View Full Version : تويوتا پرادو بهترين خودروي suv
hamidjj
20 May 2005, 09:19 PM
:D تويوتا پرادو بهترين خودرو ي suv است که در دسترس ما ايرانيان و همه ي عشق تويوتا ها قرار دارد خودرو يي بسيار نرم و شيک و خوش استيل مي باشد .
ضمنا در دفعه ي اول که سوار اين خودرو مي شويد مواظب ميزان فشار وارده به پدال گاز باشيد تا دچار مشکل نشويد !!!
به زودي مطالي و عکس هاي متنوع و زيادي را در اين بخش قرار مي دهم . 8)
امير حيدري
21 May 2005, 01:30 PM
بهترين توليد كننده خوروهاي SUV رنجرور ميباشد كه حتي در مقايسه با كلاس M مرسدس و X5 BMW بهتر ميباشد.البته JEEP هم توليداتش خوب ميباشد از جمله هامر.
fizzi
22 May 2005, 08:26 AM
hamidjj, خوش امديد ...ما منتزر متالب مفيد شما هستيم :o
امير حيدري, Hummer هيچ ربتي به JEEP ندارد...jeep را DAIMLER CHRYSLER توليد ميكند وHummer ساخت كمپاني GM ميباشد. :P
امير حيدري
22 May 2005, 08:48 AM
جيپ اولين توليد كننده خودرو دو ديفرانسيل در سال 1947 بود
rooznet
27 March 2007, 07:11 PM
:D تويوتا پرادو بهترين خودرو ي suv است که در دسترس ما ايرانيان و همه ي عشق تويوتا ها قرار دارد خودرو يي بسيار نرم و شيک و خوش استيل مي باشد .
ضمنا در دفعه ي اول که سوار اين خودرو مي شويد مواظب ميزان فشار وارده به پدال گاز باشيد تا دچار مشکل نشويد !!!
به زودي مطالي و عکس هاي متنوع و زيادي را در اين بخش قرار مي دهم . 8)
البته برای ما ایرانیان درسته
ضمن اینکه X5 و تویوتا لندکروز هم هستند که از پرادو بهتر هستند - اما قیمتشون حدودا دوبرابر پرادو هست. ناگفته نمونه که پرادو نسبت به قیمت فوق العادست.
pedram_w204
27 March 2007, 11:30 PM
جدیدآ تویوتا اینطوری تبلیغ میکنه؟؟؟
landcruiser و x3 3k cc 07 یا ml mbتو ایران شما پیدا نمیشه؟ پرادو که بیکیفیت ترین تویوتا شاسی بلنده و به قیمت 43-48 میلیون برای کسی که بخواد تویوتا سوار شه و از لحاظ بدنه و امنیت تو جاده بهتر باشه و قدرت مانور هم براش مهم نباشه .
موتور 4000 prado هم به قیمت 60-65 میلیون نمیرزه چون به اون قیمت landcruiser میشه خرید که سال 2004-2005 از لحاظ مانور بیابانی جز editor choice بود.
امسال هم مدل جدید landcruise تولیدمیشه.
rooznet
28 March 2007, 08:13 PM
جدیدآ تویوتا اینطوری تبلیغ میکنه؟؟؟
landcruiser و x3 3k cc 07 یا ml mbتو ایران شما پیدا نمیشه؟ پرادو که بیکیفیت ترین تویوتا شاسی بلنده و به قیمت 43-48 میلیون برای کسی که بخواد تویوتا سوار شه و از لحاظ بدنه و امنیت تو جاده بهتر باشه و قدرت مانور هم براش مهم نباشه .
موتور 4000 prado هم به قیمت 60-65 میلیون نمیرزه چون به اون قیمت landcruiser میشه خرید که سال 2004-2005 از لحاظ مانور بیابانی جز editor choice بود.
امسال هم مدل جدید landcruise تولیدمیشه.
بله هم لندکروز هست و هم بی ام و - هیچ تبلیغی هم نیست.
با رنج قیمتی 45 تا 50 میلیون بهترین شاسی بلند توی ایران هست - ضمن این که فقط خوبی ماشین مطرح نیست - خدمات هم بسیار مهمه - همون X3 که شما می گید من دوستم خریده بود 78 تومن اما اومده بود شیراز یه تصادف کوچیک کرد 2 ماه ماشین خوابید چون فقط تو تهران تعمیرگاه داره و یعنی خدمات 0
ضمن اینکه من می گم خوبه تبلیغ با یه نگاه کوچک می تونید تعداد بسیار زیادی از این خودرو رو ببینید. حتما همه اون ها هم اشتباهی خریدن یا نمی دونستن بی ام و هم هست. اگه هم می گید به خاطر قیمت سوزوکی گرند ویتارا هم اومد ولی اصلا استقبال نشد. این خودرو توی کشورهای عربی هم بسیار بیشتر از خودروهای دیگه هست.
بعدش هم اگه می گید بی کیفیت ترین لطف کنید با سند صحبت کنید و منبع معتبر این گفته رو اعلام کنید چون اینتوری کسی حرف شما رو قبوا نمی کنه
pedram_w204
28 March 2007, 10:40 PM
خدمت شما دوست عزیز باید عرض کنم که x3 2.5 2006 دوسته خودم رنگ عنابی شو داره و به قیمت 69.5 از نوریانی با 100000km گارانتی خریده و فعلآ ماشینش به هیچ مشکلی بر نخورده و از لحاظ گارانتی بهترین کمپانیه داخلیه. در صورتی که نمایندگی هایی تویوتا 40000 یا 2 سال گارانتی میدن که افت هر ماشینی بعد 2 سال و بعد از 2 ساله! خسته نباشند!!!!!
از لحاظ تعمیرات هم باید بگم که تویوتا تعمیرگاه مجهزی مثل تعمیرگاهی که آقای نوریانی برای bmw ایجاد کردن نداره و فقط تعویض بلدن و یه پولی هم بابت تعویض میگیرن.
یکی از اشناهای خودم برای سپر کمری 3 هفته در تبریز علاف شد! تا کل کیت جلوشو بیاره irtoyota tabriz
در همین تهران ماشین خودمو که میبرم تعمیرگاه مجاز پارش خودرو 3هفته طول میکشه! پس bmw وارداتی که تو شیراز تصادف کرده همچین بدهم نبوده
در رنج قیمت -45 میلیون هم از لحاظ فنی موسو و پاجرو چه در سیستم تعلیق و چه موتور خیلی قوی تره
'گرند ویتارارو هیچ کسی جز ماشین حساب نمیکنه بجز فروشنده های پرادو! قیمت ثبت نام سری اول این ماشین 28 تومن بود! که اونم نمیرزید!
علت زیاد بودنش : زیبایی نسبی نسبت به موسو و پاجرو
برند تویوتا بودن که تو ایران و کشور های عربی طرفدار زیادی داره بیشتر بخاطر کیفیت و قیمت پایینش
یکی از پر طرفدار ترین نوع ماشین . شاسی بلند هستش که متاسفانه در ایران بخاطر نبود انتخاب گوناگون و بسته شدن خط تولید موسو مردم به پرادو روی اوردن.
کسی که این حرف و تویوتا آمریکا هستش و تجربیات من با پرادو 2700 پدرم که خودمون آوردیمش از alfutainmotors dubai و طبق گفته این تاپیک که پامونو رو گاز فشار ندیم گفتم که ما تا تهش هم فشار دادیم و هیچ قدرت مانور و کشش ان چنانی که دوست عزیزمون Hamid گفتن و نداشت! شاید هم پرادو های 190hp شما twinturbo چیزی هست..
درمورد کیفیت هم به مجلات 4x4 و یا car middle east editon march 2006 مراجعه کنید.
این هم هست باید بگردین یکم : [Only registered and activated users can see links]
در بین محصولات تویوتا بین sedan ها همونطوری که corolla و yaris , بی کیفیت ترین هستن . در بین شاسی بلند هم rav 4 وprado بدلیل قیمت پایین از کیفیت بالای ساخت مثل landcruiser و 4runer نیستند. و هر کسی هم که 4 تا مدل تویوتا بشناسه این حرف و رد نمیکنه حتی خود irtoyota پیشتاز.
باز هم میگم تاپیک آغازین خیلیییییییییییییییییی دور از واقعیتعه!!! بهترین sUV !!!!! (((:
romeo_1593
28 March 2007, 11:03 PM
دوست من تویوتا کرولا پرفروشترین اتومبیل تاریخه.....نگین بی کیفیت ترینه...اگه بود اینقدر فروش نداشت
منبع مجله ماشین
pedram_w204
29 March 2007, 12:02 AM
دوست من تویوتا کرولا پرفروشترین اتومبیل تاریخه.....نگین بی کیفیت ترینه...اگه بود اینقدر فروش نداشت
منبع مجله ماشین
دوست عزیز چرا هیچ کسی پست هارو کامل و بادقت نمیخونه.؟! من عرض کردم که در میان ,و در مقایسه با محصولات کارخانه تویوتا این مدل ها پایینترین کیفیت تویوتا را دارند ان هم به خاطر اینکه ارزان برسه به دست مشتری
در آمریکای شمالی هم 2 سال پشت سر هم تویوتا ;camry پر فروشترین ماشین سال شد.
برای( corola) مجله ماشین اگه منظورتون مجله ماشین ایران باشه که !!!!!!!!!!!!!!!!!.................
[Only registered and activated users can see links]
shahram2006_m
29 March 2007, 03:05 AM
دوستان لطفا تاپیک رو منحرف نکنید
این رو همه میدونیم پرادو بهترین SUV داخلی نیست اما به عنوان یکی از SUV های قابل قبول از نظر قیمت و ظاهر و ... به حساب میاد.
در ضمن اگر به تاریخ اولین پست دقت کنید میبنید برای سال 2005 هست یعنی اوایل ورود پرادو.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.