PDA

View Full Version : دو مدل لوكس و گرانقيمت cls و slk مرسدس بنز در تهران

Mazhar
16 May 2005, 12:00 PM
دو مدل از جديد ترين مدلهاي بنز به نامهاي cls و slk در تهران تو يه نمايشگاه تو خيابون خرمشهر تقاطع سهروردي آورده شدند كه من از ديدن آنها ماتم برد . حدود قيمت cls هه نزديك 300 ميليون هستش. :cry: اين هم عكس و لينكش . :wink:
[Only registered and activated users can see links]

Mazhar
16 May 2005, 12:28 PM
اين هم slk

Mercedes-benz SLK 350 2dr Tip Auto (in stock) technical specification
Emissions
CO N
CO2 (g/km) 238
HC N
HC+NOx N
Noise Level dB(A) N
NOx N
Particles N
Standard Euro Emissions EURO 4
Engine and Drive Train
Camshaft DOHC
Catalytic Convertor True
CC 3498
Compression Ratio 10.7:1
Cylinder Layout V6
Cylinders 6
Cylinders - Bore (mm) 92.9
Cylinders - Stroke (mm) 86
Engine Layout NORTH SOUTH
Fuel Delivery MULTI POINT FUEL INJECTION
Gears 7 SPEED
Number of Valves 24
Transmission SEMI-AUTO
Fuel Consumption
EC Combined (mpg) 28
EC Directive 1999/100/EC Applies True
EC Extra Urban (mpg) 37.2
EC Urban (mpg) 20.2
General
Based On ID N
Coin Description 350 Tip
Coin Series N
Insurance Group 1 18
Insurance Group 2 A
Man Corrosion Perforation Guarantee - Years 30
Manufacturers Paintwork Guarantee - Years N
NCAP Front/Side Impact 9
NCAP Pedestrian 9
Safety Concerns? False
Special Edition False
Special Order False
Standard manufacturers warranty - Mileage 999999
Standard manufacturers warranty - Years 3
Performance
0 to 60 mph (secs) False
0 to 62 mph (secs) 5.5
Engine Power - BHP 272
Engine Power - KW 200
Engine Power - PS False
Engine Power - RPM 6000
Engine Torque - LBS.FT 258
Engine Torque - MKG 36
Engine Torque - NM 350
Engine Torque - RPM 3500
Top Speed 155
Tyres
Alloys? True
Space Saver? True
Tyre Size Front 225/45R17
Tyre Size Rear 245/40R17
Tyre Size Spare SPACE SAVER
Wheel Style 5-SPOKE
Wheel Type 17" ALLOYS
Vehicle Dimensions
Height 1296
Height (including roof rails) N
Length 4082
Wheelbase 2430
Width 1777
Width (including mirrors) 1969
Weight and Capacities
Fuel Tank Capacity (Litres) 70
Gross Vehicle Weight 1780
Luggage Capacity (Seats Down) N
Luggage Capacity (Seats Up) 300
Max. Loading Weight 295
Max. Roof Load N
Max. Towing Weight - Braked N
Max. Towing Weight - Unbraked N
Minimum Kerbweight 1485
No. of Seats 2
Turning Circle - Kerb to Kerb 10.51

EbliiS
16 May 2005, 08:25 PM
ديرمغان, آقا پلاك تهرانشو..همين نقره اي رو..نمايشگاه مجتبي...خ شريعتي..بعد از سيد خندان..گذاشته...منم وقتي ديدم روز اول بريدم...
اون نمايشگاهيم كه شما ميگي ديدم...هموني كه كنار پمپ بنزينه رو ميگي...؟فقط بنز داره در رنگهاي مختلف..خــيـــــلي خوبــــــــــــــه :wink:

Mazhar
18 May 2005, 09:15 AM
اين هم چند عكس از آنها

اول cls

و slk

[Only registered and activated users can see links][/img]

Mazhar
18 May 2005, 09:28 AM
ابليس جان بله همان نمايشگاه نزديك پمپ بنزين
اين هم مشخصات cls
فقط شتابو داشته باش :oops:

CLS 500:

5L V8, 225 kW
0-100 km/h in 6.1 sec
new 7-speed auto transmission, 7G-TRONIC
standard equipment include:
control and display system COMAND APS with Australia-wide DVD navigation
television tuner
CD changer
PARKTRONIC
leather interior
electric glass sunroof
steering wheel gear shift buttons
THERMOTRONIC luxury climate control
AIRMATIC DC air suspension
-inch light-alloy wheels with 245/40 R 18 tyres 18
speed sensitive power steering
SAFETY:
adaptive front airbags, windowbags and sidebags, belt tensioners and belt force limiters on all seats

CLS 55 AMG:

AMG V8 supercharged, 350 kW
5-speed auto amg AMG SPEEDSHIFT
0-100 km/h in just 4.7 sec
AMG sports suspension
high-performance AMG braking system
AMG bodystyling
18-inch AMG twin-spoke light alloys with 255/40 and 285/35 wide-base tyres

EbliiS
20 May 2005, 11:42 AM
من CLS 500 رو تو جردن پلاك تهران ديدم....واقعا برق از سرم پريد :roll: :twisted:

Mazhar
13 September 2005, 09:39 AM
از دوستان كسي قيمت جديد اين دو مدل رو داره؟

hitman
13 September 2005, 10:57 AM
هفت شهر عشق را مرسدس گشت
ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

lol
13 September 2005, 11:57 AM
من مدل S 350 L رو میدونم ولی از دو مدل بالا خیر که بستگی به آبشنهای ماشین داره که دو کولر دار 190 و تک کولر 180 م میباشد .

Mazhar
13 September 2005, 12:23 PM
من مدل S 350 L رو میدونم ولی از دو مدل بالا خیر که بستگی به آبشنهای ماشین داره که دو کولر دار 190 و تک کولر 180 م میباشد .

بجه ها م‍‍ژده :icon_sad:
من حساب كردم با اين وضعيت اگر كل حقوقم رو تا 50 سال ديگه پس انداز كنم مي تونم يكي بخرم :icon_twis

سعيد123
15 September 2005, 02:14 AM
يعنى حقوق شما حدود 320 تومان هست ؟

harzaabe
15 September 2005, 04:08 AM
دير مغان
دوست عزيز
دوست داری ما رو افسرده بکنی داداش؟

Mazhar
15 September 2005, 09:31 AM
يعنى حقوق شما حدود 320 تومان هست ؟

بنده تقريبي عرض كردم. :icon_cry: به نظر شما حقوقم خيلي زياده؟ :icon_twis

moein_id
15 September 2005, 11:36 AM
ولی بچه ها جدا از طراحی و زیبایی ماشین که باعث خشک زدن ادم سر جاش میشه اگه ببینید چه کسایی با چه تیپ و قیافه هایی و با چه فرهنگی سوار اینجور ماشینا میشن در جا سکته میزنید
من اینو خودم با چشام دیدم فکر کنم 3 سال پیش بود که یه تویوتا کمری اخرین مدل با پلاک موقت چابهار رو تو خیابون دیدم که واقعن از زیبایی فکت میفتاد با اون چراغ پیوسته و سرتاسری پشتش این یه عروس بود که با لباس عروسی تو خیابون داره راه میره و خواه نا خواه همه نگاهش میکنن اون موقع تو این ماشین دو تا بلوچ با همون لباس محلی خودشون سوار بودن که اگه تو این ماشین نبودن می خواستی 100 بزاری کف دستشون حالا اینا رو ولش کنین اونجایی که ادمو سکته میندازه اینکه اونی که کنار رانده نشسته بود صندلیو خابونده بود و یه حالتی مثل چهار زانو رو صندلی نشسته بود
فکرشو بکنید اقتصاد و پول این کشور دست چه کساییه ....

sadegh451
25 September 2005, 08:46 PM
با سلام.
من گرانترین خودرویی را که در ایران دیده ام و اتفاقا برای فروش گذاشته شده بود یک دستگاه مرسدس مک لارن
.اس ال ار جی تی ار گذر موقت بود که قیمت آن را 650 میلیون تومان بود و اجازه تمدید پلاک نیز نداشت.
و بر طبق شنیده هایم اگر نمره گذر موقت تمدید نشود و در داخل کشور مانده باشد مصادره میشود

Mazhar
25 September 2005, 11:53 PM
صادق جان مطمئني اين ماشين رو ديدي يا اينكه خواب ديدي!!!!!!
من كه حاظرم براي ديدن يه همچين ماشيني تا كوه قافم برم.

kinz
26 September 2005, 01:04 AM
هفته پیش برای کاری صبح استادیوم ازادی بودم بعد از بازی استقلال یکی از بازیکنان این تیم که اسمش یادم نمیاد فکر کنم نیک بخت و یا ... بود موی بلندی داشت به هر حال یکی از این مرسدس های 300 میلیونی پلاک شده رو سوار شده بود که جلوی ما سقف اتومبیلش رو بست و به شکل فجیعی گاز داد که داشت میگرفت به ماشین جلویی!! وقتی روزنامه ورزشی میخرین یک بار به این مسئله فکر کنید بعد روزنامرو بخرین!

سعيد123
26 September 2005, 01:33 AM
يعنى براى يه كولر اضافى 10 ميليون بايد بديم ؟!! :icon_razz :icon_roll :icon_roll

sadegh451
26 September 2005, 02:44 PM
من آگهی فروش اونو توی روزنامه پیدا کردم و ماشین هم مدل 2003 و توی کرج بود .البته قضیه مربوط به قبل از عیده و و فکر می کنم به خاطر اینکه ماشین های 8 سیلندر به بالا رو نمره نمی کنند و گذر موقت هم جمع شده تا حالا برگشته باشه دوبی .برای تصدیق حرفهایم کافیه نیازمندیهای همشهری رو که برای قبل از عیده جستجو کنید.در باره cls هم در نمایشگاهی که در هتل استقلال در اسفند برپا شده بود و از مدل های مختلف بنز ثبت سفارش می کردند قیمت 350 cls حدود 145 میلیون تومان بود .

booleck
27 September 2005, 09:57 PM
من تا به حال 2 تا از اين سی ال اس هرو تو مشهد با پلاک ايران12 ديدم!!!!!!

sazami
28 September 2005, 05:21 PM
دوستان عزیزم امروز روز وقتی تو تهران فراری و لامبورگینی میشه دید اونم نه یک بار و دو بار ، بنز که دیگه چیز مهمی نیست .
آییییییییییییییییییییییییییییی دوست دارم بدونم که اونایی که سوار میشن چه کارن !! آدم ببینه چیکار کردن بره دونبال بیزنسشون.
یگی از بچه ها به شوخی میگفت اینا تو گلدکوِییستن :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

kima
29 September 2005, 09:47 PM
عکسش که خیلی کف آوره
لامصبا معلوم نیست چی ساخن انقدر خوشکله و ابهت داره

m16586
30 September 2005, 06:17 PM
دیشب تو پمپ بنزین شریعتی نزدیک تجریش یک CLS 55 AMG جلوی من داشت بنزین میزد همه آدمای تو پمپ بنزین دهنشون سه متر ونیم باز مونده بود واقعا روندن اون ماشین با 469 اسب قدرت موتور واااااای چه حالی میده شتاب 0-60 مایل اون 4.5 ثانیه رنگش هم سفید بود پلاک سری ط

hamed.black
17 October 2005, 11:26 AM
من 4 ساله پیش اس ال کا دیدم کروک فلزی سی ای اسم که پر شده لا اقل دمه خونه ما یه 7 و 8 تا از اینا هستش مزدا 6 بی ام دبلیو سری 6 و...... کلی هست فقط کافیه شبا بیایی بیرون تو خیابون ولیعصر کلی ماشینه عجیب غریب میبینی..........

محمد رضا محمدي
17 October 2005, 12:07 PM
m16586 مطميني cls55 بوده ؟؟
گويا نيروي انتظامي براي حجم و قدرت خودروهاي وارداتي سقف معيني تعيين كرده مثلن حجم بالاتر از 3000 سي سي نباشه !!

m16586
17 October 2005, 12:44 PM
نزدیک یک ربع تو پمپ بنزین تجریش پشت سرش ایستاده بودم دو تا پسر جوون هم راننده و سرنشینش بودند دقیقا این بود

CLS55 سمت چپ صندوق
AMG سمت راست صندوق

چهار تا خروجی اگزوز داشت

در مورد محدودیت ورود هم احتمالا در قانون یک تبصره هایی هم پیدا میشه :icon_evil

po2ya
17 October 2005, 01:54 PM
محمد رضا جان هیچ محدودیتی برای حجم موتور نیست ! چون هم slr mclaren هست تو ایران هم فراری 360 اس÷ایدر هم همه رقم بنز فقط تنها ماشینی که تو ایران نیوومده لامبورگینی هست که اونم اصلا راه نداره بیاد و ایران چون شدیدا کفش داغوون میشه چون برای اینکه بره تو ÷م÷ بنزین ارتفاعش رو که بیاری بالا حدود 4 انگشت بزور زیرش جا میشه ÷س هیچ رقمه هیچ کسی نمیاره این ماشینو!
مزدا 6 که نقل و نباط شده

فقط در مورد وارد کردن لندکروزر 6 و 8 سیلندر گیر دادن که او.نا هم شدیدا بنزین میخورن! و گرنه اونا رو هم میاوردن!

hamed.black
17 October 2005, 03:54 PM
راستی من یه کادیلاک ctx هم دیدم عجب چیزی بود.................

mohammad_xlr
19 October 2005, 08:33 PM
ماشین های اروپایی هر چی هم که باشن ارزش قیمتشونو ندارن.ماشین فقط امریکایی که از هیچ نظر کم نمیاره.من خودم چند ماه پیش یکدستگاه هامر در اختیارم بود واااااااای عجب غولی بود البته ماله دوست بابام بود که از روسیه اورده بود.تو جاده چالوس باور کنید یه ترافیکی پس وپیش ما بود که بیا و ببین.هر وقت که ما میخواستیم سبقت بگیریم صد تا ماشین با ما سبقت میگرفتن که از دیدن ماشین عقب نمونن.حالا این که هامر بود ببین کادیلاک که شاه ماشینهای امریکایی هست چیه؟!!!!!

Amir Dalili
1 November 2005, 12:38 AM
قیمت cls500در حدود 150میلیون تومنه (موثق)

Mohsen1001
1 November 2005, 02:51 AM
قیمت cls500در حدود 150میلیون تومنه (موثق)
دقیقا همینطوره اینقدر بزرگش نکنید300 میلیون :icon_sad:

من خودم با یه cls 500 تو دریاکنار کورس گذاشتم :icon_arro :icon_cool حالا ماشینم چیه؟؟ 206 تیپ5 :icon_evil

دوتا خانوم هم توش بودن چنان گاز داد رفت که من فقط موقع ترمز کردن بخاطر دست انداز ها بهش میرسیدم.

ولی واقعا چیز خوفناکی بود توش رو که نگو اخه یخورده باهاشون در حال حرکت حرف زدیم من توشو که دیدم کف بر شدم خیلی توپ بود.

m16586
1 November 2005, 11:10 AM
دقیقا همینطوره اینقدر بزرگش نکنید300 میلیون :icon_sad:

من خودم با یه cls 500 تو دریاکنار کورس گذاشتم :icon_arro :icon_cool حالا ماشینم چیه؟؟ 206 تیپ5 :icon_evil

دوتا خانوم هم توش بودن چنان گاز داد رفت که من فقط موقع ترمز کردن بخاطر دست انداز ها بهش میرسیدم.

ولی واقعا چیز خوفناکی بود توش رو که نگو اخه یخورده باهاشون در حال حرکت حرف زدیم من توشو که دیدم کف بر شدم خیلی توپ بود.

حالا حساب کنید که cls 500 موتورش 302 اسب قدرتش هست مقایسه کنید با cls55 که 467 اسب اونو یدک می کشند :icon_sad: :icon_wink

mohammad_sae
1 November 2005, 04:19 PM
بنز هم شد ماشین.فقط گرونن به درد ادمهایی که میخواهند پولدار بودنشونو ثابت کنن میخوره.علت گرونیش هم خوبیش نیست واسه این که المان نفت نداره مجبوره نفت گرون بخره و ماشهنها رو گرون بفروشه.من خودم با ماشینم تو تهران با هر ماشینی کورس گذاشتم به گردش هم نمیرسید تو 160 تا معکوس میکشید!!ماشینم(hummer h2 2003) بود به هر حال هیچ ماشینی به پای امیکایی ها نمیرسه.حتی خود بنز هم ماشینهای مخصوص امریکاش با معمولی ها زمین تا اسمون فرق داره.خودتون تو سایتش مقایسه کنید.اینهم عکسش :icon_cool

حجم موتورش هم 6000سی سی هست تقریبا اندازه ی موتور لودر!! اینم یه عکس دیگه

اگه کل دنیا رو زیر ورو کنید مطمئنم نمیتونید رو این ماشین ماشینی پیدا کنید505 اسب بخار قدرت.چرخهای دو تکه از جنس الیاف کربن با پره هایی از جنس منیزیم.دیسکهای ترمز سوراخدار از جنس سیلسکون کارباید.دوربین دید عقب.صفحه ی نشان دهنده ها از نوع lcd خبری از عقربه نیست مثل مانیتور کامپیوتره.سیستم هشدار حرکت در لاین مورد نظر.نمایش اطلاعات بر روی شیشه ی جلو(hud) سیستم هشدار دهنده ی نقطی کور جانبی .خودتون قضاوت کنین.اصلا تا به حال اسم این سیستم ها رو هم شنیده بودید.نکته ی مهم:19 مورد از سیستمهای بکار رفته بر روی این ماشین تا به حال روی هیچ ماشینی استفاده نشده است.قابل توجه بنزی ها وبی ام و ای ها.. :icon_sad:

cadillac sae 100این دیگه آخرشه

hamed.black
5 November 2005, 05:38 PM
اصلا جای حرف نذاشتی که چیزی بخواد کسی بگه...........

پارسا
12 November 2005, 09:27 AM
اگه کل دنیا رو زیر ورو کنید مطمئنم نمیتونید رو این ماشین ماشینی پیدا کنید505 اسب بخار قدرت.چرخهای دو تکه از جنس الیاف کربن با پره هایی از جنس منیزیم.دیسکهای ترمز سوراخدار از جنس سیلسکون کارباید.دوربین دید عقب.صفحه ی نشان دهنده ها از نوع lcd خبری از عقربه نیست مثل مانیتور کامپیوتره.سیستم هشدار حرکت در لاین مورد نظر.نمایش اطلاعات بر روی شیشه ی جلو(hud) سیستم هشدار دهنده ی نقطی کور جانبی .خودتون قضاوت کنین.اصلا تا به حال اسم این سیستم ها رو هم شنیده بودید.نکته ی مهم:19 مورد از سیستمهای بکار رفته بر روی این ماشین تا به حال روی هیچ ماشینی استفاده نشده است.قابل توجه بنزی ها وبی ام و ای ها.. :icon_sad:
المانهايي که ذکر فرموديد در بسياري از خودروهاي حال حاضر موجود است . البته اگر 19 مورد فوق را مي فرموديد قضاوت بهتري را مي تواند داشته باشد .
جالب است بدانيد که :
در حال حاضر شرکتهاي خودرو سازي خودروهاي سوپرلوکس - نه زانتيا سوپر لوکس ايران - مي سازند که فقط به چند المان آن اشاره مي کنم .
1- قابليت هدايت اتومبيل بدون راننده از طريق اينترنت !!! ( آيا مي توانيد تصور کنيد ... )
2 - قابليت کنترل کامل اتومبيل از طريق اينترنت مثل روشن - خاموش - اطلاع از وضعيت دما ..... ( آيا مي توانيد تصور کنيد ... )
3 - کم کردن تصادفات از طريق کنترل هوشمند در زمان رانندگي ( اينجانب اين خودرو را در نمايشگاه فرانکفورت سال 98 !!!!! نمونه آزمايشگاهيش را ديدم ) جالب است بدانيد که زماني که راننده براي سبقت اقدام مي کند يا سرعت آن با استانداردهاي موجود - فاصله از خودروي جلويي به اندازه طول خودرو - همخواني نداشته باشد با هشدار دادن به راننده سرعت را کاهش مي دهد يا اجازه سبقت را از راننده مي گيرد )
4 - بالابردن شتاب خودرو به ميزان 7/3 ثانيه .... ( تصور کنيد در کمتر از 4 ثانيه سرعت از صفر به 100 برسد )

تا نظر اساتيد چه باشد ...

mohammad_sae
13 November 2005, 05:23 AM
المانهايي که ذکر فرموديد در بسياري از خودروهاي حال حاضر موجود است . البته اگر 19 مورد فوق را مي فرموديد قضاوت بهتري را مي تواند داشته باشد .
جالب است بدانيد که :
در حال حاضر شرکتهاي خودرو سازي خودروهاي سوپرلوکس - نه زانتيا سوپر لوکس ايران - مي سازند که فقط به چند المان آن اشاره مي کنم .
1- قابليت هدايت اتومبيل بدون راننده از طريق اينترنت !!! ( آيا مي توانيد تصور کنيد ... )
2 - قابليت کنترل کامل اتومبيل از طريق اينترنت مثل روشن - خاموش - اطلاع از وضعيت دما ..... ( آيا مي توانيد تصور کنيد ... )
3 - کم کردن تصادفات از طريق کنترل هوشمند در زمان رانندگي ( اينجانب اين خودرو را در نمايشگاه فرانکفورت سال 98 !!!!! نمونه آزمايشگاهيش را ديدم ) جالب است بدانيد که زماني که راننده براي سبقت اقدام مي کند يا سرعت آن با استانداردهاي موجود - فاصله از خودروي جلويي به اندازه طول خودرو - همخواني نداشته باشد با هشدار دادن به راننده سرعت را کاهش مي دهد يا اجازه سبقت را از راننده مي گيرد )
4 - بالابردن شتاب خودرو به ميزان 7/3 ثانيه .... ( تصور کنيد در کمتر از 4 ثانيه سرعت از صفر به 100 برسد )

تا نظر اساتيد چه باشد ...
کاملا اشتباه میفرمائید این نشان از بی اطلاعی شما دارد من که اینها رو از خودم در نیاوردم.این اتومبیل در کنگره ی جهانی انجمن مهندسین خودرو sae از طرف کادیلاک معرفی شده و تمامی اطلاعات موثق میباشد.در ضمن صدمین صال تاسیس این کنگره نیز میباشد.البته سال 2005 ماهشو دیگه نمیدونم.در ضمن میتونی سری به سایتsae.org بزنی حتما متوجه میشی که حرفهای من کاملا موثق میباشد فقط تو سایت باید خودت بگردی پیدا کنی مسیر دقیقش یادم نیست.اینهم عکسی از نمایشگرهای این خودرو.در ضمن تمامی مطالب بالا رو که گفتی خوندم ومیدونستم فقط مورد 4 کمی گنگ وبچه گانه است چه سیستمی باعث این بازدهی بهتر میشود؟همینجوری یه چیزهایی نوشتی دیگه...در ضمن چند مورد از المانها در موضوع قبلی ذکر شده بدقت بخون این هم چند تای دیگه:سیستم ناوبری3-d آئینه ی دید عقب داخلی همراه با یک صفحه ی lcd کوچک درون آن جهت نمایش تصویر کامل صندلی عقب.دیفرانسیل لغزش محدود الکتریکی.اینها رو اضافه کن به موضوع قبلی که چند مورد هم اونجا نوشتم.و دیگه نگو المانها را ذکر کنید.در ضمن شتابش رو دقیق نمیدونم ولی مطمئنم زیر 4 ثانیه هست چون مدل فعلی موجود در بازار یعنی sts-v شتابش تا 100 کیلومتر 4و2 دهم ثانیه هست.

mohammad_sae
13 November 2005, 06:14 AM
در ضمن من یک دستگاه hummer h2 2003دستم بود فرصت مناسبی بود برای آزمایش به نظر من از هیچ لحاظ جلوی خارجیهای هم سنش کم نمی آورد.البته این ماشینsuvهست یا بهتر بگم فکر کنمbiggest suvباشه بعد از فرد اکسکرزن ولی به هر حال من اینو با هم سن وسالهای خیابونیش هم مقایسه میکردم از هیج لحاظ کم نمی آره.البته فقط از نظر سرعت که رو 200 تا محدود بود ولی از لحاظهای دیگه مثل شتاب و راحتی و امنیت وغیره اصلا جلوی نا رقبای اروپائیش میگم نارقبا چون این خودرو اس یو وی هست وباید با اس یو وی مقایسه بشه کم نمی آورد.بنز وبی ام و وماکسیما وغیره حالیش نبود از لحاظ شتاب که هیچکدوم به پاش نمیرسیدن.فکرشو بکن 6000 سی سی حجم موتورشه.در ضمن وقتی زیادی به این اسباب بازیهای اروپایی نزدیک میشدی احساس نمیکردی که ماشینها به هم بخورن بلکه احساس میکردی که داری میری روی اون.به هر حال عکسهاشو تو همین تاپیک آپلود کردم میتونی ببینی.در ضمن چون تو کشور ما سیاست تحریم امریکا جاری هست اجازه ی تبلیغات رو نمیدن.اصلا خوبشونو بد نشون میدن اینو که فکر کنم هم عقیده باشیم از تلویزیون ایران کاملا معلومه.نمیخواهم بحث سیاسی بشه.حتی این ماشینو چون ساخت امریکا بود نذاشتن نمره بشه فقط 3 ماه روندیم جاتون خالی.در ضمن من مطمئن هستم که در آینده ای نزدیک کادیلاک علمدار صنعت خودرو خواهد شد.دیر و زود داره ولی سوخت وسوز نداره.تاریخ در اینمورد قضاوت خواهد کرد.البته مدلهای جدید موجودش در بازار شوک بزرگی رو به صنعت خودروی اروپا زده ولی متاثفانه به دلایلی که ذکر کردم زیاد نمیزارن به گوش ما برسه.البته ماشینهای زاپنی بدلیل بعضی از خلاقیتها و کیفت خوبشون از نظر من جای بحث دارن.البته از جدیداش سوای مدلهایی که داخل کشور تولید میشه من مدل lexus lx470 را تست کردم عالی بود.بنظرم از زاپنی ها lexus,infiniti,حرف ندارن.اینهم یه عکس از لکزز

MrDj
21 January 2006, 08:48 PM
محمد رضا جان هیچ محدودیتی برای حجم موتور نیست ! چون هم slr mclaren هست تو ایران هم فراری 360 اس÷ایدر هم همه رقم بنز فقط تنها ماشینی که تو ایران نیوومده لامبورگینی هست که اونم اصلا راه نداره بیاد و ایران چون شدیدا کفش داغوون میشه چون برای اینکه بره تو ÷م÷ بنزین ارتفاعش رو که بیاری بالا حدود 4 انگشت بزور زیرش جا میشه ÷س هیچ رقمه هیچ کسی نمیاره این ماشینو!
مزدا 6 که نقل و نباط شده

فقط در مورد وارد کردن لندکروزر 6 و 8 سیلندر گیر دادن که او.نا هم شدیدا بنزین میخورن! و گرنه اونا رو هم میاوردن!
بنده خودم از دو سه سال پیش تا حالا چندین و چند بار در پاسداران و همینطور دور پارک نیاوران لامبورگینی دیابلو دیده بودم. امسال چند مورد مورسیه لاگو هم دیده ام
:icon_ques

mmemme
28 January 2006, 12:34 PM
خيلی واسم جالبه که اینا يه ماشين 80 مليونی(cls) رو ميدن 300 مليون
يعنی تقريبا 4 برابر
بگيم 20 مليون هزينه حمل و نقل باشه 200 مليون دارن سود ميکنن

MrDj
5 February 2006, 01:36 AM
خيلی واسم جالبه که اینا يه ماشين 80 مليونی(cls) رو ميدن 300 مليون
يعنی تقريبا 4 برابر
بگيم 20 مليون هزينه حمل و نقل باشه 200 مليون دارن سود ميکنن
دو سال پیش بنز الگانس 30 ملیونی رو از عراق آوردن 5 ملیون با پارتی از طرف بِیت نمره کردن و فروختن 90 ملیون!ا
:icon_excl

MrDj
5 February 2006, 01:57 AM
البته مورد های خیلی اسید تری هم هست. مثلا یکی بود تو یافت آباد فراری مودنا قرمز رنگ نمره کرده داشت که همچین ماشینی رو اگه میخواستی از گمرک بیاری با توجه به گمرک 800 درصدی اون موقع بالای 1 میلیارد آب میخورد. که قارون هم بود ماشین 300 هزار دلاری رو یک ملیارد تومن پول نمیداد اونم واسه جاده ها و خیابون های اینجا! البته کانالهای وارداتی بی ام و مشخص شده هست اما ماشین های سوپر لوکس و سوپر اسپورت که گاها دیده میشه و پلاک دائم خورده و آدم با دیدنش هوش از سرش میپره که صاحب ماشین چقدر پول داشته که تونسته با این تعرفه گمرک این ماشین رو وارد کنه! اینا همه اش قاچاق هست و اکثرا دست دوم تمیز و چند کیلومتری کارکرد دارن و به همین خاطر معمولا خیلی پایین تر از صفر خریداری میشن و به مشتری گرونتر از صفر فروخته میشن! البته نه گرونتر از گمرک که خریدار داشته باشن. ابنم بگم که اینایی که گفتم برای ماشین های سوپر لوکس و یا سوپر اسپورت پلاک دائم بود نه پلاک موقت

MrDj
5 February 2006, 02:13 AM
ماشین های اروپایی هر چی هم که باشن ارزش قیمتشونو ندارن.ماشین فقط امریکایی که از هیچ نظر کم نمیاره.من خودم چند ماه پیش یکدستگاه هامر در اختیارم بود واااااااای عجب غولی بود البته ماله دوست بابام بود که از روسیه اورده بود.تو جاده چالوس باور کنید یه ترافیکی پس وپیش ما بود که بیا و ببین.هر وقت که ما میخواستیم سبقت بگیریم صد تا ماشین با ما سبقت میگرفتن که از دیدن ماشین عقب نمونن.حالا این که هامر بود ببین کادیلاک که شاه ماشینهای امریکایی هست چیه؟!!!!!
این هامر ها ماشین های غولی هستند. همین زمستان چند هفته پیش که برف آمده بود من و دوستم سوار پراید بودیم شب بود داشتیم پارک نیاوران رو به سمت بالا از فرط یخ زدگی خیابوون به زور میرفتیم و اسکی میکردیم اومدیم از میدون بریم داخل باهنر یک دفعه دیدیم یک هامر زرد غول از طرف کاشانک به طرف ما اومد گفتیم له شدیم رفت. اما با اینکه خیابوون یخ زده بود خیلی راحت دور زد رفت. از نظر بزرگی از تویوتا هایلوکس بزرگتر هست . بیشتر شبیه به تانک بود تا ماشین

salar68
5 February 2006, 06:08 PM
سلام

والا فقط سوارش شین دیگه پیاده نمی شین

بنا به دلایلی با یکی از این ها نزدیک 1 هفته پشت سر هم سفر داشتم

اینو بگم ماله من نبود پشتش هم نبودم توی جاده
توی سرعت گرفتن فوق العاده اما رفیق ما بیشتر از 160 تا نمی رفت یکی جاده خوب بود دومیش این که یه بار تند می رفته داشته می زده لهش می کرده
از هر چیش بگم کم گفتم من چند ساعتی رانندگی کردم
خستگی رانندکی 0 است !

خدا قسمت کنه ببینم دوباره

من هم که حقوق و کار نمی کنم ولی فکر کنم وقتی کار هم کردم 40 سالی طول بکشه !

تو یه فروم دیگه عکس و راهنمائی و ... که خودم ازش گرفتم را گذاشتم به طور کامل اگر می شد که نم یشه حتما می ذاشتم اینجا !

پسره که داشت چند ماه قلش یه بی ام و 105 ملیونی را زده بود له کرده بود که کلی از قمیتش افتاد و فروختند حدود 40 تا اروزن تر فروختند یه ماه نشد اینو خرید !

Mazhar
6 February 2006, 11:30 AM
ظاهرا هامر سوارها همچين كم هم نيستند.
خدا زياد كنه ولي من فكر نمي كنم بشه تا 400 سال ديگه هم خريدش.

saber2q
2 May 2006, 08:56 PM
بنز ماشين گرونيه (شايد هم بيش از حد گرونه يعني يه مقداري بايد بيشتر پول بديد براش كه در حقيقت پول اسمشو داري ميدي چون اسمش بنزه)
شايد بعضي ها بگن كه چه دليل داره وقتي ميشه با نصف پولي كه بابيت بنز ميديم يه ماشين ژاپني بخريم با همون امكانات و شايد بيشتر ولي بريم بنز بخريم.
ولي به نظر من پولي كه بابت بنز ميديد ميتونه براتون يك عمر كار كنه/ حالا كاري به پيشرفت تكنولوژي ندارم، فرض ميكنيم كه شما براتون مهم نيست كه چه چيز جديدي چند سال ديگه مياد به بازار
ولي اين چيزي كه ميگم واقعا تجربه كردم
بنز 93 از همون سال 93 خريديم و 5هزارتا كار نكرده بود كه يه پاترول با 80تا سرعت زد و لهش كرد. اولا به علت محاسبات تصادفاتيش كل ضربه تو خود صندوق (گلگير ها و درب صندوق) جمع شد و هيچ صدمه اي به شاسي هم نخورد، كاري هم به افت قيمت اصلي اين ماشين بعد از تصادف ندارم ولي باور كنيد كه هنوز كه هنوزه بعد از تعمير انگار نه انگار كه اين ماشين چنين تصادفي كرده.
بنز ماشينيه كه هيچ وقت خودشو نميندازه
ولي ماشين ژاپني با وجود ضرافتي كه داره و نرمي و زيبايي كه داره 2سال كه سوارش بشيد بدون اينكه تصادفي باهاش بكنيد و رانندگيه عادي رو بكنيد من بهتون قول ميدم كه الان از سر و صداي ايجاد شده تو اطاق ناراحتيت.
يه دست انداز كه ميندازيد دياق كج ميشه ولي با بنز هر دو چرخ رو انداختيم تو جوب طوري كه فكر نميكرديم دوباره بتونه راه بره ولي يك ذره صدمه نديد.

بنز قيمتش تو استحكامشه كه 40سال هم ميتونه با شما بمونه ولي كجا تويوتا ميتونه 40سال با شما باشه؟
؟؟؟؟

تا حالا فكر كرديد كه چرا به تاكسي و پليس و امبولانس و ..... بنز ميدن؟ مگه بنز گرونتر از ماشين هاي ديگه نيست؟ مگه نميشه با اين پولها ماشين هاي شيك تر و.... خريد؟؟؟؟

مهدي پاشايي
5 May 2006, 12:32 AM
دوستان بنز سوار سوال داشتم بنزي ديدم e 220 مدل 94 انژكتور سرمه اي تميه 180 تا هم كار كرده قيمت 24 تا ميارزه يا نه ؟
و موتور مشكي و اتاق كوپه abs كولر

amir_CLK500
17 May 2006, 07:19 PM
از بنز اصلا خوشم نمیاد.پیرمردیه(البته بجز رویای من SLK).ب ام و یه چیز دیگه اس خیلی جوون پسنده.ولی از نظر استحکام حرف این دوستمونو قبول دارم بنز حرف اول میزنه.ب ام و از نظر موتوری خیلی زود خودشو میندازه و خراب میشه(البته میگم خراب میشه یه موقع فکر نکنید مث ماشینای ایران خودرو و سایپاس که هر 20000 تا باید کلی خرجش کنید نه).

ParsCommunity
18 May 2006, 12:57 PM
یعنی مثلا cls رویای شما نیست؟
فقط slk ؟!!
من خودم از بنز خوشم نمیاد
ولی cls کجاش پیرمردیه؟

XELTEK
18 May 2006, 01:31 PM
خدا نصیب ما بدبخت بیچاره ها هم بکنه !!!

saber2q
18 May 2006, 10:50 PM
الان گرونترين بنز تو ايران S350 2006 هست كه لوكس ترين و بزرگترين و پيرمردي ترين و گرونترين ماشينه تو تهرانه و قيمتش تا 230ميليون تومن هم هست. (فكر كنم!!!!)

ParsCommunity
19 May 2006, 10:51 PM
توی زعفرانیه خیابون پسیان سفارت مصر یکدونه داره ، البته سیاسیه! :icon_wink

ATOS
20 May 2006, 11:50 AM
الان گرونترين بنز تو ايران S350 2006 هست كه لوكس ترين و بزرگترين و پيرمردي ترين و گرونترين ماشينه تو تهرانه و قيمتش تا 230ميليون تومن هم هست. (فكر كنم!!!!)
شايعه سازي ممنوع:icon_mad:
مدل كلاسيك 130.000.000 تومن و مدل جديد 150.000.000 تومن
.
هيچ ميدونيد اگه ايران چزو سازمان تجارت جهاني بشه قيمت همين بنز ميشه 75.000.000 تومن:icon_cool
و ايران خودرو بايد تغيير كاربري بده و بستني چوبي توليد كنه:icon_mad:

Mohsen_bayern
20 May 2006, 12:38 PM
ببخشيى كسي ميىونه قيمت هامر دنىه؟

MerDaX
20 May 2006, 01:54 PM
آقا من توي كار مدل ماشين و اينا نيستم ولي يه رفيق من اومد بره از دوبي benz SLR mcLARen بياره نميدونم چرا ولي بهش گفتن نميتوني بياريش توي ايران.الان يه 2 هفته اي هست دوبيه هي دنبال اينه كه اگه توي ايران هست چنده واگه ميتونه بياره چرا همچين چيزي بهش گفتن.
حالا اين ماشين توي تهران هست ؟

Evanescence
20 May 2006, 03:22 PM
آقا من توي كار مدل ماشين و اينا نيستم ولي يه رفيق من اومد بره از دوبي benz SLR mcLARen بياره نميدونم چرا ولي بهش گفتن نميتوني بياريش توي ايران.الان يه 2 هفته اي هست دوبيه هي دنبال اينه كه اگه توي ايران هست چنده واگه ميتونه بياره چرا همچين چيزي بهش گفتن.
فکر کنم 8 سیلندر باشه و خودروهایی که موتور 8 سیلندر دارن مجوز واردات بهشون داده نشده

MerDaX
20 May 2006, 04:03 PM
آره شنيده بودم.چون ميتونن ماشيناي پليسو بخورن ديگه.نه؟:icon_evil

saber2q
20 May 2006, 08:09 PM
شايعه سازي ممنوع:icon_mad:
مدل كلاسيك 130.000.000 تومن و مدل جديد 150.000.000 تومن
.
هيچ ميدونيد اگه ايران چزو سازمان تجارت جهاني بشه قيمت همين بنز ميشه 75.000.000 تومن:icon_cool
و ايران خودرو بايد تغيير كاربري بده و بستني چوبي توليد كنه:icon_mad:
من مدل آوانگارد 2006 رو گفتم ضمنا قيمتي كه الان تو ايران به فروش ميرسه نه قيمت كمپاني
نمايشگاه مجتبي بالاتر از سيد خندان يه نمونه 210تومنيش رو داره با رنگ بادمجوني
يكي هم توي خيابون مطهري اسم نمايشگاه رو نميدونم با رنگ سفيد 230 ميگفت
البته زياده ولي من اين دو تا نمونه رو مثال زدم كه بدونيد همين قيمته
ولي يه چيز ديگه كه هست ممكنه بتونيد همين مدل S350 2006 رو در نوع كلاسيك با نصف اين قيمت پيدا كنيد چون قيمت بنز با توجه به آپشنالي كه روشه مستقيما تغيير ميكنه و مثل تويوتا نيست كه يك مدل و يا احيانا 2-3 مدل داشته باشه
حتي ميشه گفت كه شما نميتونيد 2تا بنز رو پيدا كنيد كه دقيقا عين هم باشن از نظر امكانات و موقع خريد مستقيم از كارخانه يك ليست 20برگي ميذارن جلتون كه با علامت زدن بر روي آپشن هاي مورد نظر قيمت نهايي رو محاسبه ميكنن و...
اين ليست يك زماني تو سايت بنز هم بود ولي من جديدا نديدم

ATOS
20 May 2006, 08:50 PM
فکر کنم 8 سیلندر باشه و خودروهایی که موتور 8 سیلندر دارن مجوز واردات بهشون داده نشده
دقيقا:icon_cool
ايراني ها حق ندارن سوار موتورهاي بالاتر از 250CC بشن و اتومبيل هاي بالاي 8 سيلندر براشون جيززه:icon_mad:
ولي در رو يه پاشنه نميچرخه:icon_razz

amir_CLK500
20 May 2006, 09:16 PM
این دوستتون فکر نکرده که این ماشینو بیاره تهران بدلیل ارتفاع کمش زیرش داغون میشه؟؟؟؟؟ضمنا معلوم نیست این ماشینا با اب و هوای ایران سازگار باشن و مشکلات زیادی رو درست میکنن.شما bmw va benz که میبینید کلی دستکاریش میکنن بعد وارد ایرون میشه.مث کمکاش که مخصوص خیابونای ایران بهسازی میشه.

ParsCommunity
20 May 2006, 10:15 PM
من یادم رفت cls رو بنویسم.cls عشق منه اگه اسمم و امضام و اواتارم رو دقت کرده باشید پی به این موضوع میبرید.:icon_wink :icon_wink .
اوکی! ولی حالا چرا 55 amg نه؟!

amir_CLK500
21 May 2006, 01:04 PM
اوکی! ولی حالا چرا 55 amg نه؟!
amg 55 خیلی گرونتر میشه چون یه تیونینگ اساسی میشه و میتونه 350 الی 360 تا سرعت بره ولی به همینشم راضیم انشالله یه روز بخرمش:icon_mrgr :icon_mrgr :icon_eek: :icon_arro :icon_arro :icon_arro

ParsCommunity
22 May 2006, 04:21 PM
amg 55 خیلی گرونتر میشه چون یه تیونینگ اساسی میشه و میتونه 350 الی 360 تا سرعت بره ولی به همینشم راضیم انشالله یه روز بخرمش:icon_mrgr :icon_mrgr :icon_eek: :icon_arro :icon_arro :icon_arro
انشاالله
تو هم دعا کن من یک رولزرویس فانتوم لیموزین بخرم :icon_wink
راستی وقـتی bmw نمایندگی داره ، رولزرویس هم میشه از نوریانی خرید؟

po2ya
22 May 2006, 06:38 PM
ضمنا معلوم نیست این ماشینا با اب و هوای ایران سازگار باشن و مشکلات زیادی رو درست میکنن.شما bmw va benz که میبینید کلی دستکاریش میکنن بعد وارد ایرون میشه.مث کمکاش که مخصوص خیابونای ایران بهسازی میشه.

lپگه پرایده رفت تو شمال به پر پر بیافته یا کمکاش داغوون بشه؟!!!
یکم سنجیده تر شخن بگوووید!

meslehichkas
25 May 2006, 01:26 AM
بالاخره بنز E-Class در داخل مونتاژ شد
( قطعاته اصلي فقط آلمانيه (خدا به خير كنه :icon_twis )
در ضمن ثبته نامش هم تا 10خرداد ادامه داره
قيمت رو فردا ميدم

salar68
25 May 2006, 01:52 PM
سلام

توی ایران خودرو دیزل تولید می شه

پس دیگ هاین جند مدل را جزو ماشین های خارجی به حساب نیارید
یا تو بخش ایران خودرو بحث کنید یا اتومبیل مونتاژ

بنز هم ایرانی شد

yzf
25 May 2006, 02:01 PM
منظورت همون محصول شرکت تاپ خودرو هستش آره ؟

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

z_qz54
25 May 2006, 03:07 PM
خدارو شکر ، چند مدل میزنن ؟

DictatoR
25 May 2006, 06:26 PM
سلام...خدا رحم کنه...از فردا شاهد اتومبیل های جدیدی خواهیم بود...بنز با موتور پیکان...بنز با موتور براوو...بنز ملی...بنز با بدنه RD با آرم NISSAN...:icon_razz

parsboy
25 May 2006, 06:37 PM
خدارو شکر ، چند مدل میزنن ؟

در مرحله اول مدل E350 مونتاژ میشود
در مراحل بعدی دو مدل E280 و E200

z_qz54
25 May 2006, 09:29 PM
e350 3500 سی سی هستش؟

kevin_m_bb
26 May 2006, 06:46 PM
دوستان به نام تاپیک توجه کنید
مطالب طنز رو در قسمت مربوط وارد کنید نه در این تاپیک
متاسفنه تاپیک های موجود در بخش خودرو پراز همین پست های طنز گونانه است

meslehichkas
27 May 2006, 01:08 AM
البته به آقاي بنز و دختره گراميشون مرسدس جسارت نشه
اما من وقتي نماي داخليه بنز رو ديدم يه جورايي ياده سمند افتادم ( با اون طرحه چوب و رنگه كرم و ...)
بنظرتون همچين چيزي هست يا من تصور ميكنم ؟!!!
( نا گفته نمونه قبل از هر چيز از اين مقايسه پشيمونم و معذرت ميخوام :icon_redf اما خوب سمند يادم اومد نميدونم چرا )

amir_CLK500
27 May 2006, 11:35 AM
انشاالله
تو هم دعا کن من یک رولزرویس فانتوم لیموزین بخرم :icon_wink
راستی وقـتی bmw نمایندگی داره ، رولزرویس هم میشه از نوریانی خرید؟
دقیقا نمیدونم خریدنش به صرفه نیست
ولی lپگه پرایده رفت تو شمال به پر پر بیافته یا کمکاش داغوون بشه؟!!!
یکم سنجیده تر شخن بگووید.
generation-x میشه منظورت واضحتر بنویسی من هر چی میخونم نمیفهمم چی نوشتی.

saber2q
28 May 2006, 12:11 AM
البته به آقاي بنز و دختره گراميشون مرسدس جسارت نشه
اما من وقتي نماي داخليه بنز رو ديدم يه جورايي ياده سمند افتادم ( با اون طرحه چوب و رنگه كرم و ...)
بنظرتون همچين چيزي هست يا من تصور ميكنم ؟!!!
( نا گفته نمونه قبل از هر چيز از اين مقايسه پشيمونم و معذرت ميخوام :icon_redf اما خوب سمند يادم اومد نميدونم چرا )
البته نا گفته نمونه كه يكي از خصلت هاي بد خانم مرسدس، تعصب شديديه كه به پدر گراميشون داره و هر كاري ميخواد بكنه يا با ترس و لرز و احتياط انجام ميده يا اصلا صرف نظر ميكنه
مثلا: آقا سالهاست اين بنز ساعتش روي صفحه كيلومتر به صورت عقربه اي هنوز هم همونجوره خب سرنشينان غير از راننده چه گناهي كردن كه از نعمت ساعت محروم باشن من فقط تو Sديدم همون عقربه اي رو اورده وسط كنسول و يه ساعت 2اينچ زمينه سفيد (دقيقا عين اين ساعت مچي هاي زنونه) گذاشته اون وسط. من كه اصلا خوشم نيومد چون واقعا طر رو قديمي كرده...
يا
هنوز كه هنوزه ديفرنسيال بنز عقبه - كولرشم كه نتونستن به كيفيت و قدرت سرما دهي كولر هاي ماشين هاي ژاپني برسونن.
مرسدس خانوم خيال ميكنه كه هركاري كه باباش كرده درست ترينه و ايشون هم بايد همون كارو بكنه ولي اين فكرو نميكنه كه بابا الان تكنولوژي هم پيشرفت كرده و ممكنه اين كار تو اون زمان بهترين بوده باشه ولي الان همه دارن كار ديگه اي ميكنن. بنز هميشه هر كاري رو دير تر از همه انجام ميده (شايد هم ميخواد امتهانش رو پس بده بعد بذاره رو ماشين)
ولي چيزي كه مسلمه اگر قرار باشه پيشرفت تكنولو‍ژي متوقف بشه و شما الان يه ينز مدل روز بخريد 50سال اين ماشين براتون كار ميكنه و 50سال ديگه هم مثل روز اولشه...

ghasemizadeh
29 May 2006, 06:47 PM
فکر کنم بالای 100 میلیون باشه

nuzzle72
29 May 2006, 07:39 PM
ميشه چند تا اکس این بنز ها بگزاريد