PDA

View Full Version : تبديل فرمت wav و mmf به midi...وچند تا سوال؟

mehdiney navaz
28 May 2005, 06:47 PM
با عرض سلام. برنامه تبديل اين فرمت ها بهmidi رو ميخواستم؟
گارانتي الرمس چه فرقي با بقيه داره؟گارانتي من پارس ايران.به نظرشما چطوره؟
ايا k700ساخت مالزي بهتره يا چين.؟
k700چه فرمتهاي صوتي يا تصويري رو اجراميكنه؟
كدوم يكي رو باكيفيت تر اجرا ميكنه؟

من بلد نيستم با اينفراد خود گوشي كاركنم .كيلد راست ميكنم وازطريقsendto اجرا ميكنم..
يه mp3وقتي ميخوام انتقال بدم به گوشي 2يا3ساعت طول ميكشه دراين ضمينه ام راهنمايم كنيد؟
عكس يا فيلم از گوشي به كامپيوتر انتقال دادن به چه نحويست؟

Mazhar
29 May 2005, 03:30 PM
برنامه تبديل به midi را من نديده ام و اطلاع ندارم ولي جواب بقيه سوالهاي شما
گارانتي الرمس معتبرترين گارانتي سوني اريكسون است كه معمولا 20 هزار تومن ازساير گارانتيها گرانتر است ولي بقيه گارانتيها با همديگر فرقي ندارند.در حال حاظر k700 ساخت مالزي وجود نداره و حتي گوشيهايي كه در اروپا و آمريكا هم فروخته مي شوند ساخت چين هستند.
k700 فرمتهاي صوتي amr,midi,mp3,ogg واكثر فايلهاي wave رو ساپورت مي كند البته بعضي فايلهاي wave رو كه 16 بيتي نباشند اجرا نمي كند.فايلهاي تصويري3gp و mpeg و mp4 رو هم تا اونجايي كه من يادم مياد اجرا مي كنه.
mp3 و amr رو با كيفيت بهتر اجرا مي كنه
بهترين راه ارتباط با كامپيوتر بلوتوث است كه سرعت خيلي خوبي هم دارد.براي اينفرارد هم حتما بايد كابل مخصوص اون رو تهيه كنيد الته سرعت اينفرارد خيلي كمتر از بلوتوث است . :!:

نش526
7 June 2005, 03:36 PM
چندين برنامه هست كه اين كاررا انجام ميدهد. اما من همة آنها را امتحان نموده‌ام . معمولا چون فايلهاي MP3 يا Wave بصورت ديجيتالي و چند لايه ضبط ميشوند هنگام تبديل دقيقا مانند فايل اصلي نتيجه نيمدهد. بنابراين دنبال اين نرم افزارها نرويد . بهترين راه براي ساخت فايلهاي MIDI نواختن توسط ارگ و يا هر ساز ديگري است كه اگر كسي بلد باشد به راحتي ميتواند اين آهنگها را تبديل نمايد .
در مورد نرم افزارهايي كه صحبت آنها را نمودم ميتوان به TSAUDIO , WIDI, Mobile Music Polyphonic و Audio to Midi Convertor اشاره نمود كه همگي همان مشكلي را كه در بالا گفتم دارند.

AmooNetwork
8 July 2005, 11:21 PM
تبدیل به Midi برنامه هاس زیادی داره. حیف که نمیشه آپلود کرد.
توی یکی از سایتهای زیر پیدا میکنی.
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
توی گوگل هم mp3 2 midi یا all 2 midi رو سرچ کنی برنامه مورد نظرتو پیدا میکنی.
البته پیشنهاد میکنم اگه وقت داری cakewalk رو بخر و پلاگین هاشو پیدا کن و با اونها کار کن. فایلهای بهتری از آب در می آیند.
در ضمن فایل هایی که تبدیل میکنی حتما بدون کلام باشند.