PDA

View Full Version : دريافت و ارسال فكس با موبايل

shahryar
29 May 2005, 01:59 PM
با سلام
مي‌خواستم بدونم كه تو ايران چنين امكاني وجود داره كه بتونيم با گوشيمون فكس دريافت كنيم؟
اگه ديتامون فعال باشه امكان دريافت فكس هم وجود داره يا بايد درخواست ديگه‌اي بديم؟

aTN_1366
29 May 2005, 03:06 PM
بايد بري دفاتر خدمات تلفن همراه و درخواست سيستم ديتا كني و همون سيستم ديتا براي دريافت و ارسال فكس كافي هست ...
8)

ساسانيان
29 May 2005, 04:16 PM
فكس با ديتا فرق مي كنه
بري مخابرات ليستي كه ميده
هم توش فكس هست و هم ديتا

shahryar
6 June 2005, 09:18 PM
نه تو لیستشون فکس نبود، دیتا بود

aTN_1366
7 June 2005, 01:32 PM
shahryar جان ...

من خودم هم برای فکس و دیتا رفتم مخابرات و سیستم دیتا رو فعال کردم و با همون فکس هم میزنم و میگیرم پس مطمین باش تازه اگه شک داری میتونی از خود دفاتر تلفن همراه بپرسی ....

civilgap
27 September 2005, 11:19 PM
جناب aTN_1366
کارگاه ما تو جاییکه تلفن نداره.
موبایل هم به سختی آنتن میده.
ما تقریباً روزی 5 فکس هم داریم.
کلیات ارسال و دریافت فکس رو میدونم. ولی برای قانع کردن مدیرعامل مجبور به داشتن اطلاعات دقیقتری هستم.
کامپوتر p4-2800
موبایل : Nokia 6670
خواهش میکنم در صورت امکان راهنمایی فرمایید.

john110
10 March 2006, 04:30 PM
سلام دوستان عزیز
ممنون میشم اگر دوستان اطلاعاتی در مورد چگونگی استفاده از خطوط دیتا مخابرات و آماده به کار کردن
گوشی جهت این خدمات بهم بدن.

sajjadnegaresh
10 March 2006, 05:17 PM
براي دريافت و ارسال فكس بايد شماره فكس اختصاصي پس از درخواست از مخابرات داشته باشيد.
همچنين اين كار بايد توسط كامپيوتر يا خود گوشي انجام گيرد.
تنها سه مدل گوشي در كل دنيا وجود دارد كه مي تواند مستقل از كامپيوتر دريافت يا ارسال فكس نمايد.
مدل هاي نوكيا 9500 ، 9300 و گوشي جديد 9300i

john110
11 March 2006, 11:22 AM
با سلام و خسته نباشيد.
گوشي من PDA2 هستش و برنامه KSE Truefax 2.0 داره لطفا اگه ميشه تنظيمات لازمه رو براي فعال كردن فكس به بنده توضيح بدين ضمنا من از مخابرات اين سرويس رو گرفتم

sajjadnegaresh
11 March 2006, 02:39 PM
با سلام و خسته نباشيد.
گوشي من PDA2 هستش و برنامه KSE Truefax 2.0 داره لطفا اگه ميشه تنظيمات لازمه رو براي فعال كردن فكس به بنده توضيح بدين ضمنا من از مخابرات اين سرويس رو گرفتم
با سلام
شما اول بايد در كاتالوگ مشخصات گوشي خود چك كنيد كه آيا گوشي يا پي دي اي شما قابليت كاركردن با شماره فكس جي اس ام را دارد يا خير . در صورتي كه داشته باشد شما مي توانيد با استفاده از نرم افزاري كه روي گوشي نصب شده است به راحتي ارسال يا دريافت فكس نماييد. ابتدا وضعيت گوشي را از بابت شماره فكس جي اس ام چك كنيد.
من با چك هايي كه در سايت هاي آي مت و GSM arena انجام داده ام جز سه گوشي نوكيا گوشي ديگري با داشتن امكانات فكس مستقل نديدم ، جز اينكه گوشي بتواند از طريق نرم افزار بلوتوث نصب شده روي كامپيوتر دريافت يا ارسال فكس نمايد.
موفق باشيد.