PDA

View Full Version : يك راه حل ساده براي حل مشكل ارور : App Close Main Error !

rtech
25 May 2005, 03:41 PM
حتما شما هم با این Error خیلی برخوردید :
App Close Main Error
وقتی این ارور رو میبینید چه کاری انجام میدید ؟ حتما بعد از چند بار که این پیغام را مشاهده میکنید مموری یا فون را فورمت میکنید و همه چیز را از اول نصب میکنید اما این مشکل یک را حل داره که فکر نکنم کسی از شما بدونه من با جستجویی که در سایت های خارجی داشتم این موضوع را دیدم و روی گوشیه خودم و چندتا از دوستام تست کردم که به طور کامل اجرا و دیگه این پیغام رو ندیدم . من این کارو روی این گوشی ها تست کردم :
N-gage
6600
SX1
6670

اگر گوشی شما جزو این گوشی ها هست که خیالتان راحت باشه و این کارو انجام بدین و اگر نیست ابتدا باید یک نسخه پشتیبان از فایل زیر بگیرید :
با استفاده از برنامه SelQ یا Fexplorer به شاخه زیر بروید :
C:\System\data\
حال یک کپی از فایل Applications.data بگیرید و در جایی امن آن را کپی کنید تا در صورتی که این کار روی گوشی شما اجرا نشد بتونید تنظیمات را به حالت اولیه برگردانید .

[Only registered and activated users can see links]

حال به شاخه زیر بروید :
C:\System\Bootdata\
فایل FirstBoot.dat را پیدا و آنرا پاک کنید :

[Only registered and activated users can see links]

حال گوشی را خاموش و مموری را از گوشی خود خارج کنید و سپس گوشی را دوباره روشن کنید پس از بالا آمدن صفحه دوباره گوشی را خاموش و مموری را در جای خود قرار دهید و گوشی را روشن کنید و این بار شما دیگر این Error را نخواهید دید .

امیدوارم این مطلب مفید بوده باشه ..

emroozi83
25 May 2005, 03:59 PM
درسته ولی کامل نیست . مطلب کاملشو خواستی بگو بفرستم واست

rtech
25 May 2005, 04:18 PM
البته من با اين روش كارم حل شد اما اگه شما كامل ترشو داري همين جا بزار تا همه استفاده كنند 8)

ATOS
25 May 2005, 05:48 PM
شما با اين كار يك برنامه رو ناقص ميكنيد :x
اگه طرف حال و حوصله فرمت كردن نداشته باشه خوبه 8)
تازه ميتونيد با برنامه سوئيچر اونو غير فعال كنيد و ديگه نياز به پاك كردن هم نيست :lol:

bromideh
25 May 2005, 07:11 PM
خب آقاي امروزي عزيز چرا كل داستان را نمي گي؟
پس errorهاي بعدي را چطوري ميشه فهميد؟؟؟

intellow
25 May 2005, 07:53 PM
آره ديگه !
گوشي ها كه فقط يه مشكل ندارن كه !
اينو رد كرديم. بقيه رو چي كنيم ؟ :twisted: :!:

rtech
25 May 2005, 11:42 PM
به نظر من اين بدترين اروره چون وقتي موبايل رو روشن ميكني اين ارور ظاهر ميشه و من بعضي وقتها بارها گوشي را خاموش و روشن كردم تا تونستن اين ارور رو رد كنم و صفحه گوشي اومده بالا ولي با اين كار مشكلم حل شد ولي تا حالا ارور ديگه اي گوشيم نداده 8)

آيدين
26 May 2005, 12:10 AM
اين eror زماني ظاهر مي شود كه كارت حافظه با گوشي شما مچ نباشه - من با تعويض كارت حافظه كه هر دو هم 256 بود مشكلم حل شد

8)

PAYAM
26 May 2005, 02:06 AM
من وقتي گوشيم رو روشن مي كنم انواع و اقسام ارورها مياد از System Error گرفته تا Main App Closed و چيزاي ديگه و هموشون رو هم راحت OK مي كنم و گوشي عين بچه ادم كارشو انجام مي ده... :shock:

mohamadfar
26 May 2005, 08:30 PM
App Close Main Error اين اررو براي وقتي كه برنامه اي اشتباه كار ميكنه ، به نظر من تنها راه پاك كردن اون برنامه است . 8)

aTN_1366
26 May 2005, 09:12 PM
براي من هم موقعي كه بعضي از نرم افزارها رو نصب ميكنم و گوشي با اون درست مچ نميشه اين پيغام رو ميده كه با پاك كردن اون نرم افزار مشكلم حل شده ....
فكر نميكنم راه ديگه اي جز اين داشته باشه .... :o

علي هرسيني
27 May 2005, 10:52 AM
اگر app برنامه با خود برنامه مچ نباشد اين پيغام ظاهر ميشود من در بسياري از برنامه ها app درست برنامه را كپي ميكنم راه ميفته و براي erecorder تاريخ گوشي رو ميذارم روي 2002 درست ميشه 8)

aTN_1366
27 May 2005, 11:09 AM
فكر نكنم ارزش داشته باشه بخاطر يه برنامه تاريخ گوشي رو بهم بزنيد ...

در ضمن نوشته ي شما در مورد مچ نبودن app كاملن درسته مثلا در fscaller حتمن بايد فايل app رو كپي كنيد وگرنه برنامه error ميده ...

bromideh
28 May 2005, 08:52 AM
براي من هم اين error موقعي كه گوشي خاموشه و ميخوام شارژش كنم مياد. اخيراً هم پاشو فراتر گذاشته و موقع روشن كردن و قبل از ظهور صفحه اصلي (منظور desktop) خودشو ميندازه جلو و مياد ميگه منو ok كن خب فعلاً كه شكسته مكسته داريم پيش ميريم. تا انشا... فرجي بشه؟

aTN_1366
28 May 2005, 09:49 AM
عزيزم از ليست تلفن ها و ... Backup بگير و بعد هم گوشي و هم مموري كارتتو فرمت كن و دوباره ليست تلفن ها و ... رو برگردون به گوشي و سعي كن با نرم افزار هايي كه قبلن داشتي و مشكل داشتن كار نكني ...
8)