View Full Version : شمارهی دیتا
shahryar
8 June 2005, 02:44 PM
من رفتم امور مشترکین شمارهی دیتامو گرفتم. از خونه که زنگ نمیخوره! با یه موبایل دیگه میگیریم مثل معمولی صحبت میکنم؛ در حالی که قانوناً باید دیتا رسیو بزنه؟!؟
میخواستم بدونم برای بقیه هم همینطوره؟
اصلاً با این شمارهی دیتا چیکارا میشه کرد؟
vahid13
10 March 2006, 04:55 PM
منم در این مورد سوال دارم اگه از بچه ها کسی میدونه یه توضیح مفصل در مورد دیتا بده
sajjadnegaresh
10 March 2006, 05:29 PM
شماره ديتا يك اتصال مجازي شبكه موبايل GSM براي دستيابي به ارسال و دريافت ديتا چه به شبكه هاي داخلي يا جهاني مي باشد. تنها راه استفاده از اين شماره اتصال به شبكه از طريق access point مي باشد كه شما بايد در حال حاضر روي گزينه data call مانور بدهيد.
در مورد مشكل دوستان از بابت عدم شماره گيري تلفن ثابت يه شماره ديتا ، چون ماهيت شماره ديتا يك تماس ديتا از طريق data call صورت مي گيرد بنابراين در حالت voice نمي توان مستقيم به اين شماره تماس گرفت ، همچنين در صورتي كه با يك شماره ويس موبايل با شماره ديتا تماس برقرار گردد به جهت هوشمند بودن شبكه جي اس ام تماس ويس برقرار مي گردد و شما مي توانيد تماس معمولي داشته باشيد.
به هر حال فعال كردن شماره ديتا با هزينه هاي آبونمان هاي ماهينانه (مجموع قبض 10000 تومان ) + هزينه هاي اتصال به شبكه با محاسبه نرخ مكالمه بين شهري موبايل در حال حاضر فقط به درد تجاري كه نياز به بررسي صورتحساب هاي مالي خود دارند مي خوره.
با تشكر
soheyl-2006
14 June 2006, 03:30 PM
سلام - برای اتصال به اینترنت از طریق تلفن همراه مخابرات یه شماره به مشترک میده میشه بگین این شماره رو باید در کدوم قسمت گوشی وارد کرد.
اصلا" طریقه فعال کردن و راه اندازی
wap
تو موبایل چجوریه؟
sajjadnegaresh
14 June 2006, 04:19 PM
سلام - برای اتصال به اینترنت از طریق تلفن همراه مخابرات یه شماره به مشترک میده میشه بگین این شماره رو باید در کدوم قسمت گوشی وارد کرد.
اصلا" طریقه فعال کردن و راه اندازی
wap
تو موبایل چجوریه؟
شما بايد مانند ايجاد كانكشن در كامپيوتر و ويندوز ، يه كانكشن در قسمت Setting / Connection / Access Points در داخل گوشي خود ايجاد كنيد (محل گفته شده در گوشي هاي سيمبين نوكيا) بعد از طريق برنامه وب يا وپ به آي اس پي كانكت شده و از ارتباط با شبكه جهاني لذت ببريد.:icon_razz
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.