PDA

View Full Version : یافتن شماره موبایل های نزدیک به موبایل شما ، امکان دارد ؟

aliagha
4 September 2004, 01:30 PM
دوستان گرامي من شنيدم يه برنامه اي اومده كه شماره كساني كه اطراف شما در حال صحبت هستند را رو گوشي خودمون مي ندازه
كسي ميتتونه به من كمك كنه
سپاس

حميدرضا3650
4 September 2004, 02:47 PM
:(
بعيده

mss
4 September 2004, 05:16 PM
سلام
دوستان يه فكر دارم كه گمونم بد نباشه.البته انجامش توسط بچه هاي برنامه نويس ممكنه و اون هم نوشتن يه تروجان ساده است و شرح برنامه :
شرايط:
1 : گوشي طرف مقابل داراي سرويس SMS باشد.
2 : بلوتوث آن فعال باشد
نحوه انجام كار:
به اين شكل است كه با فرستادن يه تروجان ساده توسط بلوتوث گوشي طرف مقابل رو وادار كنيم كه يه SMS (مهم نيست كه با معني يا بي معني باشه) به گوشي ما كه قبلا شماره خود را به برنامه معرفي كرده ايم بفرستد.با اين كار ميشود شماره طرف مقابل رو بدست آورد :(
دوست دارم نظر ديگر دوستان را در اين مورد بدانم.
موفق باشيد 8)

kave
4 September 2004, 08:46 PM
سلام
دوستان يه فكر دارم كه گمونم بد نباشه.البته انجامش توسط بچه هاي برنامه نويس ممكنه و اون هم نوشتن يه تروجان ساده است و شرح برنامه :
شرايط:
1 : گوشي طرف مقابل داراي سرويس SMS باشد.
2 : بلوتوث آن فعال باشد
نحوه انجام كار:
به اين شكل است كه با فرستادن يه تروجان ساده توسط بلوتوث گوشي طرف مقابل رو وادار كنيم كه يه SMS (مهم نيست كه با معني يا بي معني باشه) به گوشي ما كه قبلا شماره خود را به برنامه معرفي كرده ايم بفرستد.با اين كار ميشود شماره طرف مقابل رو بدست آورد
دوست دارم نظر ديگر دوستان را در اين مورد بدانم.
موفق باشيد

عملي نيست چون شما بايد پيغام تعييد رو بگيريد

دوستان گرامي من شنيدم يه برنامه اي اومده كه شماره كساني كه اطراف شما در حال صحبت هستند را رو گوشي خودمون مي ندازه
كسي ميتتونه به من كمك كنه
سپاس

باور نكنيد براي گوشيهاي ما نيومده هنوز همچين چيزي :o

aliagha
4 September 2004, 10:11 PM
دمستان خلاصه دستتون درد نکنه
ولي بهتره بدونيد اين موقع کسي ديگه بلوتوسش روشن نيست ولي من کمي از الکترونيک سر در ميارم و به نظر من اين کار ممکنه ولي فکر نکنم شخت افزار موبايل بتونه ÷سش بر بياد
8)

mss
4 September 2004, 10:47 PM
سلام
جناب شيزده منظور از اينكه شما بايد پيغام تعييد را بگيريد يعني چي؟
در ذمن در خود كامپيوتر هم ما تروجانهايي داريم كه بدون اينكه پيغام تعييد خاصي بخواهند و به صورت كاملا پنهان كار خود را انجام ميدهند.يكي از معروفترين آنها هم كه sub seven خودمونه.
من اين ايده رو از برنامه SMS Machine الگو گرفتم كه به صورت كاملا خودكار عمليات ارسال پيغام از قبل تعيين شده را به فرستنده پيغام انجام ميده.حال اين پيغامي كه از طرف آقاي X ارسال شده ميتواند يك تروجان ساده باشد البته در قالب سيستم بلوتوث و سيستم موظف باشد كه در قبال آن عكس العمل انجام دهد.
موفق باشيد 8)

SCREAM
5 September 2004, 04:58 AM
خوب دوستان ديديد گفتم.... :arrow:
من اين مورد رو تو يه تاپيك مال 3-4 هفته پيش پيشبيني كرده بودم
سر همون برنامه تلوزيون براي 6600

اميدوارم منطقي فكر كنيد

موفق باشين

soheil_666
5 September 2004, 12:08 PM
سلام

بايد به خدمتتون عرض كنم كه اين كار شدنى !!!

شما وقتي با Bluetooth Scanner از گوشي طرف اطلاعات BlueTooth اشو مي تونيد بگيريد پس مي شه اطلاعات ديگه هم از گوشي گرفت من خودم دونبالشم ولي تا ++C تموم نشه نمي تونم براتون كاري بكنم من خودم عاشق برنامه هاي اطلاعاتي هستم مثل: GPS Scanner, Bluetooth Scanner, GSM Service, MiniGPS, ....
انشاالله وقي مدركمو گرفتم و ++C تموم شد بهتون قول 51٪ :arrow: مي دم خودم واستون بنويسمشو براي ادمين جان بفرستم :mrgreen:

متخصص
6 September 2004, 01:42 PM
يک سخت افزار و يک نرم افزار براي اينکار وجود داره. طرز کارش اينجوريه( تا اينجايي که من تحقيق کردم)

كليه گوشيها با آنتن(BTS) در ارتباطن و سيگنالهاي ردوبدل شده بين گوشي وآنتن (BTS)از طريق اين سخت افزار قابل اسكن وترجمه مي باشد.گوشي موبايل با آنتن (BTS)از طريق يك شماره سريال مجازي ( TMSI) در ارتباط هست اين شماره مجازي از روي شماره سريال اصلي و يک الگوريتم توليد مي شود (IMSI) .حال برنامه موجود در سخت افزار اين الگوريتم را معکوس مي کند و شماره اصلي سريال را استخراج مي نمايد.ديگه بقيش رو خودنون حدس بزنيد.
8)

kk_symbian
26 February 2006, 03:59 AM
بابا شما که همه رو جون به لب کردین...
یه راهنمایی درست حسابی نکردین ها...........

mehdili_somili
26 February 2006, 04:14 AM
بابا شما که همه رو جون به لب کردین...
یه راهنمایی درست حسابی نکردین ها...........

خوب حق داره ديگه! من حدس ميزنم كه شما خودت اين كارو خوب بلدي ول به ما نميگي، آره

farzad_sx1
26 February 2006, 01:52 PM
این کار به هیچ وجه عملی نیست ... چون شما با 100% با مشکل تایید Bluetooth طرف مقابل مواجه خواهید بود..

محمد759
28 February 2006, 12:36 AM
راست ميگه اصان عملي نيست

saber2q
28 February 2006, 01:54 AM
ولي شدنيه نه از طريق بلوتوس چند تا راه داره و هر كدوم نشد به تزتيب بريد سراغ بعدي تا به نتيجه برسيد
1- ميريد به طرف ميگيد شمارشو بده
2-ميريد از دوستش شمارشو ميگيريد
3-از 118 كمك بگبريد
4- تو مخابرات كانال بزنيد
5گوشيه مبايلشو بدزديد ازش و سريع يه تك زنگ به خودتون بزنيد
6-بيخيال موضوع بشيد

touhid
4 March 2006, 03:34 AM
عملي نيست

meyysam
9 March 2006, 08:45 PM
ولي شدنيه نه از طريق بلوتوس چند تا راه داره و هر كدوم نشد به تزتيب بريد سراغ بعدي تا به نتيجه برسيد
1- ميريد به طرف ميگيد شمارشو بده
2-ميريد از دوستش شمارشو ميگيريد
3-از 118 كمك بگبريد
4- تو مخابرات كانال بزنيد
5گوشيه مبايلشو بدزديد ازش و سريع يه تك زنگ به خودتون بزنيد
6-بيخيال موضوع بشيد

اینم یه راهشه.

F.®.A
11 June 2006, 07:27 AM
bluetooth داري يك پروتكل امنيتي خاصي است كه خيلي قدرت منده اصلا نميشه باهاش در افتاد:

[Only registered and activated users can see links][

miladkazem
11 June 2006, 09:12 AM
hala gheir az in ki barnameie bluetooth scanner ro dare

---------------------------------------------------------------------------------------
ترجمه متن : حالا غير از اين كي برنامه bluetooth scanner رو داره؟

Secondphoenix :
دوست گرامي، ورود شما رو به تالارهاي پارسي خوش آمد مي گويم و خواهش مي كنم قوانين رو مطالعه كنيد.
زبان رسمي تالار، فارسي است و از نگارش به سبك پينگيليش بپرهيزيد.
با تشكر

M.R.KH
12 June 2006, 02:06 AM
در مورد این موضوع خیلی جاها بحث شده و هر کسی هم یه نظری داده!
هر کجا هم یه برنامه معرفی شده که من هیچ وقت نتونستم دانلودشون کنم!!!
ولی درکل به نظر می رسه راهی باشه...

abaratian
12 June 2006, 01:51 PM
یه مثال ساده میزنم. فرض کنیم من الان گوشیمو بدم دست شما و بگم شماره ی من چنده؟ وقتی گوشی دستت باشه نمیتونی شماره رو از توش در بیاری چه برسه با بلوتوث و از راه دور! هرکی میگه این کار شدنیه اول از روی گوشی که تو دستشه شمارشو در بیاره تا بعد بریم سراغ بلوتوث و از راه دور.
البته وادار کردن گوشی به فرستادن اس ام اس یا زنگ زدن کار دیگری است

RobertDeniro
12 June 2006, 02:07 PM
یه راهی هم برای این کار هست چون وقتی موبایل شما زنگ می خوره اول کسی با شما تماس می گیره در واقع با مخابرات تماس می گیره و بعد از مخابرات به شما تلفن زده می شه که می تونید مکالمه کنید راه دیگر اینه که تمام امواج موبایل به صورت نویز و امواج مخصوص در هوا بخشه به همین دلیل شاید راهی برای بدست اوردن شماره ی کسی باشه .

M.R.KH
12 June 2006, 02:37 PM
خیلی از کارها در نظر من و شما غیر ممکن میاد ولی برنامه های مختلف ظرف چند ثانیه انجامش میدن!
به هر حال این معما هنوز بدون جواب...

sunnorth
18 August 2006, 09:41 AM
تا اونجا که من شنیدم این کار رو مخابرات می تونه انجام بده یا بالاخره در این مورد کاملاً اطلاعات دارن کسی توی مخابرات آشنا نداره که در این مورد سوال کنه

Enjoy
23 August 2006, 10:31 AM
تو دنياي سايبر و الكترونيك و كامپيوتر و ... همه چيز شدنيه!
حالا بيشتر تكنولوژيها عمومي نميشه و دست گروههاي هكري و ... هست.
چطور جوهر دودايف و زرقاوي بوسيله امواج موبايل رديابي شدند و ...
كار نشد نداره. فقط قرار نيست هر فني به راحتي ريليز شده و در اختيار همگان قرار بگيره.

sunnorth
23 August 2006, 12:22 PM
این گفته شما درسته اما اونها از تکنولوژی بسیار پیش رفته ماهواره ایی و سیستم های فوق مدرن مخابراتی استفاده می کنند
اما منظور من و دوستان با استفاده از گوشی همراه که این موضوع رو مورد بحث قرار دادیم

Glimpser
23 August 2006, 03:19 PM
مخابرات میتونه با اختلاف چند متر از روی گوشیت بگه کجایی و خوب احتمالا میتونه بگه کدوم گوشی ها هم در فاصله نزدیک از تو قرار دارند