PDA

View Full Version : آنتن دهى گوشيهاى سونى اريكسون به طور كلي؟

masoudboy
25 May 2005, 11:43 PM
يكى از دوستام به من پول داده كه يه t630 براش بخرم . ميخواستم بدونم آنتن دهي سونى اريكسون در برابر نوكيا چطور هست ؟؟ آخه يه t630 ساخت مالزى ديدم كه خيلى خط آنتنش كم و زياد ميشد. دوستان لطفا از روى تعصب نظر ندهند.

Mazhar
26 May 2005, 12:45 PM
گوشيهاي 630 ساخت چين آنتن دهي خوبي دارند ولي مال مالزي را نمي دونم .البته فكر نكنم تفاوت چنداني باشه. من خودم يك k700 دارم و مي تونم به راحتي بگم كه در موارد مشابه از 6600 بهتر بوده و اكثر جاها خوب آنتن ميده البته گوشيهاي اريكسون نسبت به نوكيا تقريبا همه جا آنتن مي دهند ولي خط آنتن آنها كم و زياد مي شود و ميزان آنتن دهي آنها كاهش مي يابد ولي همواره ارتباط را حفظ مي كند و بر خلاف گوشيهاي نوكيا هيچ وقت كامل قطع نمي شوند در حاليكه نوكيا يا آنتن دهي كامل دارد يا آنتن دهي صفر. :oops:

aTN_1366
26 May 2005, 01:10 PM
masoudboy, جان ....

بايد بگم من خودم اولين گوشيم t630 بود و واقعا گوشي خوبي هست ولي خوب چون مموري نميخورد و JAVA بود من اون رو فروختم و SX1 خريدم ولي بگه خدايي گوشي خوبي و من در تموم زماني كه اونو داشتم از لحاظ آنتن هيچ وقت مشكل نداشت ... حتا من 3650 نوكيا رو در آسانسور در يك طبقه زير زمين گرفتم تا صحبت كنم نشد ولي همون t630 رو همون موقع خيلي خوب تونستم باهاش صحبت كنم ....

ولي براي من هم چيني بود به خاطر اينكه تا اونجا كه من فهميدم سوني اريكسون گوشي t630 , t610 خود رو در چين توليد كرد و مثلا k700 , z600 رو براي بار اول توي مالزي توليد كرد و S700 رو توي فرانسه .......

ولي كلن براي من معمولا زياد آنتنش از پله 5 به 4 ميرفت و دوباره برميگشت ولي اگه تو منطقه اي بوديد كه آنتن دهي مخابرات مشكل نداشت كمتر از اين نميشد .... در ضمن فقط يك بار تو طول 7 ماه كه اون رو داشتم شبكه رو گم كرد و آنتنش صفر شد ..... 8)

دياكو
16 June 2005, 04:36 PM
سلام
راستشو اگه بخواى ساخت چين انتن دهيش خوبه

پژمان22
3 July 2005, 02:41 PM
منم T630 دارم.راضیم از انتن دهیش . بعضی وقتا از نوکیا هم بهتره بعضی وقتا هم بدتر.حکم کلی نمیشه داد.اما یه خوبی داره اینه که اونی که نشون می ده به عنوان میزان انتن دهی خیلی به واقعیت نزدیکه و کاذب نیست.اخه من گوشی زیاد دیدم انتنش از 6 خط 4 تاش پره اما اصلا شبکه نداره.

metty_zapata
3 July 2005, 03:01 PM
من k700 دارم خیلی راضی هستم ولی گاهی اوقات نمیدونم چی مشه آنتنش میپره خود به خود

BloodReza
3 July 2005, 05:18 PM
من از آنتن دهی T610 خیلی راضیم فقط دو تا مشکل داره :
1 - خط آنتن دهیش زیاد جا به جا مشه یعنی 30 ثانیه هم یه جا وا نمیسه هی 5 به 4 از 4 به 2 از 2 به 5 و حتی یه دفه از 5 به 1 میره و دوباره بر میگرده
2 - در قسمت های زیر مثلا زیر زمین ها و یا جاهای زیر (نمیدونم خوب تونستم منظورمو بگم یا نه) آنتن به 2 یا 1 میرسه و ثابت میمونه ولی زنگ که بهم میزنن فورا به 5 میپره نمیدونم این عادیه یا نه

ninijapoli
3 July 2005, 05:28 PM
من دقیقن تا حالا هیچ مشکلی با گوشیم نداشتم ..... فقط جاهایی آنتن نمیده که بقیه گوشیها هم آنتن نمیدن ....
آنتن دهیش هم اصلن پرش نداره .... همیشه ثابت هستش ... یعنی اگر 4 هست تا وقتی توی اون محل هستم 4 میمونه ...
توی زیر زمینی که T610 آنتنش 1 بود این 3 بود ....

Sina-Ts
3 July 2005, 07:00 PM
کلاً آنتن نوکيا کازب هست..آنتن کامل نشون ميده ولی بعضی مواقع اصلاً نميشه باهاش تماس گرفت
سامسونگ ها هم اکثرا اينطوری هستن

mss
4 July 2005, 12:53 PM
کلاً آنتن نوکيا کازب هست..آنتن کامل نشون ميده ولی بعضی مواقع اصلاً نميشه باهاش تماس گرفت
سامسونگ ها هم اکثرا اينطوری هستن
سلام
به نظر من هم دقیقا اینطور است.یعنی اگر سونی اریکسون آنتن رو 2 نشون میده واقعا 2 است.ولی نوکیا همیشه پر نشون میده در حالی که امکان ارتباط در خیلی از مواقع وجود نداره.گوشی قبلی من نوکیا 6600 بود و الان از سونی اریکسون استفاده میکنم و این مطالب رو از رو تجربه میگم.
موفق باشید :icon_cool

EbliiS
4 July 2005, 11:38 PM
گوشي هاي زيمنس هم آنتن دهي رو به به صورت واقعي نشون ميدن...

HES@M
5 July 2005, 04:18 PM
دوستانی که s700i دارن لطفا راجب انتن دهیش نظر واقعیشونو بدن چون برای من سئوال شده که گوشی من فقط اینجوری انتن دهی داره یا اینکه همه ی s700i این سبک انتن دهی دارن چون من فکر میکنم خیلی انتن حساسی داره و بعضی مناطق انتن زیاد بازی داره و اینکه درسته که یه جاهایی زنگ میخوره که شاید گوشیهای دیگه زنگ نخورن ولی اینو مطمئننم که بعضی نقاطی که با نوکیا میشه بدون قطع و وصل شدن صدا صحبت کرد من با s700i مشکل دارم یعنی کلی بخوام بگم زیاد اتفاق افتاده که با s700i مکالمه ی خوبی نتونم داشته باشم که با نوکیا 3660 این مشکلات رو خیلی کمتر داشتم که اینجا از دوستانی که انها هم s700i دارن یا قبلا داشتن میخوام به من بگن که این مسئله طبیعیه یا گوشی من مشکل داره و در ضمن گوشیم MADE IN JAPAN است.

(==>hell lord<==)
5 July 2005, 06:21 PM
منk700 دارم و تا هالا هیچ مشکلی با انتن دهی اون نداشتم و واقعن هم از اون راضی هستم. :icon_cool

Sina-Ts
6 July 2005, 02:51 PM
من s700 دارم و قبلاً 3650داشتم..خونه ما يکم مشکل آنتن داره و خيلی سخت ميشه تماس گرفت..ولی
به نسبت 3650 اسّ700 خيلی بهتر آنتن ميده

imeni
6 July 2005, 05:08 PM
معمولی خیلی توپ نیست

AmooNetwork
8 July 2005, 12:35 AM
توی تهران خوبه. توی مشهد هم خیلی خوبه. ولی تفاوت زیادی با نوکیا نداره مگر موردی باشه