PDA

View Full Version : گوشي s55 ارزان و انعطاف پذير

Gol_Pesar
20 May 2005, 03:12 PM
یکی از گوشیهایی که با توجه به امکانات خوب از قیمت مناسبی برخورداره siemens s55 هستش که از ویزگیهاش داشتن بلوتوث و اینفراردی سازگار با گوشیهای نوع دیگه هستش نظر شما دراین مورد چیه؟

نويد hp : دوست عزيز عنوان تاپيك بايد در ارتباط با موضوع اون باشه . عنوان تاپيك رو اصلاح كردم .
لطفن قوانين سايت رو مطالعه كنيد :
http://www.psforums.org/forum/viewtopic.php?t=5025

محمود نت
20 May 2005, 03:31 PM
گل پسر عزيز
اس 55 اي قابليتها رو داره اما متاسفانه صفحه نمايش آن ضعيفه و رزولوشن بدي داره و ضمناْ اكثر برنامه ها رو نمي توان روي اون ريخت و حافظه كمي هم داره ... البته من از قيمت جديد اون اطلاعي ندارم اگر لطف كنيد و قيمت جديد اونو هم بگيد من ممنون مي شوم ؟

داود18
20 May 2005, 11:29 PM
اقا حول حوش 100 تومن است كه خيلي مناسب است صفحه نمايش زياد بدي هم نداره در ضمن گوشي سيمبين نيست كه برنامه بريزي روش مثل بقيه گوشي هاي در اين حد فكر كنم عاقلانه ترين تصميم باشه

masoud_lucky
9 October 2005, 03:17 PM
من s55 دارم گوشي نسبتا مناسبي هستش
با توجه به قيمتش به نظر من گوشي خوبي هست

Zol2oaster
16 October 2005, 06:29 PM
دوربينش عاليه ولي حيف كه حافظه گوشي كمه.

Mohsen1001
16 October 2005, 10:01 PM
منم s55 داشتم ولی انتن دهی خوبی نداشت.

morten
16 October 2005, 11:12 PM
s55 در زمان خودش من یادمه 360 تومن با دوربین بود و یکی از بهترین و با کلاس ترین گوشی ها بود

با اینکه گوشی تولید قدیم هست (منظور 3 سال پیش) ولی هنوز هم siemens اون رو تولید میکنه و هنوز هم مردم می خرن

به توجه به امکاناتی که داره مثل voice recorder -speaker phone-voice dial و کانکشن های اینفرارد گوشی به گوشی و بلوتوث با سرعت قابل قبول در قیمت خودش به نظر من بی رقیب هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!

آنتن دهی هم من که داشتم خیلی خوب بود ولی به مرور زمان (حدود 1 سال) کم کم از پا داشت در مس اومد که گارانتی به دادم رسید و درستش کرد و من هم فروختمش

از من به کسایی که می خوان بگیرن نصیحت که حتما نو بگیرید چون گوشی در اثر استفاده زیاد قابلیتهای نتورک خودش رو از دست می ده ولی اگه نو بگیرید با گوشی صفا می کنید

mehdi pride
26 May 2006, 11:18 PM
ما الان 3 ساله که داریم.اون موقه با دوربینش خریدیم 230.تا الان هیچ مشکلی نداشته.گوشیه راحت و بی دردسریه تا حالا 1 بارم هنگ نکرده مثل بقیه ی گوشیها.

XIII
27 May 2006, 01:33 AM
من نوشو 1 ماه يش ديدم 80 تومن
با امكاناتي كه داره مفته