View Full Version : راهنمايي در مورد نصب فريم وير جديد sx1
zimens
20 May 2005, 09:53 AM
من فريم وير جديد را از سايت زيمنس گرفتم .كه حجمش 22mb است.بعد ميخواستم انرا به موبايل انتقال بدهم.كه ابتدا گوشي را با دكمه وسط روشن كردم . وارد صفحه اپديت شد.و سپس انرا با usb به كامپيوتر وصل كردم . و كامپيوتر انرا به عنوان drive جديد ميشناسد. ولي انرا نصب نميكند يعني موبايل را نميشناسد. لطفا مرا كاملا در مورد نصب فريم وير راهنمايي كنيد.
83plus
20 May 2005, 03:06 PM
من عوض كردم!ميگم بهت!
aTN_1366
20 May 2005, 06:11 PM
من چون خودم قبلا اين Firmware رو نصب كردم به شما توضيح ميدم ...
1 . بايد چك كنيد كه چه Firmware Variant در گوشي شما استفاده شده براي پي بردن به اين مساله اين كد را در گوشي خود وارد كنيد : #06#* بعد از آن در صفحه اي كه باز ميشود دكمه INFO را بزنيد و به دنبال اين جمله بگرديد Rolf Variant Name در جلوي اون مدل Firmware گوشي شما هست كه در هنگام دانلود Firmware از شما پرسيده مي شود و شما بايد همان Firmware رو كه براي مدل گوشي شما هست دانلود كنيد .
2 . حالا پس از دانلود كردن فايل Firmware يك folder درست كنيد و فايل Firmware رو توي اون قرار بديد .
3 . گوشي خود را كاملا شارژ كنيد .
4 . فايل Firmware رو كه دانلود كرديد و درون فولدر قرار داديد رو اجرا كنيد .
5 . گوشي خود را در حالتي كه خاموش است از طريق كابل USB خودش به كامپيوتر وصل كنيد و در حالي كه Joystick رو به سمت پايين نگه داشته ايد گوشي را روشن كنيد.
6 . وقتي ويندوز گوشي رو شناخت و درخواست فايل شناسايي گوشي رو كرد آدرس فولدري رو كه ساخته بوديد و فايل Firmware رو درون آن قرار داده بوديد را براي شناسايي گوشي وارد كنيد .
7 . هنگامي كه ويندوز گوشي رو شناخت مراحلي رو كه در نصب Firmware وجود دارد رو ادامه دهيد تا Firmware گوشي Upgrade شود .
***** حدود 25 دقيقه Upgrade گوشي طول مي كشد *****
***** در هنگام Upgrade گوشي به هيچ وجه كامپيوتر رو خاموش نكنيد يا از مراحل نصب خارج نشويد و سعي كنيد در زماني اين كار رو انجام دهيد كه اطمينان داريد مشكلي براي برق پيش نمي آيد و برق قطع نمي شود ( مثلا صبح ها بهتر است ) اگر چنين اتفاقي رخ دهد بايد گوشي خود را به مركز گارانتي اون براي تعمير ببريد .(البته اينو نگفتم كه Upgrade نكنيد حتما Firmware جديد رو بريزيد چون بعد از اون با قبلش خيلي فرق مي كنه.) *****
موفق باشيد ... اگه مشكلي داشتيد بگوييد در خدمتم ... 8) :wink:
foroutan
22 May 2005, 01:04 PM
سلام
من از firm ware 15 rissia retail استفاده ميكنم.هنگام upgrade فايلي كه از سايت زيمنس گرفتم كمكم نكرد.
مي گفت ورژن گوشي من بالاتر از ورژني هست كه مي خواستم باهاش upgrade كنم :D و اين در حالي بود كه من جدبدترين firm ware رو از زيمنس گرفته بودم :twisted: .
ورژن russia retal 15 رو بهتون پيشنهاد ميكنم. 8)
aTN_1366
22 May 2005, 08:20 PM
آقاي Foroutan فكر كنم شما كمي اشتباه كرديد چون Firmware 15 اصلا Firmware اصلي نيست و اگه اون رو خودتون روي گوشي بريزيد و به نمايندگي مراجعه نكنيد گارانتي شما باطل مي شود ( البته اگه Search كنيد اين مورد رو پيدا مي كنيد ) ....
همون طور كه گفتم چون Firmware اصلي Siemens نيست اصلا در سايت Siemens قرار داده نشده ... براي اطمينان از حرف من ميتونيد به لينك زير كه خود سايت زيمنس هست بريد و ورژن Firmware جديد SX1 رو ببينيد ...:
[Only registered and activated users can see links]
در قسمت سمت راست صفحه و وسط هاي اون قسمتي هست كه مي تونيد مدل گوشي رو براي دانلود فرم ور جديد انتخاب كنيد در اين قسمت SX1 رو انتخاب كنيد و در مراحل دانلود Firmware جديد خواهيد ديد كه ورژن 12 است ...
foroutan
22 May 2005, 08:27 PM
دوست عزيز من گوشيم توسط خود نمايندگي بار اول فلش شد.خود نمايندگي زيمنس از russia retail 15 استفاده كرده بود. :evil:
لينكي كه شما داده بوديد رو ديدم.بار اول از فايل موجود در لينك شما استفاده كردم :cry: ولي موفق نشدم.
aTN_1366
22 May 2005, 08:38 PM
البته بايد اضافه كنم براي بعضي از Rolf Variant ها ورزن 15 وجود داره ولي براي من كه
SX1_Australia_Retail_uk_de_it هست همون ورژن 12 است و جديد تر نيومده ....
آقاي foroutan بايد خدمت شما هم بگم اگه منظورتان SX1_Russia_Retail_uk_de_it هست هنوز براي شما هم ورژن 12 است نه 15 ....
مثلا ورژن SX1_International_uk_de_it در سايت زيمنس ورژن 15 هست و بايد خدمت آقاي Zimens توصيه كنم تا موقعي كه خود زيمنس ورژن 15 نداده اون رو اگه از جاي ديگه پيدا كرديد نريزيد .... مگر اينكه Firmware شما هم جز اونايي باشه كه خود زيمنس ورژن 15 براي اونا داده .... 8)
EbliiS
22 May 2005, 11:30 PM
aTN_1366, شما مي توني فريموير 15 Moded رو بدون مشكل بريزي تا از كلي امكاناتش استفاده كني.. 8)
aTN_1366
23 May 2005, 10:10 AM
جناب ابليس
من چون زياد دنبال اون نبودم و ديدن در سايت Siemens نيست ديگه ولش كردم حالا شما مي شه بگيد دقيقا چه امكاناتي به اون اضافه ميشه ...؟
بعدش هم اگه من ريختم اونوقت گارانتيم باطل ميشه چه كار كنم ....
در ضمن اون رو از كجا بگيرم ....و با چه اسمي ...
و آيا آپگرد اون مثل ورژن قبلي هست يا فرق داره ....
ممنون مي شم اگه كامل جواب بديد .... مرسي .....
foroutan
23 May 2005, 10:26 AM
با سلام
چيزي كه من الآن رو گوشيم دارم:sx1-Russia-retali-uk-de-ru-15_0001 هستش و اونو Patch هم كردم كه امكان استفاده از يك سري theme رو به من داده 8) .
احتمالا چيزي كه من الآن رو گوشيم دارم همون فريموير 15 Moded هستش كه جناب ابليس فرمودند و اينم بهتون بگم كه از گارانتي هم خارج نشده!! :o
aTN_1366
23 May 2005, 11:47 AM
foroutan جان شما گفتيد از اول كه خريديد Firmware 15 بود و خود گارانتي اونو ريخته ولي من خودم مي خوام بريزم ...
براي همين پرسيدم در ضمن 9 ماه از گارانتيش مونده ....
:wink:
aTN_1366
23 May 2005, 11:51 AM
اگه جناب ابليس لطف كنن و جواب پست بالاي من رو بدن ممنون ميشم ... 8)
foroutan
23 May 2005, 12:12 PM
foroutan جان شما گفتيد از اول كه خريديد Firmware 15 بود و خود گارانتي اونو ريخته ولي من خودم مي خوام بريزم ...
براي همين پرسيدم در ضمن 9 ماه از گارانتيش مونده ....
بنده عرض كردم بار اول كه بردمش گارانتي برام 15-russia ريختن :o .از اون به بد هم من خودم گوشي رو فلش ميكنم. 8) .
aTN_1366
23 May 2005, 01:00 PM
ببخشيد جناب Foroutan من متوجه نشدم...
حالا كسي پيدا ميشه جواب پست من رو بده ....
من چون زياد دنبال اون نبودم و ديدن در سايت Siemens نيست ديگه ولش كردم حالا شما مي شه بگيد دقيقا چه امكاناتي به اون اضافه ميشه ...؟
بعدش هم اگه من ريختم اونوقت گارانتيم باطل ميشه چه كار كنم ....
در ضمن اون رو از كجا بگيرم ....و با چه اسمي ...
و آيا آپگرد اون مثل ورژن قبلي هست يا فرق داره ....
ممنون مي شم اگه كامل جواب بديد .... مرسي .....
در ضمن لطفا كنيد براي Patch هاي جديد هم لينك بدين ... مرسي...
foroutan
23 May 2005, 03:32 PM
سلام
از امكاناتي كه به گوشي اضافه مشه پرسيديد!!
تا بحال شده بخواهيد روي sx1 تم theme نصب كنيد و موفق نشده باشيد!!
البته يه كم دردسر داره ولي به امتحانش ميارزه!!
كار با برنامه update با برنامه زيمنس متفاوته ولي كار سختي نيست.
براي گرفتن فايل به [Only registered and activated users can see links] مراجعه كنيد.
نمونه theme رو هم بزودي مي فرستم.
EbliiS
23 May 2005, 04:01 PM
aTN_1366, سلام آقا...ببخشيد اگه دير جواب دادم..چون من روزي 1 بار بيشتر وقت نمي كنم اين فرومو چك كنم...
اگه شما ورژن 15 Moded رو نصب كنيد اين امكانات به گوشيتون اضافه ميشه..البته شايد 1-2 تاشو در حال حاضر هم داشته باشيد...
1)اضافه كردن تم
2)عوض كردن Splash screen
3) عوض كردن صداي زنگ
4)مصرف كمتر باطري
5) بهتر شدن فيلمبرداري
6) بلندتر شدن صدا
7)عوض كردن ساعت
و يه سري نكات ريز ديگه...
آپديتشم كاري نداره مثل ورژن هاي ديگش كه دوستان به طور كامل در تاپيكهاي ديگه در كلوپ زيمنس توضيح دادن..
من فقط لينك دانلودش ([Only registered and activated users can see links]) رو ميذارم كه دنبالش نگرديد... 8)
aTN_1366
24 May 2005, 08:59 PM
آقا يكي كمك كنه جناب ابليس همون modded fw15 رو كه لينك دادي رو دانلود كردم و ريختم بعد از اينكه روشن كردم فقط يه علامت ضربدر بزرگ نشون ميده كه كل صفحه رو گرفته خاموش هم نميشه فقط بايد باتري رو بيارم بيرون ....
تو روخدا كمك كنيد فوري ... چي كار كنم ... خودم مي تونم درستش كنم يا نه ....
در ضمن موقعي كه داشتم مي ريختم گفت واريانت شما با واريانت Fw15 فرق داره و Error گرفت و پرسيد ادامه بده يا نه كه من Yes رو زدم ....
foroutan
24 May 2005, 09:07 PM
سلام
تنها چيزي كه ميتونم بگم اينه كه به لينك زير مراجعه كن! 8)
موفق باشي.
aTN_1366
24 May 2005, 09:24 PM
foroutan جان آخه اين لينكي كه گفتي روسي هست آدم چيزي نميفهمه ....
خواهش ميكنم يه راهنمايي ديگه بكنيد .... يا يه لينك ديگه بديد .....
اگه خودم نتونستم چه كار كنم تعمير ميكنن يا مثلا ببرم گارانتي درست ميكنه ....
مرسي foroutan, جان ....
تو روخدا يه كم همدردي كنيد ........ :cry: :oops:
EbliiS
24 May 2005, 10:21 PM
aTN_1366, آقا چرا هول كردي...3تا پست تو 3 تا تاپيك مختلف دادي...بابا يه ذره صبر كن...خونسرديتو حفظ كن...اين كار ها رو بكن درست ميشه 8)
1) فريموير قبليتو بريز
تا اينجا مجلت حله...اگه باز بخواي فريموير 15 رو بريزي بايد اينكارو بكني ...
2) برنامه FW15_needed_files.sis ([Only registered and activated users can see links]) رو روي مموري كارتت بريز
3) فايل هايي رو كه در FW15_needed_files ([Only registered and activated users can see links]) قرار داره عينا در مموري كارت ريپليس كن...
4) خوب حالا مموري كارتتو خارج كن و فريموير 15 رو بريز... 8)
foroutan
25 May 2005, 12:34 AM
foroutan جان آخه اين لينكي كه گفتي روسي هست آدم چيزي نميفهمه ....
خواهش ميكنم يه راهنمايي ديگه بكنيد .... يا يه لينك ديگه بديد ..... :
تو روخدا يه كم همدردي كنيد ........ :cry: :oops:
دوست من اگر دقت مي كددي English هم توش پيدا مي كردي!!!
aTN_1366
25 May 2005, 08:19 AM
آخه ابليس جان خودم تست كردم اصلا فرم ور قبليم كه ورژن 12 بود نميريزه و ميگه شما روي گوشي دوتا نرم افزار داريد... وخارج ميشه.....
از لطفت هم ممنون ... اگه ميشه بازم راهنمايي كنيد ممنون ميشم ....مرسي..... :wink:
aTN_1366
25 May 2005, 09:28 AM
ابليـس, جان ....
موقعي كه ميخوام اون فايل ها رو دانلود كنم پيغام زير رو نشون ميده يعني شما اجازه دانلود از اين بخش رو نداريد .....:
It seems that you are not allowed to download or view attachments on this board.
حالا چي كار كنم ..... :cry:
EbliiS
25 May 2005, 09:33 PM
aTN_1366, جان
فريموير شما واسه استراليا بوده؟؟؟!!عجيبه به هر حال شما سعي كردي مستر ريست كني؟...اين كد ها رو وارد كن :
*#7780#
يا
*#7370#
...راستي براي آپگريد شما بايد از برنامه wsmp استفاده كنيد...
8)
aTN_1366
25 May 2005, 09:51 PM
ابليـس, جان مي شه يه كم توضيح بيشتر بدي دقيقا چي كار كنم ....مرسي
در ضمن اصلن گوشي بالا نمياد و در siemens data suite sx1 اصلن شناسايي نميشه چطوري فايل ها رو روي گوشي بريزم ..... توي مموري كارت كپي كنم چون مموري ريدر دارم ..... در ضمن گفتم فايل هاي بالا رو كه لينك داده بوديد رو نميشه دانلود كرد ........
اگه فلش كنم درست ميشه ؟
در ضمن چون اصلا بالا نمياد نميشه به اون كد داد ولي با دوكليد ستاره و مربع روشن كردم و فرمت شد ولي بازم فرقي نكرد ......
لطف ميكنيد بگيد چرا عجيبه كه براي من استراليا بوده ......ممنون ميشم .....
EbliiS
25 May 2005, 11:35 PM
aTN_1366, جان
منم منظورم اين بود كه اگه گوشي بالا اومد فايلها رو كپي كن...
فلش كني كه درست ميشه..اما مي خوايم كه خودت درستش كني...
در مورد سايت هم از آقا حامد ([Only registered and activated users can see links]) كه توي اين فروم و مسئول اون سايت هستند بپرسيد...
8) استراليا رو هم از اين لحاظ گفتم عجيب بوده كه اكثر گوشيهاي تو ايران هستند فريمويرشون واسه uk و itaوdu و International هست... :shock:
من ديگه عقلم به چيزي غير از فلش نميرسه....اساتيد بيان بالا و جواب بدن... :wink:
رنجکار
26 May 2005, 09:18 AM
aTN_1366 عزيز شما فايل هاي را كه قبل از نصب فرم ور را بايد نصب و جاگذاري ميكرديد را جا گذازي نكرديد به همين دليل اين مشكل براي شما پيش آمده ! ولي بازم مشكل خواصي نيست شما با نصب 1 فرم ور نون افيكال مشكلتون را حل كنيد
8)
foroutan
26 May 2005, 10:25 AM
سلام
آقا از phone memo بكآپback up اگر گرفتي كه درنگ نكن.فلش كن راحت شي.اگر نه كه خوب با فلش contact ميپره.
اگر سر فلش مشكل داشتي در ختمتم البته دوستان اينجا همه از اساتيد ما هستند ما جسارت نمي كنيم 8)
aTN_1366
26 May 2005, 02:19 PM
آقايون ممنونم ولي من هنوز كاري رو كه جناب رنجكار, گفته رو انجام ندادم ...
در ضمن ميخوام تا جايي كه ميشه فلش نكنم ..... مخصوصا كه بايد تا شنبه صبر كنم .....
ببخشيد ولي استاداي محترم بگن مگه ميشه گوشي رو خودم فلش كنم ... اگه ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد ...ممنون همگي .... 8)
foroutan
26 May 2005, 02:43 PM
سلام
چرا نشه؟
فلش كردن نرمال كار خاصي نداره!اگر مايل بودي خودت فلش كني يه pm به من بده راهنماييت مي كنم. 8)
نوشتن فارسي برام سخته :P 8) :|
Shahrooz
27 May 2005, 02:10 AM
مشكل شما حل شدنيه فقط بايد حوصله به خرج بدين
من هم اين مشكل رو داشتم , اولين كار اينه كه چك بكن ببين مموري رو درست زدي سر جاش يا نه؟ :arrow:
چون خود من دفعه ي اول كه پچ كردم از ذوقم مموري رو بر عكس زده بودم :arrow: :o و 2-3 ساعت مات مونده بودم كه چرا كار نميده. 8)
بيبن! تقريبا ميشه گفت كه هر بلايي سر گوشي بياد( البته از لحاظ نرم افزاري ميگم) ميشه يه جورايي درستش كرد پس نبينم يه وقت غصه بخوري. 8)
aTN_1366
27 May 2005, 08:37 AM
شهروز 84, جان مرسي از لطف شما و همه دوستان ولي مموري من درسته ...... 8)
رنجکار
27 May 2005, 12:43 PM
آقايون ممنونم ولي من هنوز كاري رو كه جناب رنجكار, گفته رو انجام ندادم ...
در ضمن ميخوام تا جايي كه ميشه فلش نكنم ..... مخصوصا كه بايد تا شنبه صبر كنم .....
ببخشيد ولي استاداي محترم بگن مگه ميشه گوشي رو خودم فلش كنم ... اگه ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد ...ممنون همگي .... 8)
شما ميتوانيد بدون فلش كردن مشكل خودتون را حل كنيد : از مموري كارت كسي كه اين فرم ور را نصب كرده كپي بگيريد و با كارت ريدر روي مموري خودتون كپي كنيد و گوشي را روشن كنيد 8)
EbliiS
27 May 2005, 06:12 PM
رنجكار, پيشنهاد جالبي بود :!:
مهم
اين فريم وير همون 15 هستش كه فقط براي اينكه بشه روش theme گذاشت يه تغييري دادن
كه اون تغييرها رو خودتونم ميتونيد رو firmware 15 كه از زيمنس دانلود كرديد بديد.
اينطوري خيلي بهتره
اگه خواستيد بدونيد چطوري به من ميل بزنيد
تعداد ميلا هم كه زياد باشه حتمآ اينجا روششو با عكس و توضيحات ميذارم
EbliiS
28 May 2005, 10:48 PM
o2, اين روش قبلا توضيح داده شده 8)
moorcheh
10 July 2005, 06:10 PM
Ba salam khedmate shoma doostane aziz
Chand soal dar morede patch kardane sx1 daram:
1. Agar sx1 ro patch konim aya mitoonim oono dobare be halate avalieh ke beshe mesle rooz e avalesh daravord?
2. Inke agar patch konimesh che badihayi bedonbal dareh lotfan hameye mavared ro matrah konid chon ke bebinam arzaeshesh ro dareh ya na?migan masraf battery oon 2 barabar mishe rast migan?(khodesh ke mashallah hamin tory mele BLAZER ke benzin ro ghoort mideh battery masraf mikoneh!
3. Man ye bar ye FIRMWARE e roosi rouye sx1 rikhtam ta masalan patchesh konam (FW ra ham az site SIEMENS-MOBILES.ORG ke makhsoose patch bood download kardeh boodam)vali moteasefaneh hich taghiri hasel nashod albateh oon file haye moredeh niaz ro ham aval ro ghooshi rikhtam mesle editpic.mbm va baghiyeh.faghat nemidoonam ke chera patch nashod fekr konam bayad ghooshimo be computer vasl mikardam ta ba barnameye WINHEX ham oon ro dastkari mikardam!vaghan mandam ke che konam?mano rahnamaie konid!rasti harchi theme ham roosh mirizan install mishe vali faghat besoorate wallpaper amal mikoneh!
Dar nahayat az tavajohe shoma doostane aziz moteshakeram va az inke man ro rahnamaie mikonid nahayate tashakkor ra daram.
Dar zemn az tamamiye modiran site mazerat khaahi mikonam chon ke farsi naneveshtam chon hatta yek bar ham farsi naneveshtam va keyboard farsi nadaram! LOTFAN IN NAMEH RO PAK NAFARMAEED
MONTAZERE RAHNAMAIE HAYE SHOMA DOOSTAN BASAFA VA BIRIA HASTAM_DASTETOON DARD NAKONEH!!!!
irreza
10 July 2005, 07:33 PM
moorcheh عزیز
در مورد سوال اول شما باید بگم که بله شما میتوانید با ریختن یک پچ wsmp گوشیتونو مثل روز اولش کنید.
2)بدی اول این که بدون مموری گوشی بالا نمیاد-دوم اینکه گارانتی از بین میره.در ضمن مصرف با طری خیلی کمتر میشه نه بیشتر.
3)اگر شما مخواهید با پچ کردن گوشی به امکاناتش اضافه بشه با ید پچی بریزی که این امکانات رو بهت بده که از پچ modded v2 متناسب با واریانت گوشی که معمولن International-uk-de-it است استفاده کنید تا قابلیت های زیر :
1. enable themes to be stored on Disk E
2. enable wav alarm on E drive
3. enable signal strength indicator in avkonex.mbm on Disk E
4. enable Icons in menu_folders.mbm on Disk E
5. enable battery and couple other indicators in avkon.mbm on Disk E
6. replace startup.mbm in Disk Z
7. enable splashscreen on Disk E
8. replace standard colour schemes with new ones on Disk Z
9. enable analogue clock on Disk E
10. enable calender tone on Disk E
11. enable installation folder on Disk E
12. remove camera sound
13. change voice dailing storage to Disk E
14. remove Fade-In Ringtone
15. Increase navigation speed while using joystick
16. enable callstatus.mbm on Disk E
17. enable BMImages.mbm on Disk E
به گوشی اضافه بشه.
در ضمن وقتی میخوای گوشی پچ کنی باید واریانت گوشی خودت رو نگاه کنی بعد متناسب با اون یه پچ بریزی.
در آخر هم اگر در نوشتن فارسی مشکل دارید میتونید از برنامه EN 2 FA استفاده کنید[Only registered and activated users can see links] :icon_cool :)
moorcheh
11 July 2005, 06:40 PM
moorcheh عزیز
در مورد سوال اول شما باید بگم که بله شما میتوانید با ریختن یک پچ wsmp گوشیتونو مثل روز اولش کنید.
2)بدی اول این که بدون مموری گوشی بالا نمیاد-دوم اینکه گارانتی از بین میره.در ضمن مصرف با طری خیلی کمتر میشه نه بیشتر.
3)اگر شما مخواهید با پچ کردن گوشی به امکاناتش اضافه بشه با ید پچی بریزی که این امکانات رو بهت بده که از پچ modded v2 متناسب با واریانت گوشی که معمولن International-uk-de-it است استفاده کنید تا قابلیت های زیر :
1. enable themes to be stored on Disk E
2. enable wav alarm on E drive
3. enable signal strength indicator in avkonex.mbm on Disk E
4. enable Icons in menu_folders.mbm on Disk E
5. enable battery and couple other indicators in avkon.mbm on Disk E
6. replace startup.mbm in Disk Z
7. enable splashscreen on Disk E
8. replace standard colour schemes with new ones on Disk Z
9. enable analogue clock on Disk E
10. enable calender tone on Disk E
11. enable installation folder on Disk E
12. remove camera sound
13. change voice dailing storage to Disk E
14. remove Fade-In Ringtone
15. Increase navigation speed while using joystick
16. enable callstatus.mbm on Disk E
17. enable BMImages.mbm on Disk E
به گوشی اضافه بشه.
در ضمن وقتی میخوای گوشی پچ کنی باید واریانت گوشی خودت رو نگاه کنی بعد متناسب با اون یه پچ بریزی.
در آخر هم اگر در نوشتن فارسی مشکل دارید میتونید از برنامه EN 2 FA استفاده کنید[Only registered and activated users can see links] :icon_cool :)
سلام خدمته تماميه دوستان مخصوصاً ايرّزا من اين فيرمور رو دانلود کردم والی اصلاً windows اون رو نميشناسه و ادّرسس رو هم از
همون جايی که جناب ابليس داده بودند دانلود کردم لطفاً بدادم برسيد!
EbliiS
11 July 2005, 07:18 PM
moorcheh اون لينكها ديگه قديمي شده..لينكهاي جديد رو از تاپيك جديد در رابطه با فرموير sx1 بردار..
moorcheh
12 July 2005, 08:36 AM
سلام دوباره! برايه ريختنه پتچ بايد هدودن چند مگا بيته دانلود کنم و اينکه برايه
اينکه پتچ کنم بايد چه فايل هايی رو از قبل روو قوشی بريزم؟و در پايان اينکه موقع پتچ آيا ميبايستی که memory card را از داخله گوشی (EXIT(KHAREJ کرد يا نه؟لطفاً هرچی نکته داره مرهمت بفرماييد!
آقايا ن لطفاً تماميه لينک ها رو هم بزاريد تا به الان 40 مگ بخودی دانلود کردم
irreza
12 July 2005, 03:50 PM
مورچه عزیز
قبل از ریختن پچ باید NEED FILES.SIS رو روی مموری نصب کنی.
مموری رو در بیاری یا سر جاش بزاری فرق نمیکنه.
حجم پچ SMOFW15_uk-de-it 25MB و NEED FILES 550KB است.
moorcheh
12 July 2005, 06:03 PM
آقا ما امروز پتچ را گرفتيم با برنامه دپ ولی اصلاً windows اونو نميشناسه چی کرش کنم تازه 2:30 هم طول
کشيد !فکنم همه اين بلها واسه نرم افزار دپ هستش
moeinifar
13 July 2005, 08:13 PM
نسخه فرم ور گوشی brd-retail-uk-de-fr هست باید از کدوم فرم ور استفاده کنم؟؟؟؟
مهرداد840
15 July 2005, 02:12 PM
سلام
من حدود 1 ماه پيش اودرم فريمور گوشيمو به 15 ارتقا بدم ولي وسط كار كامپيوتر error داد گوشيم خاموش شد ديگم روشن نشد شيرازم پيش هركس بردم نتونست درستش كنه مجبور شدم ببرم گارانتي كه برد گوشيو عوض كردن خود نمايندگيم اينو برام نصب كرده sx1-international-uk-de-it_15_0001 حالا ميخوام پج جديدو نصب كنم ولي ميترسم اگه ممكنه كمكم كنين الان كه تم نصب ميكنم فقط wallpaper عوض ميشه ولي ساعت همون شكليه اگه ممكنه راهنماييم كنين مرسي
Admiral Jeffrey
15 July 2005, 08:33 PM
سلام
من حدود 1 ماه پيش اودرم فريمور گوشيمو به 15 ارتقا بدم ولي وسط كار كامپيوتر error داد گوشيم خاموش شد ديگم روشن نشد شيرازم پيش هركس بردم نتونست درستش كنه مجبور شدم ببرم گارانتي كه برد گوشيو عوض كردن خود نمايندگيم اينو برام نصب كرده sx1-international-uk-de-it_15_0001 حالا ميخوام پج جديدو نصب كنم ولي ميترسم اگه ممكنه كمكم كنين الان كه تم نصب ميكنم فقط wallpaper عوض ميشه ولي ساعت همون شكليه اگه ممكنه راهنماييم كنين مرسي
توي بخش فيرم ور 15 جواب داده شد، اميدوارم بتوني فيرم ور جديد رو نصب كني.
keyvan-GSM
15 July 2005, 11:17 PM
جناب مهرداد خان منم مثل شما می ترسیدم ولی خوب گوشیمو به سلامت اپدیت کردم شما باید این 6 کار را انجام بدی
1.دستور عمل اپگرید اس ایکس وان رو که توسط استاد خودم پیام عزیز تهیه شده داونلود کنی
2.need-files رو داونلود کنی و روی مموری گوشی مثل یه برنامه ساده نصب کنی اگرهم فایل را نداری پی ام بده
3.اخرین فریم ویر 15 ورژن 2 رو با توجه بع واریانت گوشی داونلود کنی
4.جوی استیک رو فسار بدی و در این هنگام گوشی رو روشن کنی یه صفحه طوسی می اد همزمان روی کامپیوتر گوشی شناسائی می شه و باید درایورش را نصب کنی که این درایور را هم باید داونلود کنی
5.فایل smo که در بند 2 گفتم رو اجرا کنی و تمام تیک های را بزنی و تنظیمات رو مطابق راهنمای استاد پیام تغییر بدی
6.دکمه شروع رو بزنی و 15 دقیقه صبر کنی و دعا کنی که برق نره!!!!
مهرداد840
17 July 2005, 01:12 PM
كيوان جان مرسي از راهنماييت اون دستوري كه گفتي و فريمور 15 ورژن 2 رو از كجا بايد دانلود كنم؟؟؟
keyvan-GSM
17 July 2005, 05:36 PM
از صفحه اول این تاپیک می تونی فریم ویر رو داونلود کنی در مرود راهنمای پیام جان اگر در اپلود سنتر نبود در پی ام میل بده تا برات میل کنم
مهرداد840
21 July 2005, 03:45 AM
سلام آقا من need file رو گرفتم ولي دوتا فايله يكي sis ويكي ديگشم يه فولدره كه توش يه سري فايل با پسوند mbm هست كدومو بايد نصب كنم؟
Spel2ichoo
21 July 2005, 04:28 PM
سلام آقا من need file رو گرفتم ولي دوتا فايله يكي sis ويكي ديگشم يه فولدره كه توش يه سري فايل با پسوند mbm هست كدومو بايد نصب كنم؟
فايل SIS رو نصب كن بعدش برو سراغ نصب فيرم ور.
milad153
20 October 2005, 07:26 PM
سلام
ميدونم که احتمال داره اين سؤال رو کسيه ديگه هم پرسيده باشن ولی خواهشن به من جواب بدی ميخوام بدينم که اگه من فريمور گوشيو که 14 هست رو به 15 البته اونيکه ماله خوده سيمنس هست رو بريزم گرنتيم از بين ميره يا نه و اين ريمور جديد چه امکاناتی داری مثلاً ميشه بدونه ريختن پچ تم رو گوشی بريزيم بازم شرمنده اگه ميشه جواب بدين
Fafa17
21 October 2005, 03:45 AM
گفته مي شود كه كدي وجود دارد كه با نصب آن به گوشي هاي نوكيا براي مكالمات كمتر از 2 يا 3 دقيقه مبلغي
نمي افتد.
1- اين مسئاله صحت دارد يا نه؟
2- اگر دارد در گوشي هاي ديگر هم كار مي كند يا نه؟
لطفا" اگر اطلاعات دقيقي در اين مورد داريد بنويسيد.
با تشكر
PAYAM
21 October 2005, 03:48 AM
ريختن فريمور اوريجينال (و حتي غير اوريجينال البته در ايران) گارانتي شما را به هيچ وجه باطل نميكند.
ارتقا از 14 به 15 براي شما محاسن زيادي دارد، از جمله سريعتر شدن دستگاه، بهبود صداي اسپيكر، سريع تر و روان تر شدن و همچنين هنگ بسيار كمتر و...
بدون ريختن پچ هم امكان استفاده از تم را نداريد.
ttl
4 March 2006, 03:28 AM
سلام به همه دوستان
گوشي من داراي SX1_International_uk_de_it (فريم وير 15) از ابتدا بوده است. ايا براي نصب تم نياز به اپديت ان دارم.
sw- date: 20004-10-07
moeinifar
4 March 2006, 12:03 PM
سلام به همه دوستان
گوشي من داراي SX1_International_uk_de_it (فريم وير 15) از ابتدا بوده است. ايا براي نصب تم نياز به اپديت ان دارم.
مطالب رو به دقت بخونین لازم است از فرم ور آن آفیشیال که لینکش داده شده استفاده کنین
mse1445
4 March 2006, 12:12 PM
سلام به همه دوستان
دوست عزيز فريم ور شما اپديت هست پس نيازي به دانلود فريم ور جديد نداريد و براي اضافه كردن تم
شما بايد از فريم ور غير ارجينال استفاده كنيد كه مفصلا در موردش توضيحات لازم وجود داره
masterzaman
2 May 2007, 05:20 AM
سلام دوستان.این لینک ها کار نمیکنن.من حتی نتونستم هیچ کدوم از این دو تا فایل رو دانلود کنم.خواهش میکنم اگه کسی لینک سالم داره بزاره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.