PDA

View Full Version : PDF+وquickoffice رو فراموشش کنید !! معرفي يه برنامه بسیار مفید !

rtech
21 May 2005, 09:07 AM
خیلی از شما یک سند Word یا Excel یا Power Point یا PDF یا یک صفحه اینترنتی دارید که نوشته هاش فارسیه و میخواهید اونو تو موبایلتان ببینید اما نمیشه و هیچ کدام از برنامه های PDF+ یا Adobe Reader یا Quick Office هم نتونسته که فایلهای شما را بخواند و آنها را به شکل مربع یا چیزهای غیر قابل خواندن تبدیل کرده اما با این برنامه میتوانید تمام این فایلها را ببینید من خودم امتحانش کردم برای ثابت کردن حرفم یک عکس از محیط برنامه گرفتم که یک سند فارسی را نشان میده ببینید :

[Only registered and activated users can see links]

خوب برای این کار 2 تا برنامه احتیاج دارید ابتدا این برنامه را بگیرید و در موبایلتان نصب کنید :
h**ps://[Only registered and activated users can see links]
حال این برنامه را برای تبدیل فایلهای خود ( هر نوع فایلی که باشد Office یا PDF یا نقاشی یا هر چی ) به فایلهای قابل شناسایی توسط برنامه بگیرید و در کامپیوتر نصب کنید .

h**p://[Only registered and activated users can see links]

این هم فایل راهنمایی چگونگی تبدیل فایل ها به این برنامه که میتونید در موبایل با خود همین برنامه این فایل راهنمایی را نگاه کنید :

اگر نمیخواهید فایل راهنمایی را به صورت PDF ار اینجا بگیرید :

نظرتون چیه حالا میتونید فایلهای فارسی خودتونو تبدیل و در موبایل بخونید برای پیدا کردن این برنامه خیلی وقت گذاشتم و دوست دارم تمام دوستان از این برنامه استفاده کنن به خاطر همين فايلها را در جايي به جز آپلود سنتر آپلود كردم این هم کد برنامه تبدیل کننده : 8)

RAWME1P3-45678352

rtech
21 May 2005, 09:11 AM
اينم عكسي از برنامه :

حتما نظرتونو بگيد

xehsanx
21 May 2005, 09:55 AM
واقعا حرف نداره
هم سرعتش از PDF Viewer ها بيشتره هم حجم فايلي كه توليد ميكنه واقعا كمه!230 رو كرد 60 تا!(كيلو بايت)
ولي بايد خيلي باهاش ور بري تصوير فيت سكرين بشه(تنظيم فونتو rotation وزومو...)
و امكان سرچم داره! يعني به صورت عكس اينارو منتقل نميكنه!!
دمت گرم چيز باحالي بود

rtech
21 May 2005, 10:14 AM
بله من فايل پي دي افي داشتم كه 7 مگابايت بود ولي با اين برنامه تونستم به 1.5 مگابايت كاهشش بدم واقعا برنامه محشريه

xehsanx
21 May 2005, 08:15 PM
چيز بدردبخوريه ولي مثل اينكه يوزرا اين فروم فقط دنبال بازين

akhavan_a
21 May 2005, 08:40 PM
عزيز من نتوانستم فايلها را بگيرم
اگر ميشه جاي ديگر آپلود كنيد

ATOS
21 May 2005, 10:19 PM
rtech, عزيز تا حالا كجا بودي؟ :o
ممنون . خيلي برنامه خوب و كار راه اندازي است 8)

rtech
21 May 2005, 10:40 PM
تمام كتابهاتونو بريزيد تو موبايل بخونيد حتي بدرد تقلب تو امتحان هم ميخوره :arrow:

aminb59
21 May 2005, 11:01 PM
rtech,

برنامه خيلي جالب و بدرد بخوريه.ممنون.

اگه فايلهاي عكستون رو اينجا آپلود كنيد راحتتر نمايش داده ميشن: imageuploader.net

موفق باشيد 8)

naymz
21 May 2005, 11:28 PM
لينك ها كار نميكنن ميشه جاي ديگري آپلود كنيد ؟

rtech
21 May 2005, 11:31 PM
آقا كي گفته كار نميكنه من خودم همين الان تست كردم :roll:

Kavan
22 May 2005, 12:13 AM
برنامه مامانيه ايول.ولي من يه فايل pdf به حجم 300 كيلوبايت بهش دادم كردش 1.3 مگابايت :oops: .
اين برنامه مثل همون adobe writer خودمونه تو pc هرچي بهش بدي نسخه پرينتشو بهت ميده :( .
واسه همينم هست كه فونت يا فارسي بودن واسش مهم نيست و همه چيزو رو موبايل درست نشون ميده.
rtech جان ممنون عزيز :!:

harzaabe
22 May 2005, 05:23 AM
rtech,
ممنون دوست عزيز
خيلی زحمت کشيدی
بسيار عالی بود اين برنامه...بعد از کلی وقت بالاخره مشکله PDF حل شد.
راستی حتماً اميلت رو چک کن ، چون واست يه اينوايت از پرشين گيگ گزاشتم....
اونجا ميتونی تا 100 مگ آپلود کنی....اين هم هديه بنده به شما....
:wink: 8) :wink:

ATOS
22 May 2005, 01:13 PM
شرط مردونگي ايجاب ميكنه :
نويسنده اين برنامه رامين محمدي
سايت نويسنده: [Only registered and activated users can see links]
جا داره بازم از اين ايراني عزيز تشكر كنيم .
(البته خودم ميدونم نوشتن آدرس ميل ممنوعه اما چون آدرس خودم نبود نوشتم . خواهشا مديران با ديده اغماض بنگرند :arrow: )

ATOS
22 May 2005, 01:17 PM
برنامه مامانيه ايول.ولي من يه فايل pdf به حجم 300 كيلوبايت بهش دادم كردش 1.3 مگابايت :oops: .

عجيبه :twisted: من PDF با 200 كيلو بايت رو دادم و 40 كيلو بايت تحويل داد .
احتمالا يه جاي كار اشتباه كردي 8)

Kavan
22 May 2005, 02:51 PM
حامد جان نمي دونم.فايل من يه كتاب 130 صفحه اي پي دي اف بود با فونت فارسي. كه فايل اصلي 350 كيلوبايت بود. وقتي كانورت كردم شد 1.3 مگابايت.احتمالا مشكل از فايلم باشه...

rtech
22 May 2005, 11:06 PM
خيلي خوشحالم كه توسنتم دل شما دوستان را شاد كنم :|

rtech
22 May 2005, 11:21 PM
شما هر فايلي بدي كوچيك ميكنه حجمشو نه بزرگ

bijbij
23 May 2005, 08:18 AM
rtech, عزيز :wink:
با سپاس از زحمات شما به اتلا ميرسانم :
1 - برنامه بسيار كاربردى و آليست . :o
2 - تاپيك بسورت موزوع مهم در آمد و در تاپيك ( ابر تاپيكها ..... ) درج گرديد . 8)
با سپاس مجدد . :!:

Kavan
23 May 2005, 07:23 PM
آخه حامد جان عزيزه دل هر برنامه اي جاي خودش رو داره :o

bromideh
25 May 2005, 08:39 AM
آقا اين برنامه كه كرك شده نيس؟ چطوري اونو رجيستر كنيم؟؟

rtech
25 May 2005, 10:07 AM
آقا اين برنامه كاملا كرك شدست و سريال برنامه را هم در اولين يادداشت ميتونيد پيدا كنيد

bromideh
25 May 2005, 12:13 PM
آقا اين برنامه كاملا كرك شدست و سريال برنامه را هم در اولين يادداشت ميتونيد پيدا كنيد
ميشه بگي اسم اون يادداش چيه يا خود سريال چنده؟؟

rtech
25 May 2005, 01:27 PM
اگه منظورت برنامه ايه كو تو موبايل نصب ميشه خودش كرك شدست اما اگر منظورت برنامه تبديلي كه تو كامپيوتر نصب ميكنيد هست سريالش اينه :
RAWME1P3-45678352

m537
25 May 2005, 08:40 PM
بعد از نصب در كامپيوتر بهنگام كامورت ران تايم ارور91 ميدهد و تبديل قطع ميشود؟ لطفا راهنمايي فرماييد :oops:

rtech
25 May 2005, 11:35 PM
عجيبه تاحالا همچين اروري از اين برنامه نديدم :twisted:

Kavan
26 May 2005, 12:58 AM
m537 عزيز
توي هر برنامه اي كه مي خواي كانورت كني از قسمت تولز برنامه repliGo تو اون برنامه استفاده نكن كه واسه بعضي برنامه ها ارور ميده.
واسه منم تو word ارور داد. :twisted:
توي هر برنامه اي كه خواستي كانورت كني.برو قسمت print بعد ازت ميخواد پرينترو انتخاب كني. يه پرينتر مجازي به اسم repligo تو ليسته پرينترات درست شده كه بايد اونو انتخاب كني.
بعد واسات كانورتش مي كنه... 8)

m537
26 May 2005, 02:16 PM
كاوان گرامي
ممنون از راهنمايي شما انجام دادم نشد. (پرينت نمي كند و ضمنا كامورت هم نمي كند)همانطور كه در ريد مي برنامه امده دستور پرينت براي پي دي اف استفاده ميشود واين اشكال در وورد است .

rtech
6 June 2005, 08:17 PM
آقا همه تست کردن درست بوده فقط شما مشکل داری که باید ببینی مشکلت کجاست

Martike
8 June 2005, 10:20 AM
من بعد از این همه وقت و بعد از چندین و چند بار تلاش هنوز نتونستم اون فایل مربوط به PC رو دریافت کنم
این پیغام خطا رو دریافت می کنم

Fatal error: Unable to open /cgi-bin/handango.cfg/scripts/enduser/home.php in Unknown on line 0

nikfar
9 June 2005, 03:55 PM
متاسفانه فایل مربوط به pcدریافت نمیشه ومن هم چنین پیغامی دریافت می کنم
Fatal error: Unable to open /cgi-bin/handango.cfg/scripts/enduser/home.php in Unknown on line 0
می تونید همین الان لینک رو امتحان کنید

mohammad55
10 June 2005, 10:50 AM
با سلام
من هم برای گرفتن برنامه pc مشکل دارم .

David_prodigy
10 June 2005, 01:25 PM
از آدرس زیر بگیرید

rtech
10 June 2005, 03:01 PM
بريد از لينک زير بگيريد تما نسخه هاش هست :

اينم نسخه هاش که در لينک بالا هست براي تمام سيستم عامل ها :

RepliGo for Palm OS

RepliGo for Pocket PC

RepliGo for Microsoft Smartphone

RepliGo for Nokia Series 60

RepliGo for Symbian UIQ

RepliGo for Windows PC

mohammad55
10 June 2005, 08:12 PM
مرسی از دوستان
من version 2 رو گرفتم و از من کد میخواد اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه .
باز هم متشکرم .

rtech
16 June 2005, 09:17 AM
کدشو تو پست اول نوشتم ميتوني از اونجا بگيري

سيتا
16 June 2005, 05:33 PM
من هم همينطور فكر كنم مشكلي پيش اومده

ارش0065
18 June 2005, 02:22 PM
من converterرا نمی توانم دانلود کنم لطفا جای دیگه اپلود کنید

mohamadfar
26 June 2005, 03:23 AM
من اين برنامه را دانلود كردم و روي گوشيم ريختم ، به نظرم برنامه خوب است و جاي تشكرات فراوان از دوستاني كه اين برنامه را معرفي كردن . به نظر بنابر مشكلي كه دوستان در دانلود converter اين برنامه دارند به دوستان يك توصيه مي كنم ، اين كار باعث ميشه اين تاپيك براي مدت بيشتري فعال باقي بماند : :icon_razz
توصيه من اين است كه دوستاني كه converter اين برنامه را دارند ، فايلهاي كه خود براي اين برنامه ساخته اند و براي خودش جالب است و فكر مي كنن براي ديگران هم جالب است :icon_wink و روي گوشي آنها اجرا شده است را در همين تاپيك معرفي و لينكي براي دانلود قرار بدهند ، شايد مديران اجازه آپلود فايلها در آپلودسنتر را هم دادند ، به هر حال به نظر من دوستاني كه با اين برنامه كار كرده اند چندين كتاب و نوشته را كه جلب بوده و مخصوص اين برنامه است را هم قرار بدهند ( با فرمت rgo )
ممنون از دوستان :icon_cool

telesate
26 June 2005, 07:28 AM
دوستان من نقشه ايران را در چهار قسمت با كيفيت 300 dpi تهيه كرده ام كه مي توانيد از لينك زير دريافت بنماييد :

قسمت شمال شرقي :
قسمت شمال غربي :
قسمت جنوب شرقي :
قسمت جنوب غربي :

mohamadfar
26 June 2005, 06:26 PM
telesate عزيز :icon_wink ، كار جالبي كردي ، منظور من هم دقيقا همين كار بود كه دوستان فايلهاي خودشون را براي دانلود قرار بدن ، من دارم فايلهاتو دانلود مي كنم ، به نظر بايد خيلي جالب باشه :icon_cool ...
اگر دوستان ديگر هم مايل هستند فايلهاي خودشون را با فرمت rgo براي دانلود قرار بدن ، من پيشنهاد مي كنم اگر شد يك كتاب را از فرمت PDF به اين فرمت انتقال بدن و براي دانلود بقيه دوستان قرار بدهند :icon_razz .

bromideh
27 June 2005, 09:51 AM
اين برنامه واقعاً حرف نداره بقول خودش «اي ول» من تمامي صفحات وب و آفيس و ... را به راحتي به اين فرمت و سپس به گوشي نازنين منتقل كرده و حاليشو مي بروم. خدا عمرشان بده و سايه آنا را از سيمبين كم نكنه. نور به قبرشان بباره.

bromideh
2 July 2005, 04:46 PM
فقط يه ايراد اساسي داره. فقط و فقط مي تونه از شاخه Document بخونه و نمي تونه از شاخه هاي ديگر فايلي را بخونه. براي مثال اگه تو خود همين شاخه (Document ) يه فولدري ايجاد كنيم قادر نيست اون فايلها را بخونه. ولي خب بازم مخلص اين برنامه ايم.

m_d_1980
2 July 2005, 09:09 PM
يه اشكال ديگه هم در متن هاي فارسي داره اون هم اينكه حالت flowed متن را بهم مي ريزد و در نتيجه براي عوض كردن صفحه حتما بايد به حالت whole page بروي. ولي در نشان دادن متن فارسي بي نظيره (حتا روي SX1 من كه اصلا فونت فارسي/عربي نمي خوره :) )

emroozi83
2 July 2005, 10:41 PM
Fatal error: Unable to open /cgi-bin/handango.cfg/scripts/enduser/home.php in Unknown on
line 0

آقا یکی برنامه رو به من برسونه. لینک مشکل داره. الان دانلود نمیشه. ....
ایراد شما اینه که چیزی که معرفی می کنید بعدا از اون پشتیبانی نمی کنید......

emroozi83
3 July 2005, 12:10 PM
دست شما درد نکنه برومیده جان !! ولی برنامه ای که روی ویندوز نصب میشه رو می گم که دانلود نمیشه شما خودت امتحان بکن متوجه میشی!
اون برنامه تبدیل 4 مگابایته که من نتونستم از اون لینکهای قبلی و جدید بگیرمش .فکر کنم الان همه همین مشکل رو دارند.

bromideh
3 July 2005, 05:37 PM
امروزي عزيز، تا آنجائي كه من مطمئنم من همه فايلهائي كه قبلاً در دستگاهم نصب شده بوده را به اشتراك گذاشتم. (از جمله برنامه Setup چهار مگابايتي را). اگه ميشه يه PM بزن كه توش اي ميلت باشه تا برات دوباره بفرستم.

mohamadfar
22 July 2005, 11:36 PM
اگر ميشه كتابهاي فارسي خودتون را كه مخصوص اين برنامه توليد كرديد را براي دانلود قرار بدين
ممنون

safalooti
25 August 2005, 06:25 PM
عزيز
فايل setup_repligo2.0.exe نتونستم بگيرم

F.®.A
27 August 2005, 07:32 AM
با english که مشکلی نداره؟

Shahrooz
27 August 2005, 05:48 PM
farshid-ar منظورتون از مشكل چيه؟

F.®.A
27 August 2005, 05:58 PM
آخه من از یکی شنیدم میگفت pdf اگه english باشه مشکل داره و درست نشون نمیده

mkn7
28 August 2005, 12:16 PM
يه اشكال ديگه هم در متن هاي فارسي داره اون هم اينكه حالت flowed متن را بهم مي ريزد و در نتيجه براي عوض كردن صفحه حتما بايد به حالت whole page بروي. ولي در نشان دادن متن فارسي بي نظيره (حتا روي SX1 من كه اصلا فونت فارسي/عربي نمي خوره :) )
من هم همين مشكل را دارم. :icon_eek:

Shahrooz
29 August 2005, 12:56 AM
اين مشكل واسه ي همه وجود داره و بعيد ميدونم فعلا راه حلي داشته باشه.
ولي اگه حالت flowed مشكل نداشت خوندن متن ها خيلي راحت تر ميشد.

F.®.A
29 August 2005, 05:06 PM
میشه یکی بگه چطوری pdf با این برنامه بریزم تو گوشی؟ print که میکنم بعدش میزنم repligo نمیدونم بعدش چکنم؟

F.®.A
29 August 2005, 08:22 PM
ماله من مشکل داره تو office واسه convert هی error میده print که میکنم بعد از پر شدن 100 درصد هیچ خبری از فایل .rgo نیست؟؟؟؟

m_d_1980
29 August 2005, 08:32 PM
اين مشكل واسه ي همه وجود داره و بعيد ميدونم فعلا راه حلي داشته باشه.
ولي اگه حالت flowed مشكل نداشت خوندن متن ها خيلي راحت تر ميشد.
من براي كم كردن اين مشكل فونت متن رو به Times new roman در اندازه 34 تغيير ميدم بصورتي كه فونت بقدري بزرگ ميشه كه در حالت whole page هم قابل خواندنه و ديگه لازم نيست براي ديدن حروف صفحه بزرگ بشه...

Shahrooz
30 August 2005, 12:10 AM
farshid-ar
وقتي كه صفحه ي متن pdf بازه crtl+p رو بزن repligo رو واسه پرينتر انتخاب كن و بعد ok, رو بزن صبر كن تا repligo متن رو بخونه (يه نوار پروگرس پر ميشه)
بعد برنامه از تو آدرس ذخيره كردن و اسم فايل رو ميخواد ، اين تنطيمات رو انجام بده و ok ,رو بزن و صبر كن تا برنامه كارش رو تموم كنه.

مهدي جان ممنون امتحان ميكنم ببينم چي ميشه.

F.®.A
30 August 2005, 07:33 AM
ممنون از توضیحاتتون مشگل اینه که بعد از پر شدن progress هیچ اتفاقی نمیفته ثانیا من متوجه موضوعی شدم تو word متن اگه فارسی باشه convert نمیکنه یه متن english که نوشتم conver کرد؟؟؟کمک کننین

F.®.A
31 August 2005, 08:46 AM
acrobat reader شما ورژن چنده؟من وقتی تو این برنامه printo میزنم بعد پر شدن progress عکس پرینتر میاد تو نوار desktop همونطور میمونه ؟کمک کنین

amirreza78
12 September 2005, 05:13 PM
من هر چقدر سعي كردم نتوانستم repligo را دانلود و نصب كنم . در تاپيك بالا فايلي كه جهت نصب بر روي pc معرفي شده مسير آن باز نمي شود ضمنا از سايت cerience نيز دانلود كردم كه هنگام نصب پيغام داد كه فايل كامل دانلود نشده است . ( گوشي من 3230 مي باشد ). لطفاكساني كه موفق به انجام كار شده اند مرا راهنمائي نمايند . در ضمن در صورتيكه اعتبار صفر باشد چگونه دانلود كنم . متشكرم

bijbij
15 September 2005, 04:26 PM
دوستان
عنوان تاپیک تکمیل شد و به موزوع مهم تبدیل گشت .
پیروز باشید . :icon_cool

محمد1981
15 October 2005, 02:06 AM
آقا برای 7710 این برنامه کار نمیکنه؟

boysilver
13 January 2006, 05:11 AM
خيلي خيلي خيلي تشكر اولاقسمت دومش كار نكرد و در باز شدن خطا ميگيرد دوماولي باز هم براي اين كار مهم تشكر آخرايه فكري براي دومي بكنيد تا ما هم استفاده كامل بريم از اين نعمت

zik1383
12 February 2006, 08:12 AM
خيلي خيلي خيلي تشكر اولاقسمت دومش كار نكرد و در باز شدن خطا ميگيرد دوماولي باز هم براي اين كار مهم تشكر آخرايه فكري براي دومي بكنيد تا ما هم استفاده كامل بريم از اين نعمت

با سلام
قسمت دوم رو چی بکنیم

ehsan2002
6 April 2006, 11:56 AM
برای نوکیا 7710 این برنامه رو ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

payman52
6 April 2006, 04:26 PM
منم اون نرم افزار تبديل كننده (منظورم لينك دوم ) رو نتونستم بگيرم
خواهش ميكنم يه نفر كه قبلا گرفتتش فداكاري ايثار از جان گذشتگي كنه يه جايي آپلود كنه ما هم استفاده كنيم
دم اون نفر خيلي گرم

زرگر
7 April 2006, 05:51 PM

Ahmadi A
10 May 2006, 12:56 PM
سلام. چرا اون فایل هارو توی مگا آپلود یا رپیدشیر نمی ذارین که فیلتر نباشه؟؟؟
تمام اون لینک هایی که دادید، واسه من فیلبتره!!!!!!!!!!!!!!!:icon_cry:

rota
2 June 2006, 02:39 PM
واسه 7710 هم اين برنامه رو بزارين جماعتي رو شاد كردين:icon_cool

ables101
13 June 2006, 11:39 AM
خیلی از شما یک سند Word یا Excel یا Power Point یا PDF یا یک صفحه اینترنتی دارید که نوشته هاش فارسیه و میخواهید اونو تو موبایلتان ببینید اما نمیشه و هیچ کدام از برنامه های PDF+ یا Adobe Reader یا Quick Office هم نتونسته که فایلهای شما را بخواند و آنها را به شکل مربع یا چیزهای غیر قابل خواندن تبدیل کرده اما با این برنامه میتوانید تمام این فایلها را ببینید من خودم امتحانش کردم برای ثابت کردن حرفم یک عکس از محیط برنامه گرفتم که یک سند فارسی را نشان میده ببینید :

خوب برای این کار 2 تا برنامه احتیاج دارید ابتدا این برنامه را بگیرید و در موبایلتان نصب کنید :

حال این برنامه را برای تبدیل فایلهای خود ( هر نوع فایلی که باشد Office یا PDF یا نقاشی یا هر چی ) به فایلهای قابل شناسایی توسط برنامه بگیرید و در کامپیوتر نصب کنید .

این هم فایل راهنمایی چگونگی تبدیل فایل ها به این برنامه که میتونید در موبایل با خود همین برنامه این فایل راهنمایی را نگاه کنید :

نظرتون چیه حالا میتونید فایلهای فارسی خودتونو تبدیل و در موبایل بخونید برای پیدا کردن این برنامه خیلی وقت گذاشتم و دوست دارم تمام دوستان از این برنامه استفاده کنن به خاطر همين فايلها را در جايي به جز آپلود سنتر آپلود كردم این هم کد برنامه تبدیل کننده : 8)

RAWME1P3-45678352

سلام عزیز

من نتونستم هیچیک از فایلهارو بگیرم لطفا راهنمایی کنید:icon_cry: :icon_idea تشکر :icon_cool

reza1357
13 June 2006, 12:11 PM
به احتمال زیاد فیلتر شده

ciahchal
13 June 2006, 11:32 PM
اقا چرا رو 9500 بالا نمیاد این ؟
:(

Aligooloo
6 July 2006, 09:33 PM
بسیار عالی: اگر ممکنه لینک مبدل که رو pc نصب میشه رو بزارین. ممنون

paria
21 August 2006, 02:31 PM
آقايون به خدا لينك دوم كه براي نصب تو كامپيوتره جواب نمي ده.جون هر كي دوست دارين يه كاري بكنين.

secondphoenix
13 September 2006, 10:41 AM
دوستان گرامي

سايت های ديگه به دليل اینکه کاربر هاشون از 1000 تا تجاوز نميکنه روی سرور های در پيت ایرانی هستند
ما به علت اینکه سرور های ایرانی جوابگوی سايت ما به خاطر کاربر های زياد نبودن مجبور به تقيير سرور به سرور آمريکايی شديم
همانتور که ميدانيد دادن لينک برنامه های کرک شده و کلاً وارز خلاف قوانين هست
ما اگه لينک هارو آزاد کنيم سايت بسته خواهد شد
حالا انتخاب با شما کاربران
بريم رو سرور ایرانی که دم به ديقه server not found بگيريم يا سرعت سايت پايين باشه
يا اینکه لينک ها رو باز کنيم تا سايت رو همين فردا ببندن
يا اینکه همين روند فعلی رو ادامه بديم

هر برنامه اي كه موردنظرتان است، طبق لينك اخطار، ميتونيد از نگارنده اون پست و يا يكي از مديران اون بخش در پيام خصوصي تقاضاي لينك كنيد!
پست هاي نامربوط و تكراري عدم نمايش لينك پاك خواهند شد!

secondphoenix
13 September 2006, 02:36 PM
mamnonam az javabet ama aya mishe daat ha ro ke bniyaz darim mail konid?
dar nahayat che kar khahid kard? mamnon omid

دوست گرامي
ابتدا اجازه بديد ورودتان را به جمع تالار پارسي خوشامد بگم.
نگارش به سبك پيشنگيليش مغاير با قوانين سايت است و باعث پاك شدن پست مي گردد.
خواهشمند است زين پس به زبان شيرين پارسي نگارش نماييد.
همانطور كه در پست قبلي ميبينيد، بايد لينك برنامه مورد نظر خود را از نگارنده اون پست و يا يكي از مديران اون بخش، در پيام خصوصي تقاضا كنيد.

hesia
13 September 2006, 06:53 PM
ممنون گرفتم باید چیکار کنم.خوب من یک نامه برای یکی از مدیران اون بخش مینویسم و ایشون هم برای من یک لینک دیگر را معرفی می کنند.خوب ولی چرا آدرس اون سایت رو نمی دید تا ما خودمون بریم و دانلود کنیم.منظور من اینه که اگر شما به دلیل قوانین کپی رایت نمی تونید لینک رو مستقیم بذارید همون آدرس رو تو تاپیک بذارید تا هم قوانین آمریکا رو رعایت کرده باشیم و هم دیگر این قدر برای دانلود برنامه ها دچار مشکل نشیم. اگر هم من اشتباه میکنم و یا چنین کاری ممکن نیست من رو راهنمایی کنید.ممنون

omid_ho
14 September 2006, 12:35 PM
با سلام من تقاضاي لينك برنامه هاي نوكيا 7710 را دارم مخصوصا فونت فارسي و pdf ,office و مترجمها و آيا كسي در زمينه برنامه نويسي كار كرده براي درخواست كمك

secondphoenix
1 October 2006, 01:26 PM
ميشه آدرس downloadesho براي من بفرستيد؟

فرستاده شد :icon_cool

fedoracore
7 October 2006, 05:20 PM
آقا میشه لینکهایی که تو این تاپیک داده شده رو برای من هم بفرستید!

بعد یه چیز دیگه٬ لینک دادن به سایت‌های آپلود مثه rapidshare یا megaupload هم خلافه مقرراته؟

hamid_2fun
7 October 2006, 09:20 PM
آقا میشه لینکهایی که تو این تاپیک داده شده رو برای من هم بفرستید!

بعد یه چیز دیگه٬ لینک دادن به سایت‌های آپلود مثه rapidshare یا megaupload هم خلافه مقرراته؟
کلیه لینک های موجود در این تاپیک رو ستاره ای کردم، لطفا دیگه در این مورد پست ندید!

faza
12 October 2006, 01:05 AM
من وقتي لينك برنامه دوم ( تبديل هر فايل به فايل هاي قابل شناسايي ) كه كاربر محترم rtech در ابتداي صفحه 1 گذاشته اند را مي زنم اين پيام را مي دهد.

لطفا كمكم كنيد.

aseman59
16 July 2007, 02:33 AM

RAWME1P3-45678352 خسته نباشيد. فايل مربوط به نصب روي كامپيوتر قابل دانلود نيست .لطفا بررسي كنيد.

Moh3n
13 October 2007, 12:01 PM
لینک را برایتان pm زدم

black_orchid
27 October 2007, 12:07 AM
سلام ..میشه لطفا لینک دانلود software کامپیوتر واسه منم سند کنین

arashkey
8 November 2007, 02:06 AM
بنا به درخواست هاي مكرر دوستان من فايل رو سافت وري كه واصه كامپيوتر هستش دوباره آپلود كردم . اينم آدرسش : [Only registered and activated users can see links]
ولي من متاسفانه گوشيم n73 me هستش كه جزو سري 60 ويرايش سوم محسوب مي شه. متاسفانه براي اين سري مي زنه كه اين فايل رو ساپورت نمي كنه. اگه راه حلي داريد بگيد.

Shahrooz
8 November 2007, 02:31 AM
به نظر من شما می تونید از این برنامه هم استفاده کنید(اگه قصد خوندن کتاب پارسی دارین ، یا می خواین نوشته های پارسی خودتون رو به موبایل منتقل کنید)، این برنامه روی n73 به درستی کار می کنه:

نرم افزار كارگاه كتاب الكترونيكي پرنيان نسخه 0.9 ([Only registered and activated users can see links])

کتاب های پارسی برای موبایل (جاوا - نرم افزار پرنیان) ([Only registered and activated users can see links])

arashkey
8 November 2007, 11:12 PM
من مي خوام pdf رو تبديل كنم نه فايل تكس. چون اگه مي تونستم فايل ورد رو در بيارم كه ديگه مشكلي نبود . شايدم بود نمي دونم بهر حال من مي خوام اين پي دي اف رو روي گوشيم ببينم.
[Only registered and activated users can see links] تازه با اون برنامه هم نتونستم كار كنم . بگزريم
ولي اگه يه برنامه براي تبديل pdf مثل همين برنامه داشتيد ياري كنيد