View Full Version : فريمور جديد اس ايكس وان (Modded FW15 Version 2)
PAYAM
27 May 2005, 05:46 AM
فريمور Modded جديد بر پايه ورژن 15 هم ارائه شد. قابليت هاي جديد اين فريمور:
Dear PAYAM,
SMO is proud to announce the release of the new modded FW 15 in all the available Variants, the Firmware has this Features:
1. enable themes to be stored on Disk E
2. enable wav alarm on E drive
3. enable signal strength indicator in avkonex.mbm on Disk E
4. enable Icons in menu_folders.mbm on Disk E
5. enable battery and couple other indicators in avkon.mbm on Disk E
6. replace startup.mbm in Disk Z
7. enable splashscreen on Disk E
8. replace standard colour schemes with new ones on Disk Z
9. enable analogue clock on Disk E
10. enable calender tone on Disk E
11. enable installation folder on Disk E
12. remove camera sound
13. change voice dailing storage to Disk E
14. remove Fade-In Ringtone
15. Increase navigation speed while using joystick
16. enable callstatus.mbm on Disk E
17. enable BMImages.mbm on Disk E
نكات مهم در مورد ريختن پچ:
to install it, you need first to make sure that you have a non-patched Firmware, so go to Winswup FW15 download any variant (doesn't really matter which one)
How To Apply Firmware
then when the install is done, download and install needed_files.sis...
now you can patch safely, so download one of the below variants and flash it
How To Apply Firmware
ATTENTION:
1- when you download one of the following Firmwares, that means that you agree to our Rules
2- in both flashing process you MUST NOT uncheck any checkbox,
3- when you flash, your C drive will be erased, so think to backup your phone first (using SDS or MMC)
لينك هاي دانلود:
needed_files.sis ([Only registered and activated users can see links])
SMOFW15_uk-de-it.exe ([Only registered and activated users can see links])
اطلاعات بيشتر در اين تاپيك ([Only registered and activated users can see links] 58.0url)
با تشكر مخصوص از NightShift79 و randomi و Z-TEAM در سايت oslik.ru و سايت sx1-flashing.tk
8)
رنجکار
27 May 2005, 01:07 PM
فكر ميكنم تفاوت اصلي 4. enable Icons in menu_folders.mbm on Disk E باشه ؟
nikfar
27 May 2005, 02:38 PM
official نيستدرسته؟
Shahrooz
27 May 2005, 03:46 PM
بيشتر اين تغييرات با ورژن قبلي هم انجام ميشه.
فرق اصليش با قبليه چيه؟
آيا صرف ميكنه اينو با قبلي عوض كنيم؟
nikfar, جان مسلمه كه official نيست
از نوع modded (پچ شده ) هستش.
EbliiS
27 May 2005, 06:23 PM
PAYAM, اين ايميل واسه منم اومده بود...need file شم تغيير كرده؟...يا همون قديميست؟
Shahrooz
29 May 2005, 02:50 AM
ميشه در مورد قسمت دوم attention بيشتر توضيح بدين؟
(in both flashing process you MUST NOT uncheck any checkbox,)
منظور در پنجره ي info on combination-file هستش يا جاي ديگه ؟
كيانوش
29 May 2005, 10:10 AM
خيلي توپه حداقل واصه هر كدم از اين قابليتها من يه پج نصب كرده بودم
اين كه ميتونه نصب ار روي درايو e شروع بشه حرف نداره 8) 8) 8)
Al2timis
29 May 2005, 11:23 AM
بچه ها من اولين فايل رو نمي تونم دانلود كنم منظورم Need_Files.sis هستش. ممنون مي شم اگر كسي برام ميل بزنه :!:
aTN_1366
29 May 2005, 03:05 PM
آقايون آيا از اين needed_files كه اينجا گفتيد و لينك داديد ميشه براي ورژن قبلي يعني modded_fw15 استفاده كرد ...
منظورم ورژن 1 هست نه ورژن 2 كه اينجا معرفي كرديد ....
8)
aTN_1366
29 May 2005, 03:07 PM
راستي من اين Needed_files رو دانلود كردم اگه نتونستيد دانلود كنيد بگيد لينك ديگه اي بدم ...
8)
ndelkhak
29 May 2005, 04:45 PM
دستتون درد نكنه
من دلمو به دريا زدم و اين فريم ور رو نصب كردم
اما حالا يكي به من بگه اين امكانات كجاس
تم چه جوري عوض ميشه
من الان بايد چي كار كنم كه اين تم ديفالت عوض شه ؟؟
jefry
7 June 2005, 01:16 AM
دستتون درد نكنه
من دلمو به دريا زدم و اين فريم ور رو نصب كردم
اما حالا يكي به من بگه اين امكانات كجاس
تم چه جوري عوض ميشه
من الان بايد چي كار كنم كه اين تم ديفالت عوض شه ؟؟
شما ابتدا بايد تم جديد بگيري و اونو بر روي گوشي خودت نصب كني . بعد از اين كه فايل تم كه sis هم هست رو نصب كردي گوشي رو رستارت مي كني :D
بعدش هم از تم جديد لذت ببر ;)
ارش0065
7 June 2005, 06:46 PM
اگه این را نصب کنیم گارانتی میپره
amir_3dxp
7 June 2005, 08:46 PM
با سلام
من اين فريم ور جديد رو نصب كردم خيلي عاليه .
يكي از قابليت هاي خوبش اينه كه مصرف باطري رو كاهش ميده و ديگه لازم نيست كه گوشي رو هر شب شارژ كني .
چون اين فريم ور UnOfficial است بعد از نصب گارانتي گوشي از بين ميره .
Al2timis
8 June 2005, 02:08 AM
بچه ها لطفا يك لينك ديگه از فايل need_file.sis بدين
ممنون
PAYAM
8 June 2005, 03:08 AM
فرق عمده ش با فریمور مدد قبلی اینه که تقریبا تمام پچ ها روی درایو E عمل شده اند.
اما عیب بزرگی که به نظر من داره اینه که colour schemes جدیدی که اضافه کرده خیلی زشته و استانداردش به نظر من خیلی بهتر و واضح تر بود و این colour schemes جدید مشکلات زیادی داره.
ضمنا needed_files آن با needed_files مربوط به فریمور قبلی کاملا متفاوت است. اگر این ورژن را بر روی فریمور مدد قبلی می خواهید بریزید برای نصب needed_files به مشکل بر می خورید و یک فایل را باید با رم ریدر به مموری منتقل کنید. بهتر اینه که قبل از ریختن این فریمور یک ورژن اوریجینال روی دستگاهتان بریزید در ان صورت needed_files هم راحت نصب می شود.
راستی از دوستانی که این فریمور را استفاده می کنند کسی چیزی در مورد این پچ : "Increase navigation speed while using joystick" احساس کرده؟ من که تغییر خاصی احساس نکردم....
ارش0065
8 June 2005, 08:08 AM
بعد از نصب این فریمور ایا میشه فریمور اصلی را که از سایت زیمنس گرفتیم نصب کنیم
RANJKAR
8 June 2005, 10:01 AM
Farsi neminevise !
رنجکار
8 June 2005, 01:37 PM
فرق عمده ش با فریمور مدد قبلی اینه که تقریبا تمام پچ ها روی درایو E عمل شده اند.
اما عیب بزرگی که به نظر من داره اینه که colour schemes جدیدی که اضافه کرده خیلی زشته و استانداردش به نظر من خیلی بهتر و واضح تر بود و این colour schemes جدید مشکلات زیادی داره.
ضمنا needed_files آن با needed_files مربوط به فریمور قبلی کاملا متفاوت است. اگر این ورژن را بر روی فریمور مدد قبلی می خواهید بریزید برای نصب needed_files به مشکل بر می خورید و یک فایل را باید با رم ریدر به مموری منتقل کنید. بهتر اینه که قبل از ریختن این فریمور یک ورژن اوریجینال روی دستگاهتان بریزید در ان صورت needed_files هم راحت نصب می شود.
راستی از دوستانی که این فریمور را استفاده می کنند کسی چیزی در مورد این پچ : "Increase navigation speed while using joystick" احساس کرده؟ من که تغییر خاصی احساس نکردم....
Increase navigation speed while using joystick
اصلا فرقی نکرده ! :(
ارش0065
8 June 2005, 01:49 PM
بعد از نصب این فریمور ایا میشه فریمور اصلی را که از سایت زیمنس گرفتیم نصب کنیم
ارش0065
8 June 2005, 09:12 PM
خودم امتحان کردم میشه بنابراین هر وقت خواستید ببرید گارانتی از فریمور اصلی استفاده کنید
PAYAM
10 June 2005, 05:18 AM
هیچ مشکلی از نظر برگشت به ورژن های اوریجینال یا آن آفیشال یا مدد در صورت ریختن هیچ فریموری به وجود نمی اید. فقط در مورد داون گرید کردن (رفتن به ورپن های پایین تر) احتمالا به مشکل برمی خورید که انهم در صورت استفاده از فریمور در مد WinSwup مشکلی وجود نخواهد داشت....
ارش0065
10 June 2005, 11:17 AM
در موردIncrease navigation speed while using joystick باید بگم تغییر کرده قبلا وقتی joystick رانگه می داشتی تند حرکت نمی کرد ولی الان تند حرکت می کند
ارش0065
13 June 2005, 12:23 PM
ایا میشه صدای alarm رو عوض کرد
PAYAM
13 June 2005, 03:32 PM
ایا میشه صدای alarm رو عوض کرد
بله. در مسیر زیر
E:/Nokia/Sound/Digital
یک فایل با نام mono_ring_low.wav وجود داره که می تونی هر زنگی رو که می خواستی با همین نام به جای اون Replace کنی!
PAYAM
13 June 2005, 03:39 PM
...ضمنا یک پچ شاهکار جدید هم توسط گروه Z-Team بیرون داده شده که مسیر Temp نصب برنامه ها رو از مسیر C:/Nokia/Instaler به E:/Nokia/Instaler تغییر می ده و در اون صورت می شه تمام برنامه ها رو حتی با حجم 7-8 مگ هم بر روی اس ایکس وان اجرا کرد و احتیاجی به UnMakeSIS کردن نیست!
ارش0065
13 June 2005, 03:52 PM
اقا دست شما درد نکنه
ارش0065
13 June 2005, 03:53 PM
در مورد color pallete اون را چه جوری عوض کنم
جورج
13 June 2005, 04:13 PM
با سلام
چگونه مي توان ورژن فريمور گوشي را متوجه شد؟
PAYAM
14 June 2005, 02:43 AM
@ آرش0065
برای تعویض color pallete به دلیل ذخیره شدن روی درایو Z باید از پچ استفاده کنی.(هنگام ریختن فریمور)
@ جورج
کد ((ستاره مربع 06 مربع)) را وارد کن و بعد دکمه سمت راست یعنی Info را بزن وارد منوی CC Monitor می شوی. در خط سوم جلوی کلمه SVN ورژن فریمور شما نوشته شده است.
بهزاد
14 June 2005, 03:15 AM
ضمن عرض سلام
میخواستم بدونم با توجه به اینکه برای نصب این فریمور توصیه شده که فریمور قبلی گوشی آن آفیشیال باشه در صورتیکه روی گوشی الان فریمور آفشیال 15 باشه نصب آن آفیشیال روی آفشیال با همان ورژن مشکلی پیش نمیاره و آیا اصلاً میشه همچین کاری کرد؟
با تشکر
ارش0065
14 June 2005, 10:22 AM
نه مشکلی نداره من امتحان کردم
PAYAM
14 June 2005, 07:26 PM
@ بهزاد
هیچ فرقی نمی کنه چون با زدن تمام تیک ها در برنامه WinSwup عملا درایو C شما فرمت می شود.
تنها فرقی که بودن ورژن آن آفیشال و آفیشال پیش میاره در ریختن برنامه Nedde_File هستش. به این صورت که در صورت بودن پچ بر روی گوشیتان برای ریختن فایل eikctl.rsc در شاخه E:System/Data در حالتی که گوشی روشن است به مشکل بر می خورید که باید از رم ریدر استفاده کنید. البته می تونید استثنائا ریختن این یک دونه فایل را هم با تضمین من (!) فاکتور بگیرید که البته فقط شکل ساعتتان تا حدودی متفاوت می شود.
این مشکل در مورد فریمور آفیشال پیش نمی آید.
جورج
15 June 2005, 09:06 AM
با سلام
من گوشيم را در اوخر فروردين امسال خريدم و فريمور آن 15 مي باشد آيا اين همان فريمور جديد است يا خير؟ svn 15
رنجکار
15 June 2005, 07:45 PM
با سلام
من گوشيم را در اوخر فروردين امسال خريدم و فريمور آن 15 مي باشد آيا اين همان فريمور جديد است يا خير؟ svn 15
دوست عزیز جورج فرم ور شما فرم ور ارجینال هست و قابلیت نصب تم بر روی فرم ور ارجینال پیش بینی نشده ! این فرم وری که در تالار هست فرم ور غیر ارجینال هست و امکاناته زیادی به گوشی شما اضافه میکنه !
توصییه : نصب فرم ور ریسک فراوانی به همراه دارد حتما قبلا با کسی که این کار را انجام داده مشورت کنید :icon_cool
بهزاد
17 June 2005, 02:27 AM
با تشکر از شما دوستان آرش و پیام
من پچ رو نصب کردم و مشکلی پیش نیومد فقط تنها اشکالی که داره اینه که عکسهای تم رو به صورت کامل نشون نمیده و فقط یک سوم از تصویر رو از بالا نشون میده و دو سوم بقیه با یک صفحه سفید پوشیده شده و وقتی یک wallpaper انتخاب میکنم این تصویر جای صفحه سفید رو میگیره حالا چطور میشه تصویر تم رو به صورت کامل روی lcd داشت؟
البته فکر کنم needed file مشکل داشت با اینکه اونا رو هم قبل از پچ ریختم الان اصلاً ساعت نمایش داده نمیشه
رنجکار
17 June 2005, 09:38 AM
با تشکر از شما دوستان آرش و پیام
من پچ رو نصب کردم و مشکلی پیش نیومد فقط تنها اشکالی که داره اینه که عکسهای تم رو به صورت کامل نشون نمیده و فقط یک سوم از تصویر رو از بالا نشون میده و دو سوم بقیه با یک صفحه سفید پوشیده شده و وقتی یک wallpaper انتخاب میکنم این تصویر جای صفحه سفید رو میگیره حالا چطور میشه تصویر تم رو به صورت کامل روی lcd داشت؟
البته فکر کنم needed file مشکل داشت با اینکه اونا رو هم قبل از پچ ریختم الان اصلاً ساعت نمایش داده نمیشه
دوست عزیز تم هایی که شما نصب کرده اید برای پالت های دیگر است شما پالت را Setting/Phone/Disply
تغییر دهید مشکل شما حل میشود :icon_cool
ارش0065
17 June 2005, 10:09 PM
اقا بهزاد وقتی Theme نصب میکنی توی Menu یه برنامه به اسم Themes داری که باید وارد اون بشی بعد option را باز کنی ویکی از Wallpaper ها رو Active کنی
HTK
18 June 2005, 12:20 AM
آقا من خواستم DL کنم ولی user & Password میخواد.لطفا یه جا آپلود کنید.
jefry
18 June 2005, 12:37 AM
آقا من خواستم DL کنم ولی user & Password میخواد.لطفا یه جا آپلود کنید.
دوست عزيز شما براي دانلود كردن حتما بايد در سايت عضو شويد كه به صورت مجاني ميباشد و بعد از عضويت ميتوانيد فايل مربوطه را دانلود كنيد :icon_cool
tadrisi
18 June 2005, 12:44 PM
سلام آقایان sx1 دوست
من تا حالا فریمور نصب نکردملطفا طریقه نصب این فریمور رو به طور کامل و با ریزه کاریها توضیح دهید.
خدا عمرتون بده ما رو هم نجات بدید.
مرسی
jefry
18 June 2005, 02:15 PM
سلام آقایان sx1 دوست
من تا حالا فریمور نصب نکردملطفا طریقه نصب این فریمور رو به طور کامل و با ریزه کاریها توضیح دهید.
خدا عمرتون بده ما رو هم نجات بدید.
مرسی
سلام دوست من
ميتوني به تاپيك زير بري
[Only registered and activated users can see links]
و اگه مشكلي داشتي مطرح كن :) :icon_cool
83plus
18 June 2005, 07:55 PM
من هرکاری میکنم نمی تونم اینا رو بگیرم
jefry
19 June 2005, 12:31 AM
من هرکاری میکنم نمی تونم اینا رو بگیرم
شما مثله اين كه بحث هاي اين تاپيك رو دنبال نكرديد . براي دانلود اين برنامه ها بايد در سايت Siemens-mobile عضو بشيد و پس از آن ميتوايند فيرمور رو دانلود كنيد :icon_cool
بهزاد
20 June 2005, 12:03 AM
با تشکر از توجه شما دوستان ولی باز هم این صفحه سفید نرفت!!!!
اگر منظور شما از palette همون انتخاب چهار حالت blue sky , beach ...... است وقتی یکی از اونها رو انتخاب میکنم تصویر بک گراند عوض میشه ولی باز هم فقط یک سوم نمایش داده میشه وقتی هم در منوی تمز هر کدوم از wallpaper ها رو اکتیو میکنم هیچ تغیری نمیکنه :icon_redf
مشکل از کجا میتونه باشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Behzad185
23 June 2005, 03:15 PM
ببخشید نیدد فایل داون لوئ نمیشه کسی داره ا÷لود کنه
HTK
23 June 2005, 04:38 PM
Behzad185
برات میل کردم.
sdsab22
23 June 2005, 11:24 PM
دوستان عزيز
ميخواستم بدونم با گارانتي پارس پرديس ميشه اين گوشي رو مجاني UPdate كرد ( يعني شركت اين تعهدو داره ) ؟ اگه ميشه بگين كجا.
ممنون
redapple
24 June 2005, 08:23 AM
سلام
خسته نباشید.از زحماتی که می کشید سپاسگزاریم.
من میخواستم گوشی sx1 رو با Firmware جدید modded FW 15 بروز کنم.ولی وقتی برنامه رو run میکنم ( طبق ترتیب گفته شده ) یه پیغام میده ( can not initiallis usb device ) . تقریبا خیلی از راهها رو هم امتحان کردم.اگه میتوبید لطفا کمکم کنید.
o_o
24 June 2005, 09:01 PM
مهندس من گوشيمو كه خريدم ورژن 15 بود
ميتونم روش Modded نصب كنم؟
HTK
26 June 2005, 01:36 AM
آقا من نصب کردم ولی تمها رو فقط قسمت بالاش رو نشون میده
gagool
28 June 2005, 12:51 PM
need files رو تو کدوم درایو نصب کنم؟Eیا C
تو این فرم ویر هم قابلیت استفاده از گوشی بدون مموری از بین میره؟
برای برگشتن به حالت اورجینال اگه گوشی رو فرمت کنم با fact setting کنم به حالت اولیه بر میگرده؟
:icon_roll :icon_cool
Shahriar
30 June 2005, 03:31 PM
تمهای این پچ به اینصورت هستند که هر تم از یک والپیپر و یک یکسوم قسمتی که شما فرمودین تشکیل شده که مجموعه اونا با هم بک گروند شما رو میسازند. تنها مشکلی که داره اینه که اولاً برای منوها بک گروند نمیشه تعریف کرد و مشکل دیگه اینکه آیکونهای جدید و مختص برای هر تم وجود نداره. برای تطبیق دادن اون یک سومه و دوسوم بقیش باید ببینن کدوم یکی از چهارتا پلت به کدوم یکی از والپیپر ها توی برنامه Themizer میخوره.
ان شاءالله یه روزی برسه که شرکت زیمنس پشتیبانی تمهای نوکیا رو توی فرمور های جدیدش بذاره.
Shahriar
1 July 2005, 08:41 AM
من به یه مشکلی برخوردم:
بعد از ریختن این پچ روی گوشیم هنگام روشن شدن گوشیم به جای Magic Eye یه عکسی میومد که توش نوشته بود Lost SW یا همچین چیزی. بعدش من یکی از تمهایی رو که نمییدونم از کجا دانلود کرده بودم رو نصب کردم و اون عکس دوباره عوض شد .فکر میکنم اسم اون تم Rocku بود. من از این عکس جدید خوشم نیومده بود واسه همین برنامشو ریموو کردم. اما وقتی بعداً گوشیمو ری استارت کردم بجای اون عکس همون ضربدر بزرگ میومد که فکر میکنم که چون هیچ عکسی واسه نمایش دادن نداشت اونو نشون میداد.
لطفاً بهم بگین این عکس اصولاً با چه فرمتی و در کجا ذخیره میشه تا من یکی دیگه جاش بذارم.
PAYAM
1 July 2005, 04:46 PM
@ Shahriar
عكس موردنظر شما splashscreen.mbm نام دارد و در شاخه زير در فريمورهاي اوريجينال قرار دارد:
Z:System/Programs/splashscreen.mbm
كه قابل تغيير نيست.
در فريمورهاي پچ شده با توجه به نوع پچ در يكي از شاخه هاي زير:
C:System/Programs/splashscreen.mbm
يا
E:System/Programs/splashscreen.mbm
قرار دارد كه براي فريمورهاي مدد اين فايل بر روي مموري (درايو E) قرار دارد.
PAYAM
1 July 2005, 04:50 PM
@ بهزاد
فايل Wallpaper*.mbm موجود در فولدر برنامه Themerizer را درون فولدر Imageت كپي كن و بعد اونو به عنوان بكگراند انتخاب كن. با يكبار انجام اين موضوع، براي پچ هاي بعدي اين مشكل براي هميشه رفع مي شود.
PAYAM
1 July 2005, 04:54 PM
@ sdsab22
1) nedded files را بايد در درايو E نصب كني.
2) بله!
3) خير. فقط با ريختن فريمور اوريجينال آنهم در حالت WinSwup مي توانيد به ورژن اوريجينال بازگرديد.
Shahriar
1 July 2005, 07:49 PM
با تشکر از پیام عزیز
من بازم به یه مشکل دیگه برخوردم:
دو دفعه این اتفاق برام افتاد که وقتی باطری گوشیم داره تموم میشه نباید تم اونو عوض کنم چون دیگه روشن نمیشه و مجبورم دوباره فلشش کنم.فکر میکنین علتش چی باشه؟
Shahriar
1 July 2005, 07:57 PM
یه سؤال دیگه:
برای جانشین کردن فایل های درست شده توسط ما بجای فایلهای موجود روی درایو z گوشی چکار باید کرد؟
چون اون فایلها (مثلا فایل پلت) رایت پروتکتد هستن و نمیشه چیزی جای اونا نشوند. البته یه جایی خوندم که باید ابتدا تغییر نام بدیش بعد از patcher استفاده کنی. میشه بیشتر توضیح بدین؟
جورج
3 July 2005, 10:49 AM
با سلام
فايل needed files.sis را به غير از لينك معرفي شده از چه سايت ديگري مي توان دانلود نمود.(لينك معرفي شده فاقد فايل مربوطه مي باشد)
gagool
3 July 2005, 02:06 PM
سلام
د وتا سوال داشتم
برای ریختن پچ باید سیم کارت و مموری را خارج کنم؟
اگه ورژن پچ با ورژن گوشی یکی باشه فقط باید گزینه Core-Img[z1]
تیک داشته باشه؟
PAYAM
3 July 2005, 03:33 PM
@ Shahriar
فايل هايي كه روي درايو Z قرار دارند اصولا به هيچ وجه قابل تغيير نيستند. در عمل پچ كردن ما فريمور را مجبور مي كنيم كه به جاي درايو Z از درايوي كه ما تعيين مي كنيم فايل هاي موردنظرمان را بخواند.
خب اين يعني چي؟
يعني اينكه مثلا همين فايل splashscreen.mbm كه مربوط به تصوير صفحه ابتدايي گوشي است بر روي درايو Z (يا به اصطلاح همان رام ROM گوشي) قرار دارد و به هيچ وجهي امكان تغيير آن وجود ندارد. (صداي زنگ يا هر مورد ديگري كه در پچ ها قابليت تغيير دادن ان اضافه مي شود هم مشابه چنين وضعيتي را دارند) حال ما مي آييم و به جاي تغيير خود فايل، فريمور را مجبور مي كنيم كه از اين به بعد فايل پيشنهادي ما را از مسير جايگزين ديگري كه روي يك درايو ديگر (با قابليت تغيير) مثل درايو C يا E قرار دارد، بخواند. به همين سادگي!
براي اديت و تغيير در فايل هاي mbm (كه ساختاري شبيه به فايل هاي GIF دارد) برنامه هاي زيادي وجود دارد. برنامه اي كه خيلي مي تونه شما رو كمك كنه MBMTool هستش كه منحصرا براي SX1 و توسط برادران روس سايت oslik نوشته شده است. (فكر مي كنم توسط دوست خوبمون جناب jeffry در يك تاپيك ديگر هم معرفي شده باشه)
با استفاده از اين برنامه خودتون مي تونيد از قسمت WinSWUP PatchGen فايل پچ با فرمت sdx براي جايگزين كردن مسير خواندن يك فايل mbm از درايو Z به هر درايو ديگري، بسازيد...!
@ gagool
1) خير. احتياجي نيست. اما اگر خيلي محافظه كار هستيد مي تونيد مموري و سيم را خارج كنيد.
2) براي فريمور مدد ورژن 2 در هر حالتي بايد تمام تيك ها را بزنيد.
(اصولا تيك هاي موردنظر براي دوباره نويسي سكشن هاي مختلفي از حافظه است. اگر فقط تيك Z1 زده شود پارت مربوط به فريمور Write مي شود و در نتيجه حافظه گوشي اعم از sms و PhoneBook و مابقي تنظيم ها دست نخورده باقي مي ماند اما بقيه تيك ها هر كدام قسمتي را بازنويسي مي كنند كه در نتيجه در صورت زدن تمام تيك ها كل درايو باز نويسي مي شود. به دليل همين خصوصيت قادر به زنده كردن گوشيتان كه بوت مي شود ولي بالا نمي آيد از طريق WinSWUP هستيد. كلا پيشنهاد خودم بر خلاف پيشنهاد جناب Gandalf اينه كه براي ريختن يك فريمور پچ شده جديد با توجه به نوع پچتان در هر حالتي حتي در صورت يكي بودن پايه ورژن فريمورها و Warriant ها تمام تيك ها زده شود.)
gagool
3 July 2005, 11:21 PM
خیلی ممنون پیام جان.
mrm_mkh
6 July 2005, 01:05 AM
آقا اینا که تم نیستد فقط تو صفحه اول میاد . تم باید تو همه صفحات باشه.این فقط background full scareen
mrm_mkh
6 July 2005, 01:06 AM
آقا اینا که تم نیست فقط تو صفحه اول میاد . تم باید تو همه صفحات باشه.این فقط background full scareen
moeinifar
6 July 2005, 02:36 AM
در مورد برگشت به حالت ارجینال اگر دوستان تجربه دارند بطور کامل توضیح بدن ؟
moeinifar
6 July 2005, 10:29 AM
بعد از نصب به جای لوگو اولیه یه ضربدر میاد و گوشی بالا نمی یاد باید چیکار کنم؟
PAYAM
6 July 2005, 03:48 PM
1) براي برگشت به حالت اوريجينال بايد فريمور 15 در ورژن WinSwup را دانلود كني و بعد با زدن تمام تيك ها آن را به SX1 منتقل كنيد.
2) شما برنامه neede_files را قبل از ريختن فريمور بر روي گوشيتان نصب نكرده ايد. اين همه در اين مورد توضيح داده شده است دوست گرامي. براي رفع مشكلتان needed_files_FINAL[1].tar را دانلود كنيد و بعد با رم ريدر روي گوشيتان بريزيد. مشكلتان كاملا حل مي شود.
gagool
6 July 2005, 07:38 PM
برای برگشت به حالت قبل حتما باید فريمور 15 در ورژن WinSwup را بریزیم.نمیشه آفیشال خود زیمنس را بریزیم؟
moeinifar
7 July 2005, 12:00 PM
مرسی پیام ردیف شد
PAYAM
9 July 2005, 04:49 PM
@ gagool
خود فايل اصلي كه در ورژن هاي WinSwup و آفيشال به گوشي منتقل مي شود كاملا يكي است منتهي در ورژن WinSwup اختيارات بيشتري براي كنترل ريختن فايل از طريق درگاه ها و سرعت هاي مختلف و همچنين نوشتن روي ROM خواهيد داشت بنابراين قابليت ريختن ورژن 15 آفيشال روي ورژن 15 آن آفيشال يا پچ شده يا حتي اصلي را خواهيد داشت كه در حالت اوريجينال قادر به اين كار نخواهيد بود.
@ moeinifar
خواهش مي كنم عزيزم.
moeinifar
13 July 2005, 08:16 PM
نسخه فرم ور گوشی brd-retail-uk-de-fr هست باید از کدوم فرم ور استفاده کنم؟؟؟؟
Admiral Jeffrey
14 July 2005, 04:04 PM
بچه ها من نمي تونم فايل Needed_Files.sis رو بگيرم. مي تونين بهم يك لينك بدين يا برام ميل بزنين؟
خيلي ممنون مي شم اگر اين زحمتو برام بكشين.
PAYAM
14 July 2005, 04:04 PM
در صفحه اول به لينك توضيحات مراجعه كن و فايل متناسب با واريانتت را DL كن.
مهرداد840
15 July 2005, 02:24 PM
سلام
من حدود 1 ماه پيش اودرم فريمور گوشيمو به 15 ارتقا بدم ولي وسط كار كامپيوتر error داد گوشيم خاموش شد ديگم روشن نشد شيرازم پيش هركس بردم نتونست درستش كنه مجبور شدم ببرم گارانتي كه برد گوشيو عوض كردن خود نمايندگيم اينو برام نصب كرده sx1-international-uk-de-it_15_0001 حالا ميخوام پج جديدو نصب كنم ولي ميترسم اگه ممكنه كمكم كنين الان كه تم نصب ميكنم فقط wallpaper عوض ميشه ولي ساعت همون شكليه اگه ممكنه راهنماييم كنين مرسي
ام ايكس جي
15 July 2005, 02:34 PM
گوشي شما احتياج به يك سري كار تخصصي داره بهتره خودت دستكاريش نكني و ببري نمايندگي رسمي تا داغون نشه !
Admiral Jeffrey
15 July 2005, 03:22 PM
مهرداد جان، من همين ديروز موفق شدم فيرم ور UnOfficial 15 رو نصب كنم، بسيار جابه. البته به راحتي هم نصب ميشه. شما الان از فيرم ور استاندارد Siemens استفاده مي كني كه امكان نصب Theme رو نداره.
شما به صفحه اول مراجعه كن و فيرم وري كه لينكش داده شده رو دانلود كن (25.25 مگا بايت هستش) بعدش فايل Needed_Files_FINAL.sis رو از همون سايت Siemens-Mobiles كه لينكش داده شده دانلود كن (اگر به مشكل برخوردي بگو برات ميل مي كنم).
ابتدا فايل SIS رو بريز رو گوشيت و نصب كن. سپس گوشيت رو خاموش كن و بزار روي حالت نصب نرم افزار گوشي (جوستيك رو فشار بده و كليد قرمز رو بزن) قرار بده و نرم افزار (فيرم فر) رو از روي كامپيوتر اجرا كن و كليد START رو بزن (امكان داره كه ERROR بده، در اين حالت وارد Config يا Setting برنامه شو و حالت USB رو انتخاب كن) و صبر كن تا برنامه نصب بشه، حدود 15 دقيقه طول مي كشه، بعد از نصب گوشيتو دوباره روشن كن.
توجه كن مراحل كار رو بايد به ترتيب بري، و البته بگم كه با اين كار گارانتي گوشي از بين ميره.
ولي گوشيت بسيار جالب ميشه، ميتوني به عكس هايي كه از گوشيم گرفتم توجه كني.
تاكيد مي كنم اگر ميتوني اين كار ور انجام بده در غير اين صورت نداشتن Theme رو به نداشتن SX1 ترجيح بده.
موفق باشي.
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
keyvan-GSM
15 July 2005, 03:58 PM
براي برگشت به حالت اوريجينال بايد فريمور 15 در ورژن WinSwup را دانلود كني و بعد با زدن تمام تيك ها آن را به SX1 منتقل كنيد
استاد می شه بفرمائید این ورزن رو از کجا باید داونلود کنم و برای نصب اون دیگه نیازی به need files نیست؟؟؟؟؟
irreza
15 July 2005, 11:35 PM
از لینک زیر: (البته باید در این سایت عضو باشی )
مهرداد840
17 July 2005, 01:10 PM
ممنون از راهنمايياتون ولي ميترسم دوباره ريسك كنم چون زيمنس تو شيراز نمايندگي نداره اگه خراب شد دوباره 1 ماه بايد بخوابه چيكار كنم نميدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
EbliiS
19 July 2005, 12:47 AM
من اين فريموير رو كه ريختم صداي هشدار باطري و زنگ ساعتم قطع شده...حتي فايل mono_ring_low.wav رو در E:/Nokia/Sound/Digital كپي كردم..اما باز وقتي ساعت زنگ ميزنه صدا نداره و فقط رو صفحه نشون ميده...
راه حلي براي اين مشكل داريد؟
يه سوال ديگه اينكه چه جوري ميشه رنگ pallete رو عوض كرد...؟
ممنون از اينكه جواب بديد....
Spel2ichoo
21 July 2005, 04:33 PM
در مورد رنگ Palette بايد بري داخل بخش Setup -> Setting و در قسمت Display رنگ رو عوض كني.
PAYAM
23 July 2005, 11:46 AM
در مورد تغییر رنگ پالت های پیش فرض پچ هایی به صورت فایل های DLL هستند که اجرای اونها بحثی جداگانه را می طلبد....
در مورد زنگ هم باید نام فایل دقیقا mono_ring_long.wav باشد نه mono_ring_low.wav
EbliiS
24 July 2005, 09:25 PM
Spel2ichoo آقا جون منظور من اون نبود كه...منظور اينه كه رنگي كه تو پلت ها هست رو عوض كنم...منظورمو آقا پيام متوجه شد...
PAYAM ..ممنون كار زنگم راه افتاد...شارژ باطريم به خاطر اينكه رو ويبره بود صدا نميداد كه درست شد..اگه ميشه نحوه تغيير رنگ پلت ها رو به كمك اون dll ها توضيح بده...ممنون
Shahrooz
30 July 2005, 01:53 AM
منم منتظرم که آموزش تغییر رنگ پالت ها شروع بشه چونکه این پالت های جدید fw15 II یه سری اشکال داره که می خوام درستشون کنم و همینکه از دو تا از اونا هم خوشم نمیاد و می خوام عوضشون کنم
Shahrooz
30 July 2005, 02:38 AM
چندتا سوال:
ایا صدای دوربین برای همیشه قطع میشه نمیشه اونو برگردوند؟
نمی دونم چرا بک گروند من روی درایو c هستش نه روی e ؟
PAYAM
30 July 2005, 04:21 AM
1) صداي دوربين براي هميشه قطع مي شود.
2) بك گراند اصلي روي درايو C است اما با نصب Themerizer بك گراند از داخل فولدر برنامه با تغيير پالت ها تغيير مي كند.
Thrash_1504
15 September 2005, 07:06 PM
Needed_files رو نمیتونم DL کنم اگه ممکنه یکی از دوستان زحمت بکشه برام Mail کنه ممنون
saman_0264
5 October 2005, 06:09 PM
میتونی از اینجا دانلود کنی
آقا بهزاد از لینک زیر فایل مورد نظرت رو دریافت کن
mohammad2005
27 January 2006, 02:04 PM
من در سایت siemens-mobiles عضو هستم ولی نمیتونم فايل needed files.sis دانلود کنم و پیغام
You are not allowed to access this section میده لطفا لینک جدید بدی
آقا saman_0264
لینکی که دادی پیغام Your file has expired میده
Shahrooz
3 February 2006, 05:57 AM
اين فايل رو من چند وقت پيش واسه ي يكي از بچه ها آپلود كرده بودم
خوب اينم لينكش ، دانلود هم ميشه خودم امتحان كردم.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.