PDA

View Full Version : نرخ واردات خودرو

kave
5 September 2004, 08:26 AM
تهران، سايت صدا و سيماي جمهوري اسلامي ، بخش خبر انگليسي -

- واحد مونيتورينگ و ترجمه خبر صنايع ايرنتكام:

آقاي اسحاق جهانگيري وزير معادن و فلزات گفت كمسيون مجلس شوراي اسلامي تعرفه خودروهاي وارداتي را 147% تعيين كرده است. وي كه در مراسم افتتاح خط مونتاژ كاميون در " گروه خودروسازي بهمن" سخن مي گفت افزود پيشنهاد اين وزارتخانه كاهش دادن نرخ تعرفه از 170% به 130% بود " كه نشان دهنده اعتمادي است كه وزارتخانه به توانائي هاي خودروسازان داخلي دارد. "

وي همچنين با اشاره به ثابت ماندن قيمت خودروهاي داخلي اظهار اطمينان كرد كه توليد كنندگان خودرو داخلي مشكلي نخواهند داشت.

وي اظهار اميدواري كرد كه درسال 1383 تعداد 1 ميليون دستگاه خودرو داخلي توليد شود. آقاي جهانگيري گفت : توليد كاميون و ميني كاميونهاي توليد شده نيز طي 11ماه گذشته در مقايسه با مدت مشابه در سال قبل 19% درصد رشد داشته است."

rok
17 November 2004, 11:32 PM
از دو ستان آيا كسي تا به حال اقدام به وارد كردن اتومبيل كرده؟
آخه من اين روزا خيلي ماشيناي جور وا جور ميبينم كه پلاك موقت هستند
آيا اين ماشينا طبق همين طرح وارد شدن . يعني اينكه 147 درصد مالياتشون رو دادن؟
اگه دادن پس چرا نمره موقت؟
اگه كسي اطلاعات كامل و موثق داره به من هم بگه چون قصد همچين كاري رو دارم ميخواستم ببينم مراحلش چيه؟
آيا دنگ و فنگش زياده؟
امكان فروش ماشين توي داخل كشور به راحتي هست؟
اصلا كلا صرف ميكنه يا نه؟
اگه جواب اين سوالهاي منو بديد ممنون ميشم 8)

Lizard
18 November 2004, 12:00 AM
rok عزيز
براي ورود خودروها با پلاك موقت بايد اقامت مثلا دبي يا عربستان رو داشته باشي و نياز نيست اتومبيل صفر كيلومتر باشه ولي براي اينكه پلاك شخصي كنيد شرايط دست و پاگيري گذاشتن.

مثلا خودرو بايد صفر باشه و ازين حرفا . در حال حاضر زياد بازار رو فرم نيست اما اگر بتوني يه ماشين عتيقه مثلآ 500 تومن بخري و 1 ميليون به نفعت ميشه.

در حال حاضر فقط bmw در ايران هست (به طور رسمي)

ميشه گفت كه به دليل عدم وجود هيچ وسيله اي براي تعمير و هر تعميرگاهي هم كه اين ماشينا رو ببينه براتون كلاه ميدوزه .

اگر بتوني مثلا 206 بخري و موتور يا شاسي از اون طرف بخري و بياري خيلي رديف ميشه.

در حال حاضر اتومبيل هاي مدل بالا (نه خيلي) با پلاك اوراقي (كه خودم دقيقا نميدونم چيه) هست...

امید رضا
18 November 2004, 12:36 AM
من امروز يه 206 ديدم كه كفم بريد تو خيابون آپادانا
اورده بود اسپرتش كنه
2 در ( كه در هاش رو به بالا باز شده بود )
برنگ نقرهاي

ولي متاسفانه نه تونستم ازش عكس بگيرم و نه پلاكشو ببينم

rok
18 November 2004, 01:48 AM
من هم همين سوال رو دارم يعني شرايط دقيق واردات خودرو؟
مثل هميني كه گفتيد كه با صفر باشه و.....
اگه دقيقا شرايط رو ميدونيد بگيد ممنون ميشم 8)