View Full Version : طريقه خواندن اس ام اس هاي عربي (فارسي) در سیم&
مهدیار
25 May 2005, 01:35 AM
براي اينكار عمليات زير را انجام بدهيد : 8)
فايل زير را دانلود كنيد ..
لينك براي دانلود ([Only registered and activated users can see links])
از حالت زيپ خارج كنين ..
محتويات فولدر1را در C \ SYSTEM\ APPS \ ARABICSMS كپي كنين ( البته روي موبايل ..
و فايل داخل فولدر دوم را در C \ SYSTEM \ FONTS كپي كنين ..
نام فولدر 1 = arabicsms
و نام فايل داخل فولدر 2 = cu.gdr
mohammad_zhyan
25 May 2005, 01:49 AM
اين هم يك روش براي خواندن مسج هاي عربي و فارسي هستش ولي دردسرش زياده
براي نوشتن هم 4 تا حرف خاص ما رو نداره اگه بشه يك جورائي crystal arabic رو دباره به كار انداخت خيلي بهتر وراحت تره
البته بابت اين نرم افزار خيلي ممنون هستم
sisbss
13 April 2006, 09:12 PM
اقای مهدیار لینک کار نمیکنه!!!
2006marilyn
21 April 2006, 07:14 PM
آیا برنامه ای هست که همه فونتهای فارسی رو ساپورت کنه؟
irooni4u
10 October 2006, 08:17 AM
میتونی از برنامه ی sms arabic استفاده کنی یا با برنامه ی sman فونت tahoma رو معرفی کنی
phdi
18 October 2006, 10:19 AM
آیا برنامه ای هست که همه فونتهای فارسی رو ساپورت کنه؟
سلام
اگر شما فايل freetype را دانلود كني و نصبش كني همه فونت هاي ttf را ساپورت مي كند. اكثر فونت هاي ترو تايپ فارسي را ساپورت مي كنند. مثلا tahoma .
براي دانلود برنامه فوق مي توني سري به بخش دانلود سايت [Only registered and activated users can see links] بزني
رضا صفارپور
8 December 2006, 07:37 PM
من گوشیم p990 هستش و نیاز به نوشتن فارسی ندارم فقط میخوام بتونم sms های فارسی رو بخونم آخه بشدت بهش نیاز دارم برنامه Crystal arabic عالیه ولی خوب ورژن 1.2 که تریال هستش و ورژن 1.0 هم که crack شده رو گوشی نسب نمیشه اگه کسی میتونه کمکم کنه چون واقعا گکرفتار شدم
anjexe
24 March 2007, 06:09 AM
من هم m600دارم و دقيقا همين مشكل
d@nial
25 March 2007, 01:23 AM
4 تا فایل هست که اگر رو مموری کارت کپی کنید بدون مشکل فارسی رو میخونه، میخواین بزارم؟
anjexe
26 March 2007, 09:19 AM
فايلهارو پيدا كردم اينم صفحه كليد فارسي كامل كه با بروزر گوشي بايد باز كنيد وكپي پيست كنيد
[Only registered and activated users can see links]
esm_304
30 September 2007, 10:17 AM
سلام - لينكش كار نمي كنه؟
sepehr123
11 October 2007, 11:04 PM
من گوشیم p990 هستش و نیاز به نوشتن فارسی ندارم فقط میخوام بتونم sms های فارسی رو بخونم آخه بشدت بهش نیاز دارم برنامه Crystal arabic عالیه ولی خوب ورژن 1.2 که تریال هستش و ورژن 1.0 هم که crack شده رو گوشی نسب نمیشه اگه کسی میتونه کمکم کنه چون واقعا گکرفتار شدم
با سلام
دوست عزیز گوشی خودم P990i هست و منم فقط از فونت فارسی جهت خوندن اس ام اس و اینجور چیزا استفاده میکنم و نیازی به تایپ مسیج فارسی ندارم.
من یه تعداد فونت دیدم ولی اکثرا یا با گاوشی سازگار نبود وباعث ریست شدن گوشی میشد یا اینکه فونتهای اصلی گوشی رو با مشکل مواجه میکرد.
ولی این فونتی که میزارم رو خودم روی گوشیم دارو و الان بعد از 2 ماه کوچکترین مشکلی نداشته.
من اینو توصیه میکنم.
فقط دقت کن فونت ها رو در شاخه Resource/Fonts در مموري کارت كپي كن.
امیدوارم بدردت بخوره :icon_cool
حامد ق
25 October 2007, 01:55 AM
با سلام
دوست عزیز گوشی خودم P990i هست و منم فقط از فونت فارسی جهت خوندن اس ام اس و اینجور چیزا استفاده میکنم و نیازی به تایپ مسیج فارسی ندارم.
من یه تعداد فونت دیدم ولی اکثرا یا با گاوشی سازگار نبود وباعث ریست شدن گوشی میشد یا اینکه فونتهای اصلی گوشی رو با مشکل مواجه میکرد.
ولی این فونتی که میزارم رو خودم روی گوشیم دارو و الان بعد از 2 ماه کوچکترین مشکلی نداشته.
من اینو توصیه میکنم.
فقط دقت کن فونت ها رو در شاخه Resource/Fonts در مموري کارت كپي كن.
امیدوارم بدردت بخوره :icon_cool
w950 مموری نداره . کجا باید بریزیمش؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.