View Full Version : پاسخ به سوالات شما در مورد Flash
martin_asp_html
18 May 2005, 12:32 AM
سلام به همه شما دوستاي عزيز
از اين به بعد هر سوالي راجع به فلش و طراحي صفحات وب داشتيد در خدمت شما هستم
اميدوارم كه بتونم به شما كمك كنم
به اميد ديدار
موفق باشيد
ماهان
13 August 2005, 07:34 PM
اقا میشه لطف کنی به من بگی چطور میشه نوشته های توی یک فایل فلش رو تغییر بدم؟مثلا یه کلیدی که تو صفحه وب استفاده میشه و متنش فرضا home هست رو چطور میشه به mail تغییر داد؟ اگه یک مقدار مبتدی تر توضیح بدی ممنون میشم.
(==>hell lord<==)
11 September 2005, 03:51 AM
چطور من میتونم کاری کنم که انیمیشنم یک بار فقط تکرار بشه؟؟
(==>hell lord<==)
11 September 2005, 03:45 PM
تو رو خدا کمکم کنین....کار واجب دارم!!!!!PLZZZZ
RoSo
11 September 2005, 07:54 PM
چطور من میتونم کاری کنم که انیمیشنم یک بار فقط تکرار بشه؟؟
روی آخرین frame باید action بذاری و stop رو انتخاب کنی.
ninijapoli
13 September 2005, 04:28 PM
اگر هم فایل فلش از قبل ساخته شده و دارای تکرار است .. و شما میخوایید در صفحه وب شما فقط یکبار اجرا شود ... به تگ embed در صفحه Html خود عبارت loop=false را اضافه کنید .
به این صورت :
<embed src="myFile.swf" width=550 height=400 loop=false>
:icon_cool
(==>hell lord<==)
14 September 2005, 08:11 AM
از همتون ممنون......فقط یک سوال دیگه که اگر جواب بدین ممنون میشم(اگر میگین چرا اموزش فلش نمیگیری >>>چون من فقط 1 هفته ی دیگه وقت دارم و نمیتونم اموزشو بخنوم....ممنون)
من یک شکل رو به Symbol تبدیل کردخ.....به دکمه..!
بعد در قسمت Edit اون رو ویرایش کردم
فقط یک کار میخوام بکنم اونم اینه که وقتی دکمه رو فشار میدم اون دکمه قفل بشه و دو دکمه ی دیگه به او اضافه بشه!.
من این کار رو یک جورایی کردم ولی وقتی موس رو بر میدارم که رو دو تا دکمه ی دیگه کلیک کنم.....دکمه ها میرن چون دکمه ی اصلی از حالت انتخاب خارج میشه!.....واقعن مممنون!
مثلن اینجوری بشه>>>http://helllord.persiangig.com/English%20Botton%201.jpg http://helllord.persiangig.com/English%20Botton%202.jpg
ninijapoli
14 September 2005, 01:02 PM
شما چندین روش مختلف جلوی روتون هست .
1 . یک مووی کلیپ درست کنید که تمامی حرکاتی که میخوایید انجام بشه از قبیل ... قفل شدن و یا ظاهر شدن دکمه های جدید رو در اون در فریمهای مختلف بترتیب بکشین ... و روی همه فریمهای اکشن stop بذارید.
بعد از دکمه های نامرئی ( آلفا برابر با صفر ) استفاده کنید و با کلیک یا mousover وری اون بین فریمهای اون مووی کلیپ حرکت کنید.
2. مانند عکسی که گذاشتین .. 3 تا دکمه داشته باشید.
یکی دارای visible=true و 2 تای دیگه visible=false .
با کلیک روی دکمه اصلی مقدار enable اون رو false کنید ... و در همان لحظه visible رو برای 2 دکمه دگه true کنید .
با عمل فوق ... دکمه اصلی شما قفل میشه ... و 2تا دکمه شما ظاهر میشن .
اما تنها اشکالی داره این است که ... شما میخوایید دکمه اصلی در حالت کلیک قفل بشه ... ولی این روش اون رو قفل میکنه که دیگه روش کلیک نشه ..
3. ادغام 2 روش بالا با هم ...
(==>hell lord<==)
14 September 2005, 05:57 PM
شرمنده....هر کاری که کردم نشد.....!(یعنی من نتونستم)! :icon_razz :icon_neut
توی روش اول وقتی که اون کارا رو میکردم/وقتی فیلم رو تست میکردم...همون چیزی میشد که قبلن شد :icon_arro (تا موس رو بر میداشتم دکمه های پایینی میرفتن)!یعنی در واقع با قسمت TimeLine هیچ تغییری رو نتونستم ایجاد کنم!
در روش دوم من قسمت Visible رو نتونستم پیدا کنم..!
ممنون.
ninijapoli
14 September 2005, 06:56 PM
آقا ، یک روش ساده تر ... :icon_surp
1. یک سیمبل از نوع مووی کلیپ درست کنید که 2 تا فریم داشته باشد و هر 2 فریم دارای اکشن stop باشد.
2. در فریم اول فقط دکمه اصلی رو بذارید ... در فریم دوم عکسی که در حالت Down در دکمه اصلی گذاشتید بعلاوه 2 دکمه جدید .
اکشنهای مربوطه :
دکمه اصلی در فریم اول در مووی کلیپی که ساختین :
on(press){
gotoAndStop(2);
}
دکمه های news در فریم دوم مووی کلیپ :
on(press){
//Write your action here.
gotoAndStop(1);
}
سیمبل ساخته شده رو در stage فلش قرار بدین ...
با همین روش یک نمونه درست کردم که ضمیمه این پست میکنم ... امیدوارم که کمکتون کنه .. :icon_excl
(==>hell lord<==)
15 September 2005, 10:31 AM
خیلی خیلی خیلی ممنون....حتمن جبران میکنم!
(==>hell lord<==)
17 September 2005, 06:38 PM
میشه بگین چطوری میتونم که یک لایه رو به صورت نامرعی(مثل PhotoShop)کنم....میخوام 2 تا لایه بسازم که یکی از اونها کوچکتر از قبلی هست ولی پشت صفحه ی اون نمیزاره لایه ی قبلی رو ببینم!
ninijapoli
17 September 2005, 11:35 PM
منظور شما موقع ساختن فایل و در خود برنامه فلش است یا موقع اجرا ؟
اگر منظورتون در موقع ساخت است، در پنل Timeline در سمت چپ بالا یک آیکون چشم وجود داره و زیر اون در روبروی هر لایه یک نقطه است . با کلیک روی این نقطه ها شما نقطه رو تبدیل به ضربدر کرده و لایه مربوطه از نظر مخفی میشه . :icon_excl
http://ninijapoli.persiangig.com/phalls/eye.jpg
parsmobile
4 November 2005, 12:37 PM
یه سوال دارم ببخشید خیلی پیش پا افتادس اما من باهاش مشکل دارم :
فایل های swf رو نمی تونم رو کامپیوترم باز کنم flash player هم نصب کردم ولی نشده مجبور شدم به خاطرش برنامه فلش رو نصب کنم !! ممنون می شم راهنماییم کنید
ninijapoli
4 November 2005, 01:10 PM
دوست عزیز،
شاید تاپیک زیر مشکل شما رفع کنه :
کمک در مورد Flash Player (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=14095)
در غیر این صورت ممنون میشم بیشتر توضیح بدید . :icon_excl
parsmobile
4 November 2005, 03:25 PM
نه !
با internet explorer هم باز نمی شه !
البته فقط با همون player برنامه فلش که نصب کردم می شه ! چون کامپیوترم خیلی شولوغه می خوام فلشو پاک کنم
ninijapoli
5 November 2005, 04:21 AM
یعنی بعد از کلیک روی فایل swf پنجره ایی به عنوان Windows باز میشه که میگه :
Windows cannot open this file
یا اینکه برنامه فلش پلیر باز میشه ولی فایل رو اجرا نمیکنه ؟
اگر مشکلتون اولی باشه .. که باید طبق روشی که در تاپیکی که معرفی کردم مشکلتون حل بشه ...
اگر هم مشکلتون دومی است ، به احتمال زیاد ورژن فایل فلشی که قصد اجراش رو دارید جدید تر از ورژن پلیر است ..
برای نصب فلش پلیر جدید به این آدرس مراجعه کنید :
Macromedia Flash Player Download Center (http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash)
حجم : 723 K
ورژن : 8,0,22,0
parsmobile
13 November 2005, 01:46 AM
ممنونم آقا
یه سواله دیگه هم دارم . میدونم اینجا جاش نیست اما می پرسم : من میخوام چن تا فایل آپلود کنم اما بلد نیستم چی کار باید بکنم . منظورم توی همین سایته .اگه می شه بهم بگید . ممنون
ninijapoli
13 November 2005, 03:51 AM
شرمنده .. لطف میکنید در PM بفرمایید که منظورتان از آپلود دقیقن چیه ؟ :icon_ques
1. ضمیمه کردن به پست ؟
2. آپلود کردن در اینترنت و لینک دادن در اینجا ؟
3. آپلود کردن در آپلود سنتر ؟
ممنون :icon_cool
( پست شما و این پست بزودی پاک خوهد شد .. ) :icon_surp
jir_jirak
15 April 2006, 01:20 AM
سلام به بچه هاي فلش...
من يه سوال دارم كه اونم افكتهاي Text به وسيله اكشن اسكريپت...
كسي ميتونه كمكم كنه؟؟
در كل من يه كمي افكت Text ميخوام حالا با اكشن هم نشد اشكالي نداره...
اگه كسي نمونه داره بذاره.
ممنون ميشم...دوستون دارم......
ninijapoli
16 April 2006, 12:11 PM
سلام جناب جیرجیرک ...
منظورتون چه افکتی هست ؟
اما کلا به نظر من برای افکت دادن به متن از برنامه SWISH استفاده بفرمائید . :icon_excl
خودش کلی افکت آماده داره :icon_surp
jeyjey
22 May 2006, 08:37 PM
با سلام به خانوادهي بزرگ فلش
من يك سؤال داشتم و آن اين كه
چگونه مي توان كه ليست منوي راست كليك را از بين برد. به عبارت سادهتر از بينندهي كليپ اجازه ي بزرگ يا كوچك كردن كليپ را بگيريم. با تشكر.:icon_surp
مارال55
23 May 2006, 07:43 PM
سلام به همه ي دوستان
من مي خوام در فلش يك tooltip درست كنم يعني يه دونه دكمه دارم كه مي خوام وقتي مييايم روش يه متن نشان داده بشه البته تو يه كتاب طرز ساختنشو خوندم ولي درست نفهميدم چي شد اگه لطف كنيد برام توضيح بدين بسيار ممنون ميشم:icon_excl
ninijapoli
25 May 2006, 11:23 AM
چگونه مي توان كه ليست منوي راست كليك را از بين برد. به عبارت سادهتر از بينندهي كليپ اجازه ي بزرگ يا كوچك كردن كليپ را بگيريم.
2 حالت داره.
اگر منظورتون هنگام استفاده از Flash Player است، کدهای زیر را در فریم اول Timeline قرار بدید :icon_cool
fscommand("showmenu", "false");
fscommand("allowscale","false");
اگر منظورتون در صفحه وب است که با Internet Explorer اجرا میشه ،تگ embed صفحه html خود را به اینصورت تغییر دهید :
<embed src="myFile.swf" menu="false" width="550" height="400">
ninijapoli
25 May 2006, 12:31 PM
سلام به همه ي دوستان
من مي خوام در فلش يك tooltip درست كنم يعني يه دونه دكمه دارم كه مي خوام وقتي مييايم روش يه متن نشان داده بشه البته تو يه كتاب طرز ساختنشو خوندم ولي درست نفهميدم چي شد اگه لطف كنيد برام توضيح بدين بسيار ممنون ميشم:icon_exclسلام،
میشه مختصر توضیح بدین روش کتاب چی بود. تا اگر از دستم بر اومد کمک کنم.
براتون مهمه که درجا نمایش داده بشه یا بعد از چند ثانیه نمایش داده بشه ؟
مثل ویندوز متناسب با محل نشانگر ماوس نمایش داده بشه یا مهم نیست ؟
برای دکمه لازم دارین یا برای مووی کلیپ ( یعنی نشانگر ماوس به شکل انگشت اشاره بشه یا نه ؟ ) :icon_cool
مارال55
25 May 2006, 05:08 PM
سلام،
میشه مختصر توضیح بدین روش کتاب چی بود. تا اگر از دستم بر اومد کمک کنم.
براتون مهمه که درجا نمایش داده بشه یا بعد از چند ثانیه نمایش داده بشه ؟
مثل ویندوز متناسب با محل نشانگر ماوس نمایش داده بشه یا مهم نیست ؟
برای دکمه لازم دارین یا برای مووی کلیپ ( یعنی نشانگر ماوس به شکل انگشت اشاره بشه یا نه ؟ ) :icon_cool
سلام اول ممنونم
دوم كتاب اين جوري تو ضيح داده بود كه ابتدا يك شكل پايه درست كنين براي تول تيپ بعد اونو تبديل به سمبل مووي كليپ يكنين بعد توضح داده بود كه duplicate بكنين اگه خواستين چند تا توا تيپ داشته باشين كه اونش براي من مهم نيست بعد گفته بود كه تول تيپ را به داخل يك صفحه كاري غير فعال بكشين كه اين جاشو من نفهميدم يعني چي يعني بزاريمش داخل صحنه يا يه صحنه ديگه درست كنيم بزاريم اونجا بعد يك فانكشن تعريف كرده بود كه توسط اين فانكشن خصوصيت x-, y- تول تيپ مطابق با x, y ماوس تغيير كنه function showtip(mc){_root [mc]._x=_xmouse+5:
_root [mc]._y=_ymouse+5}
function hidetip (mc){_root[mc]._x=-150:
_root[mc]._y=-5:}
بعد هم يك دكمه ساخته بود و اين اكشنو بهش داده on (rollover){_root.showtip("about"):}
on (rollout){_root.hidetip("about"):}
من يه چيزهايي از اين فهمديم ولي يه قسمت هايشو مشكل دارم مثلا چرا اصلا فانكشن براي پنهان كردن داده مگه وقتي رل اور ميشه خود به خود از بين نمي ره يا اينكه عدد -150 و -5 رو در فانكشنhidetipاز كجا آورده
در ضمن من اينو از كتاب اكشن اسكريپت فلش ام ايكس انتشارات ناقوس خوندم صفحه 287 ساخت تول تيپ
من ميخوام دكمم وقتي ميام روش اين تول تيپ بياد اگه بشه چند ثانيه بعدش باشه بهنتره بعد هم مي خوام همون محل ماوس باشه و واسه دكمه مي خوام يعني وقتي ميام روش شيبه دست بشه وقتي كليك شد ديگه بره .
خلاصه ببخشيد اگه بد توضيح دادم چون خودم چند روزه تازه دارم كار مي كنم با اكشن اسكريپت
jeyjey
25 May 2006, 07:14 PM
با تشكر از كاربر عزيز جناب "ninijapoli "
كار درست انجام شد.:icon_cool
jeyjey
25 May 2006, 07:17 PM
با سلام دوباره به خانواده بزرگ فلش بالاخص جناب "ninijapoli "
يك سؤال ديگر چگونه در فلش ميتوان با نستعليق نوشت. در فارسي نويس ها آيا خط نستعليق وجود دارد؟
متشكر ميشوم اگر به اين سؤال بسيار مهم (براي من) پاسخ دهيد.
با تشكر
ninijapoli
26 May 2006, 10:36 AM
1.تول تيپ را به داخل يك صفحه كاري غير فعال بكشين
عدد -150 و -5 رو در فانكشنhidetipاز كجا آورده؟
چرا اصلا فانكشن براي پنهان كردن داده مگه وقتي رل اور ميشه خود به خود از بين نمي ره؟
2.در ضمن من اينو از كتاب اكشن اسكريپت فلش ام ايكس انتشارات ناقوس خوندم صفحه 287 ساخت تول تيپ
1.منظورش این بوده که از کادر خارجش کنید که دیده نشه . این تول تیپ شما رو غیب و ظاهر نمیکنه بلکه فقط از کادر خارجش میکنه که دیده نشه و بعد دوباره با رل اور تول تیپ شما به اشاره گر ماوستون میچسبه.
اون مختصات 150- و 5- هم از خودش در آورده، شما میتونین هر مختصات دلخواه دیگه ایی خارج از کادر بدین.
دلیل استفاده از فانكشن اینه که تول تیپ شما جزوی از دکمه نیست که با رل اور تغییر پیدا کنه، بلکه باید بهش فرمان بدید. :icon_cool
2. خط 2 از پست شماره 3 این تاپیک رو نگاه کنید . :icon_surp
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=13794
فقط یک توصیه دوستانه هست :icon_cool
تول تيپ را به داخل يك صفحه كاري غير فعال بكشين ، این نشون میده مترجم اصلا متوجه موضوع نبوده و صرفا با توجه به کلمات ترجمه کرده نه موضوع :icon_roll
ninijapoli
26 May 2006, 10:47 AM
چگونه در فلش ميتوان با نستعليق نوشت. در فارسي نويس ها آيا خط نستعليق وجود دارد؟
تا اونجا که من می دونم چنین فارسي نويسی وجود ندارد،
اونهایی که شما دیدی عکس بودن، نه متن :icon_cool .
بهترین فرمتها هم به نظر من png.* و eps.* هستن سعی کنید تصاویری که استفاده میکنین با این فرمتها باشن :icon_cool
مارال55
26 May 2006, 02:44 PM
1.منظورش این بوده که از کادر خارجش کنید که دیده نشه . این تول تیپ شما رو غیب و ظاهر نمیکنه بلکه فقط از کادر خارجش میکنه که دیده نشه و بعد دوباره با رل اور تول تیپ شما به اشاره گر ماوستون میچسبه.
اون مختصات 150- و 5- هم از خودش در آورده، شما میتونین هر مختصات دلخواه دیگه ایی خارج از کادر بدین.
دلیل استفاده از فانكشن اینه که تول تیپ شما جزوی از دکمه نیست که با رل اور تغییر پیدا کنه، بلکه باید بهش فرمان بدید. :icon_cool
2. خط 2 از پست شماره 3 این تاپیک رو نگاه کنید . :icon_surp
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=13794
فقط یک توصیه دوستانه هست :icon_cool
تول تيپ را به داخل يك صفحه كاري غير فعال بكشين ، این نشون میده مترجم اصلا متوجه موضوع نبوده و صرفا با توجه به کلمات ترجمه کرده نه موضوع :icon_roll
سلام
بسيار ممنونم از كمكتون خيلي بهم كمك كرد درستش كردم
ولي نمي دونم چرا اون طوري كه مي خوام نشده يعني من مي خواستم همراه با ماوس حركت كنه ولي الان اين طوري نشده :icon_redf
اگه ميشه شما ببينين چرا اين جوري شده
در ضمن در مرد كتابم شما كاملا حق دارين خيلي اشكال داره سعي مي كنم در اولين فرصت يه دونه غزال تهيه كنم.
http://rapidshare.de/files/21418521/tooltip.rar.html (http://rapidshare.de/files/21418521/tooltip.rar.html)
jeyjey
28 May 2006, 07:34 PM
تا اونجا که من می دونم چنین فارسي نويسی وجود ندارد،
اونهایی که شما دیدی عکس بودن، نه متن :icon_cool .
بهترین فرمتها هم به نظر من png.* و eps.* هستن سعی کنید تصاویری که استفاده میکنین با این فرمتها باشن :icon_cool
نه، عكس نيست مطمئن باش ميخواي ببيني
من راسيتش بلند نيستم چگونه درون سايت بگذارم.
راهنمايي كن تا بگذارم.
با تشكر
ninijapoli
30 May 2006, 02:54 PM
من مي خواستم همراه با ماوس حركت كنه ولي الان اين طوري نشده
توابعی که داری به این حالت تغییر بدید :
function showtip(mc) {
_root[mc]._x = _xmouse;
_root[mc]._y = _ymouse;
_root[mc].startDrag();
}
function hidetip(mc) {
_root[mc]._x = -400;
_root[mc]._y = -400;
_root[mc].stopDrag();
}
اگر مختصات اشیای درون Symbol 1 رو هم تغییر بدید جوریکه مرکز سیمبل شما سمت چپ-بالا ی سیمبل باشه بهتر میشه.:icon_cool
نه، عكس نيست مطمئن باش ميخواي ببيني
من راسيتش بلند نيستم چگونه درون سايت بگذارم.
راهنمايي كن تا بگذارم.
با تشكر
آدرس بدید ممنون میشم .:icon_cool
jeyjey
30 May 2006, 05:22 PM
آدرس بدید ممنون میشم .:icon_cool
سلام، خوبي!
آدرس چه چيزي را ميخواهي؟
اگر آدرس كليپ را ميخواهي برو به آدرس زير
www.iranclip.com (http://www.iranclip.com)
وقتي رفتي يك قسمت هست كه نوشته كليپ هاي پر بيننده در هفته گذشته
در همين بخش يك قسمت هست به اسم اولين سرود ملي ايران
اين كليك كن يك صفحه باز ميشود كه در اين قسمت كليپ در حال دانلود مي باشد. در اينجا بايد يك كم بايد منتظر بموني
وقتي اين كار تمام شد يك دكمه پايين صفحه هست كه يك دايره قرمز دارد براي ذخيره در رايانه . در صفحه ذخيره حتما بايد پسوند swf. را بنويسي.
وقتي كار دانلود تموم شد كليپ و ببين
خط نستعليق نوشته و اين خط عكس نيست
چگونه اين عمل انجام شده است؟ لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر
jeyjey
7 June 2006, 10:21 AM
بابا شماهام كه خوابيد!!
بابا يه پيامي يه جوابي يه چيزي بذاريد وسط :icon_eek:
ninijapoli
7 June 2006, 10:44 AM
خط نستعليق نوشته و اين خط عكس نيست
چگونه اين عمل انجام شده است؟
ایشون از 5 فونت با نامهای Nast21 , Nast22 , Nast23 و .... استفاده کردن. اما با اونها متن رو تایپ نکردن، بلکه حروف رو تایپ کردن ... بعد این حروف رو خودشون کنار هم چیدن و کلمات و جملات رو ساختن .... :icon_razz
jeyjey
8 June 2006, 08:18 PM
ایشون از 5 فونت با نامهای Nast21 , Nast22 , Nast23 و .... استفاده کردن. اما با اونها متن رو تایپ نکردن، بلکه حروف رو تایپ کردن ... بعد این حروف رو خودشون کنار هم چیدن و کلمات و جملات رو ساختن .... :icon_razz
با سلام
خوب اين فونتها در كجا ميتوان پيدا كرد؟:icon_twis
آيا شما داريد؟ اگر داريد لطفاً هم به من بدهيد.:icon_neut
با تشكر:icon_cool
Nazanin
9 June 2006, 01:33 AM
با سلام
خوب اين فونتها در كجا ميتوان پيدا كرد؟:icon_twis
آيا شما داريد؟ اگر داريد لطفاً هم به من بدهيد.:icon_neut
با تشكر:icon_cool با اجازه از استاد بزرگ ninijapoli خدمتتون عرض کنم اگه اشتباه نکنم این فونت ها فونتایی هستن که با چلیپا نصب میشن ... در نتیجه چلیپا (http://shamsozoha.com/pix/chalipa.rar) رو باید داشته باشی ...
jeyjey
10 June 2006, 08:50 PM
با تشكر از تمام اعضاي خانواده ي بزرگ فلش.:icon_evil
اجركم عند الله تبارك و تعالي
amir master
11 March 2007, 08:26 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
آیا در فلش این امکان وجود داره که فایلهای swf رو به صورت مثلا یه شی مستقل وارد کرد مثل بقیه برنامه ها که این کار رو انجام میدن و فایلهای swf با استفاده از یک ابزار اجرا میکنن .
ممنونم منو راهنمایی کنید
amir master
14 March 2007, 11:14 AM
خواهش میکنم جواب منو بدید من الان چند روزه که این سوال رو پرسیدم ولی کسی نیست که من رو یاری کنه !!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.