View Full Version : سوال در مورد تسمه تايم
اميرعلي
24 May 2005, 01:47 PM
سلام ببينم تسمه تايم بايد يه تنظيم خاصي داشته باشه يا همين طوري ميبندند ماشينو بردم گارانتي اوليه بعد به من گفت صداي موتور زياده ماله سفت بودن تسمه تايمه خوب منم گفتم درستش كنه خلاصه قاب رو برداشت بعد تسمه رو يك كم با دست شل كرد اما الان احساس ميكنم ماشين از اون شتاب اوفتاده گاز ميخوره ولي راه نمي ره در ضمن از 140 تا هم بيشتر نميره كه نميره يكي به من گفت بايد ببري تنظيم كني اين درسته يا نه ؟
azma
24 May 2005, 02:46 PM
چه ماشيني؟
حامدگلشن
24 May 2005, 03:33 PM
اميرعلي,
دوست عزيز تسمه تايم دقيقن بايد سر جاي خودش باشه تا ماشين درست كار كنه
اگر سر جاش نباشه يعني يكي دو دنده هم حتي جابه جا باشه ماشين درست كار نميكنه و گاز ميخوره راه نميره
اگر هم پاره بشه ديگه اصلن راه نميره
من قبلن با اين مشكل بر خوردم
بايد بري بدي تنظيمش كنن :o
fizzi
24 May 2005, 11:20 PM
حامدگلشندرست ميفرمايند. تسمه تايمينگ اگر فقط يك دندانه جلو يا عقب باشه تمام تنظيم سوپاپها يعني زمان باز وبسته بودن اونها تغير ميكنه ...در اولين فرصت به مكانيك وارد مراجعه كنيد.. :P
sepehr_share
14 February 2006, 03:14 AM
من ماشینم روغن ریزی سر میلنگ داشت و کاسه نمدش عوض کردن خوب تایمم باز و بس شدفکر کنم تسمه تایم سفتر بستن آقا شتاب ماشین دو بابر شد البته قبلا این صدای لاق لاق تایم نمی داد ( وقتی دور موتور پایینه یه صدا ضعیفه لاق لاق میکنه) ولی ارزشش داشت خدا میدونه اگه برا این مشکل تایم باز نمیشد تا چند وقت باید دنبال تنظیم موتورو این حرفا می دویدم...پیش نهاد میکنم دوستانی که ماشینشون را نمیره هر کاریم کردن درست نشده یه بار تایم پیش یه تعمیر کاره ماهر باز و بس کنند از این سایپا هیچی بعید نیست یه وقت دیدی 2 دنده عقب و جلو بستن.
zeebolon
19 February 2006, 05:14 PM
از اساتید کسی میدونه نشانه خرابی و یا موقع تعویض تسمه تایم چه هنگامی است؟ و یا باید توی راه بمونیم و مکانیک بیاد و بگه؟
kourosh69
19 February 2006, 05:42 PM
از اساتید کسی میدونه نشانه خرابی و یا موقع تعویض تسمه تایم چه هنگامی است؟ و یا باید توی راه بمونیم و مکانیک بیاد و بگه؟
دوست عزیزzeebolon :
زمان تعویض تسمه تایم در اتومبیل های مختلف فرق میکنه ( بسته به نوع موتور ، نوع تسمه ، جنس اون و شرایط کارکرد) ولی در دفترچه راهنمای استفاده از هر خودرو این زمان قید شده .
به سورت عمومی میشه گفت شما به ازای هر 30 تا 40 هزار کیلومتر کارکرد اتومبیل بهتره تسمه تایم رو عوض کنید(حتی اگر از نزر زاهری سالم باشه )
jacobnazarade
19 February 2006, 07:06 PM
با سلام خدمت دوستان از دیگر نشانه های که شاید به علت جنس بد تاثیرات اب و هوا و ماندگی در مغازه باشد اینکه نباید دندانه های گردو دچار خردگی شده باشند دوما نباید ترک و غیر بر روی تسمه باشد من دوستم تسمه تایم ماشینش پاره شده نزدیک 600 هزینه اش شد چون تو سرعت بود و پیستو ن زده بود سوپاپ و خم کرده بود فاتحه سر سیلندر رو خونده بود بدتر ینش همینه البته جا انداختنش رو ادم یاد بگیره بد نیست یه وقت تو جاده موندی نزنه ادم تو سرش مال من این طوری تنظیم می شود میل لنگ رو شاخص خودش دنده سوپاپ هم همین طور دلکو رو هم انقدر می چرخونی تا روی یک بمانه حالا می شود تسمه رو جا انداخت
config
3 March 2006, 04:53 PM
سلام
از کجا میشه فهمید تسمه رو درست جا انداختند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
jacobnazarade
3 March 2006, 06:42 PM
با سلام خدمت دوست عزیز اولا اگر درست جا نداخته باشند ماشین روشن نمی شود بد روشن می شود
خوب گاز نمی خورد و شتاب و قدرت ندارد برای اینکه سوپاپ ها به نسبت تایمی که باید داشته باشد و پیستونها در وضعیعت تراکم حداکثر قرار داشته باشند عمل نمی کنند
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.