PDA

View Full Version : فقط کسانی كه با هر دو گوشي 6600 و sx1 كار كرده اند

مهدی مهدوی
23 May 2005, 11:10 PM
اگر بخواهيد تمامي معايب و خواص اين دو گوشي را از همه لحاظ بررسي كنيد كدام گوشي را انتخاب ميكنيد .
لطفا براي اطلاع همه دلايل خود را ذكر كنيد .
با تشكر 8) :!:

Sx3D
24 May 2005, 01:00 AM
مسلما 6600 چون خيلي برنامه ها روي sx1درست كار نمي كند

س.ا.ا
24 May 2005, 01:18 AM
کسی که قیمت براش مهمه sx1 چون ارزونتره
کسی که می خواد mp3 گوش کنه sx1 چون استریوه
کسی که می خواد تمام برنامه ها و بازی ها رو امتحان کنه 6600 چون سیمبین 7 ولی sx1 سیمبین 6

به هر حال این مسئله کاملن سلیقه ایه

ATOS
24 May 2005, 06:26 AM
با توجه به سرعت CPU و توانايي در پخش MP3 (هرچند مونو) و علل خصوص سمبين 7 بودن . يقينا 6600 بهتره 8)
اگه 6600 قاطي بكنه ميشه اونو مستر ريسيت يا فرمت كرد ولي SX1 فقط بايد فلش بشه :P

رنجکار
24 May 2005, 09:15 AM
با توجه به سرعت CPU و توانايي در پخش MP3 (هرچند مونو) و علل خصوص سمبين 7 بودن . يقينا 6600 بهتره 8)

اگه 6600 قاطي بكنه ميشه اونو مستر ريسيت يا فرمت كرد ولي SX1 فقط بايد فلش بشه

شما خيلي حرفه اي صحبت ميكنيد ؟ براي اين حرفتون سند يا منبع معتبري داريد ؟ :o

aTN_1366
24 May 2005, 12:37 PM
بايد بگم SX1 هم مستر ريست ميشه و در كل به نظر من بهتره.....

بلای ناگهانی
24 May 2005, 02:58 PM
شك نكنين 6600

دلايلش رو هم به دفعات در تاپيك هاي قبلي گفتم

Hamed
24 May 2005, 03:05 PM
sx1 cpu قويتري داره و به نظر من بهتره.

بلای ناگهانی
24 May 2005, 03:14 PM

cpu كه با يه خورده اب خوردن طوري اسيب ببينه كه بعد از حدوده يك ماه غير قابل تعميير باشه به درد عمش مي خوره

007
24 May 2005, 03:32 PM
6600 بابا اين كه ديگه فكر كردن نداره 8)

eatemadi
24 May 2005, 04:11 PM
فقط آقاياني كه با هر دو گوشي 6600 و sx1 كار كرده اند

يعني خانم ها نظر ندهند ؟!! :lol:

عسل332
24 May 2005, 04:14 PM
من خا با 6600 كار كردم و هم با sx1و حتي با چندين گوشي ديگه ولي خوداييش هيچ كدوم 6600 نميشه
واقعا معركه هست

EbliiS
24 May 2005, 10:42 PM
با توجه به سرعت CPU و توانايي در پخش MP3 (هرچند مونو) و علل خصوص سمبين 7 بودن . يقينا 6600 بهتره
جهت اطلاع بايد بگم كه processor اس ايكس وان Mhz120 هست و Mhz25 از 6600 بيشتر... :P

شايعه نكن جانم :lol:
cpu كه با يه خورده اب خوردن طوري اسيب ببينه كه بعد از حدوده يك ماه غير قابل تعميير باشه به درد عمش مي خوره
اگه 6600 شما هم در چاه توالت ميافتاد پروسسورش وضعيتي بهتر از اين نداشت :x

Shahrooz
25 May 2005, 07:36 AM
مسلما و مسلما sx1
اصلا sx1 گوشيي نيست كه هر كسي بتونه باهاش كار بكنه , sx1 يه گوشي حرفه اي هستش كه خوب مسلما كسي كه نتونه از كارايي اون سر در بياره اصولا از اون بد ميگه(خاصيت ما آدما همينه) نمونش اينه كه شما خودتون مي تونيد frim ware اونو با كابلي كه توي پكيجش هست آپگريد كنين يا اينكه پچ هاي جديد بهش اضافه كنين در صورتي 6600 اين امكان رو نداره و حتما بايد باكس داشته باشين(مي تونين يكي بخرين 8) :arrow: )
من واسه ي خريدن گوشي توي اين فروم و خيلي ديگه از فروم ها و سايت هاي ايراني و خارجي تحقيق كردم و دست آخر sx1 رو انتخاب كردم , حتي اون موقعي هم كه مي خواستم اونو بخرم 90٪ از موبايل فروش ها از اون بد مي گفتن در صورتي كه حاضرم قول بدم بيشتر اونا به عمرشون sx1 نديده بودن . البته كه همشون روي 6600 تاكيد داشتن و يكي از دلايل قوي اونا اين بود كه روي 6600 ويندوز xp نصب ميشه. :arrow: :arrow: 8) :P

اما مهمترين دليل انتخاب sx1 :
تا حالا شده توي يك جمع شلوغ باشي و اونجا يك 6600 با ملوديي كه در اون دوره زماني معروفه زنگ خورده باشه؟
تا حالا ديدي كه در اون موقع نصف بيشتر آدمايي كه اونجان دستشون تو جيبشون ميره؟
تا حالا تو اون جمع شلوغ بلوتوث سزچ كردي؟
تا حالا ديدي كه شونصد تا گوشي به نام nokia 6600 پيدا ميشه؟ (البته اين در صورتيه كه اون 6600 دار محترم موفق به كشف منوي تغيير نام بلوتوث گوشي خود نشده باشه :arrow: )

اميدوارم منظور م رو گرفته باشي.
حالا ديگه قضاوت با خود شما.

aTN_1366
25 May 2005, 12:08 PM
واقعا SX1 يه چيز ديگه است حداقل به دست همه نيافتاده و هم ميشه هنگامي كه روشنه مموري كارتشو درآورد ولي توي 6600 كه مموري زير باتري هست موقعي كه گوشي روشنه شما نميتونيد مموري كارت رو دربياريد .....
8) :wink:

hamed198220
25 May 2005, 03:17 PM
شهروز 84 و بقيه sx1دارها به جاي اينكه با اين استدلالهاي غيرمنطقي وقت بقيه رو بگيرين بهتره يه سري به سايت زير که از معتبرترين سايتهاست بزنين[Only registered and activated users can see links] وببينين که چرا sx1 يکي از ناموفقترين موبايلها در سال 2004 بوده است؟
:x

hamed198220
25 May 2005, 03:28 PM
درضمن sx1 فقط تا128mb رم رو ساپورت ميکنه ولي 6600 تا 256 هم ساپورت ميکنه. 8)
Notice that SX1’s results are too close to Nokia 3650. The phones have one and the same OS version and same processor. In my opinion this test shows that there isn’t any higher processor mhz rate, or the OS can’t use it. The result will not be changed with the reason being clarified; we still see that the phone is an analogue to Nokia 3650, whose processor works at 104Mhz. We can see a certain lose to Nokia 6600 with the speed of floating point calculations. Another conclusion that can be made is that SX1’s weak spot is not its processor, bus but the graphical system.

بلای ناگهانی
25 May 2005, 04:28 PM
كي گفته sx1 مرحوم من رمش 256 بود

EbliiS
25 May 2005, 09:36 PM
hamed198220,
درضمن sx1 فقط تا128mb رم رو ساپورت ميکنه ولي 6600 تا 256 هم ساپورت ميکنه.
اي بابا..از شما كه با استدلال صحبت مي كني و سايت هاي خارجي رو مي بيني بعيد بود همچين حرفي بزني..تو همين فروم خودمون هستند كساني كه تا 1 گيگ رم انداختن رو sx1 عزيز دل برادر :x

niceevil
25 May 2005, 09:56 PM
درضمن sx1 فقط تا128mb رم رو ساپورت ميکنه ولي 6600 تا 256 هم ساپورت ميکنه

:( :(
پس اين رم 512 من هويژه؟
تا يک گيگ رو ساپورت ميکنه
تنها مشکلش هم اينه که جوی استييکش سره و دست روش واسه بازی سر ميخوره
تنها مشکلی که من باهاش داشتم همين بوده
[/quote]

رنجکار
25 May 2005, 10:04 PM
درضمن sx1 فقط تا128mb رم رو ساپورت ميکنه ولي 6600 تا 256 هم ساپورت ميکنه. 8)
Notice that SX1’s results are too close to Nokia 3650. The phones have one and the same OS version and same processor. In my opinion this test shows that there isn’t any higher processor mhz rate, or the OS can’t use it. The result will not be changed with the reason being clarified; we still see that the phone is an analogue to Nokia 3650, whose processor works at 104Mhz. We can see a certain lose to Nokia 6600 with the speed of floating point calculations. Another conclusion that can be made is that SX1’s weak spot is not its processor, bus but the graphical system.

دوست عزيز لطفا كمي بيشتر تحقيق كنيد ! :x
من 6 ماه هست كه رو گوشيم 1 گيگ رم دارم و تا به حال هم هيچ مشكلي نداشتم 8)

emroozi83
25 May 2005, 10:06 PM
يه صلوات بفرستين و شغولش نكنين ايشا الله هر دو از رده خارجن كه مي خوان بسوزن... در هر صورت گوشي گوشيه ولي من معتقدم اس ايكس از 6600 بهتره و 6600 هم از اس ايكس بهتره.... ولي در كل از هم بدترن!1
حالا يكم فكر كنين دليل اين استدلالم دستون مياد!!

booleck
25 May 2005, 10:37 PM

چه عجب شما يه بار از اين گوشی بد بخت تعريف کردی!!!!

من هم هر دوتا رو داشتم
هردوتا خيلی خوب بودن ، ولی اينSX1 بد جوری به دل من نشسته و اصلاً دلم نميخاد عوضش کنم

bardiashamee
26 May 2005, 12:16 AM

يك آزمايش ساده انجام بدين برين يك mp3 لود كنين بعد دكمه قرمز رو بزنين حالا دوربينم به كار بياندازين حال ببينين كه sx1 صداش قطع و وصل ميشه!!!!!!!!!!

من نه sx1 نه 6600 ولي خودم به اين موضوع به طور اتفاقي پي بردم :o

مهدی مهدوی
26 May 2005, 01:02 AM
با عرض سلام به حامد جان و اينكه الان كه دارم پست ميزنم sx1 خريدم اون هم با مموري 1g

مهدی مهدوی
26 May 2005, 01:03 AM
شهروز جان منظورن از frim ware چيه ؟؟؟؟؟ :cry:

بلای ناگهانی
26 May 2005, 02:35 AM

چه عجب شما يه بار از اين گوشی بد بخت تعريف کردی!!!!

من هم هر دوتا رو داشتم
هردوتا خيلی خوب بودن ، ولی اينSX1 بد جوری به دل من نشسته و اصلاً دلم نميخاد عوضش کنم

چه عجب شما تهديد نكردين!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x

والبته چه عجب شما با به كلوپ زيمنس گذاشتين

مهدی مهدوی
26 May 2005, 03:01 PM
دوست عزيز ninijapoli:
تمام مقايساتي كه در تمام تاپيك ها وجود داره به طور جامع و خارج از تعصب راجع به اين دو گوشي بحث نكرده و هدف من از باز كردن اين تاپيك اين بود كه جامع ترين و واقعي ترين مقايسه راجع به اين دو گوشي انجام بشه .
چون وقتي من خودم مي خواستم sx1 بخرم واقعن گيج شدم .
اميدوار بودم كه با باز كردن اين تاپيك جنگ دو گوشي 6600 و sx1 براي هميشه خاتمه پيدا كنه . :D

-----------
ninijapoli:
با PM جواب داده شد :o

نويد hp
26 May 2005, 03:05 PM
مهدي مهدوي, دوست عزيز اين مورد را در pm با ninijapoli عزيز مطرح كنيد . البته كمي آرام تر و بدور از عصبانيت .
چون بسته شدن اون تاپيك ربطي به اين تاپبك نداره .

83plus
26 May 2005, 03:48 PM
sx1 2gig هم مي خوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ته گوشيه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aTN_1366
26 May 2005, 04:14 PM
درسته به SX1 هر چه قدر مموري بزنيد هيچ فرقي نميكنه ولي اگه روي 6600 بيشتر از 256 يا 512 بزارين تعداد هنگ كردناش زياد ميشه .....
:mrgreen:

بلای ناگهانی
26 May 2005, 06:13 PM
درسته به SX1 هر چه قدر مموري بزنيد هيچ فرقي نميكنه ولي اگه روي 6600 بيشتر از 256 يا 512 بزارين تعداد هنگ كردناش زياد ميشه .....
:mrgreen:

درسته كه 6600 زياد هنگ مي كنه با مموري بالا
اما اين نكته رو نبايد فراموش كر كه sx1 با مموري معمولي خود به خود ريستارت ميشه!!!!!!!!!!!!!!!! ديگه هنگ كردن پيش كش :x

007
26 May 2005, 06:45 PM
هالا چرا گير داديد به مموري اين همه نكته باقي مونده بابا :twisted:

ATOS
26 May 2005, 07:20 PM

شما خيلي حرفه اي صحبت ميكنيد ؟ براي اين حرفتون سند يا منبع معتبري داريد ؟ :o
نظر لطفتونه :mrgreen:
احتمالا اشتباه تايپي باشه :lol:

niceevil
26 May 2005, 07:41 PM

يك آزمايش ساده انجام بدين برين يك mp3 لود كنين بعد دكمه قرمز رو بزنين حالا دوربينم به كار بياندازين حال ببينين كه sx1 صداش قطع و وصل ميشه!!!!!!!!!!

من نه sx1 نه 6600 ولي خودم به اين موضوع به طور اتفاقي پي بردم :o

پردازنده اس ايکس وان 133 مگا هرتزه مال 6600 100 مگا هرتز
امپی 3 اس ايکس وان سخت افزاريه و نميشه با اون که نرم افزاريه مقايسه کرد (کيفيت پخششون خلی فرق داره)

Shahrooz
27 May 2005, 01:00 AM
جناب hamed198220,
1. من به آدرسي كه شما داده بودي([Only registered and activated users can see links]) سر زدم ولي نتونستم اين مطلبي رو كه شما نقل قول كرده بودي پيدا كنم :x (البته 100٪ اين موضوع به بيسوادي بنده بر ميگرده :idea: و نه خداي نكرده به عدم وجود يه چنين مطلبي) پس خواهشا لطف كنيد و آدرس كامل اين مطلب رو بذارين تا ما با استدلال منطقي آشنا بشيم.

2.مي تونم بپرسم معيار شما براي معتبر بودن يك سايت چيه؟(پر بيننده بودن؟ زيبا بودن؟ مطلب زيبا نوشتن؟ يا كلا تمام سايت ها چون در اينترنت هستند => معتبر هستند؟ :P )

3.اين سومي رو ابليس عزيز به شما قبلا گفته. 8)

4.توي اين متني كه شما پيوست كرده اي نوشته كه سرعت پروسسور sx1 با 3650 يكي هستش البته در تستي كه انجام شده و به نظر اون شخصي كه اين تست رو انجام داده..... كه من درك نمي كنم شما چه شكلي به معتبر بودن اون تست پي بردي؟ اگر اين مطلب رو شما از فروم اون سايت نقل مي كني بايد بگم كه مطالب مطرح شده در فروم هاي عمومي غالبا نمي توانند به عنوان استدلال منطقي به كار بروند.( :P :evil: حداقل يكي از هزاران دليلش اينه كه در تمام فروم ها خواه نا خواه افرادي مثل من و تمام sx1دارها با استدلال هاي غير منطقي وجود خواهند داشت :arrow: )

5.مقايسه ي دو گوشي دو جنبه ي متفاوت داره اولي مقايسه ي سخت افزاري كه سايت هاي زيادي براي اين نوع مقايسه وجود داره و دومي مقايسه ي تجربي كه واقعا مي تونه با اون چيزي كه از سخت افزار انتظار ميره كاملا متفاوت باشه( چه بهتر و چه بد تر) و من فقط از لحاظ تجربه اي كه داشتم و با يه سري از واقعيات نظرم رو گفتم و مطمنم كه بيان تجربه شخصي براي راهنمايي ديگران خيلي مفبد تر از گمراه كردن اونا تو سايت هاي معتبر باشه.

6و7و8و... :( 8)

Shahrooz
27 May 2005, 01:14 AM
مهدي مهدوي,
بهتره در مورد سوالت يه سرچي توي سايت داشته باشي 8) چون اگه از بحث خارج بشيم ممكنه كه تاپيك فقل بشه. :x

مهدی مهدوی
27 May 2005, 07:04 PM
مقایسه ی جامع 6600 با اس ایکس 1
سلام
من 6600 داشتم ولی خب به خاطر موارد اجتماعی اس ایکس 1 خریدم و حالا مقایسه ی این دو گوشی :
از لحاظ گرافیکی :
6600 گرافیک قویتری داره به طوری که بعضی از بازی ها و برنامه هایی که با دوربین و گرافیک بالاتر
کار می کنند در اس ایکس 1 دچار مشکل می شوند .
از لحاظ cpu : فکر می کنم که اس ایکس 1 قویتر باشه چون هم سریعتر بالا می آد و هم اینکه بازی ها رو سریعتر لود می کنه .
از لحاظ آنتن دهی :
من در مناطق مختلف شهر با اس ایکس 1 دچار مشکل نشدم ولی خب هنوز بیرون از شهر امتحان نکردم البته 6600 هم در مقایسه با 3650 و 3310 و 1100 چندان قوی نیست .
از لحاظ دوربین :
دوربین اس ایکس 1 رنگها رو بهتر و شفاف تر ولی یه مقدار خیلی کم غیر واقعی نشون میده انگار که روی تصویر ای فکت زده باشن و رنگش و زیاد کرده باشن در حالی که 6600 تصویری با رنگ کمتر و تارتری داره ولی به طور کلی دوربین اس ایکس 1 قویتر و عکس های جذاب تری داره .
از لحاظ کیفیت و کمیت صدای بلند گو :
از لحاظ ولوم صدا کاملن در یک حد هستند با این تفاوت که صدای اس ایکس 1 شفاف تر
از لحاظ هندز فری :
اس ایکس 1 حرف نداره و دارای یک صدای بلند و استریو است در حالی که صدای هندز فری 6600 ضعیف و بی کیفیت بوده و برای استفاده به عنوان mp3 player اصلا مناسب نیست .
از لحاظ قابلیت برنامه ریزی :
اس ایکس 1 ضعیفت تر بوده و همه ی برنامه ها رو به دلایل گرافیکی و فضای مورد نیاز برای نصب قبول نمی کنه مخصوصن برنامه های حجیم رو در حالی که 6600 به راحتی برنامه رو قبول میکنه
از لحاظ منوی کاربر :
6600 از اس ایکس 1 خیلی قویتر بوده و به راحتی هر کاری رو می شه انجام داد در حالی که در اس ایکس 1 باید همش توی منو ول بگردی تا یه کار ساده رو انجام بدی
از لحاظ باتری :
اس ایکس 1 به طور متوسط 12 تا 24 ساعت بیشتر از 6600 جواب میده .
از حاظ lcd :
6600 ال سی دی شفاف تر و جذاب تری داره .

البته با تمام این مقایسات از خدمات 6600 و بدنه ی محکم 6600 و از رادیوی اس ایکس 1 و usb نمیشه صرف نظر کرد

امیدوارم که موفق باشید .

مهدی مهدوی
27 May 2005, 07:06 PM
از لحاظ اینفرا رد :
اس ایکس 1 از لحاظ گیرندگی در حد 6600 است ولی از لحظ فرستندگی برای مثال برای برنامه ی کنترل بسیار ضعیف و غیر قابل استفاده بوده در حالی که 6600 از لحاظ فرستندگی بسیار قوی تر می باشد .
از لحاظ بازی :
6600 بسیار مناسب تر است زیرا که هم تعداد بیشتری از بازی ها را هم از لحاظ نوع برنامه و هم از لحاظ گرافیکی اجا می کند و هم اینگه گولی وسط آن مثل اس ایکس 1 سر نیست
از لحاظ اجرای عکس ها :
6600 بسیار قویتر بوده چون عکسها را هم در سایز بزرگ تری باز می کند و هم اینکه به راحتی به عنوان بک گراند قرار می دهد و هم اینکه عکسهای متحرک را در اندازه ی بزرگ تر و سرعت و کیفیت بالاتری اجرا می کند .

ادامه دارد .......

aTN_1366
29 May 2005, 02:01 PM
مهدي مهدوي, جان ....

عالي گفتي ولي بايد بگم در مورد lcd من مقايسه كردم فكر كنم كه sx1 هم كيفيت بهتري داره و هم زاويه ي بهتري ميده ...
8)

keyvan-GSM
6 June 2005, 11:18 PM
منم چند روزي هست كه اس ايكس وان گرفتم و با بي طرفي كامل مي خوام اونچه كه در اين گوشي ديدم رو بنويسم تا اكمكي براي كساني باشه كه مي خوان تصميم گيري كنن :

1.آنتن دهي از 3650 قبلي من قطعا بهتره حتي با وجود نشون دادن شاخص انتن كمتر اما در 90 درصد مواقع با صدايي بسيار با كيفيت صحبت مي كنم
2.كيفيت lcd تز 3650 بالاتر اما قطعا از 6600 پاينتره
3.كيفيت عكس هم 3650 و هم 6600 عكساشون از اس ايكس وان به مراتب بهتره...شك نكنيد
4.كيفيت بالاتر متريال استفاده شده در ساخت گوشيهاي نوكيا نسبت به اس ايكس وان كاملا مشهوده
5.اس ايكس وان 3 مزيت عمده داره (پلير عالي و راديو و پورت يو اس بي)كه در كمتر گوشي وجود داره
6. اس ايكس وان در مقابل برنا مه هاي سيمبين غير سازگار(سيمبين ورژن7) بسيار مشكل ساز مي شه و ممكنه حتي كارش به فلش بكشه
7.فريم وير گوشي من 15 هست و تا به حال حتي يك مورد هنگ و ارور درش نديدم بسيار عالي كار مي كنه
8.باطريشم به نظرم 20 درصد از باطري bl-5c نوكيا بهتره
در پايان به نظر من اگر دوستان به اين همه امكانات منحصر به فرد اين گوشي به اضافه قيمت مناسبش قناعت كنن و يكم از وسوسه نصب برنامه هاي جديد چشم بپوشونن اس ايكس وان گوشي فوق العاده اي هست

hamed198220
9 June 2005, 11:47 AM
جناب hamed198220,
1. من به آدرسي كه شما داده بودي([Only registered and activated users can see links]) سر زدم ولي نتونستم اين مطلبي رو كه شما نقل قول كرده بودي پيدا كنم :x (البته 100٪ اين موضوع به بيسوادي بنده بر ميگرده :idea: و نه خداي نكرده به عدم وجود يه چنين مطلبي) پس خواهشا لطف كنيد و آدرس كامل اين مطلب رو بذارين تا ما با استدلال منطقي آشنا بشيم.

2.مي تونم بپرسم معيار شما براي معتبر بودن يك سايت چيه؟(پر بيننده بودن؟ زيبا بودن؟ مطلب زيبا نوشتن؟ يا كلا تمام سايت ها چون در اينترنت هستند => معتبر هستند؟ :P )

3.اين سومي رو ابليس عزيز به شما قبلا گفته. 8)

4.توي اين متني كه شما پيوست كرده اي نوشته كه سرعت پروسسور sx1 با 3650 يكي هستش البته در تستي كه انجام شده و به نظر اون شخصي كه اين تست رو انجام داده..... كه من درك نمي كنم شما چه شكلي به معتبر بودن اون تست پي بردي؟ اگر اين مطلب رو شما از فروم اون سايت نقل مي كني بايد بگم كه مطالب مطرح شده در فروم هاي عمومي غالبا نمي توانند به عنوان استدلال منطقي به كار بروند.( :P :evil: حداقل يكي از هزاران دليلش اينه كه در تمام فروم ها خواه نا خواه افرادي مثل من و تمام sx1دارها با استدلال هاي غير منطقي وجود خواهند داشت :arrow: )

5.مقايسه ي دو گوشي دو جنبه ي متفاوت داره اولي مقايسه ي سخت افزاري كه سايت هاي زيادي براي اين نوع مقايسه وجود داره و دومي مقايسه ي تجربي كه واقعا مي تونه با اون چيزي كه از سخت افزار انتظار ميره كاملا متفاوت باشه( چه بهتر و چه بد تر) و من فقط از لحاظ تجربه اي كه داشتم و با يه سري از واقعيات نظرم رو گفتم و مطمنم كه بيان تجربه شخصي براي راهنمايي ديگران خيلي مفبد تر از گمراه كردن اونا تو سايت هاي معتبر باشه.

6و7و8و... :( 8)

اولا که اگه شما یه کم وارد بودید میدونستین که این سایت از معتبرترین سایتها در زمینه موبایل هست. :icon_cool
ثانیا این مطلب:(توي اين متني كه شما پيوست كرده اي نوشته كه سرعت پروسسور sx1 با 3650 يكي هستش ) ننوشته سرعت cpu اونا یکیه بلکه نوشته سرعتشون تقریبا در یه حد هست. :p

hamed198220
9 June 2005, 11:52 AM
در ضمن siemens mobile اونقدر ضرر داد که اخر به benq تایوان فروختنش :icon_excl

پرسپوليس
9 June 2005, 02:33 PM
با تشكر از hamed198220 مگه ممكنه كسي سايتmobile-reviewرو نشناسه يكي از معروفترين سايتها در زمينه ي اشنايي با نرم افزار سخت افزار و ... گوشي هاي مختلف (ضمنن به روز هم هستش)

نويد hp : دوست عزيز لطفن پست تكراري نزنيد . پست تكراري شما حذف شد .

EbliiS
9 June 2005, 07:10 PM
در ضمن siemens mobile اونقدر ضرر داد که اخر به benq تایوان فروختنش :icon_excl

هنوز در حد حرفه...شايعه نكنيد... :icon_razz

keyvan-GSM
13 June 2005, 09:08 PM
در ادامه مقایسه sx1 فعلی بنده و 3650 مرحوم قبلی می خوام چند نکته به عرض برسونم

1.صدای بلندگوی اس ایکس وان از 3650 و 6600 شاید 30 درصد ضعیف تر باشه
2.طول مدت شارژ اس ایکس وان حدود 2.5 برابر 6600 و 3650 هستش
3.از نظر راحتی کارکردن با منوها گوشی های نوکیا از زیمنس قطعا بهترن
4.یه نکته که کمتری کسی از دوستان بهش اشاره کرده قیمت بالای لوازم جانبی اس ایکس وان هست مثلا باطری فابریکش حدود 30 تومنه و باطری bl-5cنوکیا حدود 8 تومن هستش

چیز جالبی که در این گوشی دیدم بر خلاف نظر بعضی از دوستان بعد از گذشت 3 هفته هنوز حتی 1 هنگ در این گوشی ندیدم

PAYAM
14 June 2005, 03:06 AM
@ keyvan-GSM
1) دقیقا.
2) حداکثر دو برابر رقم منطقی تری است!
3) زیمنس های عادی واقعا از نظر منو سرطان هستند! حتی برای عوض کردن یه زنگ ساده باید 50 تا منو رو بری تو و بیایی بیرون! چیز مزخرفی که در مورد این زیمنس ها می شه گفت اینه که منویشان اصلا حالت استاندارد نداره مثلا در تمام گوشی های سامسونگ و نوکیا دکمه سمت راست معمولا Back و دکمه سمت چپ معمولا Select یا OK است اما در زیمنس یهو جای این دکمه ها عوض می شه! مثلا وارد منو که می شی اول دکمه OK سمت چپه اما بعد که مثلا وارد اون قسمت می شی یهو می ره سمت راست و کلا همش باید حواست به صفحه باشه. از نظر چیدمان منو و UserFriendly بودن هم که در حد صفر هستند! (مثلا اگر برای بار اول با SL45 کار کنید، گریه آدم در می آید!)
اما....
این وسط SX1 یک چیز دیگه ست! چون این گوشی سیمبینه منوهاش می شه گفت تقریبا از همه نظر با بقیه گوشی های سیمبین نوکیا و از جمله 3650 و 660 یکیه! (البته به صورت تقریبی) و فقط تفاوت های جزیی از نظر قرار گرفتن منوها در فولدرها داره که ان رو هم می شه هر کس هر جوری بهش عادت کرده بچینه و این مسئله رو در مورد SX1 (و البته نه بقیه زیمنس ها!) اصلا قبول ندارم.
4) این مورد هم کاملا صحیحه. مثلا هندزفری اوریجینال آن (مشابه آنچه در پک آن است) بیشتر از 20 تومن و حتی کابل آن هم در همین رنج قیمت ها است! و البته دلیل اصلی این گرون بودن اینه که لوازم تقلبی زیمنس خیلی کم است و مثل نوکیا نیست که ....

keyvan-GSM
14 June 2005, 10:59 AM
استاد پیام جان
در مورد طول شارژ منظورم مدت زمان اتصال شارژر به گوشی برای شارژ کامل کوشی بود

Edl2is
14 June 2005, 12:36 PM
فقط Siemens SX1

hamed198220
16 June 2005, 02:55 PM
هنوز در حد حرفه...شايعه نكنيد... :icon_razz

ابلیس جان کدوم شایعه
این خبر اونقدر موثقه که در سایت خود زیمنس هم نقل شده است. :icon_cool

مهدی مهدوی
17 June 2005, 11:39 PM
سلام
ادامه ی مقایسه ی 6600 با اس ایکس 1
از نظر مدت زمان شارژ:
6600 در زمان حدود 5/1 تا 2 ساعت باتری خالی را شارژ می کند و این در حالی است که باتری خالی اس ایکس 1 در حدود 3 تا 5/3 شارژ میشود که دلیل این امر تفاوت در آمپراژ شارژرهای این دو گوشی است به این صورت که خروجی شارژر 6600 : 800 میلی آمپر است در حالی که خروجی شارژر اس ایکس 1 : 400 میلی آمپراست
بنابر این قدرت باتری آنها نباید چندان تفاوتی با هم داشته باشد و البته این طور هم هست با این تفاوت که باتری اس ایکس 1 حدود 12 ساعت بیشتر از 6600 جواب می دهد .

EbliiS
20 June 2005, 10:17 PM
ابلیس جان کدوم شایعه
این خبر اونقدر موثقه که در سایت خود زیمنس هم نقل شده است. :icon_cool

من كه سايت زيمنس رو ديدم همچين خبري نبود تو سايت..اگه شما ديدي لينك مستقيم بده ما هم ببينيم.. :icon_razz

EbliiS
20 June 2005, 10:21 PM
سلام
ادامه ی مقایسه ی 6600 با اس ایکس 1
از نظر مدت زمان شارژ:
6600 در زمان حدود 5/1 تا 2 ساعت باتری خالی را شارژ می کند و این در حالی است که باتری خالی اس ایکس 1 در حدود 3 تا 5/3 شارژ میشود که دلیل این امر تفاوت در آمپراژ شارژرهای این دو گوشی است به این صورت که خروجی شارژر 6600 : 800 میلی آمپر است در حالی که خروجی شارژر اس ایکس 1 : 400 میلی آمپراست
بنابر این قدرت باتری آنها نباید چندان تفاوتی با هم داشته باشد و البته این طور هم هست با این تفاوت که باتری اس ایکس 1 حدود 12 ساعت بیشتر از 6600 جواب می دهد .
يه دليل ديگشم اينه كه باطري 6600 800 ميلي آمپر هست...اما باطري sx1 1000ميلي آمپر...بالاخره يه مقدار بيشتر طول ميكشه ديگه :icon_arro

hamed198220
21 June 2005, 04:08 PM
ابلیس جان اینم لینکش:
[Only registered and activated users can see links] 33ps5uz1&

:icon_cool

hamed198220
21 June 2005, 04:11 PM
بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم. :p :icon_cool

Shahriar
21 June 2005, 11:49 PM
من یه چیز جالب فهمیدم.
به طور قطع ( از رو ی تجربه بهم ثابت شده) LCD زیمنس از اکثر گوشی های نوکیا قوی تره. باور ندارین امتحان کنین.
مواد لازم یه فروند گوشی نوکیا هر چی مدلش بالاتر باشه بهتر و یک گوشی توپ به نام اس ایکس 1(حتی اگه خواستین 6630 رو برای مقایسه انتخاب کنین چه برسه به 6600
از سمت راست، بالا، چپ و پایین به مانیتورهای هر دو تا گوشی نگاه کنین. چی میبینین؟
میبینین که گوشی نوکیا فقط در دید مستقیم تصویر شفاف میده (از بقیه جها کدر و سیاهرنگ نشون میده) اما SX1 از سه طرف بالا، چپ و راست تصویر شفاف میده.
فکر میکنم علت این قضیه به خاطر سه طرفه بودن سلولهای مانیتور زیمنس باشه. اما مانیتورهای نوکیا فقط دید مستقیم دارن.
واسه اثبات حرفم شما رو به دیدن مانیتور های هر دو گوشی با عینک پلاریزه دعوت میکنم. مانیتور نوکیا از نگاه مستقیم تصویر شفاف میده اما مانیتور زیمنس سیاه میشه. علتش هم اینه که چون پیگمنتهای صفحه مانیتور های نوکیا فقط نمایش مستقیم داره نورش تا حدودی پلاریزست. اما SX1 چون مانیتورش دید چند طرفه داره نور پلاریزه نداره و سیاه میشه.
نتیجه گیری اخلاقی: یعنی کسی که گفته LCD نوکیا بهتره سخت در اشتباهه. هنوز نوکیا با عرضه کردن 6680 نتونسته فناوری مانیتورهاشو به آلمانی ها برسونه و حالا حالا ها باید از این نظر دنبال آلمانا بدوه.

نويد hp
22 June 2005, 06:00 PM
hamed198220 و ابليـس لطفن بحث رو به تشنج نكشونيد .

hamed198220 به نكته اي كه ابليـس در باره نحوه پست ها تون گفتند دقت كنيد .

پست هاي نا مربوط به اين تا پيك حذف خواهد شد . ( منظورم همين چند تا پست شماست )

irreza
24 June 2005, 11:50 PM
از لحاظ کیفیت و کمیت صدای بلند گو sx1 خیلی بهتره :icon_cool :icon_arro

Shahriar
25 June 2005, 03:02 PM
البته از لحاظ بلندی صدا SX1 خیلی مشکل داره. یعنی صداش نسبت به گوشیهای نوکیا ضعیفتره. اما کیفیت صداش خیی بهتره.
کسی میدونه که آیا میشه اسپیکر SX1 رو با نوکیا عوض کرد؟

مهدی مهدوی
26 June 2005, 05:51 PM
در مورد ال سی دی اس ایکس 1 شهریار دلیل رو در نوع سلولهای تصویری می دونه ولی من فکر می کنم که دلیل اصلی شیشه ی روی گوشی باشه که حالت ذره بینی داره و باعث می شه که از هر طرف دید خوبی را داشته باشه

نويد hp : دوست عزيز لطفن پست تكراري ارسال نكنيد . شما سه پست مانند هم ارسال كرده بوديد .
پست هاي تكراري شما حذف شد .
لطفن قوانين سايت رو مطالعه كنيد .

مهدی مهدوی
26 June 2005, 06:13 PM
در مورد بلندی صدا هیچ گوشی رو مثل p900 sony ericson ندیدم البته سیستم بلندگوهای هر گوشی از لحاظ قدرت خروجی و فرکانس های خروجی بلند گو و سیستم تقویت کننده با هم تفاوت داره و فکر می کنم که اگه بلند گو ها با هم عوض بشه صدای کارد و چنگال خنده داری بوجود بیاره

مهدی مهدوی
26 June 2005, 06:14 PM
شهریار جان یه چیز بگم که حال کنی : گوشیت و خاموش کن و باز هم می بینی که صفحه سیاه می شه یعنی دلیل سیاه شدن صفحه سیستم ال سی دی نمی تونه با شه بلکه دلیل در شیشه ی محافظ روی ال سی دی هستش که واقعا جالبه و همونطور که گفتم دلیل زاویه بهتر ذره بینی بودن ششه هستش .

HTK
26 June 2005, 09:47 PM
مشکی به نظر اومدن صفحه به خاطر شیشه دودی رنگ قاب گوشیه ولی دیده شدن اون به دلیل شیشه قاب نمیتونه باشه چون اون ها هم مثل مانیتورهای lcd زاویه دید خاصی دارند اگر قاب یه گوشیه sx1 رو بردارید واونو روشن کنید موضوع براتون روشن میشه.

مهدی مهدوی
27 June 2005, 09:37 PM
منظور از مشکی بودن lcd وقتی هستش که توسط عینک پلاریزه به شیشه نگاه می شه

Shahriar
28 June 2005, 12:17 PM
آقای مهدوی عزیز:
من فکر نمیکنم که سیاه شدن شیشه به خاطر قاب دودی روش باشه چون عینک پلاریزه فقط در برابر نور جواب میده و اگه به خاطر شیشه دودی روش بود باید یه کم کدر تر نشون میداد. به همین دلیل هم فکر نمیکنم در مورد حالت ذره بینی باشه .
علتش باید به همون دلیلی باشه که بعضی مانیتورهای LCD کامپیوتر نسبت به برخی دیگه مرغوب ترن یعنی از هر طرفی که بهشون نگاه کنی توی کیفیت تصویر تغییری بوجود نمیاد. در ضمن من تاحالا قاب گوشیمو برنداشتم ( چون میگن گارانتیش از بین میره) گرنه چیزای بیشتری دستگیرم میشد.

m_d_1980
1 July 2005, 06:31 PM
sx1 هم مستر ريست داره (نگه داشتن #و*حين روشن كردن)

Shahriar
1 July 2005, 07:53 PM
sx1 هم مستر ريست داره (نگه داشتن #و*حين روشن كردن)

من فکر میکنم این کلید هایی که شما گفتین درایو c رو فرمت میکنه. و اونوقت دیگه خبری از فرمور نیست که نیست. :icon_redf

PAYAM
3 July 2005, 02:35 PM
@ Shahriar
خير! نگه داشتن * و # و بعد روشن كردن گوشي يا استفاده از كد ((ستاره مربع 7370 مربع)) درايو C گوشي را مستر ريست مي كند و فريمور را هم پاك نمي كند!!

مهدی مهدوی
4 July 2005, 07:50 AM
جناب شهریار عزیز :
عینک پلاریزه در مقابل انعکاس نور ( بعضی از نور ها با فرکانس مشخص ) عکس العمل نشون می ده و سیاه نشون داده شدن صفحه توسط عینک ریاد دور از ذهن نیست .

مهدی مهدوی
4 July 2005, 07:53 AM
در مورد کیفیت ها ی متفاوت lcd منکر نیستم ولی باید بگم زاویه ای که گوشی می ده این قدر زیاد هستش که باز هم ذره بینی بودن صفحه هم نمی تونه دور از ذهن باشه .

مهدی مهدوی
4 July 2005, 07:56 AM
عینک پلاریزه فقط در برابر نور جواب میده و اگه به خاطر شیشه دودی روش بود باید یه کم کدر تر نشون میداد. به همین دلیل هم فکر نمیکنم در مورد حالت ذره بینی باشه .

مهدی مهدوی
4 July 2005, 07:58 AM
جناب شهریار جان وقتی گوشی رو خاموش کنی و به صفحه نگاه کنی میبینی که به اندا زه ی کافی کدر هست چه برسه به اینکه با عینک پلاریزه بهش نگاه کنی

Shahriar
4 July 2005, 02:27 PM
آقای مهدوی عزیز:
صحبتهای شما کاملاً منطقی و قابل قبوله. اما فقط اجازه بدین معنی نور پلاریزه رو واسه کسی که این تاپیکو میخونه و نمدونه توضیح بدم. نور طبق یه نظریه کاملاً منطقی از ذرات ریزی به نام فوتون تشکیل شده. وا این اثر فوتون ها و فرکانس اونهاست که روی شبکیه چشم ما اثر میذاره و باعث میشه نور ها رو به رنگهای مختلف ببینیم. اما خط سیر فتونها با هم فرق میکنه. مثلا ممکنه یه دسته فتون با زاویه 30 درجه از یه جسم ساطع شن و یه سری دیگه با زاویه 40 درجه( مثل لامپ که همه جا رو روشن میکنه) اما خط سیر نور ساطع شده از همین پوینترهای لیزری معمولی مستقیمه یعنی فقط یه خط جلوی خودشونو روشن میکنن.
تفاوت نور پلاریزه با نور معمولی اینه که فوتونها همه در خطوط تقریباً موازی حرکت میکنن. یعنی همه یکسو شده هستن. عینک پلاریزه به فرکانس های قابل رویت حساسیت نشون نمیده فقط به جهت سیر نور حساسیت نشون میده. اگرچه ممکنه که سیاه تر شدن صفحه sx1 به خاطر قابش باشه اما نمیتونین منکر کیفیت برتر اون نسبت به گوشیهای نوکیا بشین.

Shahriar
4 July 2005, 02:33 PM
در ضمن مهدی جان
اگر کیفیت بعضی مانیتورهای LCD به خاطر روکش روشون بود که دیگه اینهمه رقابت تو دنیای مانیتورسازی نبود. همه روکش روی LCD رو ذره بینی میکردن و با این کارشون به مانیتورهاشون دید چندطرفه میدادن.

bmw320
8 July 2005, 09:37 AM
مسلمه که SX1 چون صدا استریو MP3 طرح عالی CPU پر سرعت طرح دکمه هاش تکه یک محصول آلمانی

AmooNetwork
8 July 2005, 01:16 PM
SX1 گوشی خوبیه... ولی یه خورده باید بهش عادت کرد مخصوص برای SMS
من از نوکیا اصلا خوشم نمیاد خیلی بازاری شدن گوشی هاش. ولی توی این مورد 6600 بهتره.
به نظر من سیمبین 7 و دکمه های خوش دست و صفحه تقریبا روشن تر و از همه مهمتر آنتن دهی توی نقاطی که آنتن ضعیف هست از مزیت های 6600 هست.

faghat_SX1
9 July 2005, 09:05 AM
عشقهSX1
cpu 130
mp3
stereo
beutiful
&...

samuraii40
9 July 2005, 04:45 PM
به نظر من باطری 6600 عمر بالاتر و مدت شارژ کمتری داره.99% برنامه ها با 6600 به خوبی کار میکنند و مشگلی ندارند که در sx1 این مقدار به 60-70% میرسه.صفحه نمایش در 6600 روشنتر و شفاف تر هستش.ولی با توجه به استریو بودن و داشتن رادیو و ظاهر زیباتر و مهمتر از اون خز نبودن به نظر من sx1 گزینه بهتری نسبت به 6600 هست مخصوصا برای علاقمندان به Mp3.در ضمن اسپیکر sx1 دارای صدای بیشتر و با کیفیت تری هست.

atena
9 July 2005, 06:33 PM
البته همین سازگاری نرم افزار 6600 خود یک برتری نیست ؟

bmw320
11 July 2005, 08:56 AM
فقط SX1 , SX1 خیلی بالاتر از گوشی های دیگس اونوقت دارین با 6600 مقایسه میکنین!

samuraii40
11 July 2005, 05:36 PM
دوستان ولی باید قبول کرد که در مورد سازگاری با برنامه ها هیچ گوشیی به پای 6600 نمیرسه.در ضمن به نظر من 6600 خوشدست تر هستش.sx1 حتی با برنامه hijri cal هم مشگل داره چه برسه به برنامه های دیگه.

m_d_1980
12 July 2005, 03:34 PM
دوستان ولی باید قبول کرد که در مورد سازگاری با برنامه ها هیچ گوشیی به پای 6600 نمیرسه.در ضمن به نظر من 6600 خوشدست تر هستش.sx1 حتی با برنامه hijri cal هم مشگل داره چه برسه به برنامه های دیگه.

ببين آخه 6600 رو ديگه هركسي داره اين خودش يه عيب بزرگه. ولي هنوز هم SX1 رو خيليها نديده اند.

90% برنامه ها هم رو sx1 اجرا ميشه (من بيش از 100 تا برنامه در حال حاضر رو sx1ام دارم!)

irreza
13 July 2005, 10:57 AM
samuraii40 عزیز
برنامه hijri cal با اس ایکس وان مشکل داره و در مورد برنامه های دیگر هم همینطوره.برنامه ها با اس ایکی وان مشکل دارن وگر نه اس ایکس وان با هیچ برنامه ای مشکل نداره.
تنها مشکل اس ایکس وان جوی استیکش هست که با تعویض آن با جوی استیک 66 دو خز مشکل حل میشه و گرنه مشکل دیگه ای نداره. :icon_razz

EbliiS
13 July 2005, 05:24 PM
اگه بخواي باهاش خيلي بازي كني بايد جوي استيكو عوض كني..اما در هنگام كار كردن با گوشي خوبه...
حالا گير دادن به اين برنامه hijri cal ....اين همه برنامه روش نصب ميشه...كلا شايد 10 تا برنامه روش نصب نشن..

saeidddm
19 March 2007, 05:22 AM
sx1 هم زيباتره هم سبکتره هم= symbiam edition

اينو تو gsmarena.com هم نوشته!!!