View Full Version : مشكل در شبكه و آنتندهي
shahryar
17 May 2005, 07:54 PM
از امروز ظهر يه دفعه ديديم كه سطح آنتن هي بالا و پايين ميشه و به جاي كلمهي مقدس IR-TCI مينويسه Searching يا No Network (روي P800 اينو مينويسه)
روي سامسونگ T400 با اين كه آنتن رو فول نشون ميده ولي بغل آنتن يه ضربدر ميزنه و مي نويسه Network Limited
روي 7610 آنتن رو خالي نشون ميده و وقتي ميخواد تماس بگيره ميگه No Network Coverage
در ضمن ما خونمون سعادت آباد - ميدون سرو هست و وقتي از پنجره بيرون رو نگاه كني به راحتي دكل معلوم ميشه و قبل از اين تو هر جاي خونه كامل آنتن ميداد اما الآن ...
ATOS
17 May 2005, 09:03 PM
اي آقا اين كه طبيعيه :lol: دل مارو شور انداختي :arrow:
pesartala2001
17 May 2005, 10:40 PM
واقعا كه طبيعي هستش از من از روزي كه از 911 به 912 تبديل شده بايد كسي كه ميخواهد با من تماس بگيره و از شهرستان باشه از هفت خان رسم بگذره چون هر چي از شهرستان به من تلفن ميشه ميگه شماره مورد نظر موجود نمي باشد رفتم مخابرات ميگم ميگه پيش شماره شما اگه با 5 شروع ميشه همشون تقريبا همين طوري هستند برو شماره خودت را عوض كن از دست ما كاري بر نميادش :idea:
آرمان
17 May 2005, 10:51 PM
من در منطقه فاطمي وليعصر هستم اينجا نميشه اصلا صحبت كرد خط آنتن مرتب نوسان داره در صورتي كه در فاصله 50 متري ما روي چهار دكل BTS وجود داره به محض اينكه به تلفن جواب ميدي آنتن صفر ميشه و ديگه از هر 10 كلمه يكيشو هم بزور ميفهمي واقعا افتضاحه :?: من كه تا كسي زنگ ميزنه بهش ميگم با خونه تماس بگيره تا بتونم صحبت كنم. :x
Danial_64
18 May 2005, 12:18 AM
يواش يواش ديگه داريم عادت ميكنيم به اين مشكلات :arrow:
آرمان, ما هم فاطمي هستيم و با همين مشكلات :o
شركت مخابرات گفته آخر ارديبهشت درست ميشه :twisted:
بگيد ايشالاه :o
آرمان
18 May 2005, 01:43 AM
من امروز شنيدم كه تو اخبار عارف گفت بعلت واگذاريهاي ماهانه تلفن همراه و توسعه موازي با آن اين مشكلات برطرف نخواهد شد و ما سعي ميكنيم از اين بدتر نشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
انشاله در پايان توسعه تلفن همراه برطرف خواهد شد.
اين تكميل شبكه كي خواهد بود؟؟؟؟؟؟ معلوم نيست ......
babaei
18 May 2005, 01:56 AM
بعضي از كانالها (فركانسهاي خاص )در بعضي از ساعت ها غير فعال ميشن . دليلش هم اين هست كه دارنفركانسهاي جديد رو تو سيستم فعال ميكنن و......
ودر اين صورت شما No Access هستيد يعني شبكه براي كد گوشي شما پكيجي رو ارسال و دريافت نمي كنه
خطهاي جديد رو كه تحويل بدن درست ميشه 8)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.