PDA

View Full Version : picture message ارسال عكس در sms

نيما 2
26 May 2005, 01:40 PM
اول از همه خواهشا نگين جستجو كن چون اين كار رو انجام دادم و نتيجه اي حاصل نشد
:cry:
براي فرستادن عكس در sms مثل لوگو يا ems در گوشي k700i sony ericsson فايلها بايد چه فرمتي داشته باشند و كجا قرار بگيرند .

اين رو هم بگم كه فايلهايي با پسوند ota, ngg. wbmp,bmp, nol, nlm رو ريختم ولي اثري نداشت و همشون رو مي خواد MMS بفرسته

اگر احتياج به تنظيم خواستي يا مرحله خاصي هست لطفا منو راهنمايي كنيد

Kavan
13 June 2005, 06:26 PM
بابا یکی جواب این آقا نیما رو بده منم مشکل ایشون رو دارم
در ضمن گوشی من 6630 هستش

PAYAM
14 June 2005, 02:35 AM
پسوند پیکچر مسیج ota هستش. در گوشی های سیمبین از برنامه PhotoSMS اگر استفاده کنی خودش توی پیکچر مسیج ها ذخیره ش می کنه اما توی غیر سیمبین ها (مثل K700) نمی دونم!

Kavan
15 June 2005, 01:51 AM
man az photosms estefade mikonam amma nemitoonam az picture messegeai ke dorost mikone estefade konam va sendeshoon konam!

==> من از photosms استفاده ميکنم امّا نميتونم از picture messege که درست ميکنه استفاده کنم و سندشون کنم!

نويد hp : دوست عزيز زبان رسمي سايت فارسي است ، لطفن پينگيليش ننويسيد .

PAYAM
15 June 2005, 03:08 AM
@ كاوان
دوست گرامي اروري كه دريافت مي كني چيست؟
همچنين توجه داشته باش كه در اكثر گوشي ها پيكچر مسيج Delivery Report نداره!

ضمنا قوانين رو يكبار ديگه بخون و از پينگيليش نوشتن خودداري كن.

Kavan
16 June 2005, 02:36 PM
دوستان ببخشید رایانه ای که من با آن کار می کردم فاقد هر گونه امکانات فارسی بود به همین دلیل بود که من از روش بیگانه و نامانوس پنگلیش استفاده کردم.
در ضمن پیام جان مشکل من اینه که چه جوری فایل های با پسوند او-تی-ای رو بفرستم داخل اینباکسم یا قسمت مسجم که از اونجا بتونم سندش کنم.هر کاری می کنم نمیشه.باید فایل ها رو تو گوشیم تو کدوم فلدر قرار بدم که از اینباکسم خونده بشه؟

samuraii40
17 June 2005, 12:41 AM
یا بریز تو c:\system\mail و یا e:\system\mail
البته بستگی داره به اینکه در قسمت ستینک مسیج پیامهای رسیده بروی کدوم درایو ذخیره میشن.

گل آقا
18 June 2005, 08:06 PM
آدرس فایلهای Picture Message با پسوند Ota بصورت دیفالت توی این آدرسه: C: \Nokia\Images\Pictures

برای سیو کردن مسیج تصویری فرستاده شده فقط کافیه اونو باز کنید و با استفاده از گزینه Option و سپس Save Picture اونو بصورت اتوماتیک منتقل کنید به آدرس بالا.
توجه داشته باشید که اگه یه بار این کار رو کرده باشید فایل جدید میخواد خودشو Replace کنه که در اون صورت شما گزینه No رو انتخاب کنید و اسم جدیدی به اون بدید و بعد اونو سیو کنید.
حالا فقط کافیه برید به قسمت Text Message و از قسمت آپشن و سپس Insert گزینه Picture رو انتخاب کنید. تصویر سیو شده رو اونجا خواهید دید.

اگه فایلهای آماده شده Ota رو روی کامپیوترتون دارید، میتونید با استفاده از نرم افزار خود نوکیا ( پی سی سوییت ) به آدرسی که بالا دادم برید و فایلهای روی کامپیوترتون رو منتقل کنید به اونجا.
برای بک آپ گیری هم کافیه با استفاده از پی سی سوییت به همون آدرس بالا برید و اونا رو کپی کنید روی هارد دیسک کامپیوترتون.

تو آپلود سنتر یه سری فایل آماده شده با پسوند Ota هست با نام ....88 Picture Message که میتونید از اونا هم استفاده کنید.
موفق باشید :icon_cool

Kavan
18 June 2005, 10:54 PM
گل آقا جان مرسی.
ولی تو موبایل من در قسمت آپشن گزینه سیو پیکچر وجود نداره.
در قسمت تکست مسج هم وقتی که اینسرت رو می زنم گزینه پیکچر وجود نداره فقط یه گزینه داره اونم template هستش.
نمی دونم چرا قسمت مسج موبایل من با بقیه قسمتها اصلا ارتباط نداره.اصلا معلوم نیست این پیکچر مسج هایی که واسه من میاد کجای موبایل سیو میشه.با fexploreram سیرچ کردم واسه پسوند ota ولی پیدا نمی کنه.
پاک گیج شدم! :icon_redf

گل آقا
20 June 2005, 03:44 AM
من این کار رو روی موبایل خودم به راحتی انجام میدم و هیچ مشکلی هم باهاش ندارم.
موبایل شما هم سیمبینیه و هم جدیدتر ، قاعدتا نباید مشکل داشته باشه ولی بهتره که از یه کسی که موبایل شما رو داره سوال کنید و یا اینکه از مرکز خدمات پس از فروش گوشیتون.

babak2005
23 August 2005, 10:02 AM
6630 قابلیت picture mess نداره گشتیم نبودنگرد نیست منم 6630 دارم توفرومهای دیگه مطرح شده

farzin4049
23 August 2005, 10:39 AM
دوستان
رو گوشیهایی که سیمبین نیست چی؟

میشه اینکارو کرد یا نه؟

مسلن رو K300i ؟؟؟

Amir_tantan2000
22 November 2005, 12:24 AM
6630 قابلیت picture mess نداره گشتیم نبودنگرد نیست منم 6630 دارم توفرومهای دیگه مطرح شده
بابک جان منم 6630 دارم من تو فرستادنشون مشکل دارم وگرنه تو گرفتن و سیو کردن که مجلی نداره Move to folder بکن حله بعد send هم میتونس بکنی واسه فرستادنشون هم باید بری تو inbox اگه اشتباه نکنم بعد بازش کنی بعدشم بفرستی و لذتشو ببری:icon_cool

هيدارنه
22 November 2005, 04:09 PM
من روی 6681 هم می تونم بگیرم هم بفرستم . ولی نمی تونم ایجاد کنم ( یعنی picture message هایی که برام اومده رو می تونم برای یکی دیگه بفرستم ولی توی پیغام جدید نمی تونم عکس وارد کنم )

magna
26 November 2005, 03:07 AM
اقا جان گوشي من 6600 و فقط ota قبول ميكنه و هيچ فرمت ديگهاي روdsed نميكنه من شنيدم يه برنامهاي هستش كه فرمتهاي ديگه رو بهota تبديل ميكنه كه قابل send كردن باشه
مشكل من در سيو كردن نيست در فرستادنشه . خواهشا هر كي برنامه تبديل بهota را داره بزاره تا ما هم فيض ببريم

گل آقا
26 November 2005, 04:41 AM
اگه پیکچر مسیج آماده میخواین که توی آپلود سنتر هست.
اگر هم میخواین خودتون درست کنید باید از برنامه Nokia Logo Manager استفاده کنید.
پس از اتمام کار و سیو کردن، پسوند فایل رو از OTB به OTA تغییر بدید و .....

grand_father666
25 January 2006, 05:02 PM
دوستان 6630 عکس رو به صورت فروارد می فرسته و از سه مسیج پشت سر هم استفاده می کنه
ولی شنیدم یه برنامه هست که این مشکل رو حل میکنه دارم دنبالش می گردم پیدا کردم یا خودم آپ لود می کنم و اگر شما پیدا کردین به من خبر بدین که سخت لازم دارم

freegirl
5 February 2006, 12:28 AM
من که برام picture message فرستادن توی draft ذخیره کردم
باید picture message برات بفرستن
در این صورت مشکلی نداره
موفق باشید

PAYAM
5 February 2006, 01:31 AM
در سيمبين 8 (نوكيا 6630) و 8.1 (نوكيا 6680 و 6681 و N90 و N70) ساپورت فرمت OTA به صورت محدود اعمال شده است. (احتمالا به خاطر مسائل Privacy)
ديگر مانند سيمبين هاي قبلي نمي‌توانيد پيكچر مسيج را مستقلا به SMS خود ضميمه كنيد. البته مي‌توانيد پيكچر مسيج هاي دريافتي را براي ديگران سند كنيد.

براي تبديل عكس به پيكچر مسيج در كامپيوتر راه آن استفاده از برنامه Nokia Logo Manager است كه گل آقاي عزيزم توضيح دادن، براي تبديل عكس به پيكچر مسيج در گوشي هم مي‌توانيد از برنامه PhotoSMS استفاده كنيد كه البته براي سيمبين هاي 8 و 8.1 جواب نخواهد داد. (چون نمي‌توانيد آن را به اي ام اس خود اتچ كنيد)

موفق باشيد!

Sx3D
26 March 2006, 12:36 AM
چجوری میشه در کام÷یوتر فایل ota ساخت

اینکاره
28 March 2006, 06:11 PM
چجوری میشه در کام÷یوتر فایل ota ساخت

با سلام
دوست عزیز شما میتوانی با برنامه LogoManager اینکار رو انجام بدید

saman_0264
23 May 2006, 08:17 PM
آقايون همگي يه كمكي به منه sx1 دار بكنين گوشي من ورژنش 15 و پيكچر مسج رو اجرا نميكنه و نه ميتونه بفرسته آقا پيام و ديگر دوستان كمك كنيد كه خيلي حياتيه
البته خواستم فيريمورشو عوض كنم و بيارم پايينتر مثلا 13 يا 6 ولي ميگن گوشي خاموش ميشه برايه هميشه ..
آقايون چه كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بلای ناگهانی
23 May 2006, 09:24 PM
سامان جان دوست عزیز این کارها فایده نداره.. گوشیت رو عوض کن.. تا به سرطان sx1 دچار نشدی

mjdk
31 July 2006, 04:44 AM
با سلام خدمت دوستان
من با گوشی 3220 نمیتوانم عکس های ota که از کامپیوتر وارد کرده ام را بفرستم چون در گالری به صورت mms می فرستد نه sms لطفا از دوستان اگر کسی راه حلی سراغ داره بفرماید .
با تشکر

F.®.A
31 July 2006, 08:29 AM
بارها در اين مورد بحث شده در گوشي هاي نوكيا ديگر امكان ارسال pic-masege حذف شده و فقط امكان دريافت دارند البته اين موضوع چيز بدي نيست چو وقتي mms است كدوم آدمي pic-massege ميفرسته(البته نه تو ايران!! )

mehkh
1 August 2006, 10:14 AM
تو سایت Yourshop.ir دیدم، اساتید یه نظر بدن؟

sinbad
22 October 2006, 05:17 PM
بچه ها سلام
الان مدتی است گوشی من pic-massege را نه ذخیره میکنه ونه میتونه توی گوشی باز کنه و این پیامو میده: unknown file format

بچه ها سلام
الان مدتی است گوشی من pic-massege را نه ذخیره میکنه ونه میتونه توی گوشی باز کنه و این پیامو میده: unknown file format

راستی ضمن تشکر از توجه شما دوستان خبره!!!!!!!
گوشی من 7610 هستش