View Full Version : استفاده از فونتهاي True Type در P910
ساران سافت
22 May 2005, 10:54 AM
جهت استفاده از فونتهاي TTF كامپيوتر در گوشي P910 ابتدا برنامه sman 1.3 را از آدرس زير دانلود كنيد :o
Download ([Only registered and activated users can see links])
سپس برنامه sman1.3 را نصب كنيد تا بتوانيد به تمام قسمتهاي گوشي دسترسي داشته باشيد
پس از آن برنامه Freetype را نصب كنيد و فونتهاي مورد نظر خود را به وسيله برنامه Pc File Manager به زيرشاخه C:\system\fonts كپي كنيد
حال گوشي را ريستارت كرده و وارد برنامه sman شده از منوي Fn كه در گوشه سمت راست بالا قرار دارد وارد منوي Utilities شده و سپس وارد منوي set system font شده و از آنجا فونت مورد نظر خود را انتخاب نماييد و سپس گوشي را ريستارت نماييد 8)
:arrow:
من خودم الان فونت تاهوما رو نصب كردم خيلي هم خوشگل شده 8)
sisbss
21 March 2006, 04:37 PM
میشه این برنامه freetypeرو برامون بزاری
در زمن میخاستم بدونم باsman2میشه
3_میخاستم بدونم منزور از ریست کردن همون خاموش روشن کردن گوشی هست
ممنون
HU016865
21 March 2006, 06:58 PM
بله منظور همون خاموش و روشن كردنه.
sisbss
27 March 2006, 02:06 PM
Freetype
کسی لینک برای دانلود این برنامه داره
ممنون
ji ji
28 March 2006, 08:59 PM
سلام دوست عزیز شما برنامه smanرا نصب کنیدوبعد برنامه free typeرانصب واجرا کنیدودر آخر فونتهایttfدرقسمت فونت کپی کنید مشکل خواندن ونوشتن در قسمت smsگوشی شما حل میشود توضیح کامل درپایین
روش تغییر دادن فونت در گوشیهای سری P :
1- برای این کار ابتدا باید برنامه sman 14-en را نصب کنید.
2- سپس باید برنامه FreeType 7.0 را نیز در گوشی خود نصب کنید.
3- بعد از نصب برنامه FreeType 7.0 در فولدر X:\system\fonts ( منظور از X درایوی می باشد که برنامه را در آنجا نصب
کرده اید C یا D ) فایل "Freetype.dll را خواهید دید.
4- اکنون برای استفاده از فونتهای مختلف باید فونتهایی که پسوند ttf دارند را پیدا کرده و در شاخه X:\system\fonts گوشی
خود کپی کنید. این فونت ها را می توانید در بین فونتهای ویندوزتان پیدا کنید و یا با یک SEARCH ساده در اینترنت تعداد
زیادی از این فونتها را به دست آورید. من چند نمونه از این فونتها را فولدر ضمیمه کردم تحت عنوان FreeType 7.0
گذاشته ام.
5- بعد از انجام این کارها گوشی خود restart کنید تا برنامه فعال شود.
6- برای انتخاب و تغییر فونتها برنامه SMan را اجرا کنید و به شاخه Fn->Utilities->Set system font بروید.
7- در اینجا شما می توانید فونتهایی که در شاخه X:\system\fonts کپی کرده اید را ببینید و فونت دلخواه خود را انتخاب کنید
و سایز فونت را نیز مشخص کنید.
8- در پایان شما بعد از restart کردن گوشی تغییرات را مشاهده کنید.
و برنامه arabicshakr رو نصب کنید وبقیه برنامه ها رو در دیرکتوری فونت کپی کنید شما هم میتونید sms فارسی بخونید هم بنویسید به غیر از 4 حرف فارسی که در عربی نیستش
ji ji
24 April 2006, 12:26 AM
:icon_cool ([Only registered and activated users can see links] l//rapidshare.de/files/18765499/FreeType_7_1__1_.0.rar.html)[Only registered and activated users can see links]
JEGAR
30 April 2006, 01:17 PM
:icon_razz :icon_razz :icon_razz :icon_razz :icon_razz :icon_razz :icon_razz :icon_razz :icon_razz :icon_razz من مشکل خواندنم حل شد فقط نمیتوانم چطور باید نوشت
لطفا در مورد نوشتن هم توضیح کامل بدهید ممنونم
amin.m
5 September 2006, 03:42 AM
لطفا درمورد نوشتن توضیح کامل وساده بدهید
با تشکر
anjexe
24 March 2007, 06:32 AM
براي m600 هم جواب ميده؟
ra_ahmadi2000
1 April 2007, 01:58 PM
نه روی m600 کار نمیکنه
azimzadeh110
23 May 2007, 10:37 AM
ji ji جان
دوست عزيز سلام
لطفا براي برنامه FreeType 7.0 لينك دانلود قرار دهيد .
سپاسگزارم.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.