PDA

View Full Version : لامبورگيني گالاردو

kave
4 September 2004, 11:59 AM
گالاردو يک خودرو اسپرت واقعی است که برای استفاده روزانه طراحی شده است.
دو نکته متضاد همواره مد نظر مهندسان لامبورگينی بوده است، راحتی راننده و بالا بودن عملکرد و قدرت.
انتخاب موتور، گيربکس، قاب فضايی، بدنه، ترمز ها و الکترونيک خودرو همگی بر اين اساس بوده است.

[Only registered and activated users can see links]

نتيجه يک خودرو نسبتا جمع و جور با 4.3 متر طول و دو نفره ( حد اکثر سرعت خيلی بالاتر از 300 کيلومتر دز ساعت) است که هم می تواند در پيست های مسابقه و هم در جاده های بين شهری و درون شهری به راحتی رانده شود.
مشخصات پايه اين مدل عبارتند از:
- موتور وسط و عقب با گيربکس پشت آن
- سيستم چهارچرخ متحرک در همه زمان
- سيستم تعليق دو جناقی مستقل
- قاب فضايی آلومينيومی
- مرکز ثقل خيلی پايين
- توزيع وزن 42 درصد جلو و 58 درصد عقب
- دو رادياتور آب در جلو

دقت زيادی در توزيع وزن اين مدل صورت گرفته است. اين از خصوصيات لامبورگينی می باشد. در واقع نسبت انتخاب شده برای يک خودرو اسپرت ايده آل می باشد که چسبندگی، ترمز و کنترل را بهينه می کند.
پايين آوردن مرکز ثقل نيز از اهداف اصلی طرح اين مدل بوده است.

طراحی

طراحی گالاردو از سال 2000 آغاز گرديد.
طرح اين مدل از پيشنهاد ايتال ديزاين-گيگيارو آغاز شد و توسط لامبورگينی سنتروستيل تکميل گرديد تا پارامترهای فلسفه لامتورگينی را دارا باشد.
در های قيچی اين مدل سنت 12 سيلندری های لامبورگينی را حفظ کرده است.

موتور

برای گالاردو موتور 10 سياندر، 4 سوپاپ در هر سيلندر، V90 با حجم 5 ليتر در نظ گرفته شده است که 500 اسب بخار قدرت دارد و 510 نيوتن متر گشتاور توليد می کند.
موتور 90 درجه به جای 72 درجه کلاسيک انتخاب شد تا ارتفاع موتور را محدود کند و به طرح بدنه کمک کند (ديد عقب بهتر شده است و مرکز ثقل پايين آمده است.)

خروجی گشتاور در دور موتور حداکثر بهينه شده اشت. برای رسيدن به اين هدف، در سيستم ورودی سوخت و اگزوز طراحی ويژه ای انجام گرفت. ورودی هوا دارای شکلهای هندسی متغير است و سيستم زمان بندی متغير سوپاپ ها در اين مدل مشاهده می شود.
سيستم کنترل دهانه سوخت از طريق سيم عمل می کند و کاملا الکترونيکی است.
تکنولوژی ساخت نيز تماما آلومينيوم می باشد.
8)

پويا گارد
1 December 2004, 08:59 PM
:P :P قيمتش چنده ؟؟؟ :P :P
:) :) شايد 10 شال ديگه تونستم يه دونه شو بخرم :arrow: :arrow: :P

اصغر
1 December 2004, 11:43 PM
سلام

همشهري ممنون :arrow:

روح مرحوم لامبرگيني (آواتار من) داره لبخند مي زنه و از شما تشكر مي كنه. :mrgreen:

خوب نگاش كنين :roll:

booleck
1 December 2004, 11:44 PM
:P :P قيمتش چنده ؟؟؟ :P :P
:) :) شايد 10 شال ديگه تونستم يه دونه شو بخرم :arrow: :arrow: :P

گالاردو 139 هزار و دويست يورو هستش !!! و مورسيه لگو که به نظر من برادر گالاردو است
223 هزار و هشتصد و هشتاد يورو قيمت گذاری شده است
به نظر من اگه تحولی در واردات خودرو صورت نگيره تا ده سال که هيچی ، هيچ وقت اين ماشين رو تو ايران نميبينيم

McLaren F1
3 December 2004, 02:53 PM
اصغر جان شما لمبورگيني آواتار داشتي؟؟ :(
اگه عكسي ازش دار ي يا اطلاعاتي چيزي ....
خلاصه از اين مطالب دربارش برامون بگو(اگه ميشه تو يه تاپيك جديد)
مرسي 8)

اصغر
3 December 2004, 11:11 PM
نه بابا جان همين آواتار فعليم عكس مرحوم لامبورگيني موسس كمپاني لامبورگينيه :arrow:

من يه تاپيك مفصل به اسم تاريخچه ي لامبورگيني اينجا گذاشته بودم (نويسندش دوست خوبم مهندس فرهاد بود) كه متاسفانه مثل اينكه بعد از ادغام انجمنا ناپديد شد :(

amir_CLK500
16 June 2006, 05:10 PM
اصغر جان جدی میگی این موسس لامبورگینیه؟؟؟نه باورم نمیشه خدای من.:icon_ques :icon_sad:

khoshnam55
20 June 2006, 04:42 PM
دوستان مي دونم اين موضوع در رابطه با گالاردو ايجاد شده ولي گفتم شايد براتون جالب باشه

امروز تو جردن راه مي رفتم يك لامبورگيني مورسيا لاگو امد و از كنار پام رفت رنگش قرمز و سقف چرمي داشت

شما فكر كنيد يك لامبورگيني يك دفعه بياد و از كنار شما رد شه با اون صدا { يه خفيف رد كردم }

من موندم قيمت اين ماشين با گمرك چقدر شده ولي به پلاكش دقت نكردم گذر موقت بود يا پلاك ايران

ولي به هر حال تجربه جالبي بود صداش واقعا بي نظير بود با اون رنگ ناز و سقف چرمي ولي طرف حرفه اي بود

چون خوب لايي بازي ميكرد {لاين عوض ميكرد} و عالي دنده عوض مي كرد فكر كنم بايد سفارشي باشه چون سقف نازي داشت

romeo_1593
20 June 2006, 04:49 PM
دوستان چندی پیش یه مورسیه لگوی عبور موقت تو تهران بود که شنیدم برگشته
الانم یه گالاردو تو تهران دیدم که قرمزه....در حال رانندگی ازش عکس گرفتم که کیفیتش جالب نیست....ولی امروز فردا براتون میزارم که حالی ببرین

romeo_1593
20 June 2006, 04:51 PM
راستش اون قرمزه که من دیدم فکر کنم گالاردو بود چون ار مورسیه لگویی که دفعه پیش دیده بودم کوچیکتر بود

khoshnam55
20 June 2006, 05:02 PM
دوستان اين كه من ديدم واقعا مورسيا لاگو بود چون حدودا 1 متر باهاش فاصله داشتم

و من هنوز تو سقفش موندم واقعا زيبا بود تازه دوستم اين ماشين دم سوپر ستار تو ولي عصر روز يكشنبه ديد همين قرمز

مي گه مردم دورش جمع شده بودن و با هم راجبش گفتگو مي كردن نظرات فني راجبش مي دادن

چه حالي ميده ادم يه ماشين خاص داشته باشه حالا نه به اين خاصي لامبورگيني پايين تر

Malkemid
27 June 2006, 02:49 AM
به نظر من قشنگ ترین ماشینیه که تا حالا طراحی شده..مخصوصا gallardo SE

amir_CLK500
1 July 2006, 01:53 PM
مثلا ب م و 640 و cls 500 350 ماشینای خاصی نیستند؟؟؟؟؟کسی میخواد ماشین خاص داشته باشه یه ماشین معرفی میکنم که اصالت لامبورگینی رو نداره ولی اگه بیارینش تهران ملت فکر میکنن از فضا اومدی.قیمتشم خیلی بالا نیست و از slk ارزونتره.اسمشم tvr sagaris میباشد که tvr اسم کمپانیشه و تو انگلیسه و sagaris هم خود ماشینشه.یه قیافه یه فوق العاده وحشتناکی داره که اگه یه ذره معروفتر بود پوز لامبورگینی(البته ببخشید من خودم عاشق لامبورگینیم بهتره بگم فراری)میزد.موتورش 4500 سی سی است با شش یسلندر و 2 نفر ظرفیت داره فرمونشم سمت راسته.یکی بچه ها تو دبی دیده بوده کف و خون قاطی کرده بوده...

rezasmile
27 July 2006, 01:33 PM
آقا یه چیزی میگم جان من نگید دروغ می گی.به مرگ خودم یه مورسیه لگو تویه مدرس با دوستم دیدیم.هنوز باور نمیشه.وحشتناک بود.تا یک ربع قلبم میزد.:icon_redf

z_qz54
27 July 2006, 03:03 PM
آقا یه چیزی میگم جان من نگید دروغ می گی.به مرگ خودم یه مورسیه لگو تویه مدرس با دوستم دیدیم.هنوز باور نمیشه.وحشتناک بود.تا یک ربع قلبم میزد.:icon_redf

رضا جان حق داری چون وجود داره. مجله ماشین هم به صورت گنگ اون رو تست کرده. یکی از کاربران هم چند عکس از این خودرو در سایت گزاشته بود.

z_qz54
28 July 2006, 12:42 AM
دسوتا نام تاپیک به گایاردو تغییر کرد.

علتش هم اینه که گایاردو تلفظ صحیح نام این خودرو بوده و اینرو شخصا نمیدونستم و جناب Malkemid راهنمایی کردند.

چون تلفظ صحیحش گایاردو هست...2 تا L تو خیلی از زبونها مثل اسپانیایی و ایتالیایی ی تلفظ میشه...از این بابت مطمئنم:icon_cool