View Full Version : كمك كنيد . در مورد پروگرام بي سيم.
nim5400
23 May 2005, 11:01 PM
با سلام
من بي سيم KenSung
دارم ميخلم پروگرام كنم.
كمكم كنيد.
http://www.brightmark.com.hk/wa_tal_7.htm
shahab24sh
6 June 2005, 10:41 PM
خوب دقت کن
بیسیم شما از جمه بیسیمهایی است که قابلیت فرکانس دهی دستی داره و احتیاجی به پروگرام نداره
بیسیم شما دارای 100کانال و محدوده فرکانسی اون 450تا 470 مگا هدز در باند یو اچ اف .با قدرت خروجی 2.5 وات که در سرویس منوال به اون اشاره شده .
ولی بنده خودم تست کردم قدرت خروجی اون در حد 1.1 وات بیشتر نیست
این بیسیم رو در حال حاضر شر کتهای زیادی تولید می کنند که بهترین اون رو MOTOROLA , EAST BRIGHT میزنه
در حالی که بیسیم خاموشه دکمه فانکشن رو نگه دار و در این حالت بیسیم رو روشن کن .
الان شما وارد مود فر کانس دهی شدی .
با دکمه های ch+, chشما بین 100 کانال کانال مورد نظر انتخواب کن .
در مرحله بعدی فرکانس رو وارد کن تا 3 رقم اعشار بین 450تا 470
مثلا کانال 21 فرکانس 450.258
بعد برای تایید فرکانس ورودی دکمه ppt در کنار رو بزن تا فرکانس توسط دستگاه قبول شه .
حالا دوباره بیسیم رو خاموش روشن کن .
همین کارها رو دقیقا با دستگاه یا دستگاههای دیگر انجام بده .
john123
16 October 2006, 05:05 PM
آيا با پروگرام مي توان برد يك بيسيم را نيز تغيير داد؟
kambiz_adnani2
12 May 2007, 01:38 PM
سلام دوست من nim5400 من هم از بیسیمی که شما خریدی میخوام بخرم ایا راضی هستی چه مسافتی کار میکنه تداخل فرکانس داره یا نه و چند و از کجا خریدی مرسی از راهنمائیت
mohammad92
29 September 2007, 10:24 PM
سلام من یه وسیله ای میخوام که گیرنده باشه و بتونه امواج 108 مگاهرتز تا 136 مگاهرتز رو دریافت کنه چیکار میتونم بکنم.لطفآ کمکم کنید.
F.®.A
7 October 2007, 08:46 PM
سلام من یه وسیله ای میخوام که گیرنده باشه و بتونه امواج 108 مگاهرتز تا 136 مگاهرتز رو دریافت کنه چیکار میتونم بکنم.لطفآ کمکم کنید.
دوست عزیز این قرکانس مربوط به صنعت هوانوردی کشوره برای چه منظوری تو این فرکانس میخوای شنود داشته باشی؟؟
mohammad92
7 October 2007, 09:54 PM
سلام خدمت شما من به خلبانی خیلی علاقه دارم و چون دارم این رشته رو دنبال میکنم برای شنیدن مکالمات بین خلبان و برج این رو میخوام البته من گفتم فقط یک گیرنده. متشکرم
kambiz_adnani2
15 April 2008, 01:30 PM
سلام من یک بیسم دستی قابل پروگرام میخوام برای کار آموزشی و امدادی
لطفا راهنمائی کنید
Behrouz-880
15 April 2008, 01:42 PM
سلام خدمت شما من به خلبانی خیلی علاقه دارم و چون دارم این رشته رو دنبال میکنم برای شنیدن مکالمات بین خلبان و برج این رو میخوام البته من گفتم فقط یک گیرنده. متشکرم
سلام دوست عزیز
شما اگر به خلبانی علاقه مند باشی به یقین باید بدونی که گفت و شنود بین خلبان و برج و یا کلا هم آنهایی که در ارتباط با هوانوردی مجاز به برقراری ارتباط رادیویی هستند. تشکیل شده از یک سری کد که اصلاحاً به آنها 3Code گفته میشه به علاوه استفاده از یک سری الگوهای جمله بندی محاوره ای که شامل اطلاعات پروازی و مشخصات گوینده و شنونده رادیویی هست.
به شما پیشنهاد میکنم به جای استفاده از گیرنده رادیویی از برنامه های شبیه ساز پرواز استفاده کنی
قبلا از این که توی تاپیک سیستم های ناوبری صحبتی حاشیه ای را مطرح کردم پوزش میخوام.
:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.