View Full Version : تاثيير رينكهاي اسپرت در قدرت وسرعت206 1.4 ليتري
رحيم توكلي
13 May 2005, 07:41 PM
دوستان عزيز من روي 206 تيپ 2 اي كه دارم رينك 15 اينچي توربيني مارك تايوان با وزن 9.2 كيلو انداختم البته وزن رينكهاي فابريك 6.4 كيلو گرم است ولاستيكهاي گودير15*55*205حال اگر از وزن لاستيكها بگذريم اين اختلاف وزن چقدر در سرعت وقدرت ماشين تاثير داره وآيا اون رينكهاي
بالاي 1 ميليون وزنشان به اندازه فابيريك است يا اينكه تكنولوژي خاصي دارند
لطفا راهنمايي كنيد
محمد رضا محمدي
13 May 2005, 08:00 PM
رينگ گران تر به شما : وزن كمتر ... استحكام بالاتر .... زيبايي بيشتر .... و پرفورمنس بالا ارايه ميده ...
رحيم توكلي
13 May 2005, 08:09 PM
محمد رضا جان پرفورمنس بالا يعني چه
محمد رضا محمدي
13 May 2005, 08:16 PM
يعني كارايي.... عملكرد....
azma
14 May 2005, 08:25 AM
perfrmance يعني عملكرد و كاراپي
azma
14 May 2005, 08:25 AM
ببخشيد performance
Evanescence
14 May 2005, 09:20 AM
اينجا در مورد معاني لغات صحبت نميكنيم . منظور محمد رضا محمدي, اين بود كه رينگهاي گرانتر عملكرد بهتر و حرفه اي تري به همراه مياورند
رحيم توكلي
14 May 2005, 02:11 PM
دوستان ممنون از اینکه اینهمه ایلغت رو توضیح دادید ولی سئوال من در مورد تاثیر این چند کیلو اضافه وزن در سرعتهای بالاست چون من نتونستم بالاتر از145 تا باهاش برم
master
16 May 2005, 03:01 PM
اگه زيبايي ميخوايد خب رينگ چيز زيباييست . البته نظر شخصي بنده چيز ديگست كه الان كه با 400 تومن ميشه رينگ انداخت . ديگه زيباييش و از دست داده چون عادي شده و فقط زير ميني بو س تا حالا رينگ ديده نشده
خدمتتون عرض كنم كه رينگ حتما بايد همراه با تقويت موتور و دستكاري در فنر بندي باشد .اونم زير نظر متخصصين همان كمپاني سازنده. كه شركتهايي وابسته به همان كارخانه دارند كه محصولاتشان را تيونينگ ميكنند.(البته نه در ايران)
در خارج از كشور(مخصوصا آلمان و اطريش) اتومبيلي كه سر خود اقدام به تعويض رينگ يا ... كند . اتومبيل توسط پليس ظبط ميشود!!!!!
سز آخر هيچي همون رينگي نميشه كه از اول زير ماشينه و لاستيك و ميشه يه هوا پهن تر كرد
رحيم توكلي
16 May 2005, 03:12 PM
باز هم تاکیید میکنم آیا قبول داریدکه با رینک اسپرت چند کیلو اضافه وزن از سرعت وشتاب میکاهد
master
16 May 2005, 03:42 PM
عزيزم وقتي عرض ميكنم كه تغيير رينگ بايد با تقويت موتور باشه يعني اينكه وزن فنر بندي نشده ماشين بالا ميره
رحيم توكلي
16 May 2005, 03:56 PM
خب چاره ای هست که من بتونم انجامش بدم البته توی شهرستان
اینو هم بگم که هوا کش اسپرت هم دارم وبنزین سوپر
dibaji
16 May 2005, 04:23 PM
عزيزم وقتي عرض ميكنم كه تغيير رينگ بايد با تقويت موتور باشه يعني اينكه وزن فنر بندي نشده ماشين بالا ميره
من متوجه منظورتون نميشم.
:oops: وزن فنر بندي به بالانس محوري خودرو و ديناميك خودرو مربوط ميشه و ربطي به تقويت موتور نداره
علت كاهش نسبي top speed با تغيير در سايز رينگ افزايش ضريب چسبندگي خودرو است.و نهايتا نبايد بيشتر از 5 درصد تاثير داشته باشه
master
17 May 2005, 02:57 AM
dibaji, عرض كردم وزن فنر بندي نشده ! نه وزن فنر بندي . با دقت بخونيد لطفا
RAHIM206, رينگ انداختن يه جورايي بكش و خوشكلم كنه عزيزم . (تو جاده هاي ما)
اشتباه دوم و نكن فنر اسپرت ننداز كه به كمر درد مزمن دچار ميشي و از ماشينت بعد از يه ماه متنفر ميشي !(باز هم به خاطر جاده هاي ما
وگر نه در اتوباني كع آسفالتش كار مهندس باشه نه كنترات چي هاي شهرداري ! رانندگي باهاشون لذت بخشه
رحيم توكلي
18 May 2005, 03:04 AM
والا فنر اسپرت که نمی خام چون سه نفر عقب میشینن توی دست انداز لاستیکها به گلکیر میخوره
m_eslam
25 April 2007, 12:05 PM
دوستان ، تغيير در پهناي لاستيك فابريك ، و ارتفاع ماشين 206 ، كه در حالت عادي ،به سمت جولو حمله وره (شيب از سمت عقب به چرخ هاي جولو و خط افق) باعث بهم خوردن ضريب آيروديناميك و كاهش سرعت نهايي در مقايسه با حالت استاندارد ميشه ،البته ممكنه چسبندگي و هندلينگ رو افزايش بده. يك چيزي كه در ميان نظرات اساتيد بنده از قلم افتاده ، نقش بسيار مهم نوع لاستيك ، شكل آج و ميزان باد تاير ها است.
ali2fast
12 June 2007, 11:29 AM
سلام دوستان يه سوال عات كشش ماشين وقتي رينگ ميندازي چيه چجوري رفع ميشه اگر راحنمايي كنيد ممنونم در ضمن ماشين سمت راست ميكشه:icon_redf
aresh2525
12 June 2007, 03:46 PM
دوست عزیز کشیدن ماشین به سمت چپ یا راست ربطی به رینگ اسپرت نداره . این حالت ممکنه مربوط به تنظیم نبودن باد لاستیکها و بالانس نبودن چرخها و همچنین اشکال در جلوبندی و میزان نبودن فرمان باشد.
m_eslam
23 September 2007, 09:46 AM
بهتره براي رفع گشيدگي فرمون ماشين ، حتما" ابتدا باد لاستيك ها رو تنظيم كنين ، بعد اگر رفع نشد ميزون فرمون ، بعدش... بازديد جلو بندي!
nader875
11 October 2007, 06:47 AM
برای پژو 405 یا پارس که رینک 17 داره چه طوری میشه کاری کرد تا نرمی ماشین با داشتن این رینگ(17) به حالت اول خود برگرده؟
YasharX
13 October 2007, 01:00 PM
برای پژو 405 یا پارس که رینک 17 داره چه طوری میشه کاری کرد تا نرمی ماشین با داشتن این رینگ(17) به حالت اول خود برگرده؟
تنها کاری که میشه کرد اینه که از فنر و کمک فنر آیباخ استفاده کنی !!
در ایران دیواره لاستیک نباید از 60 اینچ کمتر بشه چون ماشین تبدیل به گاری میشه ، درسته که زیبا میشه ولی این زیبایی ماله مردمه و خشکی ماشین برای صاحب آن :icon_redf
nader875
17 October 2007, 02:59 AM
تنها کاری که میشه کرد اینه که از فنر و کمک فنر آیباخ استفاده کنی !!
در ایران دیواره لاستیک نباید از 60 اینچ کمتر بشه چون ماشین تبدیل به گاری میشه ، درسته که زیبا میشه ولی این زیبایی ماله مردمه و خشکی ماشین برای صاحب آن :icon_redf
سلام میشه بیشتر راهنمایی کنین ؟ از کجا باید تهیه کنم قیمتش چنده چه قدر تاثیر داره؟ چه قدر ارتفاع کم میشه من ماشینو پر می کنم گیر نکنه با این کمک های گازی فرق می کنه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.