PDA

View Full Version : كسي ميتونه درباره Firmware خوب توضيح بده؟

حامد ق
23 May 2005, 08:37 PM
سلام . ميشه در مورد Firmware توضيح بدين؟ چي كار ميكنه؟ من ميخوام k700i بخرم. ارزش داره؟كارش چطوره؟ يكي مي گفت رود خراب ميشه . درسته؟ من خيلي از k700i خوشم اومده . اگر ممكنه راهنماييم كنيد . ممنون

mori_kntu
23 May 2005, 08:53 PM
من بعد از 4 ماه استفاده مشکل روشن نشدن دارم
به غیر از اون اشکالات زیر رو هم داره:
1- صداي کم mp3 در هندزفری
2- دفترچه تلفن ضعيف
3- تعداد کاراکتر هاي باقيمانده sms رو از 20 به پايين نشون ميده
در کل اين ها به مرور زمان آزار دهنئه ميشه...

ساران سافت
23 May 2005, 08:59 PM
بستگي داره چه استفاده اي بخواهي ازش بكني
سيستم عاملش سيمبيان نيست مموري كارت نمي خوره صفحه اش كوچيك هست و...
اگر توي اين رده ميخواهي من S700 رو پيشنهاد مي كنم اگر نه سيمبيان ميخواهي سراغ اينا نرو 8)

حامد ق
24 May 2005, 02:10 AM
ممنون . من تو اين حدود قيمت ميخوام . S700i خيلي گرونه . يعني K700 به اين قيمت نمي ارزه؟ راجع به Firmware توضيح نميدين؟

matiz
24 May 2005, 09:14 AM
من يه هفته پيش يه k700 خريدم .هنوز كه باهاش مشكلي نداشتم.ولي با تيپش خيلي حال ميكنم.كاراييش هم خيلي خوبه.
اگه دنبال يه گوشي كلاسيك و با كلاس كه سايزس هم بزرگ نباشه و دست هر كسي هم نباشه ميگردي مقصد همين جاست.(k700)
من قبل از اينكه k700 بگيرم درباره sx-1 خيلي تحقيق كردم گوشي بدي نيست (اگه با سايز بزرگ مشكل نداري). قيمتش تو همون مايه ها هستش .ميگن بعضي وقتا هنگ ميكنه . كلا هر گوشيي يه سري معايب و مزايا داره.
در نهايت خوب تحقيق كن و بعد تصميم بگير.

Mazhar
24 May 2005, 11:30 AM
من2 ماهه كه k700 دارم و ازش خيلي راضي هستم .به اين علتها :(
1. اسپيكر خوب و قوي در مقايسه با قيمت
2.آنتن دهي خوب
3.دفترچه تلفن فول اونرو ميشه از سايت سوني اريكسون گرفت
4.به نظر من هندفري بدي نداره
5.راديوي خيلي قوي و بدون نويز
6.مهمتر از همه اندازه خوب و فوق العاده شيك
7. دوربين با كيفيت خوب ( در مقايسه با قيمت)
8.كلا من كه ازش راضيم
9. پرفروش ترين گوشي آسيا در سال 2004

ولي خوب اگر بيشتر پول داري گزينه هاي بهتري هم است

عيب
1.سيمبيان نيست و برنامه نمي خوره :x

حامد ق
24 May 2005, 12:18 PM
قيمت دقيق k700 چنده؟ من 2 هفته پيش قيمت داشتم . با گارانتي الرمس : 225000 بدون هندزفدي بلوتوث . 255000 با هندزفري بلوتوث . مموريش 41مگابايته يا 32؟ راجع به Firmware هم توضيح بدين ممنون ميشم.

Aaref
25 May 2005, 09:14 AM
من سه ماهه k700iخريدم 245000تومان با گارانتي پرديس و فوق العاده از اون راضيم بنا به دلايل زير

آنتن دهي عالي
:!: mp3پخش استريو و كيفيت عالي :!:
كيفيت دوربين مطلوب(كيفيت عكس در روز فوق عالي است ) :!:
:!: مشكل باطري هم نداشته ام با يكبار شارز كامل دو روز استفاده مطلق كنيد يا سه تا چهار روز حالت استندباي
قابليت اتصال به كامپيوتر با اينفراردهاي معمولي و ارزان موجود در بازار و پشتيباني اتومات ويندوز xp از آن براي ردو بدل كردن فايلها :!:
:!: صداي فوق العاده عالي اسپيكر ويا در مود هندز فيري
صفحه نمايش بزرگ با رزولوشن بالا و كيفيت عالي :!:
ظاهر شيك سبك كوچك :!:
قابليت يك ساعت فيلمبرداري :!:

تنها عيب آن نخوردن مموري كارت هستش ولي تا 40mbبراحتي حافظه داره :)
سيمبين نبودنش هم به نظر من حسنه تا عيب :shock:

حرفهاي آق موري رو هم گوش ندين فكر كنم تو بازار دست داره :mrgreen:

mori_kntu
25 May 2005, 12:21 PM
براي من مهم نيست شما چي فکر مي کني
من فکر مي کنم شما آدم متعصبي باشي
من اشکالات گوشي رو از نظر خودم گفتم
و به نظرم اگه کسي مي خواد بره تو کار سوني اريکسون دو تا کار بايد بکنه
1- منتظر k750 بمونه
2- فقط به گارانتي الرمس فکر کنه!

Mazhar
26 May 2005, 01:14 PM
Aaref, دوست عزيز تمام حرفهاي شمارو تاييد مي كنم و به نظر من هم سيمبيان بودن خيلي هم حسن نيست چون من خيري از دوستاني كه سيمبيان دارند نديدم . در ضمن من k700 رو با گارانتي الرمس خريدم و هيچ كدوم از مشكلات عجيب و غريبي مثل اسپيكر ضعيف يا باتري ضعيف يا صداي زنگ ضعيف رو هيچ وقت در اون نديدم .تازه اين موارد نه تنها ضعيف نيستند بلكه به نظر من نقطه قوت گوشي هم هستند.در ضمن اشكال دوستمون اقا موري شايد به خاطر firmware باشه . مال من كه R2AA003 است كه يكي به آخرين FIRMWAR آن است كه هيچ مشكلي نداره . در يك كلام
K700i توپه 8)

حامد ق
26 May 2005, 02:54 PM
از راهنماييهاتون خيلي ممنون. ولي هنور كسي راجع به Firmware توضيح نداده.ممنون ميشم كمكم كنيد

Mazhar
26 May 2005, 03:06 PM
حامد ق, fimware نشان دهنده ورژن نرم افزاري است كه گوشي موبايل با آن كار مي كند يعني شما با مراجعه به سايت سوني اريكسون ورژن اصلاح شده موجود براي گوشي خود را مي فهميد.با update كردن firmware به مدل جديد تعدادي از مشكلات گوشي شما كه توسط كمپاني در firmawre جديد بهبود يافته از بين رفته و ورژن جديد برروي گوشي شما قرار مي گيرد و در نتيجه مقداري از عيوب گوشي رفع مي شود .بعد از R2AA003 يك FIRMWARE ديگر عرضه شده كه هنوز براي بازار خاور ميانه نيست .براي ديدن FIRMWARE يك گوشي بايد مراحل زير راطي كرد (از چپ به راست )
*>*>>*<
> جويستيك به چپ
< جويستيك به راست

mori_kntu
26 May 2005, 09:47 PM
ديرمغان,
من که نگفتم صداي زنگش ضعيفه!!!
اتفاقا خوبه!
اما هندزفري صداي ضعيفي داره
در ضمن همون صداي زنگش هم نسبت به 6230 خيلي ضعيف تره!!!

matiz
28 May 2005, 01:55 PM
دوستان ورژن فيرمور گوشي من R2AE033 هستش .آيا نياز به آپدت داره؟

محمد وزانی
7 October 2006, 10:26 PM
حامد ق, fimware نشان دهنده ورژن نرم افزاري است كه گوشي موبايل با آن كار مي كند يعني شما با مراجعه به سايت سوني اريكسون ورژن اصلاح شده موجود براي گوشي خود را مي فهميد.با update كردن firmware به مدل جديد تعدادي از مشكلات گوشي شما كه توسط كمپاني در firmawre جديد بهبود يافته از بين رفته و ورژن جديد برروي گوشي شما قرار مي گيرد و در نتيجه مقداري از عيوب گوشي رفع مي شود .بعد از R2AA003 يك FIRMWARE ديگر عرضه شده كه هنوز براي بازار خاور ميانه نيست .براي ديدن FIRMWARE يك گوشي بايد مراحل زير راطي كرد (از چپ به راست )
*>*>>*<
> جويستيك به چپ
< جويستيك به راست

گوشی من k750 هستش چجوری میتونم ورجن frimware اونو پیدا کنم و چجوری آپگریدش کنم ؟