PDA

View Full Version : سوالات 3dmax6

moein_id
20 May 2005, 11:58 AM
سوالت خودتونو همراه با شماره درسها اينجا بپرسيد مرسي... :!: :wink:

linux
21 May 2005, 01:51 AM
moein_id, ضمن عرض خسته نباشيد
يه يشنهاد داشتم
در صورت امكان اگه بتونيم يه قسمت در زمينه دريم ويور داشته باشيم خيلي بهتر ميشه!
نسبت به اموزش 3دي مكس!
البته تا نظر شما و ساير دوستان چي باشه

mickey_mouse1
21 May 2005, 08:29 AM
?چي ميشه دو قسمت وجود داشته باشه؟

mickey_mouse1
21 May 2005, 08:38 AM
moen id ...واقن از زحمتي كه ميكشي ممنون...در قسمت اموزش.صفحه رو نميشه سيو كرد...چه كار كنم...ممنون
!!

moein_id
21 May 2005, 10:54 AM
دوست عزيز linux جان از پيشنهاد شما بسيار ممنونم
ولي م اموزشايي رو كه كامل باشن همراه با عكس مراحل اموزش اراعه ميدم و در حال حاظر اموزش 3dmax 6
رو به صورت كامل و قدم به قدم با عكس بيشتر مراحل رو تهيه كردم پس اگه خودتون داريد اپلود كنيد منم شما رو همراهي ميكنم ولي چون رسيدن به دوتا موضوع يه كم فشرده ميشه و به امتحانات پايان ترم نزديك ميشيم ديگه خيلي سخت ميشه پس بهتره يه كمي تا پايان امتحانات سبر كنيم اگه خودتون مطلب اموزشي نداريد..
ممنون از نظرتون در ضمن 3dmax يه مبحث پيش پا افتاده و ناشناخته نيست و فكر كنم خيليها دوست دارن حتي در حد متوسط هم با اين برنامه كار كنن يا اشنا بشن نه؟ البته در هر زمينه اي افرادي مثل شما وجود دارن كه حرفهاي اون موضوع باشن پس مطمعن باشيد كساني هستن كه اموزش هاي دريم ويور رو خسته كننده و غير لزوم بدونن
زياد حرف زدم ((((((((موفق باشيددوستان عزييييييييييزم)))))) :wink: :!: 8) 8) :evil:

moein_id
21 May 2005, 11:03 AM
mickey_mouse1 عزيز از شم هم به خاطر نظرتون ممنونم ولي از شما ميخوام كه حتم تاپيك مربوط به سوالات هميشگي رو بخونيد چون اگه خونده بوديد جولب سوالتونو پيدا كرده بوديد ولي خوب شما بايد هنگام ذخيره صفحات
بعد از اينكه روي save as كليك كرديد save type رو به( web archive, single file(*.mht تغيير بديد
باشه؟ 8) :evil:

linux
22 May 2005, 01:18 AM
moein_id,
با تشکر از شما
در خصوص امتحات را درست گفتین
امتحانات خود من هم در ÷یشه :cry:
در خصوص 3 دی هم کاملن موافقم
بنده خودم از طرفداران این برنامه هستم
انشا.. بعد از امتحانات بیشتر در هر دوزمینه کار میکنیم
ممنون از شما
موفق باشین
8)

(==>hell lord<==)
15 July 2005, 11:47 PM
من به نرمال ها تا به حال زیاد توجه نکردم میشه بیشتر توضیح بدین....یعنی زمان رندر مشخس میکنن که چه سمت روی شکل هست :icon_ques ؟از زهماتتونم ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(==>hell lord<==)
16 July 2005, 02:41 PM
درس اخر که در مورد bone هست>>>من تو هلپ 3d که میخوندم نوشته بود میشه biped رو به سورت bone در بیارین...ولی یادم رفت ودیگه پیداش نکردو...کمک میکنین..؟

moein_id
22 July 2005, 09:56 PM
من به نرمال ها تا به حال زیاد توجه نکردم میشه بیشتر توضیح بدین....یعنی زمان رندر مشخس میکنن که چه سمت روی شکل هست :icon_ques ؟از زهماتتونم ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
Normal ها همون بردارهاي نرمالي هستند كه عمود بر يك صفحه هستند و عمليات بر روي يه صفحه از
طريق اونهاست ( هندسه تحليلي)
ميشه از طريقModifair Normal اين بردار رو Flip كرد. :icon_cool

moein_id
22 July 2005, 09:57 PM
درس اخر که در مورد bone هست>>>من تو هلپ 3d که میخوندم نوشته بود میشه biped رو به سورت bone در بیارین...ولی یادم رفت ودیگه پیداش نکردو...کمک میکنین..؟

با درود :icon_mrgr

بايد به مدلتون از Modifier يك Physique نصبت بديد ... بعد اين كار رو به راحتي ميتونين انجام بدين. :icon_surp

mohammad_major
22 July 2005, 10:13 PM
من 3d حدود 60 % رو ياد گرفتم ول كردم .

moein_id
23 July 2005, 10:48 PM
من 3d حدود 60 % رو ياد گرفتم ول كردم .

سلام عزیزم
میشه بگید این سواله یا نه؟ :icon_razz
اگه سواله میشه شماره درسشم بگید :icon_mrgr
اگه سوال نیست پس تو این تاپیک چرا :icon_razz

به نظر من نباید ولش میکردید :icon_cool

(==>hell lord<==)
24 July 2005, 04:56 PM
با درود :icon_mrgr

بايد به مدلتون از Modifier يك Physique نصبت بديد ... بعد اين كار رو به راحتي ميتونين انجام بدين. :icon_surp
ممنون Moein جان ولی منزورم رو درست متوجه نشدین!وقتی یک biped میسازیم بعد که سیو کردیم اون رو زمانی که میخواهیم لود کنیم به سورت bone در میاید که من یادم رفته چه جوری!؟(شکل زاهری اون به سورت Bone در میاد)

Ali.Kheradmand
6 September 2005, 02:19 PM
می خواستم درباره ی camera tracker توضیح دهید.البته توضیحشو بلدم.کار باشو بلد نیستم.