PDA

View Full Version : چند سئوا ل در مورد sx1

مرلين2004
25 May 2005, 06:05 PM
دوستان فیرم ور گوشی من sx1_international-uk-de-it14-0001 هست و چند سئوا ل در مرد این گوشی داشتم.

1-آیا برای فیرم ور15 بر روی sx1 به مموری کارت نیاز است؟

2- فرق مستر ریست با فرمت گوشی چیه و چجوری انجام میشه و هرکدام آز این دوکار چه تغییری تو گوشی ایجاد میکنه؟

3. اگر فیرم ور گوشی رو عوض کنم فیرم ور قبلی رو از کجا میشه پیدا کرد ؟

ممنون میشم آگه منو بی جواب نذارید؟

83plus
25 May 2005, 07:13 PM
1-نه
2-مستر ریست بر مي گردونه به تنظيمات كارخونه
فرمت گوشی برنامه ها رو پاك ميكنه
3-مستر ریست كن
تو اينترنتم هست

مرلين2004
25 May 2005, 07:23 PM
اگر امكان داره طريقه انجام اين دو كار هم توضيح بديد منون ميشم

راستي منظورتون از پاك شدن برنامه ها برنامه هايي هست كه خودم نصب كردم ؟.

يعني سيستم عامل و برنامه هايي كه از قبل روش بودن پاك نميشه؟درسته؟

بلای ناگهانی
25 May 2005, 09:40 PM
مستر ريست

ستاره* مربع# 7370 مربع#

اينها رو بزن گوشيت به تنظيمات كارخونه بر مي گرده

گوشيت مثل روز اول ميشههه
مثل روزي كه از كارتون بيرون اورديش 8)

PAYAM
26 May 2005, 12:14 AM
@ مرلين2004
1) در صورتي كه از ورژن اوريجينال استفاده كني (يا از ورژن هاي نان آفيشال استفاده كني ولي پچ ها را روي درايو C نصب كني) خير.
در صورتي كه فريمور Modded استفاده كني يا پچ ها روي درايو E نصب كني بله!
2) دوستان توضيح دادند. فقط توجه داشته داشته باش كه اگر برنامه ها روي مموري نصب كرده باشي و گوشي را مستر ريست (با كد *#7370#) كني برنامه هايي كه روي مموري داشتي پاك نمي شوند و حتي آيكونهايشان هم پابرجا مي مانند.
3) فريمور قبلي رو از اينترنت احتمالا بتوني پيدا كني هر چند كه هيچ احتياجي به آن پيدا نخواهي كرد. (مگر اينكه بخواي از ورژن هاي ابتدايي مثل 4 تا 7 براي ساپورت پيكچر مسيج استفاده كني كه آنها هم مشكل بلندي صدا و سوختن اسپيكر را پيش مي آورند)
ضمنا با مستر ريست يا فرمت كردن يا هر عمل ديگه اي ورژن فريمور شما عوض نمي شود!

مرلين2004
26 May 2005, 01:14 PM
دوستان از راهنمايي هاي همتون واقعا ممنون.

ولي من اين موضوع رو ميخواستم بفهمم كه مستر ريست با فرمت گوشي چه فرقي داره.و فرمت كردن چه جوريه.

دوستان اگه امكان داره كمي بيشتر توضيح بديد.

PAYAM
27 May 2005, 04:56 AM
فرمت كردن فقط براي مموري كارت امكان پذير است و نه براي حافظه گوشي!
نتيجه به دست آمده از آن هم مثل فرمت كردن هاردتان است يعني پاك كردن هر فايل و اطلاعاتي كه روي آن است....
اما مستر ريست كردن برگرداندن كامل حافظه داخلي گوشي به مشابه آنچه كه روز اول كه آن را خريديد است. منتهي فرق مستر ريست (كه با كد *#7370# صورت مي گيرد) با ريست معمولي منو اينست كه مورد اول تمامي تنظيمات و حتي SMS و ليست Contact و حتي فايل هاي ذخيره شده روي گوشي را پاك مي كند اما مورد دوم فقط بعضي منوهاي اصلي را به تنظيمات پيش فرض باز مي گرداند...