View Full Version : ساختن theme
كيانوش
9 June 2005, 01:43 AM
[Only registered and activated users can see links]
براي ساختن تم برنامه بالا را از مسير زير دانلود نماييد
بعد از دانلود كردن فايل Bitmap خود را بازاي هر كدام از 4 انتخاب خود وارد نماييد و در اخر make sis را بزنيد اگر انرا روي گوشي خود بريزيد تم شما اجرا مي شود لازم به توضيج است كه تعداد تم ها مي توانيد حداكثر تا 4 تا باشد :icon_cool
كيانوش
9 June 2005, 01:47 AM
براي ساختن فايل mbm كه در همه قسمتهاي موبايل كاربر دارد مي توانيد از يرنامه زير[Only registered and activated users can see links]
كه مسير دانلود ان لينك زير است استفاده كنيد
مسير دانولد ([Only registered and activated users can see links])
اكه اون مسير درست نبود ورژن قديميترش را اينجا برداريد ([Only registered and activated users can see links])
كيانوش
10 June 2005, 10:00 PM
احساس مي كردم اين گفتگو پر بيننده باشه ولي ....
شايد عنوان خوبي واسش انتخاب نكردم
متخصص
10 June 2005, 10:07 PM
با تشکر از زحمات شما
لطفا نحوه ی Patch زدن به ورژن 15 مربوط به Sx1 را نیز برای دوستان بهمراه لینکهای مورد نیاز بیان فرمایید.
با تشکر
darya
10 June 2005, 10:13 PM
این فقط مال زیمنس هست؟
PAYAM
11 June 2005, 03:46 AM
شما خودتون تونستید با برنامه Themerizer_v3.141fix کار کنید؟
من هر چه روی گزینه Save SIS کلیک می کنم فایلی درست نمی شود.
PAYAM
11 June 2005, 03:52 AM
@ متخصص
راهنمای کامل آپدیت اس ایکس وان:
فقط توجه داشته باش که در حال حاضر ورژن جدیدتری از فریمور Modded ارائه شده که در تاپیک دیگری بحثش شده...
jefry
11 June 2005, 02:41 PM
براي ساخت تمز براي گوشي Sx1 برنامه بهتر و جديدتري موجود ميباشد كه ميتونيد از مسير زير دانلود كنيد
مهدي شيوا
11 June 2005, 03:07 PM
ببخشین واسه گوشی 6230 با کدومشون می شه تم ساخت؟؟
كيانوش
11 June 2005, 10:45 PM
براي استفاده از برنامه اولي ابتدا برنامه را اجرا كنيد
براي هر 4 tab page ان يه فايل bitmap كه ميخاييد روي برنامه كار كنيد load كنيد
بعد save sis را مي زنيد يه فايل sis مي سازه كه مي تونيد با نسبش theme هيا خوتونو داشته باشيد
مهدي شيوا
11 June 2005, 10:48 PM
6230 که symbian نیست sis اجرا نمی کنه
كيانوش
11 June 2005, 11:05 PM
اليه موقغ ايجاد فايل sis مسيرم ازتون مي پرسه
PAYAM
12 June 2005, 03:46 AM
@ کیانوش
مشکل اینه که بعد از انجام تمام عملیات ها و انتخاب نام برای فایل و مسیر اصلا فایل SIS ای درست نمی کنه!
@ jefry
اتفاقا برنامه ای که شما گذاشتید کمی قدیمی تر از برنامه بالا است منتهی کامل تر است ولی ایرادی که دارد اینست که برای اجرا شدن احتیاج به نصب فریمورک .NET روی ویندوز دارد!
كيانوش
13 June 2005, 07:32 PM
اگه واقعا فكر مي كنيد كه نميشه روي كامپيوترتون sis ساخت Image هاتون و بديد من واستون sis مي سازم ميزام توي يه مسير دانلود كنيد البته بهتون بگم كه برنامه بالا يه پوستست واسه اجراي makesis كه توي مسيره نصبش ميريزه
اگه ميخواييد ميتونيد اونو عوض كنيد با نسخه جديدش يا اصلا ببينيد موقع اجرا چه مشكلي داره
و اگه فكر مي كنيد نسخه .Net را ميخواد من مي تونم مسيرشو بزارم ولي ميدونيد كه 40m و دانلوش سخته
PAYAM
14 June 2005, 02:17 AM
@ کیانوش
مرسی عزیزم، مشکلم به لطف برادران روس سایت oslik حل شد. دستت درد نکنه.
فقط یه چیزی، اگر من بخوام یه برنامه تحت سیمبین بنویسم که فقط یه سری فایل رو در یک مسیر Replace کنه باید چی کار کنم؟ یعنی بر عکس عملی که برنامه UnMakeSIS انجام می ده. (البته بدون دانلود کردن SDK سیمبین!!)
كيانوش
15 June 2005, 08:31 PM
خوب مي تونيد از اون برنامه Makesis استفاده كنيد كه unmakesis عكس اون عمل ميكنه
ميتونيد از مسير نصب اين برنامه برداريد يا لينكشو من بزارم و شما برداريد من برنامشو دارم ولي يادم نيست كجا دانلود كردم اگه پيدا نكرديد بگيد من براتون بزارم
jefry
16 June 2005, 01:16 AM
لينك زير حاوي هر دو برنامه make Sis , Unmake Sis ميباشد كه ميتوانيد دانلود نماييد
كيانوش
16 June 2005, 11:59 PM
اقا پيمان عزيز حالا كه مشكلتون حل شد كهسكه روش حلشو اينجا ميزاشتيد تا اگه دوسته ديگه اي به اين مشكل برخورد از اون استفاده كنه
كيانوش
17 June 2005, 12:00 AM
از jefry عزيزم كمال تشكر را دارم كه اين مسير دانلودها را در اختيارمون قرار دادند
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.