View Full Version : یک سوال در مورد پرینت قبض تلفن
Koorosh
7 June 2005, 06:52 PM
کسی از دوستان می دونه که وقتی پرینت تلفن گرفته میشه شامل چه مواردی است
یعنی می خوام بدونم وقتی پرینت یک تلفن ثابت رو می گیریم کسانی رو که تماس گرفته اند چه موبایل چه ثابت رو شمارشو می زنه یا خیر . یا بالعکس . وقتی ما به یه تلفن ثابن زنگ می زنیم شمارش در پرینت ثبت میشه .
+ همین موارد در مورد تلفن همراه
3- فرضن یه شماره ای رو به مخابرات می دن می گن اگر این شماره چه تماس گرفت یا گرفته شد از خط ما نشان بده .
با تشکر . خیلی نیاز دارم به جواب شما :)
Pedro
7 June 2005, 07:08 PM
سلام دوست عزيز
پرينت قبز تلفن شامل تلفنايي ميشه که از تلفن مورد نزر به هر مقسد ديگه ايي شماره گيري شده باشه وهمه جزييات مثل شماره مقسد و زمان تماس و مدت اون وتعداد پالس رو ميده و البته بسته به نوع سوييچ ونرم افزارش امکان داره براي يک مقسد مشخص مجموع ساعات تماس و پالس مجموع رو بده که معمولن اينجوري نيس و با جزييات کامله
Koorosh
7 June 2005, 08:08 PM
یعنی اینکه من الان فرضن شماره شمارو بگیرم تو پرینت شماره ای که من گرفتم رو می ده . ولی اگه شما شماره منو گرفته باشید چی ؟ در قبض پرینت من شماره شما می افته یا خیر.
ممنون میشم دوستان دیگه بتونن هر 3 سوال رو پاسخ بدن
Pedro
7 June 2005, 09:07 PM
چنين سيستمي در هيچ يک از مراکز مخابراتي وجود نداره که کسي به شما زنگ مي زنه شمارش در پرينت باشه مگر در هالت امنيتي و قزايي
من خودم کارشناس سوييج مخابراتم نگران نباش ;)
Koorosh
7 June 2005, 10:25 PM
ممنونم دوست عزیز . و به عنوان آخرین سوالات در مورد موبایل این شرایط صادق است + قزایی چی ؟ مثلن شخص صاحب خط گفته باشه که کنترل باشه ؟
Pedro
8 June 2005, 10:53 PM
آره فرق نمي کنه تلفن سابت و يا همراه
قزايي هم يا خودش در خواست مي کنه که البته هيچوقت به مشترک نمي گن مگر اينکه ترف سمج باشه و کارو به دادگاه بکشونه که تو دادگاه تازه مي فهمه کي بوده که مزاهمش مي شده اينجوري که بخان مسل شمارههايي که زنگ ميزنه بهش مي دن بدن نيس و هالت ديگه هم اينکه به هر دليلي بخان تهت نزرش بگيرن که اونم به اين راهتيا نيس
Koorosh
4 July 2005, 04:18 PM
من شنیدم در پرینت شماره هایی مه به همراه تماس گرفته ششده رو می ده . و بقیه رو می نویسه تلفن داخل شهری و مدت می زنه . یعنی شماره نمی ده . درسته ؟
niceevil
4 July 2005, 05:27 PM
کوروش جان شماره داخل شهری رو نميده فقط موبايل يا راه دور
ATOS
4 July 2005, 07:50 PM
چنين سيستمي در هيچ يک از مراکز مخابراتي وجود نداره که کسي به شما زنگ مي زنه شمارش در پرينت باشه مگر در هالت امنيتي و قزايي
من خودم کارشناس سوييج مخابراتم نگران نباش ;)
من همين چند وقت پيش پرينت گرفتم و تمام تماسها اعم از كسايي كه زنگ زدن و يا من زنگ زدم تو بود :icon_roll
مسئول مخابرات ميگفت تازه گيها كامل پرينت ميدن :icon_razz
Koorosh
5 July 2005, 11:13 AM
حامد شما مطمینی ؟ من فکر نکنم به این صورت باشه . چون کسانی رو که زنگ زدند رو به هیچ عنوان نمی دن .
ATOS
5 July 2005, 12:32 PM
حامد شما مطمینی ؟ من فکر نکنم به این صورت باشه . چون کسانی رو که زنگ زدند رو به هیچ عنوان نمی دن .
شايد مراكز مخابراتي با هم متفاوت باشن :icon_roll ولي تو اين پرينتي كه من گرفتم همه چيز بود .
1. كسايي كه من بهشون زنگ زدم.
2. كساني كه بهم زنگ زدن .
بهمراه زمان مكالمه و تاريخ و ساعت :icon_cool
EbliiS
6 July 2005, 08:58 PM
hamed_1361 ميشه اسم و منطقه مخابراتيتونو بگيد...؟!!
مهدي نوروزي
22 July 2005, 12:18 AM
برای منم جالبه که بدونم کدوم مرکز این سیستم رو داره،آخه تا الان نشنید که مخابرات پرینت نماسهای وارده را نیز نشون بده!!!!
mrm_mkh
10 September 2005, 07:54 PM
فقط راه دور و موبایل اعلام میشه
دوستان کسی می دونه اطلاعاتو تا چه مدت نگهداری می کنن؟
میشه ریز مکالماتمونو بخوایم مهابرات پاک کنه؟
پریشان دل
6 September 2006, 01:32 AM
تمامی شماره ها در مخابرات ذخیره میشه اعم از شهری موبایل و خارج از شهر پرینت مربوط به شمارههایی هست که در اول صفر گرفته شده نه داخل شهر البته خارج از کشور هم در پرینت موجود نیست وفقط زمانی که کارکرد خارج خواسته میشود این کارکرد داده میشود
پریشان دل
6 September 2006, 01:33 AM
6ماه
پریشان دل
6 September 2006, 01:35 AM
فقط راه دور و موبایل اعلام میشه
دوستان کسی می دونه اطلاعاتو تا چه مدت نگهداری می کنن؟
میشه ریز مکالماتمونو بخوایم مهابرات پاک کنه؟
فقط با مجوز دتدگاه ممکنه
پریشان دل
6 September 2006, 01:36 AM
دادگاه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.