبارت Formating ظاهر نشده ول نکن.بعد که عبارت اومد کلیدهارو ول کن و منتظر باش
هیچ برنامهای پاک نمیشه فقط دفتر تلفنت پاک میشه

آقا اگه اين كارو بكنيم گوشو فرمت ميشه با مموري؟

bromideh
21 June 2005, 02:45 PM
اي بابا نصب يه ويروس كش كه الحمدا... بدون هزينه در آپلود سنتر است اينقده سخته كه بفكر مستر ريست و غيره افتادين؟؟؟ اگه اين ويروس كش را ميخواين بگين براتون آپلود كنم.

secondphoenix
21 June 2005, 03:31 PM
سلام دوستان.
من یه 6600 دارم که در قسمت اوت باکس مسیج هاش یه شماره به عنوان ری سنت میاد.فکر می کنم ویروس گرفته اما مطمئن نیستم.کمک کنید ببینم چیکارش میتونم بکنم که درست می شه. :)

اگه شماره اي كه مسيج براش resent ميشه آشناست خيالت راحت :icon_surp
چون اين مشكل براي من خيلي پيش اومده... مخصوصا در ايام عيد اونم تو شمال !!!
احتمالا مركز مخابراتي كه ازش استفاده ميكني (محدوده اي كه هستي) در اون لحظه خيلي شلوغ و پر ترافيك بوده كه نميتونست مسيج رو ارسال كنه ... ميتوني روي همون مسيج در قسمت Outbox دكمه Option رو بزني و گزينه Move to Draft رو انتخاب كني و از اونجا دوباره send كني :)
اين مشكل خيلي پيش مياد !

parsmobile
22 June 2005, 01:06 AM
عزیزم: اما یه وقت می بینی داره مسیج واسه یه شماره تلفن ثابت می فرسته !!
اگه این طور باشه صد در صد گوشیتون ویروسیه وبهترین کار فرمت کردن گوشیه