PDA

View Full Version : دوستاني كه در ايران در زمينه تيونينگ كار م

kave
4 September 2004, 01:24 PM
ايران اسپرت
زمينه فعاليت : لاستيک
اين مغازه نمايندگي لاستيک پيرلي را دارد . و با مديريت آقاي رضا صفري و مجيد قرباني اداره مي شود . البته رينگهايي که ميتوان با لاستيکهاي پيرلي استفاده کرد هم در اين مغازه موجود مي باشد

کالاي صوتي اتومبيل Sound Product For Cars SPFC
شما مي توانيد با مراجعه به اين مغازه هر گونه نياز خود را در مورد ضبط و باند و همچنين دزدگير رفع کنيد . من خودم هر کسي را که از اين مغازه خريد کرده بود ديد راضي بود .
در مغازه به شما کاتالوگ ارائه مي شود . و شما مي توانيد مدل مورد نظر خود را انتخاب کنيد که به سرععت همان نوع کالا روي اتومبيل نصب مي شود. محل آن هم که مرکز شهر است و قابل دسترسي از همه جا .

لوازم جانبي 206
زمينه فعاليت اين مغازه فقط پژو 06 مي باشد . و از اولين مغازه هايي است که کار روي 206 را شروع کرده است . اين مغازه با مديريت آقاي محمد ذولفقاري اداره مي شود . و در آن هر چيزي مربوط به 206 پيدا مي شود . که همگي قطعات اصلي توليد شده براي 206 مي باشد . و جنس ايراني در اين مغازه اصلا نيست .
جالبي اين مغازه اين است که شما مي توانيد از کوچکترين تغييرات تا بزرگترين تغييرات را در آن ايجاد کنيد . و مي توانيد به کار اين مغازه اعتماد داشته باشيد . چرا که کم سابقه نيستند .

ريس اسپرت
نبش چها راه .......مغازه اي که مي بينيد همين مغازه ريس اسپرت است . در اين مغازه مي توانيد تقريبا هر نوع جنسي را پيدا کنيد . از رينگ و لاستيک گرفته تا چراغ و فلاپ ....
همچنين در مورد تنظيم ارتفاع و تقويت جلو بندي و انواع سان روف در سايزهاي مختلف از اين مغازه استفاده کنيد
سايت اين مغازه هم در حال راه اندازي مي باشد . که به محض اينکه راه افتاد لينک را اينجا مي گذارم .
البته مي توانيد به آدرس پست الکترونيک هم با اين مغازه ارتباط بر قرار کنيد.که آدرس آن Racesport2002@.......com مي باشد .

شيرازي

اين مغازه با مديريت آقاي پيمان قاضي اداره مي شود . و جوري که خودشون عنوان کردند پر فروش ترين نماينده JBL در ايران مط باشند . ولي در کل نمايندگي سيستمهاي صوتي JBL , Infinity , Monster Cable در ايران را داشتند .
و نمايندگي هم که بايد تمام توليدات کمپاني را ارائه کند . البته در دزدگير هم در اين مغازه پيدا مي شد .

شامپيون
زمينه فعاليت : رينگ و لاستيک
با مديريت آقاي شاد کمالي اداره مي شود .و فقط رينگ و لاستيک کار اين مغازه بود . و غير از آن هيچ چيز ديگري نمي توانيد در اين مغازه پيدا کنيد .

فروشگاه ماجيکار

زمينه فعاليت : سيستم صوتي و حفاظتي و تزئيني
تنها مغازهاي در غرب تتهران بود که فعلا در سايت گذاشته ام . اين مغازه در مورد ضبط و بند و رينگ و لاستيک و رينگ اسپرت و پيکاپ و متعلقات! مي تواند به شما کمک کند .
براي اطلاعات بيشنر در مورد اين مغاز مي توانيد به سايت مغازه ماجيکار مراجعه کنيد . که البته همانطور که در سايت گفته شده نمايندگي سيستمهاي امنيتي Magicar را در ايران اين مغازه دارد .

تاپ ديزاين
يکي از معدود تيونينگ کارهاي منطقه سعادت آباد و شهرک غرب . که اين مغازه نمايندگي محصولات ISOTTA و REMUS در ايران را دارد.
در اين مغاره مي توانيد احتياجات خود را از رينگ و لاستيک و سيستم هاي صوتي و ايمني و خدمات اسپرت بر آورده کنيد .

sara
10 December 2004, 03:43 PM
استاد تزيينات مزدا كسي را ميشناسيد لطفا ادرس بدهيد

EbliiS
11 December 2004, 05:16 PM
آقا آدرسا شو نمي گي؟

kave
12 December 2004, 02:20 AM
از 118 بپرس :o

EbliiS
12 December 2004, 02:29 PM
لطف كردي :P

sara
25 December 2004, 02:52 PM
چقدر خوشمزه :idea:
booleck:لطفاً پست نامربوط نکنيد اين بار دوم است دفعه بعد اخطار ميگيريد! :D

kave
25 December 2004, 04:26 PM
sara جان من قصد مزه ريختن رو نداشتم دوست گرامي فقط به اين جهت
اين رو گفتم كه اولن واقعن شمارشونو نداشتم آدرس هم نمي تونم بدم چون خودم مي تونم فقط برم
بعد هم از 118 وقتي بخواهيد شمارشونو بهتون مي دن مي تونيد باهاشون تماس بگيريد و آدرس بگيريد :x

rf_rf_x2
25 December 2004, 10:04 PM
من پارسا اسپرت و معرفي ميكنم كه يكي از بهترين اسپورت كارهاي ايران هست
همه ماشين هارو هم اسپورت ميكنه از پرايد گرفته تا موسو

Top RPM
25 December 2004, 10:12 PM
پارسا اسپرت چيزهاي معركه اي داره. اما خيلي گرون مي گيره :x

rf_rf_x2
25 December 2004, 10:23 PM
آره خوب ولي اجناسش خيلي لوكس و تك هست مثلا اين عكسي هست كه پارسا اسپرت درهاشو درست كرده
http://www.carx1.com/test/asp/gallery_post/images/206sportblack2.jpg

Top RPM
26 December 2004, 11:28 AM
آره. اما يه جا هست تو تبريز كه در رو مثل اين در مي ياره و با هزار جاي ماشين هم ور مي ره. البته من از اين در ها خوشم نمي ياد. در جلو مي ره بالا. در عقب معمولي باز مي شه. يه جوريه