PDA

View Full Version : sx1 و مشكل USB

nima220
9 June 2005, 09:33 AM
هنگام وصل موبايل به كامپيوتر با usb در بعضي مواقع گوشي توسط كامپيوتر شناسايي نمي شود

Help me please :)

رنجکار
9 June 2005, 10:40 AM
اين موضوع قبلا مطرح شده لطفا در تالارها جستجو کنيد

nima220
11 June 2005, 08:42 AM
حالا عيبي داشت من رو راهنمايي مي كرديد

keyvan-GSM
11 June 2005, 02:30 PM
شما اول بدون اینکه گوشی رو به پورت usb وصل کنید برنامه روی سی دی رو نصب گنید بعد از ریستارت کامپیوتر این بار گوشی رو به کابل مربوطه متصل کنید و مراحل نصب رو دنبال کنین

niceevil
19 June 2005, 04:32 PM
اگه قبلاً کار ميکرده تازگی نميشه چند بار سيم رو از مبايل جدا کن دوباره بزن درست ميشه

مهدی مهدوی
19 June 2005, 10:38 PM
این مساله رو من هم داشتم ولی راحت قابل حل به این صورت که در حالی که گوشی به یو اس بی وصل و کام÷یوتر روشن هست کمی با منو ها و فایل های گوشی ور بری گوشی شناسایی می شه .

مهدی مهدوی
19 June 2005, 10:41 PM
یه مشکل دیگه این که در حال کار با یو اس بی اصطلاحن گوشی خوابش می بره و فکر میکنم به خاطر سرعت کو گوشی و یو اس بی باشه
دلیل مشکل شناسایی گوشی توسط کام÷یوتر هم فکر می کنم همین باشه

mrm_mkh
4 July 2005, 10:15 AM
آقا من در مد winSwup که گوشی رو روشن میکنم میگه usb device رو شناسائی کرده ولی درایورشو هیچ جا پیدا نکردم.

irreza
4 July 2005, 11:23 AM
از اینجا
[Only registered and activated users can see links]

رحيم توكلي
4 July 2005, 06:39 PM
لطف كنيد راهنمايي كنيد برنامه روي سي دي اسمش چيه
من هم مشكل يو اس پي دارم اگر امكان داره درايور ونرم افزارشو برام بذاريد

irreza
4 July 2005, 08:01 PM
RAHIM206 عزیز
درایور رو بالا گذاشتم.نرم افزار روی سیدی هم اسمش Siemens Data Suite SX1 هستش که حجمش زیاده و نمیشه
آپلود کرد.اگه نرم افزار Siemens Data Suite SX1 رو داری در task bar گوشه سمت راست پایین باید یک برنامه فعال باشه
که کامپیوتر گوشی رو بشناسه که اسمش SDSScheduler هست اگه فعال نیست باید از
C:\Program Files\Siemens Data Suite SX1\SDS\SDSScheduler.exe
فعالش کنی.بعد که کامپیوتر گوشی رو شناخت یه پیغام رو صفحه میاد که شما روی start now کلیک میکنی و ارتباط
برقرار میشه.در ضمن اگر فایر وال دری پاکش کن.
:icon_cool

بلای ناگهانی
5 July 2005, 02:53 AM
من که تا حالا نتونستم با کابل برنامه روی موبایل نصب کنم
برنامش نصب میشه اما
گوشی کانکت نمی شه

keyvan-GSM
5 July 2005, 11:13 AM
شما اول باید نرم افزار رو بدون اینکه گوشی به کابل یو اس بی وصل باشه نصب کنید سپس در مرحله دوم پس از اتمام نصب نرم افزار و ریستارت کامپیوتر گوشی رو به کابل متصل کنید و مراحل نصب روی کامپیوتر رو دنبال کنید......

رحيم توكلي
5 July 2005, 03:49 PM
irreza
اقا ممنون دارم نصبش میکنم

PAYAM
5 July 2005, 04:35 PM
بهترين راه براي نصب برنامه روي SX1 اينه كه ابتدا خود فايل رو روي گوشي بريزيد و بعد از درون گوشي برنامه رو اجرا كنيد و مراحل نصب رو دنبال كنيد....